×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Vibrátory na klitoris

Položky 193 až 224 z celkom 658

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • We-Vibe Tango X Cherry Red

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy nasledujte svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor s rýhovanou textúrou vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája so stimuláciou vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Playboy Bullet Vibrator

    Klasika, ktorá nesmie chýbať v žiadnej zbierke erotických hračiek! Tento mini vibrátor luxusnej striebornej farby s nezbedným Playboy zajačikom v sebe ukrýva výkonný motor, ktorého vibrácie poškodia akékoľvek erotogénne miesta na tele. Je skvelý pre sólo aj párové objavovanie nových vnemov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Sona 2 Cerise

    Zbavte sa všetkého, čo vás ťaží! Nechajte jemné sonické vlny pohltiť váš klitoris a dostať vás do inej dimenzie. Tento luxusný stimulátor Sona 2 od jednej z najlepšej značiek na trhu Lelo sa postará ako o vonkajšie, tak o vnútorné nervové zakončenia klitorisu. Túžite po dokonalom uspokojení? So Sonou 2 sa budete vznášať na vlnách nekonečných orgazmov.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O Vibrating Lip Balm - Vibrujúci balzam na pery

    Elegantný a diskrétny, super výkonný, multifunkčný minivibrátor prezlečený za balzam na pery s jemnou zaguľatenou špičkou z najkvalitnejších materiálov.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Easytoys Vibe Pad Double Vibration with Remote Control Black

    Nasadnite na vzrušenie! Vipe Pad je inovatívna vibračná podložka s 2 výkonnými motormi, ktoré sú strategicky umiestnené podľa ergonómie. Vyberte si z 10 rôznych vibračných režimov a prepínajte medzi nimi pomocou diaľkového ovládania.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Predstavte si dokonalú kombináciu intenzívnych vibrácií a jemného zahrievania. Páči sa vám to? S týmto super krásnym vibrátorom sa vám to páčiť bude za všetkých okolností! Poskytne vám nebeské zážitky a svojim ombre dizajnom vás ohromí na prvý pohľad. Vychutnajte si 12 vibračných rýchlostí a teplíčko z hliníkového materiálu!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Objevte maximálnu vzrušujúcu všestrannosť so Satisfyer Curvy Trinity 2! Ponúkne vám 3 motory a 2 funkcie so samostatným ovládaním. Rozmaznáva ako klitoris, tak G-bod a vedia tlakové vlny aj vibrácie.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bdesired Deluxe Vibrator Rose

    Ak vaše lono už dlho túži po potešení, mali by ste jeho prianie konečne vypočuť a predstaviť mu tento pôvabný a predovšetkým účinný vibrátor. Jeho 6 zmyselných funkcií vás očarí, jeho malá veľkosť je praktická a jeho povrch je príjemne hebký. Nečakajte a urobte si dobre.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s intenzívnym dráždením vibráciami.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Mini Wand Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Táto pomerne malá vibračná hlavica vás zabaví ako pri predohre, tak pri sólo hrách. Ponúkne vám silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením silnými vibráciami.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Silicone Fun Tongue

    Nič nemilujete tak veľmi, ako keď si niekoho mrštný jazyk pohráva s jej klitorisom. Z kabelky vytiahla svoju novú fialovú hračku a usmiala sa, dnes jej bude pekne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Denzel Stimulator Easy Quick Pink

    Hľadáte malý a šikovný vibrátor, ktorý by vám bol neustále po ruke? Toto je Denzel, adept na dokonalého potešiteľa za super cenu. Jeho hebký povrch vás úplne očarí a jeho dômyselne tvarovaná špička vám pomôže presne zacieliť na tie najcitlivejšie miesta ako je napríklad G-bod. Objavujte jeho silné vibrácie sólo alebo v páre!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Twirling Fun Tip Vibrator White

    Satisfyer Twirling Fun sa postará o veľmi presnú stimuláciu pomocou silnej, cirkulujúcej vibrácie, a hodí sa tak na klitoris, pysky alebo iné erotogénne zóny. Jeho športový dizajn dopĺňa intuitívne ovládanie.

    49,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Nyly Multi-Speed Stimulator Black

    Hľadáte univerzálny vibrátor na objavovanie slastných účinkov vibrácií? Nyly sa hodia na všetky príležitosti! Má otočnú základňu, ktorou si budete určovať rýchlosť a tiež zaoblenú špičku pre pohodlné a príjemné zavádzanie. Objavujte s ním svoje telo a jeho citlivé miesta, bude to narastať!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Sunflower Yellow

    Jedna z najštýlovejších hračiek z nášho sortimentu! Volá sa Sunflower a vybavená je hneď 2 výkonnými motormi. Má dva použiteľné konce, prvý z nich je zaguľatený a jemne textúrovaný a druhý je tenký a oválny. Potešte dunivou guličkou miestečka kdekoľvek na tele a striedajte použiteľné konce rovnako ako rýchlosti vibrácií.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BeauMents Doppio Move Purple

    Silný, pružný, výkonný a predovšetkým pre vás oboch! Taký je tento pôvabný fialový vibrátor s 3 diskrétne tichými, ale zároveň výkonnými motormi, ktoré môžete použiť aj samostatne alebo všetky dokopy. Tvar hračky je prispôsobený ženskému i mužskému telu a otvára vám bránu do sveta spoločných orgazmov!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Mini Love Edition

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urob radosť sama seba, alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to proste chce každá žena!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Tulip Vibrator Violet

    Hľadáte šikovný vibrátor? Tulip vám ponúkne 10 rôznych vibračných režimov, s ktorými budete skúmať svoje nekonečné potešenie. Cesta za objavovaním vlastného vzrušenia s ním bude neuveriteľne príjemná, pretože má nádherne hebký a mäkký silikónový povrch s dômyselným vrúbkovaním. Užívajte si s ním tak moc, až sa vám skrútia prsty na nohách!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Rose Gold

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová ocel sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabným retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy a k tomu ešte niečo naviac? Táto dômyselná červená hračka má na jednom konci zmyselný mrštný jazýček a na konci druhom šikovné vibračné vajíčko s 12 funkciami. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne aj každý deň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Bullet Vibrator Rose Gold

    Senzačný vo všetkých smeroch! Zažite vzrušenie, objavte zábavu a pociťte sexy extázu s týmto nádherne navrhnutými mini vibrátorom Doxy Bullet. Je maximálne diskrétny a neuveriteľne mocný. Užite si tiché, avšak silné vibrácie, z ktorých vám bude do spevu aj do plaču!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Rechargeable Slim

    S týmto štíhlym krásavcom sa dostanete všade, kam budete potrebovať, takže aj do orgazmického raja! Je klasický tvar je preverený časom a 7 rôznych funkcií si potom už preveríte sama. Či už sú vaše fantázie akékoľvek, splňte si ich v spálni alebo pokojne aj v kúpeľni s vodotesným a dobíjacím vibrátorom Slim od Evolved.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots GC Clitoral Tickler Pink

    Urobte pre svoj klitoris to najlepšie s maximálnou presnosťou! Tento ergonomicky navrhnutý stimulátor klitorisu má tenký zaoblený koniec, ktorým dokonale presne zacielite na správne miesto. Dotknite sa tých najvyšších vrcholov, na ktoré nevystúpite inak, než keď objavíte váš najvzrušujúcejší bod klitorisu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Máte to rada jazýčkom? Tak si predstavte, že v ruke držíte tento pôvabný stimulátor a užívate si príjemné láskanie vašej perly slasti mrštným jazýčkom s 9 funkciami. Vďaka stredovému krúžku sa vám bude stimulátor pohodlne držať a okrem jazýčka si budete môcť vychutnávať aj slastné vibrácie s 9 funkciami. Užite si dotyk hebučkého silikónu a tiež chvíľku vzrušenia, ktorá bude len vaša.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ROMP Wave Lay-on Vibrator Turquoise

    Chceli by ste sa vziať na vrchol, ktorý pocítite celou svojou vagínou? Wave je vzrušujúca vlnka, ktorá svojím tvarom dokonale kopíruje vonkajšiu časť vagíny a stimuluje vaše lono 10 zmyselnými vibračnými režimami. Flexibilný silikón, z ktorého je vibrátor Wave vyrobený, si zamilujete pre jeho hodvábnu hebkosť a vodotesnosť ocenia predovšetkým milovníčky kúpeľa. Urobte si pekne s hračkou, ktorá rozumie vášmu telu.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateToBed Drimy Easy Quick Stimulator Silicone Purple

    Potrebujete zmenu, čo sa týka vášho intímneho života? Tou zmenou môže byť nová erotická hračka, ktorá vám dopraje úplne nové a nevídané zážitky, napríklad Drimy. Je to pôvabný stimulátor s predĺženou silikónovou hlavou a hrotom pre úplnú presnú stimuláciu. Jeho hlava vibruje a pohybuje sa do rytmu, ktorý bude lahodiť vášmu klitorisu, tak si to nechajte páčiť!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Revel Body SOL - Nadstavce

    Tento elegantný čierny krásavec je tu len pre vás a pre váš klitoris! Priložte ho otvorom na svoj klitoris a nechajte ho zľahka alebo intenzívne nasávať pomocou tlakových vĺn. Raz, dva, tri a je tu najlepší orgazmus všetkých čias! Bezdotyková stimulácia vezme do neba každučkú ženu, ale buďte opatrná, je to návykové! Alebo vám to nestačí? V tom prípade si pridajte vibrácie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Máte radi luxusne vyzerajúce doplnky? Tento elegantne minimalistický čierny mini vibrátor si zamilujete! V jeho pomerne malom tele sa ukrýva veľa energie a poskytne vám maximálny vibračný výkon. Dráždite ním svoje citlivé miesta alebo si ho prizvite k párovým hrám.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Screaming O The LingO Purple

    S Lingom to ešte len bude poriadna lízanica! Nasadíte si ho na jazyk a razom bude orálny sex obohatený o vzrušujúce a jemné vibrácie. Waw, waw, waw! Motor je maličký, takže na jazyku nebude protivný. A vašej drahej s týmto vibračným krúžkom na jazyk doprajete absolútnu slasť! Milujete svoju ženu? Tak jej to urobte pusou s vibrátorom na jazyku.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Tango X Midnight Blue

    Len si to predstavte! Vrelé, intenzívne vibrácie zasiahnu to správne miesto slasti a vy budete nasledovať svoju blaženosť až na vrchol vzrušenia. Je to presne to, čo chcete? Máte to mať! Je tu nový We-Vibe Tango X!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 193 až 224 z celkom 658

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.