×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Heureka

Položky 97 až 128 z celkom 2491

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Paloqueth Anal Rotating Plug with Remote Black

    Chcete objaviť všetky možnosti slasti, ktoré skrýva váš análik? Paloqueth Anal Rotating Plug vám s tým rád pomôže! Jeho tvar pripomína tri koráliky a má schopnosť nielen vibrácií, ale tiež rotácií. Tak uchopte do ruky ovládač a nechajte sa unášať potešením!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Glow in the Dark Silicone Dildo Pink

    Dildo, ktoré sa nestratí ani v tme! Mimoriadne krásne a realistické dildo Glow in the Dark vás bude svojimi autentickými tvarmi príjemne stimulovať a vďaka silnej prísavke si s ním budete môc užiť aj bez použitia rúk. Objavte jeho zmyselnú žiaru aj v tej najhlbšej tme!

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Adam & Eve Pink Jelly Slim Dildo

    Toto dildo bude perfektné vo vagíne aj v zadočku! Je štíhle, flexibilné a nekonečne zvodné. Nechajte sa unášať realistickou textúrou, dômyselnými detailmi a super pružným TPR materiálom.

    18,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Playhouse Curved Pleasure Steel Wand Silver

    Každý naozajstný milovník sexuálnych hračiek vlastní niečo z nerezovej ocele! Tá sa totiž pýši nielen vysokou kvalitou, nenáročnou údržbou, ale aj dlhou životnosťou. Táto sexi pomôcka má dva použiteľné konce a taký tvar, aby ste s ňou pohodlne dosiahli na G-bod, prostatu alebo na akýkoľvek iný citlivý bod, ktorý bude vyžadovať trochu škádlení. Rozmaznávajte sa kvalitnou oceľovou hračkou!

    109 €

    68,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Curved Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Tailz Vibrating Narrow Anal Plug With Tail Fox White

    Prebuďte v sebe neskrotnú snehovo bielu líšku plnú elegancie a vášne. Stačí si nasadiť tento našuchorený biely chvostík na análnom kolíku! Objavíte s ním tiež 3 intenzívne vibračné rýchlosti a 7 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vy alebo váš partner prepínať skrz diaľkové ovládanie. Zamilujte si ten pocit, keď vás pošteklí mäkký kožúštek a v análiku sa zrazu rozhýbu mocné, vzrušujúce vibrácie.

    109 €

    64,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Cheeky Love Wireless Remote Plug Black

    Týmto kolíkom nemôžete nič pokaziť! Má rokmi preverený klasický tvar, je z hebkého a zdravotne nezávadného silikónu a jeho vzrušujúce vibrácie možno ovládať cez bezdrôtové diaľkové ovládanie. Ponúkne vám 10 intenzívnych rýchlostí, ktoré si budete môcť užívať doma i vonku! Vibračný kolík, ktorý vás bude baviť a nikdy neomrzí!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Adam & Eve Chubby Fun Vibe

    Chcete všetko alebo nič? Chubby vás dokonale naplní a svojimi rozmermi ohromí vaše nenásytné lono. Bol navrhnutý podľa toho, čo majú ženy najradšej. Bol stvorený na to, aby plnil priania! Tak zverte mu svoje vášne, on vie ako na to.

    30,90 €

    16,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Kink The Perfect Cock Dual Density UltraSKYN Vac-U-Lock 7.5 Inch 19cm Black

    Hrajte sa s ním, hladkajte ho a uctievajte ho, je totiž dokonalý. The Perfect Cock je ručne vyrobený z jedinečného ULTRASKYN materiálu, ktory by ste len sotva rozoznali od skutočnej kože, je totiž príjemne mäkký, ale zároveň vďaka vnútornému jadru pevný a vytvára tak pocit skutočného, tvrdého penisu a nadpozemskej krásy. Súčasťou balenia je tiež odnímateľná prísavka a dildo je kompatibilné s Vac-U-Lock produktmi.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Čierny s ružovým kryštálom

    Nechajte sa očariť luxusom tohto análneho kolíka od francúzskej značky Diogol. Jeho hladké telo v kombinácii s koncovým Swarovski kryštálom tvorí dohromady krásny a elegantný šperk. Je vyrobený zo 100% hliníka, ktorý je hypoalergénny, bezpečný pre telo a vďaka rovnému povrchu bude zavádzanie kolíka pohodlné a príjemné.

    45,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Silicone Butt Plugs

    Ste pripravení na análne hry? Táto sada vás rozhodne pripraví a to tým najlepším spôsobom! Obsahuje 3 análne kolíky rôznych veľkostí a rozmanitých tvarov so základňou pre pohodlné uchopenie. Súčasťou je aj praktický klystír pre ľahké zavádzanie a pohodlné vyčistenie vašich zadných vrátok a praktický dávkovač lubrikantu priamo do zadočku. Či už ste muž alebo žena, táto sada vás proste nesklame!

    30,90 €

    16,90 €

    Nie je skladom

  • Diogol Anni Round 25mm - Análny šperk Strieborný s ružovým kryštálom

    Nechajte sa očariť luxusom tohto análneho kolíka od francúzskej značky Diogol. Jeho hladké telo v kombinácii s koncovým Swarovski kryštálom tvorí dohromady krásny a elegantný šperk. Je vyrobený zo 100% hliníka, ktorý je hypoalergénny, bezpečný pre telo a vďaka rovnému povrchu bude zavádzanie kolíka pohodlné a príjemné.

    45,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dolce Piccante Jewellery Small Silver Pink

    Luxusný análny kolík perfektného tvaru. Presné anatomické tvarovanie zaručuje ľahké zavádzanie a zároveň zaistí šperk bezpečne na svojom mieste a pohodu pri nosení.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Chcete si užívať predohru trochu inak? S touto hračkou sa vzrušíte ešte viac! Je to pružný dvojitý návlek na prsty alebo mini vibrátor, ktorý je súčasťou balenia. Dlhší návlek má stimulačné vrúbky a je tiež dômyselne zakrivený pre pohodlné zacielenie na g-bod alebo prostaty. Soft Touch materiál je príjemný na dotyk a mini vibrátor ponúka 7 vibračných režimov.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • All Black Steroid The Home Run Dildo

    Chcete pretekať a nechýba vám vytrvalosť? To je dobre, pretože práve tu budete potrebovať, aby ste pokorili toto nadpozemské dildo. Pocíťte na vlastný anál každý jeho hrebeň a vychutnajte si absolútne naplnenie. Vďaka základni na dildo pohodlne zasadnete a razom sa budete cítiť ako by ste v sebe mali celú baseballovú pálku!

    109 €

    64,90 €

    Nie je skladom

  • Adam & Eve Tall Boy Dildo

    Túžite po naozaj hlbokom zážitku? V tom prípade je potrebné mať po ruke skutočne dlhé dildo. Ideálny môže byť tento Tall Boy z flexibilného TPR materiálu. Má príjemnú realistickú textúru a tiež silnú prísavku pre hands-free hry. Užite si hlboko vzrušujúce pocity!

    26,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Soft Wave Vibrator

    Výkonný a pevný vibrátor v ružovom prevedení so stimulačnými drážkami. Vibrátor je vyrobený z pevného PVC s dokonale hladkým povrchom. Vibrácie sú regulovateľné pomocou kolieska.

    14,90 €

    9,90 €

    Nie je skladom

  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Chcete niečo viac ako len vibrácie? Deep Thrust vyniká technológiou magnetického prísunu, takže vás ohromí pohybom hore a dole. Je však veľmi tichý a ponúkne vám tak absolútnu diskrétnosť. Užite si s ním vaginálne alebo análne, hodí sa všade!

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Nixie Metal Butt Plug Set Pom Purple

    Milujete šperky a sem tam chcete byť aj roztomilá? Táto sada prekrásnych análnych kolíkov ponúka jeden s krásnym koncovým kamienkom a druhý s chlpatým králičím chvostíkom. Lesklé fialové telo kolíkov je vyrobené z ľahkej hliníkovej zliatiny a skosený hrot zaisťuje ľahké zavádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a kolíky pred použitím zahrejte alebo ochlaďte.

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Nixie Metal Butt Plug Set Pom Blue

    Milujete šperky a sem tam chcete byť aj roztomilá? Táto sada prekrásnych análnych kolíkov ponúka jeden s krásnym koncovým kamienkom a druhý s chlpatým králičím chvostíkom. Lesklé modré telo kolíkov je vyrobené z ľahkej hliníkovej zliatiny a skosený hrot zaisťuje ľahké zavádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a kolíky pred použitím zahrejte alebo ochlaďte.

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Chcete sa maximálne potešiť? Vyskúšajte trojitou stimuláciu s touto šikovnou hračkou od značkou Paloqueth. Prostredná časť sa zasunie do vagíny, kde bude vibráciami dráždiť g-bod, zatiaľ čo ramienko tvorené guličkami poteší análik. Tretia časť sa potom postará o klitoris a vám tak neostane nič iné ako podľahnúť intenzívnym orgazmom.

    45,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Nixie Metal Butt Plug Set Pom Pink

    Milujete šperky a sem tam chcete byť aj roztomilá? Táto sada prekrásnych análnych kolíkov ponúka jeden s krásnym koncovým kamienkom a druhý s chlpatým králičím chvostíkom. Lesklé ružové telo kolíkov je vyrobené z ľahkej hliníkovej zliatiny a skosený hrot zaisťuje ľahké zavádzanie. Vyskúšajte tiež teplotné hrátky a kolíky pred použitím zahrejte alebo ochlaďte.

    57,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • FUN FACTORY B BALLS šedo-Čierna

    B BALLS je originálna análna pomôcka, ktorá dokáže priamo reagovať na každý váš pohyb alebo na partnerov pohyb počas milovania alebo predohry.

    41,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

  • Trinity Vibes Bubbles Bumpy Starter Anal Plug

    Zoznámte sa s najideálnejšou hračkou pre všetky análne začiatočníčky.

    18,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

  • Tom of Finland Silicone Cock Ring with 3 Weighted Balls - Erekčný krúžok s análnymi guľôčkami so závažím

    Naplňte svoj anál troma ťažkými guľami, zatiaľ čo sa váš penis stane zúfalo tvrdým a citlivým.

    45,90 €

    30,90 €

    Nie je skladom

  • Tantaly Britney 2.0 13.5kg Huge Tits Best Male Masturbator

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežneláskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Britney a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Moving and Vibrating Anal Plug Panther Tail

    Chcete v sebe prebudiť divokú leopardiu šelmu alebo skôr poslušne vychované maznavé zvieratko? V oboch prípadoch sa vám bude hodiť tento hýbajúci sa vibračný leopardí chvostík! Odhalí vaše zvieracie inštinkty 3 rýchlosťami vibrácií a 7 vibračnými funkciami. Nasaďte si ušká, do análiku zastrčte príjemný kolík a zhypnotizujte svojho partnera sexy pohybom elegantného chvostíka!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Dillio Platinum Big Hero 6" Platinum Silicone Dildo Orange

    Prahne vaša milostná duša po luxusnom dilde z vysoko kvalitného materiálu? Nová kolekcia dildo Dillio Platinum Collection obsahuje pôvabné dildá nežných farieb a úchvatných tvarov z prvotriedneho čistého silikónu najvyššej kvality. Tento druh silikónu patrí k tomu naj, čo súčasný trh ponúka a vyznačuje sa svojou pevnosťou, odolnosťou a pružnosťou. Okúste ho na vlastné telo, budete ho zbožňovať.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Anal Fantasy Elite Inflatable P-Spot Massager Black

    Nafukovací stimulátor prostaty Infatable P-Spot Massager vám ponúkne zmyselné pocity naplnenia. Uchopte do dlane pumpičku a do análiku zasuňte kolík, potom už len pumpujte a dopriavajte si také naplnenie, po akom váš anál túži. Aby toho nebolo málo, pridajte ešte vibrácie, ktoré si zvolíte cez ovládač, a podľahnite vzrušeniu, keďže kolík svojím ergonomickým tvarom cieli presne na tie najcitlivejšie miesta.

    87,90 €

    53,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Realistic Ultra-soft Dildo Skin

    Hľadáte kvalitné a zároveň cenovo dostupné dildo? Paloqueth Realistic by nemalo uniknúť vašej pozornosti! Je príjemne mäkké a jemné, flexibilné, veľké tak akurát a vyrobené z bezpečného a veľmi príjemného TPE materiálu. Pripevnite si ho vďaka silnej koncovej prísavke napríklad na dlaždičky v kúpeľni a užite si s ním všetky svoje obľúbené polohy!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oninder Rio Vibrating Anal Plug Black

    Idete s dobou a chcete niečo viac než len obyčajnú vibračnú hračku? Značka Oninder prichádza s kolekciou luxusných a kvalitných pomôcok, a predovšetkým s aplikáciou nabitou rôznymi možnosťami ovládania pre sólo aj párové hrátky a možno aj flirt s niekým doposiaľ cudzím. Tento vibračný análny kolík je vybavený super silným motorom a je unisex. Vstúpte do vzrušujúceho raja za zadnými vrátkami!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Pink

    Na svoje si príde prostať aj G-bod! Záleží iba na vás, ako budete tento vibrátor používať. V oboch prípadoch sa bude starať ako o jeden z citlivých vnútorných bodov, tak o vonkajšie erotogénne zóny. Vibračnú časť na konci základne si vezme do parády buď klitoris, alebo hrádzu. Vyberte si z 10 vibračných režimov v 2 výkonných motoroch pomocou diaľkového ovládača.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 2491

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.