×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erekčné krúžky

Položky 65 až 96 z celkom 199

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Sport Fucker Trainer Ring Transparentná

    Unikátny Trainer Ring od obľúbenej značky Sport Fucker spája krúžok na penis a krúžok na semenníky v jednu účinnú a jedinečnú hračku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring Blue

    Túžite po dlhšej a pevnejšej erekcii? Vyskúšajte erekčný krúžok Blush Camo, ktorý je mäkký a flexibilný, takže vám zaručí maximálne pohodlie. Je plochý, takže nebude kĺzať a je vyrobený z hebkého silikónu, takže vám bude skutočne príjemný. Užite si dlhšie milovanie, zaslúžite si ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Spencer & Fleetwood Glow In The Dark Love Rings

    Váš penis s týmto svietiacim erekčným krúžkom prežiari spálňu vášňou. Glow in the dark love rings sú hneď 3 v tme svietiace erekčné krúžky, ktoré môžete použiť naraz alebo každý zvlášť. Krúžky sú super pružné, takže padnú všetkým priemerom od 1,5 do 9 cm.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock UNIT-X Stretch Cocksling Black

    Zoznámte sa s novou účinnou hračkou od obľúbenej značky Oxballs. Jedná sa o erekčný krúžok, ktorý zároveň funguje ako poriadny naťahovač semenníkov.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Humpballs Čierna

    HUMPBALLS je tak mäkký ako žiadny iný krúžok a je jasné, že keď ho raz vyskúšate, budete ho chcieť používať stále. Nie je nesmrteľný, ale rozhodne vydrží viac než všetky obyčajné lacné krúžky.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renagade Romeo Soft Ring Black

    S týmto dvojitým erekčným krúžkom zvýšite nielen svoje potešenie, ale predovšetkým svoj výkon. Prinesie vám pohodlie a zároveň radosť. Ponúkne vám dva pružné otvory, ktoré sa už teraz nemôžu dočkať, až obopnú váš penis a semenníky. Dôverujte mäkkému silikónovému materiálu, ktorý je flexibilný, pohodlný a tiež úplne bezpečný pre telo, pretože neobsahuje ftaláty ani iné škodliviny.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance Silicone Camo Cock Ring

    Vyrobený tak, aby bol pohodlný a navyše k tomu svietil v tme! Pretože pohodlie je pri sexe dôležité a erekčný krúžok, ktorý ťahá a škrtí, urobí samozrejme viac škody ako úžitku. Blush Performance Glo je z príjemného hebkého silikónu, je báječne pružný a bezchybne účinný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Label Wooden Scrotum Clamp Black

    Majú vaše hry v poslednej dobe trochu extrémny nádych? V tom prípade potrebujete aj extrémne doplnky, akým je tento kvalitne spracovaný drevený pranier na zápästie a semenníky. Pre istotu ho môžete tiež uzamknúť, tak neváhajte a vdýchnite život svojim fantáziám!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Gladiator Power Ring

    Erekčné krúžky sú novinkou v sortimente značky Bathmate. Rovnako ako ostatné ich výrobky, aj krúžok Gladiator je vysoko kvalitný a účinný. Je pripravený posilniť vašu erekciu a zvýšiť tak váš výkon na maximum. Vyrobený je z elestomexu, čo je úplne unikátna kombinácia materiálov TPE a TPR, neobsahuje ftaláty a je bezpečný pre telo. Staňte sa s ním skutočnou legendou.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Silicone Penis Glans Ring Set

    Čím odzbrojiť a zároveň ozdobiť žaluď? Skúste tieto silikónové krúžky! Bude skrášľovať špičku vášho penisu a vykúzli vám úsmev na tvári. Ich nosenie si zamilujete a verte, že takéto prstienky sa skvele hodia aj ako darček!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Locker Black

    Máte pocit, že k dokonalom sexuálnom zážitku vám stále niečo chýba? Stavíme sa, že je to práve táto šikovná vibračná slučka na penis a semenníky! Je špeciálne navrhnutá tak, aby pohodlne a zároveň účinne zlepšila milovanie. Vyrobená je z kvalitného silikónu a je super pružná pre maximálne pohodlnie. Vychutnajte si príjemné pocity zo stimulácie vibráciami, ktoré tu budú pre neho aj pre ňu!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Infinity Ring Black

    Objavte ešte intenzívnejší raj s týmto dvojitým krúžkom od NS Novelties. Je perfektne flexibilný, preto pohodlne padne aj vašej veľkosti. Vyrobený je z vysoko príjemného silikónu, ktorý je zároveň bezpečný pre telo. Predĺžte svoju erekciu a maximalizujte potešenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Laid P.2 Silicone Cock Ring 47mm Black

    Chcete pre seba vždy len to najlepšie? Pokiaľ áno, tak si z dostupných erekčných krúžkov vyberiete práve tento od Laid. Vyrobený je za 100% lekárskeho silikónu a je navrhnutý tak, aby sa nosil okolo penisu a semenníkov. Čo s ním získate? Silnejšiu erekciu a vyvrcholenie v tej pravej chvíli. Bude to intenzívne, vkusné a omamné, choďte do toho s krúžkom P.2!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs Atomic Jock Tri-Sport Adjustable Fit Cocksling Transparentná

    Ako vyzerá budúcnosť krúžkov na penis? Čo je aktuálnym a najžiadanejším trendom? Bezpochyby to je TRI-SPORT.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love To Love Flux Ring Cockring Black

    Flux Ring je úžasný krúžok na penis a semenníky, ktorý vám dopraje príjemnú stimuláciu pri nosení. Poskytne vám totiž ľahký tlak na váš penis, čím posilní a predĺži erekciu a zároveň oddiali vyvrcholenie. Je úžasne pružný a pohodlný na nosenie, tak ho vyskúšajte!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Quatro Cock Ring and Ball Splitter Black

    Krúžok na penis a semenníky tvorený hneď zo 4 krúžkov rôznych veľkostí! Najväčší krúžok (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý okolo penisu a zvyšné dva malé rozdelia vaše semenníky. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Velv'Or Rooster Ragnar Lasso Design Cock Ring Black

    Chcete sa pýšiť pevnou erekciou? Sľučka Rooster Ragnar vám k tomu pomôže. Zovretie si s ním nastavíte podľa svojich požiadaviek vďaka posuvnej časti. Manipulácia s ním je veľmi ľahká a vďaka kvalitným materiálom bude na nosenie veľmi príjemný. Objavte dynamické pôžitky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cockring Transparentná

    Obľúbená značka Sport Fucker prichádza so svojím najuniverzálnejším výrobkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Rubber Cockring Set 7373 30 + 35mm

    Zintenzívnite erekciu a orgazmus pomocou Rimba erekčných krúžkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Power Stretchy Rings Transparentná 2ks

    Sada 2 pružných krúžkov určených pre jeho potešenie od značky ToyJoy. Každý z krúžkov má iný tvar i textúru, čo znamená, že vám každý z nich poskytne odlišné pocity. Sú vyrobené z kvalitného TPE materiálu, ktorý je bezpečný pre telo, neobsahuje ftaláty a je vodotesný. Preskúmajte svoje vzrušenie a znásobte ho s krúžkami Manpower ToyJoy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Cockring Čierna

    Obľúbená značka Sport Fucker prichádza so svojím najuniverzálnejším výrobkom!

    26,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Toys Double Ring Booster Black

    Prečo je erekčná slučka zaručene pohodlná pre každého? Pretože je nastaviteľná a prispôsobí sa tak akejkoľvek veľkosti. Táto slučka je dokonca dvojitá! Vyrobená je z kvalitného čierneho silikónu a podporí vašu erekciu k maximálnej tvrdosti. Rychlo a ľahko sa nasadzuje aj dáva dole a je perfektná aj pre dlhodobé nosenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Performance VS6 Silicone Cock & Ball Strap

    Tento vkusný doplnok pridá vášmu penisu nielen šarm, ale predovšetkým výdrž! Jednoducho sa nasadzuje a ľahko sa samozrejme aj dáva dole. Obopne nielen koreň vášho penisu, ale tiež semenníky! Je vyrobený z úžasného silikónu, ktorý je tiež bezpečný pre telo a neťahá kožu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Perfect Fit Play Zone Kit - Sada erekčných krúžkov

    Túžite po erekčnom krúžku, ktorý by Vám padol ako uliaty a ak nie, mohli by ste ho ľahko vymeniť za iný málinko menší či väčší? Až do súčasnosti to bolo nemožné, ale teraz sa neuveriteľné stalo skutočnosťou! Predstavujeme Vám Play Zone Kit, sadu 9 erekčných krúžkov s praktickým stojanom.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Maximize Ring

    Maximalizujete svoj výkon a predĺžte si erekciu!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Grabber Black

    Flexibilný a pohodlný TPR krúžok z dielne Mister B. Zapadne do vášho každodenného života ako posledný článok skladačky, chytí vás a nepustí. Môžete ho používať rôznymi spôsobmi, nosiť ho na penise alebo na semenníkoch. Bol vyrobený v Európe a vďaka svojej pružnosti sa rád prispôsobí vaším potrebám.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Renegade Dyno Rings Black

    Tri oriešky pre Popolušku, tri zlaté vlasy deda Vševeda, Traja veteráni a tiež 3 erekčné krúžky pre vašu až trojnásobne silnejšiu, pevnejšiu a dlhšiu erekciu! Zintenzívnite svoje pôžitky a vyvrcholenie a doprajte sebe i svojej milovanej princeznej rozprávkovo dlhý sex.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Flexible Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitnej kože a gumy. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky a nádherne dlhý sex.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Cockring Black Aluminium 50mm

    Hľadáte účinný a zároveň skvelo vyzerajúci erekčný krúžok? Tento skvost čiernej farby je vyrobený z kvalitného hliníka a je pohodlný na nosenie. Má plochý tvar a príjemne zaoblené hrany a poskytne vám dlhšiu a silnejšiu erekciu, ktorá poteší vás aj váš náprotivok. Vyskúšajte ho, či už ste začiatočník alebo skúsený nositeľ krúžkov na penis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Latex Play Triple Cock Ring Black

    Jedinečný troj-krúžok na penis a semenníky! Všetky tri krúžky, ktoré ho tvoria, sú k sebe napevno pripevnené a majú rôzne priemery. Najväčší z nich (4 cm) sa nosí priamo pri tele, druhý (3 cm) bude nasadený okolo semenníkov a najmenší (2 cm) na penise. Vychutnajte si pocit obmedzeného prietoku krvi, čo zaistí ešte pevnejšiu a tvrdšiu erekciu a tiež intenzívnejšie vyvrcholenie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Tight Chomper Small Black

    Veľmi tesný erekčný krúžok od Mister B. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Darkness Metallic Cock Rings Double

    Dvojitý krúžok na penis vyrobený z vysoko kvalitného kovu bez obsahu niklu. S jeho pomocou posilníte a predĺžite svoju erekciu a tiež si užijete intenzívnejšie vyvrcholenie. Vychutnajte si nosenie tejto štýlovej a účinnej pomôcky.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 199

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.