×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Heureka

Položky 97 až 128 z celkom 501

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • NS Novelties Inya Venus Pink

    Premýšľate, čo so životom? Pozvite si doň túto pôvabnú hračku! Môžete sa s ňou pohrávať osamote aj v páre, záleží, či si necháte ovládač vy sama alebo ho zveríte svojmu partnerovi či partnerke. INYA vás dostane svojim výkonom, pohodlným nosením, vzrušujúcou stimuláciou aj hebkým a kvalitným silikónom.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Model Dual Kiss vás nadchne kombináciou osvedčených tlakových vĺn, vibračným zavádzacím driekom aj možnosťou ovládania pomocou aplikácie. Celý dizajn dopĺňa príjemný, šetrný, mäkký silikón a vodotesné prevedenie.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Vibrating Ring & Plug 595853 Black

    Chcete zažiť potešenie dva v 1, ktoré bude dvojnásobne intenzívnejšie? Táto dômyselná pomôcka prepojí váš penis s vašou prostatou, ktorú zároveň poláska 10 výkonnými vibračnými režimami. Mini vibrátor sa dá zo silikónového obalu vybrať a dobíja sa cez USB kábel. Objavte silnú dvojitú rozkoš!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Môže byť ešte niečo viac než trojitá stimulácia, a to kedykoľvek a kdekoľvek? Táto hračka od GoGasm je vibrátor vhodný aj na prechádzku pre všetky 3 vaše citlivé body. Guľôčka sa uvelebí v análiku, vibrátor bude slastne priasť vo vagíne a placatý stimulátor bude našepkávať klitorisu. Tak uchopte ovládač a vyber si to, na čo máte chuť!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Konečně našla hračku, ktorá dokonalo uspokojí všetky jej intímne potreby. Miluje vibrácia, prirážanie, krúživé pohyby, teplo a zároveň stimuláciu klitorisu. Nemohla sa dočkať chvíle, keď ju vyskúša.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Enigma Cruise Dual-Action Sonic Massager Deep Rose

    Duálne stimulujúca luxusná hračka, ktorú budete milovať! Hračky od Lelo sa neustále posúvajú a tie najviac top veci, ktoré súčasný erotický trh ponúka. Ak chcete to najlepšie, tak rozhodne chcete Lelo. Poďte sa zoznámiť s Enigmou. Je to luxusná hračka, ktorá poteší G-bod aj klitoris a poskytne vám naozaj nadpozemský orgazmus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Vibrant Penis Ring Silicone 10 Functions Black

    Stačí pridať štipku vibrácií a razom bude vaše milovanie plné ešte slastnejších pôžitkov! Tento silikónový vibračný krúžok od Pretty Love poskytne potešenie obom partnerom. Jej bude slastne vibrovať na klitoris svojou textúrovanou časťou a jemu jedným krúžkom stiahne penis, čím posilní a predĺži erekciu, a druhým krúžkom sa zachytí za semenníky, vďaka čomu bude držať na mieste. Podľahnite väčšiemu vzrušeniu z láskyplného sexu!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Ina Wave Ružová

    Rozvlní sa s vôbec prvým masážnym strojčekom, ktorý vás vnútri skutočne masíruje. Veľmi dôverne napodobňuje pohyby prstov, nám dobre známe "poď ku mne".

    229 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • You2Toys Vibro Ring Modrá

    Zvýšte svoju sexuálnu silu i potešenie s týmto unikátnym vibračným krúžkom od obľúbenej značky You2Toys.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Viete, že vaše milovanie môže byť ešte vzrušivejšie? Stačí si k nemu prizvať tento šikovný krúžok, ktorý poláska penis aj klitoris. Vďaka stiahnutiu bude penis o niečo citlivejší a jeho erekcia bude dlhšia a orgazmus intenzívnejší. Dámy zas totálne prepadnú vibráciám cieleným na klitoris a okolie počas prenikania. Vychutnajte si tie najlepšie zážitky!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Chcete skúsiť so svojím náprotivkom v posteli niečo nové? Skúste tento párový vibrátor, ktorý poteší vás oboch. Je silný, výkonný, príjemný na dotyk a vybavený 2 motormi. Volá sa Bruno, je na diaľkové ovládanie a môžete ho pri milovaní zaviesť do pošvy, kde bude vibráciami dráždiť vnútro vagíny, aj penis a z vonkajšej časti si jeho vibrácie bude užívať klitoris. Poďte zistiť viac!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bswish bcharmed Basic Plus Black

    Chcete si užívať o niečo viac? Prizvite k svojmu milovaniu tento dvojitý vibračný krúžok zo 100% silikónu. Je báječne pružný a stiahne váš penis pri koreni, čím posilní erekciu. Druhý krúžok sa potom zachytí za semenníky a vibračná časť sa rozoznie naproti klitorisu. Vyskúšajte, ako krúžok vie držať na svojom mieste a ako veľmi vie podporiť vzrušenie a vášeň.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Úchvatné vibračné dildo s pacičkou, ktorá sa postará o váš klitoris! Jeho dokonalé realistické spracovanie vás úplne uhranie a akonáhle pridáte vibrácie o 20 režimoch ovládateľné cez diaľkový ovládač, dostanete sa na hranu príjemného vzrušenia. Vychutnajte si duálnu stimuláciu a vyskúšajte aj hrátky bez použitia rúk vďaka koncovej prísavke!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Vibračná hlavica inšpirovaná mocnými egyptskými faraónmi! Vydáva silné vibrácie sústredené do hlavy, takže vám poskytne intenzívnu a priamu stimuláciu. Jej funkcie si zamilujú nielen vaše citlivé miesta, ale aj unavené a boľavé svaly po celom tele. Zbavte sa stresu, zrelaxujte sa a urobte si dobre s touto luxusnou masážnou hlavicou.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Chcete si užívať svoju sexualitu? S touto masážnou hlavicou z kolekcie Moove to pôjde tým najjednoduchším a najpríjemnejším spôsobom. Vychutnáte si s ňou 10 vibračných funkcií, ktorými môžete tešiť svoje intímne partie alebo taktiež masírovať svaly kdekoľvek na telá. A to nie je všetky, hračka vám ponúkne vibrácie aj z druhej strany! Doprajte si s vibráciami intenzívne a vzrušujúce zážitky!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Hydra Vibe with Pulsation and Clitoris Stimulating Tongue 3 Motors Turquoise

    Zoznámte sa s Hydrou! Je to pôvabný vibrátor s 3 motormi, ktorý vám vezme dych. Jeho 3 výkonné funkcie budete milovať. Vie vibrovať o 7 režimoch, takže začne jemných šteklením a skončí pri dokonalom zemetrasení. Okrem toho diskuponuje šikovným jazýčkom, ktorý sa pohrá s klitorisom o 7 režimoch a poslednou slastnou funkciou je pulzácia o 10 úrovniach. To všetko v jednej hračke!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Vibrating Prostate Plug with Cock Ring 594881 Blue

    Chcete si natrénovať dokonalý sexuálny výkon a zároveň si užiť intenzívne orgazmy? Tento dobíjací stimulátor prostaty a hrádze je prepojený s erekčným krúžkom, takže si do parády vezme všetky vaše citlivé miesta. Užite si 10 výkonných vibračných režimov, stimulačné drážky a tiež ovládanie cez diaľkový ovládač, bude to jazda!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani Duo Couples Massager Black

    Objevte nové erotické obzory s luxusnou hračkou TIANI Duo. Jej hlboké a smyslné vibrácie budete zdieľať so svojim protějkom a spoločne tak zažijete maximálnu slasť a spokojnosť. Jej dokonalý hladký tvar perfektne sadne vašim telesným krivkam a prvotriedne silikón si vás podmaní na prvý dotyk. Bezdrôtovým diaľkovým ovládaním s jedinečnou technológiou citlivou na pohyb si budete diktovať intenzitu. Tian Duo je to najlepšie pre váš sexuálny život.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Match Up Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Hľadáte hračku, ktorá okorení váš vzťah? Vrelo odporúčame tento párový vibrátor. Ponúkne vám 9 vibračných režimov, medzi ktorými budete prepínať pomocou diaľkového ovládača. Dve silikónové krídelká budú láskať klitoris a druhé rameno poteší vnútornú časť vagíny, kde sa stretne s penisom. Dva motory sa postarajú o vašu slasť a tiež spoločné orgazmy.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Velvet Purple

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Foreplay Frenzy Pucker Pink

    Snívate o vášnivej jazde s dokonalým vibrátorom? Oddajte sa s týmto ružovým krásavcom a vdýchnite život svojim nezbedným fantáziám. Pucker je dokonale tvarovaný duálne stimulujúci vibrátor s 10 vibračnými funkciami a 4 rýchlosťami intímneho sania. Ovládajte každú s funkciou samostatne a dotknite sa báječných vrcholov.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Velvets Silicone Cock & Ball Ring Vibe

    Chceli by ste si pri sexe užívať o niečo viac? Tento premyslený krúžok poteší vás oboch a bude radosť ho nosiť! Vzrušujúco rozdelí semenníky, zovrie penis pri koreni, čím podporí jeho erekciu a mini vibrátor svojimi silnými vibráciami môže tešiť klitoris, ak ho umiestníte hore. Pružný silikón sa prispôsobí vašim proporciám a vy si nebudete môcť vynachváliť nosenie krúžku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys The Hammer - Extra silný duálny pulzátor Ružová

    Vibrátor The Hammer je vzrušujúce dobrodružstvo, ktoré vás nenechá potichu. Výkonný vibrátor s výrazne tvarovaným povrchom a stimulačným "zajačikom". Medzitým, ako si užívate vaginálnu stimuláciu, hlavica zajačika sa venuje vášmu klitorisu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    Vďaka 2 silným motorčekom, bezšvíkovému prevedeniu z plného silikónu a súčasnej stimulácii bodu G a klitorisu sa model Mono Flex stane hviezdou každej zbierky pomôcok. Celkový dojem dopĺňa elegantný dizajn a ovládanie pomocou aplikácie.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Napadlo vás niekedy pohrávať sa s vibrátorom na verejnosti? Táto hračka k tomu priamo nabáda! Zapadne do vás ako uliata a svoje vibrácie bude smerovať ako na bod G, tak na klitoris. Jej intenzita je voliteľná skrz ovládač, ktorý si môžete ponechať, alebo ho zveriť partnerovi. Užite si vzrúšo na prechádzke, na párty, kdekoľvek!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Snail Vibe Pink

    Chcete erotickú hračku, ktorá vás isto iste nesklame? Snail Vibe bol navrhnutý skutočnými profesionálmi na základe vedeckého výskumu a vývoja. Prispôsobí sa vašim potrebám, poteší vás duálnou stimuláciou a zažijete s ním tie najlepšie orgazmy! Zistite, prečo je taký, aký je a vedzte, že s ním už žiadnu inú hračku potrebovať nebudete.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    Chcete niečo, čo vás realistickým spôsobom isto iste dostane do neba? Prirážajúci vibrátor je stávka na istotu a značka Paloqueth je stávka na spokojnosť. Krásny dizajn s ozdobným kamienkom je len začiatok, do kolien vás dostane hlavne funkcia prirážania, vibrácie na g-bod a klitoris a dômyselný tvar, ktorý rozumie vášmu telu. Poďte sa dozvedieť viac a presvedčiť sa o tom, že túto hračku naozaj potrebujete!

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LoveToy The Ultra Soft Double Vibrating Strap-On Anal Dildo Skin

    Čo takto vyskúšať dvojnásobné potešenie? Poslúži vám na to táto úžasná pomôcka, poďme sa na ňu pozrieť zblízka! Disponuje krúžkom, ktorý si nasadíte na koreň penisu (alebo na semenníky) a okamžite tak posilníte svoju erekciu. Zároveň získate druhý penis a vysnívaná dvojitá penetrácia sa premení na skutočnosť! Poriadnu šťavu potom dodá mini vibrátor s 10 rýchlosťami!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Aya Wearable Massager Obsidian Black

    Elegancia a nadčasovosť snúbiaca sa s pohodlným ergonomickým dizajnom, taká je Aya. Vďaka svojmu zakrivenému a kompaktnému tvaru porozumie vášmu telu. Zároveň si ju môžete prispôsobiť na aktuálne potreby. Užite si vonkajšiu stimuláciu vulvy aj hlboké vnútorné potešenie.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Minds of Love Magnus Purple

    Výkonný vibrátor s atraktívnym a ergonomickým tvarom, vďaka ktorému nebudete potrebovať strap-on! Kratší koniec sa uvelebí v pošve, jemné textúra bude dráždiť klitoris a dlhým telom bude nositeľka prenikať akoby vibrátor bol jej vlastný penis. Obsahuje 2 silné motory, 9 vzrušujúcich funkcií a veľmi ľahko sa ovláda. Objavte nové zážitky a úlohy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alive Supreme Jelly Dildo

    Hľadáte fajn dildo za priaznivú cenou? Supreme je značka ideál! Má sexy realistický tvar pre obojstranné použitie, univerzálnu transparentnú farbu a vyrobené je z príjemného TPE materiálu, ktorý je pekne mäkký a bez obsahu ftalátov. Užívajte si s ním, čo hrdlo alebo vagína ráči!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Tiani 3 Fialová

    Populárny vibrátor pre páry a držiteľ ceny za dizajn RED DOT DESIGN AWARD Tiani ™ prichádza s ďalším vylepšeniami a s o 100% výkonnejším motorom.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 501

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.