×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris

Položky 129 až 160 z celkom 794

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Vibes Power Flower

    Ste prepracovaná, unavená a potrebujete trochu príjemného relaxu? Stres je civilizačná choroba, žijeme v každodennom zhone a času na seba má každá z nás málo. Poďte sa uvoľniť, nový Satisfyer Vibes Power Flower vám poskytne vytúžený orgazmus tesne po tom, čo prvýkrát zatvoríte oči slasťou. Oproti iným produktom kombinuje pôvab a účinnosť troch jemných trepotajúcich sa jazýčkov.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Pohárik šampanského v bare vysoko nad strechami mesta, wellness hotel s nekonečným bazénom alebo nový Satisfyer Luxury High Fashion z lešteného hliníku - doprajte si to, pretože si to zaslúžite. Krúžok z extra mäkkého lekárskeho silikónu s ľahkou eleganciou obklopí váš klitoris a obšťastní ho dych berúcou stimuláciou na báze tlakových vĺn Satisfyer.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Váš nový orgazmický vesmír. Jedine s luxusným Pulse Galaxie sa vydáte za hranice svojich dosavadných zážitkov. Na rozdiel od iných podobných stimulátorov ešte lepšie pracuje so vzduchom, tlačí ho a ťahá tak, aby vytvoril omamný sací efekt a rozmaznával váš klitoris. Vychutnajte si tú správnu atmosféru, kedy nabíjacia stanica premieta hviezdy a vy podliehate 5 režimom a 5 intenzitám sania.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NS Novelties Revel Vera Purple

    Čo si takto dopriať nadpozemský orgazmus v priebehu niekoľkých málo minút? Táto pôvabne fialová hračka vás prekvapí svojou šikovnosťou. Využíva technológiu pulzujúceho vzduchu, takže vie vyvolať pocity sania na vašej perle slasti. Vyrobená je z úžasne mäkkého silikónu a jej dotyk budete milovať. Zaobstarajte si hračku, ktorá vám urobí naozaj dobre, vy si to totiž zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Taptastic Vibe Clitoral Stimulator Purple

    Zažívajte jedinečne vzrušujúce pocity s týmto kamarátom deň, čo deň! Taplastic Vibe je stimulátor klitorisu s vibračno-pohyblivým prvkom. Ohromí vám 6 rôznymi režimami poklepávania, ktorými vás dostane do kolien. Objavte jeho kúzlo, bude to lepšie ako orálny sex!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Shine Pulsator Pink

    Zaručený orgazmus je zaručený spôsob, ako si zaručene zlepšiť aj ten najhorší deň! Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás svojou jedinečnou technológiou Pleasure Air bude orgazmicky tešiť kedykoľvek budete chcieť. Vychutnáte si s nám pocit podobný saniu, objavíte nové slastné pôžitky a tiež tie najlepšie vrcholy, ktoré budete chcieť znovu a znovu.

    91,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy X-Basic Bullet Mini One Speed Black

    Malý, ale šikovný vibrátor, s ktorým toho zvládnete viac, než si teraz dokážete vôbec predstaviť. Má jednu silnú vibračnú rýchlosť a vďaka jeho malej veľkosti ho môžete mať neustále pri sebe. Vyrobený je z kvalitného plastu a šťavu mu dodáva 3 AG13 batérie, ktoré sú súčasťou balenia.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Powerful Clitoral Sucking Vibrator Purple

    Zo všetkého najviac milujete orálny sex a mali by ste ho najradšej každý deň? Váš sen sa stane skutočnosťou s Paloqueth Powerful Clitoral Sucking vibrátorom! Využíva jedinečnú technológiu vákuového sania a váš klitoris je tak nasávaný podobne ako pri orálnom sexe. Vyskúšajte, aký je, a už nebudete chcieť žiť bez neho!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutými mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cruise Cerise

    Zoznámte sa so Sonou Cruise, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doteraz zvyknuté. Sona Cruise vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom. Je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná, luxusná a rovnako štýlová ako ste vy.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona Cerise

    Zoznámte sa so Sonou, bezdotykovým stimulátorom klitorisu, ktorý si do parády vezme o 75% viac nervových zakončení tohto miestečka ako iné hračky, na ktoré ste boli doposiaľ zvyknuté. Sona vám svojimi jemnými tlakovými vlnami ukáže úplne nový rozmer orgazmu, ktorý bude intenzívny, ohromujúci a pravdepodobne aj príjemne návykový. Sona vás už na prvý pohľad zaujme pôvabným dizajnom, pretože je vyrobená z jedného kusu silikónu, je hodvábne hladká, vodotesná a tiež luxusná a štýlová, ako ste aj vy.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow - Silný 7-rýchlostných mini vibrátor

    Nová limitovaná edícia mini vibrátorov pre naozaj silné potešenie. Budú vás mučiť, dráždiť a vzhľadom na čistú extázu, ktorú vyvolávajú, sa pre vás čoskoro stanú návykovými.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Ženy a kvety to je neodmysliteľná kombinácia! Kvety vykúzlia úsmev na tvári a sú ideálnym darčekom na akúkoľvek príležitosť. Ale ktorá kvetina je tá naj? Máme súkromný tip, že to bude práve táto zmyselná ruža od Paloqueth. Všetky rozpaky z erotických pomôcok sú tie tam, z tejto ruže srší romance a láska. Navyše sa postará o klitoris aj o vnútornú časť vagíny a jej mäkký silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Chcete potešiť klitoris alebo rozmasírovať unavené svaly? S touto mini vibračnou hlavicou od Satisfyer je všetko možné! Má praktickú zaoblenú špičku, rovný tvar a elegantný vzhľad. Vďaka odpruženej hornej časti je jej hlava úplne flexibilná a prispôsobí sa vašim prianiam. Vychutnajte neuveriteľne silné vibrácie a masáž celého tela!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Vaše malé vzrušujúce tajomstvo! Toto nie je len tak nejaký rúž dokonalého odtieňa, je to vzrušujúci vibrátor ovládateľný cez aplikácie. Noste ho neustále v kabelke a buďte pripravená na milostné dobrodružstvo, ktoré môže číhať na každom rohu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Black

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová oceľ sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Ružová

    Silnejší, krajší a diskrétnejší, presne taký je Lily 2. Je perfektný na sólové hry alebo ako doplnok pri milovaní, pretože vďaka svojej jemnej vôni a úžasným funkciám uspokojí všetky vaše zmysly.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 6 úrovní dychberúcej stimulácie. A vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 1 Red

    Trpíte nerozhodnosťou (rovnako ako väčšina ľudí) a nemôžete sa rozhodnúť, či si vyberiete radšej vibrátor alebo hračku so schopnosťou stimulácie pomocou tlakových vzduchových vĺn? Satisfyer Curvy Trinity 1 vie oboje, takže by ste mali vybrať práve ho, pretože jedine s ním si vychutnáte slastné nasávanie klitorisu tlakovými vlnami, poláskate klitoris vibráciami a vkĺznete aj dovnútra, kde vibráciami budete dráždiť G-bod.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sweet Touch - Mini vibrátor na klitoris

    Jedinečný mini vibrátor s efektne tvarovanou špičkou je ideálny na stimuláciu klitorisu. Je presne tvarovaný na dosiahnutie vášho orgazmu.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Stimulácia klitorisu a predovšetkým orálny sex dostane do raja každú ženu, o tom nik nepochybuje. Dámam predstavujeme dokonalú a rôznorodú stimuláciu s pomocníkom, ktorý bude robiť presne to, čo budete chcieť. Pokojne i každý deň a vždy trochu inak. Ráčte sa zoznámiť Clitellou, stimulátorom klitorisu napodobňujúcim orálny sex, ktorého súčasťou sú aj rôzne nadstavce a, samozrejme, stimulátor má aj rôzne rýchlosti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Kyst Flicker Red

    Bez ohľadu na to, aké sú vaše úmysly, ciele vašich ciest či aktuálne túžby, je tu Kyst, s ktorým si vždy užijete príjemný čas pre seba! Je výkonný mini vibrátor s 10 vibračnými funkciami, pamäťovými čipom a malým vzrušujúcim jazýčkom. Nechajte sa ním omámiť a vďaka jeho malej veľkosti ho majte neustále pri sebe!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Sage

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibepad 2 Purple

    Chcete sa nechať povoziť na vlnách vzrušenia? A kto by nechcel!? Táto inovatívna vibračná podložka s 2 motormi a 2 anatomicky tvarovanými stimulačnými hrbolčekmi vás rozvlní na zbláznenie a rozpáli cez funkciu zahrievania až na 55 °C. Bude stimulovať vagínu aj anál 7 vibračnými režimami a tiež šikovným integrovaným vibro-jazykom so 7 lízacími režimami, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládania. Tak položte podložku na stoličku a ráčte sa posadiť.

    269 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Purple

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vln garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco je prvý, biologicky rozložiteľný a recyklovateľný mini vibrátor na svete! Je vyrobený z Biofeel plastu, spotrebováva oveľa menej energie než iné erotické hračky. Ponúkne vám silné vibrácie v jednej rýchlosti, pôvabný vzhľad a možnosť stimulovať akékoľvek citlivé body na vašom tele. Myslite na životné prostredie a kúpte si ekologický mini vibrátor!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic je niečo ako "malé čierne" medzi erotickými hračkami a nemal by teda chýbať vo vašej zbierke pomôcok. Disponuje jedinečnou technológiou tlakových vĺn, ktorá vytvára bezkonkurenčný sací efekt klitorisu. Vyberte si z 8 úrovní intenzity a užite si vzrušujúci štart a absolútny orgazmický vrchol. Womanizer Classic je vodotesný a bude vaším spoločníkov aj pri hrách v kúpeľni.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Moderná a výkonná vákuová pumpička pre stimuláciu vašej kvetinky. Vychutnajte si nielen sanie na 3 úrovniach, ale tiež 12 báječných úrovní vibrácií, to všetko za prítomnosti vzrušujúcich stimulačných vrúbkov. Pumpička je príjemne flexibilná a hebká, lebo je vyrobená z hygienického a vysoko kvalitného silikónu. Zvýšte svoju citlivosť a objavte úplne novú vlnu orgazmického potešenia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Liberty 2 Dark Petrol

    Milé dámy, ste pripravené na tie najlepšie a najrýchlejšie orgazmy? Nový Womanizer Liberty 2 v štýlovom prevedení s praktickým krytom má pre vás 8 úrovní dych vyrážajúcu stimuláciu a hodí sa nielen na cesty. Vďaka funkcii bezdotykovej stimulácie pomocou tlakových vĺn garantuje potešenie kdekoľvek a kedykoľvek!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Switch Pulsator Orange

    Myslíte, že už nemôže zažiť žiadne nové orgazmické prekvapenie? Tento bezdotykový stimulátor klitorisu vás presvedčí o opaku. Jedinečná technológia Pleasure Air vo vás vyvolá silné orgazmy počas chvíľky vďaka pocitu, ktorý bude veľmi podobný saniu. Vyskúšajte ho a objavte nové pôžitky, ktoré budete chcieť zas a zas.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 794

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.