×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Heureka

Položky 129 až 160 z celkom 3892

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Paloqueth Advanced Vibrating Ring with Remote Black

    Snívate o vzrušujúcom vzájomnom potešení? S týmto šikovným krúžkom s dômyselnými uškami a praktickým diaľkovým ovládačom získate všetko, po čom túžite! Uvelebí sa na penise, kde podporí a posilní erekciu a zároveň bude silnými vibráciami láskať klitoris do zbláznenia. Vyberte si z 9 vibračných nastavení, užívajte si nežne a divoko s praktickým a maximálne pohodlným krúžkom.

    30,90 €

    18,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • BeauMents Twosome Fun Purple

    Ešte viac potešenia z milovania? Áno, áno, áno! Tento návlek na penis nielen podporí a posilní vašu erekciu, ale klitorisu tiež dopraje zmyselnú stimuláciu. Ovláda sa cez diaľkový ovládač, takže medzi vibračnými režimami budete pri akcii prepínať veľmi ľahko a pohodlne. Dodajte vášmu sexu lepší rozmer a vyskúšajte niečo nové!

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Adrien Lastic Caress Revolutionary Clitoral Stimulator Ružová

    Nechajte váš klitoris podľahnúť príjemnému láskaniu, ktoré mu poskytne tento úžasný vibračný stimulátor. Kombinuje rotácie s vibráciami a 5 rôznych vymeniteľných hláv vás vezme až na vrchol blaha.

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Javida Slapping Orgasm Pen Purple

    Zmyselný presný dráždič a klopajúci vibrátor v jednom! Pýtate sa, ako je to možné? Má totiž oba použiteľné konce a dopraje vám tak presnú stimuláciu kdekoľvek na tele z jednej strany a pulzujúce poklepávanie na g-bod z druhej strany. Vyskúšajte aj 2 rôzne nástavce a 10 vzrušujúcich možností vibrácií!

    87,90 €

    31,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Shots Toys Vibrating Rider Anal

    Už vás to rukou nebaví a obzeráte sa po nejakom mastrubátore, ktorý by vás potešil aj vibráciami? Dobrou voľbou bude bezpochyby tento láskyplný análik, v ktorom sa budete cítiť, ako v skutočnom zadku. Zložte viečko, pridajte lubrikant, zasuňte do hebkého silikónu a nechajte sa rozmaznávať príjemnou textúrou.

    18,90 €

    7,90 €

    Nie je skladom

  • Dream Toys Glamour Glass Remote Vibe Curved Plug

    Potrpíte si na krásnych veciach? Tento análny kolík vás očaruje! Má vzrušujúci dizajn a je vyrobené z borosilikátového skla, ktoré je veľmi silné, neporézne, hygienické a bezpečné pre telo. Má hladký skosený tvar a praktickú základňu. A viete, čo je najlepšie? Rozvibruje sa pre vás v 10 rôznych úrovniach, medzi ktorými si budete vyberať pomocou diaľkového ovládača!

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Tailz Vibrating Narrow Anal Plug With Tail Fox White

    Prebuďte v sebe neskrotnú snehovo bielu líšku plnú elegancie a vášne. Stačí si nasadiť tento našuchorený biely chvostík na análnom kolíku! Objavíte s ním tiež 3 intenzívne vibračné rýchlosti a 7 vibračných funkcií, medzi ktorými budete vy alebo váš partner prepínať skrz diaľkové ovládanie. Zamilujte si ten pocit, keď vás pošteklí mäkký kožúštek a v análiku sa zrazu rozhýbu mocné, vzrušujúce vibrácie.

    109 €

    64,90 €

    Nie je skladom

  • InToYou Fiter Sucking Vibrator with Flipping Tongue 3 Motors Purple

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popoluška splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Fiter, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie vibrovať o 7 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom nasávania. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zabezpečí pôsobivú a dech vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    76,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Love to Love O.M.G. G-Spot Vibrator Mint

    Ach môj bože! Presne toto bude znieť z vašich úst, až po prvýkrát poláskate svoj G-bod týmto nádherným, a hlavne šikovným vibrátorom. Jeho tvar je do detailu premyslený tak, aby ste s ním ľahko a rýchlo objavili svoje najcitlivejšie miestečko a dostali sa cez neho na vrchol blaha. Vážne chcete ešte na niečo čakať?

    99,90 €

    36,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Dream Toys Cheeky Love Wireless Remote Plug Black

    Týmto kolíkom nemôžete nič pokaziť! Má rokmi preverený klasický tvar, je z hebkého a zdravotne nezávadného silikónu a jeho vzrušujúce vibrácie možno ovládať cez bezdrôtové diaľkové ovládanie. Ponúkne vám 10 intenzívnych rýchlostí, ktoré si budete môcť užívať doma i vonku! Vibračný kolík, ktorý vás bude baviť a nikdy neomrzí!

    61,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

  • Adam & Eve Adam's Warming Rotating Power Boost Dildo

    Snívate o slasti? Toto dildo bolo navrhnuté tak, aby vám poskytlo úplnú spokojnosť! Vie sa totiž zmyselne zahriať a tiež sa vášnivo krútiť! Jeho vzhľad je úžasne realistický, má dokonalo tvarovaný žaluď a tiež pôvabné semenníky. Užite si zábavu s koncovou prísavkou a nechajte sa uspokojiť vibráciami a rotáciami!

    109 €

    68,90 €

    Nie je skladom

  • Doc Johnson Kink Swell Auto Vibrating Nipple Sucker Cups

    Zažite ohromujúce vzrušenie cez svoje bradavky, ktorým potom bude k vašej explózii stačiť jeden jediný dotyk. Umiestnite priehľadné koncovky na bradavky, nechajte ich prisať, stlačte tlačidlo a sledujte, ako sa vaše špuntíky zväčšujú a stávajú sa citlivejšími. Pridajte k tomu ešte výkonné vibrácie a nechajte svoje kolená podlomiť sa. Táto hračka je viac než dômyselná a rozhodne by nemala vo vašej Kinky zbierke chýbať!

    119 €

    72,90 €

    Nie je skladom

  • Adam & Eve Chubby Fun Vibe

    Chcete všetko alebo nič? Chubby vás dokonale naplní a svojimi rozmermi ohromí vaše nenásytné lono. Bol navrhnutý podľa toho, čo majú ženy najradšej. Bol stvorený na to, aby plnil priania! Tak zverte mu svoje vášne, on vie ako na to.

    30,90 €

    16,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Bodywand Mini Wand Massager Pink

    Táto malinká masážna hlavička úplne potvrdzuje tvrdenie, že čo je malé, to je pekné! Urobte radosť sama sebe alebo ju darujte niekomu, na kom vám naozaj záleží. Kamienkové zdobenie v dolnej časti je slasťou pre oči a silná vibračná funkcia hlavice je slasťou pre klitoris, to jednoducho chce každá žena!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • We-Vibe Rave

    Rave stimuluje vaše zmysly a dokáže uspokojiť bod G. Jeho unikátny asymetrický tvar premení vaše jemné pohyby alebo krútenie na stopercentné potešenie.

    169 €

    103,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Couples Choice Vibrating Finger Extension Pink

    Chcete si užívať predohru trochu inak? S touto hračkou sa vzrušíte ešte viac! Je to pružný dvojitý návlek na prsty alebo mini vibrátor, ktorý je súčasťou balenia. Dlhší návlek má stimulačné vrúbky a je tiež dômyselne zakrivený pre pohodlné zacielenie na g-bod alebo prostaty. Soft Touch materiál je príjemný na dotyk a mini vibrátor ponúka 7 vibračných režimov.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • InToYou Fiter Sucking Vibrator with Flipping Tongue 3 Motors Red

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popoluška splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Fiter, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie vibrovať o 7 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom nasávania. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    76,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • Durex Intense Real Pleasure

    Pôvabný vibrátor so silnými, avšak tichými vibráciami od známej značky Durex. Disponuje pohodlným ovládaním prostredníctvom otáčania základne, takže si môžete vybrať presne takú úroveň, po ktorej v danej chvíli budete najviac túžiť. Jeho povrch je z jedinečného soft touch materiálu, do ktorého sa vaša koža zamiluje na prvý dotyk. Doprajte si príjemnú spoločnosť vibrátora Intense Real Pleasure osamote alebo s partnerom.

    91,90 €

    57,90 €

    Nie je skladom

  • You2Toys Soft Wave Vibrator

    Výkonný a pevný vibrátor v ružovom prevedení so stimulačnými drážkami. Vibrátor je vyrobený z pevného PVC s dokonale hladkým povrchom. Vibrácie sú regulovateľné pomocou kolieska.

    14,90 €

    9,90 €

    Nie je skladom

  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Chcete niečo viac ako len vibrácie? Deep Thrust vyniká technológiou magnetického prísunu, takže vás ohromí pohybom hore a dole. Je však veľmi tichý a ponúkne vám tak absolútnu diskrétnosť. Užite si s ním vaginálne alebo análne, hodí sa všade!

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Alive Magic Egg Max - Bezdrôtové vibračné vajíčko 10 funkcií Fialová

    Nechajte si našepkávať sladké, láskyplné slová od tohto fialového vajíčka. Disponuje bezdrôtovým diaľkovým ovládačom, ktorý môžete do rúk zveriť komukoľvek, komu budete chcieť. Predstavte si večer, keď si so svojím partnerom vyrazíte von, dáte mu ovládač a necháte ho ovládať vzrušenie. Asi je jasné, čo sa stane, keď sa vrátite domov.

    45,90 €

    26,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Satisfyer Endless Love Purple

    Vibrátor Multifun 1 vás prekvapí unikátnym tvarom, vďaka ktorému sa ľahko stane súčasťou každej milostnej hry, a 3 silnými motormi: prvý sa nachádza v hornej časti tela vibrátora a ostatné dva vytvárajú úžasné vibrácie v dolných koncoch jeho ramien. To znamená, že nech je na, vnútri, pod alebo medzi - tento multitalent vás stimuluje tak, ako to práve potrebujete!

    61,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Evolved Vibrating Penis Sleeve Kit

    Dychberúca sada návlekov na penis za tú najprijateľnejšiu cenu na trhu! 5 pohodlných návlekov na penis predĺži vašu dĺžku a posilní obvod počas sekundy. Každý z nich má jedinečnú stimulujúcu textúru a výstupky pre ohromné potešenie. Doprajte vašej milej najvyššiu možnú úroveň vzrušujúcej extázy pripojením vibračnej guľôčky, ktorá je súčasťou balenia.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Electric Acorn Glans Trainer Masturbator with Ring Black

    Chcete objaviť to najintenzívnejšie vyvrcholenie? Tento masturbátor obklopí vašu najcitlivejšiu oblasť a priložený krúžok spôsobí vzrušujúci tlak. Pomôže vám s tréningom výdrže a poslúži aj ako masturbátor pre úžasné chvíle sebalásky. Vychutnajte si jeho silné vibrácie a vyberte si z 10 vzorov!

    76,90 €

    45,90 €

    Nie je skladom

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Chcete sa maximálne potešiť? Vyskúšajte trojitou stimuláciu s touto šikovnou hračkou od značkou Paloqueth. Prostredná časť sa zasunie do vagíny, kde bude vibráciami dráždiť g-bod, zatiaľ čo ramienko tvorené guličkami poteší análik. Tretia časť sa potom postará o klitoris a vám tak neostane nič iné ako podľahnúť intenzívnym orgazmom.

    45,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Bswish Bnaughty Classic - Vibračné vajíčko Čierna

    Vibračné, vodovzdorné vajíčko na diaľkové ovládanie s 5imi funkciami. Vajíčko je vyrobené z kvalitného materiálu jemného na dotyk.

    30,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Pepino Vibrating Ring Original

    Vibračný krúžok z jemného gélu pre spríjemnenie vášho intímneho života.

    5,90 €

    4,99 €

    Nie je skladom

  • Womanizer Duo Bordeaux

    Vychutnajte si dokonalú stimuláciu klitorisu a G-bodu zároveň s dômyselnou hračkou od jednej z najobľúbenejších značiek na trhu - Womanizer. Duo bude bezdotykovo, pomocou technológie Pleasure Air, tešiť váš klitoris a okrem toho bude druhá zakrivená časť vibrovať presne na váš G-bod. Tento orgazmus bude bezkonkurenčný!

    229 €

    189 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • BKK Virtual Reality Masturbation Device

    Masturbácia budúcnosti a tá najzábavnejšia porno hra na svete! BKK je inteligentná sexuálna hračka kombinujúca virtuálnu realitu a snímanie pohybu, takže vaša masturbácia pre vás bude úplne realistickým a nezabudnuteľným zážitkom, o ktorom sa vám doposiaľ ani nesnívalo. Sada obsahuje masturbátor snímajúci pohyb aj VR okuliare a mobilnú aplikáciu. Na nič nečakajte, nasaďte si okuliare, sami si vytvorte tú pravú a naložte s ňou podľa vašich predstáv.

    249 €

    149 €

    Nie je skladom

  • Satisfyer Incredible Duo

    Satisfyer Incredible Duo je vyrobená z poddajného silikónu a vytvára vzrušujúci efekt zadržania krvi v penise a semenníkoch. Ďalšiu stimuláciu poskytujú štruktúrované detaily a objemný, široký stimulátor klitorisu.

    37,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Paloqueth Electric Telescopic and Rotating Automatic Masturbator

    Chcete všetko alebo nič? Tento jedinečný masturbátor od prestížnej značky Paloqueth má pre vás úplne všetko! Ponúkne vám 7 výkonných režimov rotácií a prírazov, ktoré z každej vašej masturbácie urobia nezabudnuteľný zážitok. Pokiaľ milujete orálny sex, budete to milovať s touto technicky vyspelou hračkou. Pohodlne sa usaďte alebo položte na chrbát a užite si ohromujúci zážitok!

    119 €

    76,90 €

    Nie je skladom

  • FUN FACTORY Stronic Drei Petrolejová + nabíjačka zadarmo

    Takmer dokonalý milenec. Prominentnú štruktúru a pulzujúcu stimuláciu Stronic Drei pocítite kúsok po kúsku pri každom jeho pohybe.

    189 €

    149 €

    Nie je skladom

Položky 129 až 160 z celkom 3892

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.