×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 97 až 128 z celkom 2460

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Real Feel Deluxe No. 12 - Extra veľký realistický vibrátor

    Pipedream Real Feel Deluxe 12 je extra veľký vibrátor s prísavkou. Vďaka jemnému silikónu Fanta Flesh tento vibrátor na prvý pohľad a dotyk pôsobí ako ľudská koža.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Magnum Opus Supreme Thruster 2 Purple

    Nič nenapodobňuje skutočný sex tak ako vibrátory so schopnosťou prirážania! Túto schopnosť má aj nový prírastok do rodiny ToyJoy - Magnum Opus. Jeho povrch je z hebkého pôvabného fialového silikónu, má neuveriteľnú dĺžku 31 centimetrov, vie nielen prirážať, ale tiež vibrovať a intenzitu si môžete voliť diaľkovým ovládačom. Nechajte sa poriadne uspokojiť!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Adjustable Panty - Tanga s mini vibrátorom Čierna

    Užite si súkromné ​​potešenie na verejnosti! Pružné nohavičky s minivibrátorom vám vyčaria úsmev na perách trebárs aj počas nákupu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Satisfyer Curvy Trinity 3 vyrobený zo silikónu s 3 motormi rozmazná všetky vaše erotogénne zóny: Použite ho ako vibrátor na položenie, vibrátor tlakových vĺn alebo vibrátor bodu G pre maximálnu rozmanitosť počas vášho času ako single.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Midnight Plug-In Massager Čierna

    Pre všetkých, ktorým nestačí výkon klasických vibrátorov, je určený tento model masážnej hlavice Bodywand. Je špeciálne vytvorená za účelom vysokého výkonu v dĺžke 25 centimetrov.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl - Dobíjací G-Spot Rabbit vibrátor

    Greedy Girl Rechargeable Rabbit Vibrator spája hodvábny silikónový povrch s 36 možnými kombináciami vibrácií tak, aby vám zaistil neuveriteľný orgazmus. Nabíja sa cez USB, je vodotesný a nenáročný na prenášanie, má 2 silné motory a 15 možných rýchlostí a rôznych obmien chodu.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Všetko, čo potrebuje v jednej jedinej praktickej sade za naozaj sympatickú cenu. Základ sady tvorí hladký vibrátor, na ktorý si nasadíte jeden z 3 nadstavcov. Ďalej Complete Lovers Kit obsahuje venušine guľôčky, análne koráliky a erekčný krúžok. Tieto fialové hračky sľubujú nekonečnú zábavu pre oboch partnerov a vzrušenie, ktoré len tak neomrzí.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Classic Slim Vibrator - Silikónový klasický vibrátor Telová

    Realistický silikónový vibrátor vám bude poskytovať príjemné vzrušenie svojím dokonale vypracovaným telom. Vibrátor má realistické farby a je vyrobený z kvalitného silikónu.

    41,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Calor Depth-Controlled Heating Male Masturbator

    Stále hľadáte spôsob, ako prekonať diaľku medzi vami a vašou priateľkou? Zoznámte sa s Carlom, masturbátorom, ktorý váš poteší príjemnou funkciou zahrievania a, samozrejme, šikovnými vibráciami. Jeho telo je stlačiteľné a zároveň vnímavé - čím hlbšie zasuniete, tým budú vibrácie intenzívnejšie. Potešte sa pri dlhých osamelých večeroch.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Loki Wave Čierna

    Loki poteší hlavne mužov, ktorí sa neboja objavovať nové dimenzie rozkoše. Perfektne anatomicky tvarovaný a dokonale zahnutý na poskytovanie intenzívnej masáže pánskej prostaty.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator - Gélový vibrátor

    Tento vibrátor je dokonalým predstaviteľom krásneho penisu so všetkým tým vrúbkovaním, ktoré stimuluje vnútornú časť vagíny.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Louisiana Lounger - Šukací stroj

    Lousiana Lounger šukací stroj poskytuje výkonné potešenie kedykoľvek budete chcieť. Nafukovacie anatomicky tvarované ležadlo s možnosťou pripojenia jedného z 3 vibrátorov ponúka veľa možností.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hula Beads Čierna

    HULA Beads ™ sú vôbec prvé diaľkovo ovládané Venušine guľôčky na svete, ktoré súčasne rotujú a vibrujú. Jednoducho úplne nové pocity.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 4 Black

    Vďaka 3 výkonným motorom je Satisfyer Curvy Trinity 4 vyrobený zo silikónu všestranne použiteľnou erotickou hračkou. Túto hračku pre potešenie je možné použiť ako vibrátor tlakovej vlny na položenie a pre bod G, ktorý vás prekvapí intenzívnymi vibráciami a pulzujúcimi tlakovými vlnami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Pink

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou silných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Remote Tri-Pleasurer

    Trojitá stimulácia v jednej jedinej hračke. Tri-Pleasurer je pôvabne ružový a super výkonný vibrátor, ktorý poteší váš G-bod, análik aj klitoris. Je vodotesný, dobíjací a vyrobený z príjemne hebkého silikónu. Uchopte ovládač a naložte si takú dávku vibrácií, ktorú budú vaše otvory lásky práve vyžadovať.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Quest - Vibrátor na prostatu Čierna

    Quest je váš nový sprievodca svetom vzrušujúcich objavov. Veľmi rýchlo k nemu získate dôveru a taktiež vám prinesie kontrolu na ceste k novému potešeniu.

    41,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Irresistible Desirable Black

    Ktorá žena by netúžila po duálnej stimulácii a dychberúcom orgazme zvnútra i zvonku? Desirable je tu pre vás, aby vám splnil každé vášnivé prianie. Jeho výkonný F1 motor s 10 vibračnými rýchlosťami je vo vnútri hodvábne hebkého silikónového tela ukrytý tak, aby mieril priamo na bod G. Klitoris sa bude zmietať vzrušením, vďaka bezdotykovej stimulácii tlakových vĺn. Nechajte sa rozmaznávať!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Sam Neo Masturbator

    Páni, hľadáte moderného a šikovného pomocníka pre vaše chvíle sebalásky? Značka Svakom prináša tento inovatívny masturbátor Sam Neo s ovládaním cez aplikáciu, ktorý vám ponúkne vzrušujúci sací efekt v kombinácii s prudkými vibráciami! Ráčte zistiť viac!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mistress Double Trouble Anna & Olivia Vibrating Double Butt Masturbator

    Snívate o trojke, ale nemáte ani jednu babu, kde ešte dve? Anna a Olivia vám s radosťou vaše prianie splnia. Obidve vám ponúkne nielen svoje vagínky, ale tiež svoje análiky, a keď to bude málo, môžete pridať i vibrácie. Vnútorná stimulačná textúra, tesné vchody a hebké polky si zamilujete a pokojne sa o ne môžete podeliť i s kamarátom. Pozvite Annu a Oliviu k sebe domov a užívajte si skupinový sex večer čo večer.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo Stealth

    Nexus Revo Stealth je vylepšená verzia masturbátora Revo 2. Stealth má navyše diaľkové ovládanie umožňujúce väčšiu slobodu, ktoré môžete použiť buď vy alebo váš partner.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Real Deal Anal - Análny vibrátor

    Realistický análny vibrátor z mäkkého, ľahko kĺzavého materiálu od značky You2Toys. Užite si jeho viacstupňové vibrácie, žilkovanie a menšiu veľkosť, vďaka ktorej sa tento vibrátor stáva ideálnou hračkou pre všetkých, ktorý doteraz nemajú toľko análnych skúseností, aby si trúfli na veľké hračky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Arthur - Wave vibrátor

    Rozvlňte sa s masážnym strojčekom, ktorý vás vo vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Verge - Vibračný krúžok

    Novinka od We-Vibe, s ktorou zažijete nové a vzrušujúce potešenie. Ako všetky krúžky na penis, tak i Verge zaručuje dlhšiu a silnejšiu erekciu, rovnako ako intenzívnejší orgazmus. K tomu však ešte pridáva úžasné vibrácie a plošinku stimulujúcu hrádzu. Je vyrobený z toho najkvalitnejšieho, hodvábne hladkého silikónu a jeho tvar je dokonale ergonomický. Verge je jednoduchý, komfortný, vnímavý a ohromujúci.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish Bgood Deluxe Ružová

    Vibrátor Bswish Bgood Deluxe je elegantný vibrátor, vytvarovaný s jemne premenlivým priemerom, vhodný na intenzívnu stimuláciu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Wand Massager Čierna

    DOXY je najsilnejšia masážna hlavica na svete, napájaná zo siete a navrhnutá vo fabrike v meste Cornwall v Anglicku.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Unite Fialová

    Vibrátor pre páry od obľúbenej značky We-Vibe. Dodá vašim sexuálnym zážitkom novú a vzrušujúcejšiu úroveň, než na akú ste zvyknutí. Počas sexu bude totiž stimulovať partnerkin klitoris, zatiaľ to rameno bude zavedené v pošve, si pohrá s penisom. Vďaka flexibilnému dizajnu hračky bude jej používaniu skutočne jednoduché, rovnak ako prepínanie medzi režimami, ktorých je spolu 10 a regulujú sa diaľkovým ovládačom.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Alvis

    Pretty Love Alvis je silikónový duálny vibrátor s dvoma vibračnými motorčekmi a s 30imi typmi vibrácií, dokáže stimulovať zároveň bod G a klitoris a jeho hebký povrch z kvalitného silikónu dostane každú ženu.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Mini G-spotter Black

    Elegantný, dômyselný a účinný, taký je tento vibrátor určený pre váš bod G, vyrobený z vysoko kvalitného ABS plastu. Užito si tie najlepšie orgazmy všetkých čias! Bude vám stačiť 1 AA batéria, aby sa váš nový milovník rozvibroval a vy ste sa zamilovali.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Black

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste i vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Sasha Grey's Girlfriend Stroker Experience

    Okúste erotický zážitok, ktorý zapáli všetky vaše zmysly! Tento masturbátor má pôvabný vaginálny vstup, ktorým prejdete a dostanete sa do nadpozemského sveta texturovaného vnútra. Tak vás budú tešiť vibrácie a realistický pocit zvierania. Nezabudnite si do uší vložiť aj slúchadlá a počúvať stonanie krásnej a šikovnej Sashi Grey!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Elite 6" Vibrating Silicone Dual Density Cock Light

    Chcete okúsiť skutočnosť? Toto nádherné dildo je dokonalou kópiou penisu a možno je ešte o niečo lepšie, pretože vie vibrovať! Disponuje Dual Density hustotou, čo znamená, že vo vnútri je pevné ako kamenná erekcia a na povrch hodvábne hebké a jemné. Vychutnajte si jeho hyperrealistický vzhľad penisu a splňte si svoje tajné fantázie.

    129 €

    80,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 2460

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.