×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Heureka

Položky 33 až 64 z celkom 5307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Seven Creations Magic Massager - Masážna hlavica

    Masážna hlavica Magic Wand patrí k tomu nejvýkonnejšiemu, čo si medzi erotickými vibračnými hračkami môžete zaobstarať. Silný vibračný motorček v guľovej hlavici sa postará o veľmi príjemnú masáž celého tela vrátane intímnych partií. Magic Wand sa prispôsobí krivkám vášho ho tela, bude dráždiť klitoris ale i stuhnutý chrbát, a vy si užijete uvoľnenie i omamný orgazmus. S touto masážnou hlavicou je orgazmus dostupný pre všetky ženy!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I. Machine

    Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový a ešte lepší Autoblow A.I.? Nechajte sa unášať tým najlepším vyfajčením! Táto inteligentná hračka je naprogramovaná tak, aby vám dala okúsiť realistické vyfajčenie, pri ktorom nebude musieť pohnúť rukou.

    369 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Intense Delight Bullet - Mini vibrátor

    Durex Intense Delight Bullet mini vibrátor je malý a diskrétny zmyselný masážny prístroj so silnými vibráciami - je to váš sexy spojenec vo svete predohry. Je ideálny na stimuláciu klitorisu a celého tela, takže vy a váš partner môžete objavovať nové spôsoby, ako umocniť zmyselnosť a vzrušenie z predohry.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jessy Summer Life-Size Sex Doll

    Skutočný pôvab a sexi krivky! Ťažko by ste hľadali nejaké zásadné rozdiely medzi touto realistickou bábikou a skutočnou ženou. Volá sa Jessy, má krásnu tvár, dlhé riasy a zvodné pery. Jej hlboké hnedé oči môžete kedykoľvek vymeniť za zvodné modré očká a trochu jej tak zmeniť vzhľad. Jej koža je vyrobená z vysoko kvalitného TPE materiálu a je úžasne hebká. A čo viac?

    2 149 €

    1 539 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Jessica Sex Doll 9kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domovu pre vás opustený penis? Potom túži po pároch perfektných pŕs, ktorý sa budete môcť pomaznať, pokrčiť ich alebo dokonca medzi ne zájsť penisom? Áno a áno? Toto je Jessica, vaša nová milenka, ktorej jediným poslaním je vaša maximálna spokojnosť.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Pure Wand

    Njoy Pure Wand poskytuje priame spojenie Vášho bodu G alebo P s pocitmi absolútnej slasti. Pomôcka disponuje perfektným zakrivením pre dokonalú relaxačnú masáž vykonávanú Vami či Vaším partnerom.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Intense Orgasmic 3ks

    Stimulujúce kondómy, ktoré vám pomôžu k lepšiemu zážitku zo sexu pre oboch partnerov. Poskytnú vám oveľa väčšie potešenie z orgazmu a vaše sexuálne zážitky sa stanú ešte vzrušujúcejšími!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Joy Violet

    Chcete dať vášmu milovaniu väčší zmysel s modernou hračkou s nekonečnými možnosťami? Poďte do toho! Párový vibrátor Satisfyer Double Joy je revolučnou hračkou pre ešte intenzívnejšie zážitky z milovania. Jeho funkcie si budete voliť skrz aplikáciu v mobile, tak nečakajte a objavte, čo všetko môžete teraz so svojou drahou polovičkou zažiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Barbara Sex Doll 1.6kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domov pre váš opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym i análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    91,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hera 3 Masturbator

    Táto krásavica sa volá Hera a nemôže sa dočkať, kedy sa stane vašou milenkou. Je vyložene pripravená prijať váš penis a urobiť vám dobre. Análik, vagínka alebo snáď pusinka? Hera je príjemne mäkká, pružná a teplá podobne ako skutočná žena v tej najlepšej polohe a v kompaktnej veľkosti.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit - Elektrostimulátor

    S týmto skvelým setom môžete stimulovať takmer každú časť vášho tela. Základom pre elektrostimuláciu pri elektrosexe je zdroj Mystim Tension Lover.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyToys Lily Vibrator Pink

    Zoznámte sa s vibrátorom Lily z kolekcie EasyToys! Má hodvábne hebký silikónový povrch a je úžasne flexibilný. To znamená, že s ním veľmi pohodlne dosiahnete nielen na svoj bod G, ale do parády si vezme tiež klitoris. Uchopte rukoväť a vyberte si z 10 vibračných vzorov.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Zoznámte sa s dokonalým masturbátorom, je tu Ultimate MILKER! Ponúkne vám veľa funkcií stimulujúce sanie alebo rotáciu a vy to všetko budete môcť okienkom sledovať. Vonkajší elegantný obal v sebe ukrýva stimulačný nadstavec z príjemného TPE materiálu a aby toho nebolo málo, zapnite si autentické stonanie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Plus Remote

    Partner Plus je vibrátor, ktorý spoľahlivo umocní zážitok z milovania u oboch partnerov.

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Candice 19.5kg Life Sized Beach Girl Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Candici a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    799 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow A.I.+ Machine

    Dlho očakávaná nová vylepšená verzia Autoblow AI! Kto by nemiloval orálny sex a uspokojenie, ktorému sa nič nevyrovná? Kto by nemiloval nový a ešte lepší Autoblow AI? Nechajte sa unášať tým najlepším pofajčením! Táto inteligentná hračka je naprogramovaná tak, aby vám dala okúsiť realistickú kuřbičku, pri ktorej nebude musieť pohnúť rukou.

    369 €

    249 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Ro-Zen 7-Speed - Dvojitý erekčný krúžok s vibračným análnym kolíčkom

    Stimulátor prostaty - luxusná masážna erotická pomôcka. Stimuluje tak vašu prostatu, ako aj oblasť pod semenníkmi. Veľmi príjemné vibrácie vás budú dráždiť skutočne dokonalo.

    51,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ladyboy Please Fuck Me Until You Cum

    Predstavte si, ako vás tento pôvabný masturbátor vezme do siedmeho neba! Budete si pritom užívať dildo, análik alebo zvodné poprsie, všetko je možné. Vaše sny sa stávajú skutočnosťou s Lady Boy z veľmi príjemného materiálu s úžasnou vnútornou stimulačnou textúrou.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision EROpharm Spanish Love Cream - Stimulačný krém 40ml

    Španielské mušky v kréme pre mužov i ženy na podporu citlivosti a vnímavosti erotických vnemov a tým získanie intenzívnejšieho orgazmu.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator - Elektrostimulačný vibrátor Čierna

    Vaše dosiaľ nesplnené erotické sny a predstavy sa stávajú skutočnosťou. Na trh vstupuje vibrátor, ktorý v jednom veľmi elegantne vytvorenom prístroji kombinuje vibrácie a elektrickú stimuláciu bez nežiadúcich drôtov a káblov.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Revo 2

    Nexus Revo je luxusný simulátor prostaty určený mužom. Vašu prostatu si vezme do parády skrz pohyblivú hlavu, ktorá pracuje na kalibrovanom vnútornom mechanizme.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer One Night Stand

    Pokiaľ už nechcete riskovať, že sa domov vrátite s desiatkou a prebudíte sa vedľa trojky, so Satisfyerom One Night Stand ste v tých najlepších rukách! Váš Satisfyer vás na jednu noc zvedie osvedčenou silou tlakových vĺn a vezme vás so sebou na extatickú cestu plnú vášne - malá ochutnávka predovšetkým pre tých, ktorí ešte nepoznali čaro technológie Satisfyer!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Profesionálny dvojitý erekčný krúžok s vibračným análnym kolíčkom

    Potešte súčasne všetky svoje najcitlivejšie miestečka s novinkou RO-Zen Pro. Je to dômyselný erekčný krúžok a zároveň vibračný análny kolík, ktorý si môžete užiť osamote pri chvíľach sebalásky, alebo tiež so svojou drahou polovičkou v rámci rôznych vzrušujúcich hier. Na nič nečakajte, vychutnajte si duálnu stimuláciu a 10 rôznych vibračných režimov, z ktorých dostanete na výber.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Intense Little Devil - Vibračný krúžok

    Nádherne stimulujúci vibračný krúžok Durex Intense Little Devil pomáha dosiahnuť spoločné vyvrcholenie a intenzívne potešenie. Jeho inovatívna vibračná hlava je navrhnutá tak, aby okrem hlboko uspokojujúcich vibrácií samotného krúžku poskytovala až 30 minút neuveriteľnej stimulácie klitorisu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Aurora 2.0 25kg Doggystyle Fit Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Auroru a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    1 229 €

    1 039 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Curvy 2+ Pink

    Revolúcia a nové možnosti. Absolútna rozkoš a najmodernejšie technológie. Múdra aplikácia a dychberúca stimulácia klitorisu. Na toto sa tešil celý svet! Je to nový Satisfyer Curvy ovládaný cez aplikáciu! Zoznámte sa a objavte nekonečné možnosti, ako si byť blízko so svojím partnerom na druhom konci sveta, alebo ako sa urobiť v rytme svojho obľúbeného songu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Hidden Desire Bangers Virgin Fuck Babe Skin

    Je sexy, je krásna a ešte je panna. Čaká totiž na toho pravého, ktorým ste práve vy. Doprajte jej svoj penis a navštívte jej tesnú vagínu. Je nádherne hebká a ako živá (zvonku i zvnútra). Ochutnajte ju a pomaznajte sa s ňou! Len rýchlo, aby náhodou o svoje panenstvo neprišla s niekým iným ...

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth G-Spot Rabbit Vibrator Pink

    Stále ste ešte nenašli toho pravého? Vieme, že to nie je jednoduché, ale myslíme, že ho práve máte! Tento hodvábne hladký a dokonale tvarovaný vibrátor Poloquet poteší váš bod G i klitoris, má 9 výkonných vibračných režimov a je vyrobený zo skutočne kvalitného a mäkkého silikónu. Užite si s ním osamote alebo s parterom a to v spálni alebo pokojne aj v sprche!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    Ste náročná a túžite po niečom krásnom a elegantnom? Novú kolekciu nádherných erotických hračiek od Rosy Gold s dokonalými funkciami si zamilujete! Túto vibračnú hlavicu bude pre jej silu zbožňovať váš klitoris, ale aj ďalšie citlivé body na vašom tele nemusia prísť skrátka. Radujte sa a urobte sa s prekrásnou luxusnou hračkou!

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Masturbator Egg Naughty

    Páni, ste znudení svoju vlastnú pravačkou a pokukujete, čím by ste si mohli svoje chvíle sebalásky vylepšiť? Vyskúšajte masturbátor ukrytý v tomto vajíčku od prestížnej značky Satisfyer! Je báječné flexibilný, extrémne pružný a postará sa o stimuláciu celého penisu. Tak neváhajte Svoju dlaň vybaviť tymto textúrovaným pomocníkom a Objavte NOVÚ úroveň masturbácie!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz The Milker Automatic Deluxe Stroker Machine - Luxusný automatický podtlakový masturbátor

    The Milker je dokonalý podtlakový masturbačný stroj zaručujúci úžasnú stimuláciu penisu, ktorej intenzitu si určujete sami. Jeho systém a funkcie sú veľmi premyslené a Milker pri masturbácii odvedie všetku prácu za vás.

    1 149 €

    849 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka

Položky 33 až 64 z celkom 5307

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.