×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Erotické pomôcky

Položky 1 až 32 z celkom 11546

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doxy Die Cast Hot Pink

    Nádherná ružová masážna hlavica Doxy, ktorá vám splní všetky priania! Táto špeciálna edícia Die Cast je vyrobená z kvalitnej zliatiny hliníka a titánu a je uložená v luxusnej darčekovej krabičke. Má neuveriteľnú silu, ktorá si podmaní vaše nervové zakončenia kdekoľvek na tele. Pocíťte silu Doxy na vlastnej koži!

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Orange

    Kolík b-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky v oblasti krku a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hedvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • b-Vibe Rimming Plug 2 Black

    Kolík b-Vibe Rimming 2 sa nemôže dočkať, až poteší váš análik. Pomáhať mu k tomu budú rotujúce guličky v oblasti krku a vibrácie, ktoré rozprúdia špičku kolíka. Tento kompaktný kolík vám umožní vzrušujúce hrátky na verejnosti vďaka bezdrôtovému ovládaču a stimulovať bude všetky miesta, ktoré si to vyžadujú. Vyrobený je z prvotriedneho silikónu, takže je hodvábne hebký a bezpečný pre telo a dobíja sa cez USB.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • 14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Rocket Ultra Jet Thruster Vibrator with Powerfull Suction Cup

    Chcete objaviť nekonečné potešenie prameniace zo silných prírazov? Predstavujeme Rocket, prirážajúci vibrátor pre vašu nebeskú extázu. Jeho teleskopický pohyb ponúka 3 rôzne režimy hore a dole, z ktorých srší sila a energia. Prisajte koncovú prísavku na hladký povrch a ráčte nasadať!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida 3 Function Vibrator with Rotating Massage Pearls Purple

    Synchronizovaná rozkoš vašich citlivých miest hneď 3 funkciami! Predstavujeme nového šikulu od Javida, ktorý je navrhnutý tak, aby vo vás prebúdzal slastné pocity vo vnútri tela aj zvonku. Okrem vibrácií pre G-bod a klitoris má zabudované masážne perličky, ktoré rotujú a hýbu sa o 5 rýchlostiach. Zverte svoje potešenie 3 výkonným motorom!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Javida Inflatable Vibrator with Two Inflatable Areas Purple

    Nafukovací špecialista na G-bod! Tento elegantný vibrátor od Javida vyniká svojou dofukovacou funkciou, ktorú vám dopraje intenzívna vaginálna rozkoš. Je dômyselne zakrivený a akonáhle zapnete funkciu nafukovania, vyduje sa v 2 bodoch tak, aby zatlačil na citlivý G-bod. Samozrejme nechýbajú ani vibrácie a na výber dostanete z 10 intenzívnych vibračných režimov.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Feather Tickler & Whip Black

    Chcete do svojho intímneho života priniesť nový druh zábavy? Vybavte sa týmto šikovným bičíkom a šimrátkom zároveň. Jeho hebké pierka budú nežne láskať a dráždiť a druhá strana tvorená povrázkami umožní zmyselné údery. Prekvapte ním svoj náprotivok!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Steady Vibrating Cock Ring Black

    Hľadáte spôsob, ako okoreniť svoj milostný život a zažiť ešte intenzívnejšie pocity? STEADY Cockring od Fun Factory vám ukáže novú úroveň vášho milovania. Tak popustite uzdu svojej fantázii a vychutnajte si nielen zmyselné vibrácie, ale aj príjemné stiahnutie, ktorým krúžok posilní a podporí erekciu.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartball Uno Kegel Ball White-Pistachio

    Čo keby vaše orgazmy boli dlhšie, silnejšie a intenzívnejšie? Samozrejme, že by to bolo skvelé, uvoľňujúce, omamné a dech vyrážajúce! Našťastie existuje spôsob, ako to dosiahnuť a nie je to rozhodne nič zložité. Vybavte sa touto guličkou, pravidelne ju noste, vyskúšajte s ňou jednoduché cviky a radujte sa z výsledkov, ktoré sa veľmi skoro dostavia.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Duo Kegel Balls White-Pistachio

    Čo keby vaše orgazmy boli dlhšie, silnejšie a intenzívnejšie? Samozrejme, že by to bolo skvelé, uvoľňujúce, omamné a dech vyrážajúce! Našťastie existuje spôsob, ako to dosiahnuť a nie je to rozhodne nič zložité. Vybavte sa týmito guličkami, pravidelne ich noste, vyskúšajte s nimi jednoduché cviky a radujte sa z výsledkov, ktoré sa veľmi skoro dostavia.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartball Uno Kegel Ball White-Pastel Lilac

    Čo keby vaše orgazmy boli dlhšie, silnejšie a intenzívnejšie? Samozrejme, že by to bolo skvelé, uvoľňujúce, omamné a dych vyrážajúce! Našťastie existuje spôsob, ako to dosiahnuť a nie je to rozhodne nič zložité. Vybavte sa touto guličkou, pravidelne ju noste, vyskúšajte s ňou jednoduché cviky a radujte sa z výsledkov, ktoré sa veľmi skoro dostavia.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Duo Kegel Balls White-Grey

    Čo keby vaše orgazmy boli dlhšie, silnejšie a intenzívnejšie? Samozrejme, že by to bolo skvelé, uvoľňujúce, omamné a dych vyrážajúce! Našťastie existuje spôsob, ako to dosiahnuť a nie je to rozhodne nič zložité. Vybavte sa týmito guličkami, pravidelne ich noste, vyskúšajte s nimi jednoduché cviky a radujte sa z výsledkov, ktoré sa veľmi skoro dostavia.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Smartballs Duo Kegel Balls White-Pastel Lilac

    Čo keby vaše orgazmy boli dlhšie, silnejšie a intenzívnejšie? Samozrejme, že by to bolo skvelé, uvoľňujúce, omamné a dych vyrážajúce! Našťastie existuje spôsob, ako to dosiahnuť a nie je to rozhodne nič zložité. Vybavte sa týmito guličkami, pravidelne ich noste, vyskúšajte s nimi jednoduché cviky a radujte sa z výsledkov, ktoré sa veľmi skoro dostavia.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Briefs with Inflatable Dildos 2950286 Black

    Aké sú vaše najhorúcejšie nohavičky v šatníku? Nech už sú akékoľvek, stavíme sa, že rozhodne nie sú také horúce ako tieto latexové nohavičky od LateX. Sú vyrobené z kvalitného prírodného latexu a disponujú integrovaným nafukovacím análnym a vaginálnym dildom pre vzrušujúce naplnenie. Realizujte v nich svoje najdivokejšie fantázie a urobte z nich klenot svojho fetiš šatníka.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Briefs 2950260 Black

    Sexi vzhľad aj pocity! Tieto dych vyrážajúce slipy z prírodného latexu s hrúbkou 0,4 mm majú integrovaný návlek na penis a semenníky a tiež análne dildo pre potešenie za zadnými vrátkami. Realizujte v nich svoje najdivokejšie fantázie a urobte z nich klenot svojho fetiš šatníka.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Briefs with 3 Dildos 2950251 Black

    Trojnásobná zábava, ku ktorej budete potrebovať tieto jediné nohavičky z prvotriedneho prírodného latexu. Vynikajú 3 latexovými dildami pre tie najviac hot erotické stretnutia. Jedno dildo je vonkajšie a druhé dve sú umiestnené vo vnútri nohavičiek a slúžia na vaginálne a análne potešenie. Pripravte sa na poriadnu stimuláciu a úžasné vzrušenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Briefs with Dildo 2950227 Black

    Pre horúce výmeny rolí! Tieto čierne nohavičky z prvotriedneho latexu vynikajú latexovým dildom pre tie najviac hot erotické stretnutia. Pripravte sa na svoju novú osobnosť a poriadnu stimuláciu!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LateX Briefs with 2 Dildos 2950235 Black

    Pre horúce výmeny rolí a nádherné pocity! Tieto čierne nohavičky z prvotriedneho latexu vynikajú 2 latexovými dildami pre tie najviac hot erotické stretnutia. Jedno dildo je vonkajšie a druhé je umiestnené vo vnútri nohavičiek a slúži na vaginálne alebo análne potešenie. Pripravte sa na svoju novú osobnosť a poriadnu stimuláciu!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anos RC Moving Rings Butt Plug Black

    Máte chuť na intenzívnu análnu masáž? Tento úchvatný análny kolík vás poteší 2 pohyblivými krúžkami, ktoré sú umiestnené do zúženej časti (krku) a nádherne stimulujú análny otvor. Chopte sa diaľkového ovládača a vyberajte si z 3 rýchlostí krúžkov a 10 režimov hlbokých vibrácií v špičke kolíka.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Rainbow Triple Pinwheel

    Zapojte do hry nervové zakončenia po celom tele! Toto pevné kovové ozubené koliesko sa blýska v trblietavých farbách dúhy, ach. Akonáhle sa chopíte jeho rukoväte a začnete kolieskami prechádzať po koži svojho náprotivku, v závislosti na vašom tlaku sa budú prebúdzať jemné alebo intenzívne stimulujúce pocity. Pritlačte trochu viac a 3 kolieska s malými, ale ostrými zúbkami sa možno zaryjú až „pod kožu“.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Fap Flask Happy Camper Discreet Stroker Camo Frosted

    Všetci vášniví dobrodruhovia, milovníci outdooru, military a športu, pozor! Ak ste si mysleli, že ste už zažili všetko, čo vám vaše záľuby mohli ponúknuť, musíme vás vyviezť z omylu a predstaviť vám Fap Flask Happy Camper Discreet Stroker, fľašu na vodu, ktorá toho v sebe ukrýva oveľa viac ako vaše obľúbené pitie. Pripravte sa na orgazmickú slasť, z ktorej sa aj tým najodvážnejším rozklepú kolená!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Fap Flask Thrill Seeker Discreet Stroker Black Bottle Frosted

    Všetci vášniví dobrodruhovia, milovníci cestovania a športu, pozor! Ak ste si mysleli, že ste už zažili všetko, čo vám vaše záľuby mohli ponúknuť, musíme vás vyviezť z omylu a predstaviť vám Fap Flask Thrill Seeker Discreet Stroker, fľašu na vodu, ktorá toho v sebe ukrýva oveľa viac ako vaše obľúbené pitie. Pripravte sa na orgazmickú slasť, z ktorej sa aj tým najodvážnejším rozklepú kolená!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Fuck Flask Secret Delight Discreet Stroker Grey Bottle Light

    Zažeňte žízeň po vášni! Ak ste si mysleli, že diskrétny masturbátor neexistuje, musíme vás vyviezť z omylu a predstaviť vám Fuck Flask, láhev na vodu, ktorá toho v seba ukrýva oveľa viac ako len vaše obľúbené pitie. Pripravte sa na orgazmickú slasť, z ktorej sa aj tým najodvážnejším rozklepú kolená!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Fuck Flask Secret Delight Discreet Stroker Grey Bottle Brown

    Zažeňte žízeň po vášni! Ak ste si mysleli, že diskrétny masturbátor neexistuje, musíme vás vyviezť z omylu a predstaviť vám Fuck Flask, láhev na vodu, ktorá toho v seba ukrýva oveľa viac ako len vaše obľúbené pitie. Pripravte sa na orgazmickú slasť, z ktorej sa aj tým najodvážnejším rozklepú kolená!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Fuck Flask Private Pleaser Discreet Stroker Blue Bottle Light

    Zažeňte smäd po vášni! Ak ste si mysleli, že diskrétny masturbátor neexistuje, musíme vás vyviezť z omylu a predstaviť vám Fuck Flask, fľašu na vodu, ktorá toho v sebe ukrýva oveľa viac než len vaše obľúbené pitie. Pripravte sa na orgazmickú slasť, z ktorej sa aj tým najodvážnejším rozklepú kolená!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Plus Fuck Flask Private Pleaser Discreet Stroker Blue Bottle Brown

    Zažeňte žízeň po vášni! Ak ste si mysleli, že diskrétny masturbátor neexistuje, musíme vás vyviezť z omylu a predstaviť vám Fuck Flask, láhev na vodu, ktorá toho v seba ukrýva oveľa viac ako len vaše obľúbené pitie. Pripravte sa na orgazmickú slasť, z ktorej sa aj tým najodvážnejším rozklepú kolená!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Hydrogasm Frosted-Black

    Nechajte sa uchvátiť luxusným masturbátorom, ktorý využíva najnovšie inovácie v oblasti potešenia. Pohltí vás 3 rýchlosťami cyklónového chvenia, ktoré generuje skutočne silný vibračný motor. Doprajte si nezabudnuteľné okamihy vďaka vírivým rotačným vzorom!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream PDX Elite Suck-O-Matic Frosted-Black

    Chcete, aby vaša masturbácia bola dokonalým zážitkom? So Suck-O-Matic to presne tak bude! Ponúkne vám silné prerušované sanie a chýbať nebudú ani vášnivé vibrácie. Bude to zmyselná búrka pocitov pri intenzívnych sólo hrách, ktoré prispôsobíte svojej aktuálnej nálade. Vychutnajte si výbušné hands-free sania a vibrácie a dostaňte sa na tie najlepšie vrcholy.

    129 €

    99,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock Double Trouble Medium Clear

    Priezračne pôvabné! Toto kvalitné dvojité dildo z transparentného materiálu navýši vaše zážitky vďaka svojmu realistickému spracovaniu. Je príjemne flexibilný, nezapácha a ľahko sa čistí. Nechajte si splniť svoje fantázie o dvojitom prieniku alebo sa s ním pohrajte v páre.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 1 až 32 z celkom 11546

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.