×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Heureka

Položky 97 až 128 z celkom 16008

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Durex Surprise Me 40 pack

    Balenie Durex Suprise Mix predstavuje to najlepšie a najobľúbenejšie od Durexu. Podľahnite intenzívnym pocitom a zážitkom, ktoré vám milovanie s týmito kondómami poskytne.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

    Novinka
  • Maral XXL GOLD Special Gel for Men 50ml

    Záleží vám na veľkosti, a ešte viac na výkone? Nám zas záleží na vašej spokojnosti, a preto sme do sortimentu zaradili tento gél, ktorý sa postará o to, aby ste prestali riešiť svoj penis a začali s ním byť jednoducho v pohode. Pomohol už tisícom mužom, ktorí sú teraz spokojní so svojím telom a pýšia sa neprehliadnuteľným sebavedomím.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 4in1 Dessert Kissable Warming Massage Lubricant Vanilla Strawberry Whipped Cream 125ml

    Chcete zažiť nielen vzrušujúcu, ale tiež chutnú predohru? Stimul8 Dessert gél na to bude ten pravý! Jeho zloženie obsahuje len vysoko kvalitné ingrediencie a dá sa teda zlízať a je jedlý. Vychutnajte si ho ako lubrikant na milovanie, pri masáži namiesto oleja, na lízacie hry alebo na rozpaľujúcu intímnu masáž vďaka hrejivému efektu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Strict Deluxe Thigh Sling With Wrist Cuffs

    Užite si svojho partnera pevne spútaného do tých najlepších polôh so Strick Deluxe Thigh Sling. Obmedzovanie pohybu je jedným z najobľúbenejších sexuálnych spestrení. Tento produkt ponúka veľa variácií ako si ho užiť a bude iba na vás, do akej miery obmedzíte pohyb svojho otroka. Čo tak pripútať stehnú k hrudníku a užiť si vzrušujúce prenikanie v tejto polohe, kedy úplná moc bude len vo vašich rukách? Putá na zápästie a členky sú mimo iné príjemne polstrované, takže vaše šteklenie môže bez problémov trvať aj hodiny.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR 100ml

    Jeden z najkvalitnejších análnych lubrikantov s vysokou koncentráciou silikónu - extrémne klzký s relaxačným jojobovým extraktom!

    19,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SilexD Model 1 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 8" Flesh

    Prahnete po radosti, ktorá bude nefalšovaná a skutočná? Spoznajte neskutočne nádherné a realistické dildo Silexd s funkciou mocných vibrácií. Na povrchu je dildo príjemne hebké a vyzýva k pomaznaniu, avšak vo vnútri je pevné ako tá najtvrdšia erekcia. Splňte si svoje najhlbšie sny, vášne a túžby s realistickým dildom snov!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Intense Orgasmic 3ks

    Stimulujúce kondómy, ktoré vám pomôžu k lepšiemu zážitku zo sexu pre oboch partnerov. Poskytnú vám oveľa väčšie potešenie z orgazmu a vaše sexuálne zážitky sa stanú ešte vzrušujúcejšími!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Njoy Pure Wand

    Njoy Pure Wand poskytuje priame spojenie Vášho bodu G alebo P s pocitmi absolútnej slasti. Pomôcka disponuje perfektným zakrivením pre dokonalú relaxačnú masáž vykonávanú Vami či Vaším partnerom.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Joy Violet

    Chcete dať vášmu milovaniu väčší zmysel s modernou hračkou s nekonečnými možnosťami? Poďte do toho! Párový vibrátor Satisfyer Double Joy je revolučnou hračkou pre ešte intenzívnejšie zážitky z milovania. Jeho funkcie si budete voliť skrz aplikáciu v mobile, tak nečakajte a objavte, čo všetko môžete teraz so svojou drahou polovičkou zažiť!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Vibrating Silicone Cock Ring for Penis & Testicles Stimulation Black

    Luxusný krúžok pre váš maximálny výkon a príjemnú stimuláciu semenníkov! Je veľmi špeciálna, pretože nielen, že zovrie penis, čím posilní a predĺži erekciu, ale má tiež úchvatnú spodnú vrúbkovanú časť, ktorá má za úlohu potešiť semenníky. Vrúbky budú vytvárať cielený tlak a vibrácie vzrušujúcu stimuláciu, ktorá ešte viac zlepší prietok krvi v penise a posilní vaše sebavedomie rovnako ako tvrdosť vášho údu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SKYN® Elite 20ks

    S kondómom SKYN® Elite od firmy Ansell objavíte unikátny pocit, akoby ste na seba nič nemali. Elite = nová generácia SKYN, ešte jemnejší a tenší než SKYN Original pre dokonalý pocit pri milovaní.

    53,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Clone A Willy The Original - Sada pre kópiu penisu

    Vyrobte si dokonalú vibračnú kópiu svojho penisu! Clone A Willy je kompletná súprava, ktorá umožní každému mužovi vyrobiť si presnú, neuveriteľne detailnú kópiu svojho vlastného penisu.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Exclusive Mix Balíček - 40 kondómov Durex + 2x lubrikačný gél Pasante + ultra tenký Sagami Original 0.02 ako darček

    Durex Exclusive Mix Balíček - 40 kondómov Durex + 2x lubrikačný gél Pasante + ultra tenký Sagami Original 0.02 ako darček

    40,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Barbara Sex Doll 1.6kg

    Trápi vás samota a večer čo večer snívate o pružnej vagínke a oddanom análiku ako domov pre váš opustený penis? Premeňte svoje sny na skutočnosť s týmto realistickým masturbátorom. Je to úžasne hebká časť ženského tela s vaginálnym i análnym otvorom pre vašu maximálnu spokojnosť. Tak na čo ešte čakáte?

    91,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Aqua Slix Water-based Lubricant Transparent 250ml

    Nový Kinx Aqua Slix pre nekonečnú zábavu! Tento lubrikant na vodnej báze zanecháva pokožku príjemne mäkkú, rozmaznáva ju a dokonale hydratuje. Maximalizujte s ním stimuláciu pri sólových hrátkach alebo pri chvíľach s vašou drahou polovičkou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Hera 3 Masturbator

    Táto krásavica sa volá Hera a nemôže sa dočkať, kedy sa stane vašou milenkou. Je vyložene pripravená prijať váš penis a urobiť vám dobre. Análik, vagínka alebo snáď pusinka? Hera je príjemne mäkká, pružná a teplá podobne ako skutočná žena v tej najlepšej polohe a v kompaktnej veľkosti.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Unique 3ks

    Najtenší kondóm na svete v revolučnom diskrétnom kartovom balení.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adore Extra Sure 1ks

    Štandardné kondómy prémiovej značky Pasante bez potlače obalu. Vhodné pre ľudí preferujúcich kvalitu za najlepšiu možnú cenu.

    0,79 €

    0,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Tension Lover E-Stim Tens Unit - Elektrostimulátor

    S týmto skvelým setom môžete stimulovať takmer každú časť vášho tela. Základom pre elektrostimuláciu pri elektrosexe je zdroj Mystim Tension Lover.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 100ml

    Análny lubrikačný gél na vodnej báze s komfortnejším lubrikačným efektom bol vyvinutý špeciálne pre tvrdší análny styk.

    21,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Ro-Zen Pro - Profesionálny dvojitý erekčný krúžok s vibračným análnym kolíčkom

    Potešte súčasne všetky svoje najcitlivejšie miestečka s novinkou RO-Zen Pro. Je to dômyselný erekčný krúžok a zároveň vibračný análny kolík, ktorý si môžete užiť osamote pri chvíľach sebalásky, alebo tiež so svojou drahou polovičkou v rámci rôznych vzrušujúcich hier. Na nič nečakajte, vychutnajte si duálnu stimuláciu a 10 rôznych vibračných režimov, z ktorých dostanete na výber.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyToys Lily Vibrator Pink

    Zoznámte sa s vibrátorom Lily z kolekcie EasyToys! Má hodvábne hebký silikónový povrch a je úžasne flexibilný. To znamená, že s ním veľmi pohodlne dosiahnete nielen na svoj bod G, ale do parády si vezme tiež klitoris. Uchopte rukoväť a vyberte si z 10 vibračných vzorov.

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Zoznámte sa s dokonalým masturbátorom, je tu Ultimate MILKER! Ponúkne vám veľa funkcií stimulujúce sanie alebo rotáciu a vy to všetko budete môcť okienkom sledovať. Vonkajší elegantný obal v sebe ukrýva stimulačný nadstavec z príjemného TPE materiálu a aby toho nebolo málo, zapnite si autentické stonanie!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur vzorky najpredávanejších gélov 10ks

    Balenie obsahuje: Analyse Me! 1,5ml, Analyse Me! Water Anal Glide 2ml, Aqua 2ml, BACK DOOR 1,5ml, BACK DOOR Serum 1,5ml, BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml, Original 1,5ml, Superhero Serum 1,5ml, Woman 1,5ml, Woman Nude 2ml.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Paloqueth Electric Penis Vacuum Pocket Pussy Pump with Suction & Vibration

    Snívate o väčšom penise, dlhšej výdrži a kontrole nad svojim potešením? Táto vákuová pumpa od Paloqueth je navrhnutá tak, aby jednoduchým stlačením tlačidla vytvorila vákuum, ktoré zlepší prúdenie krvi v penise, čo vyvolá zdravú a pevnú erekciu. Používajte ju pravidelne a doprajte svojmu penisu tréning, ktorého výsledkom bude sila aj sebavedomie!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Trim 1ks

    Pasante Trim má menšie rozmery ako bežné kondómy.

    1,09 €

    0,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Stay Hard Cock Rings - Sada erekčných krúžkov Transparentná 3ks

    Sada 3ks erekčných krúžkov Stay Hard aj vám zaručene pomôže ku kvalitnejšej a dlhotrvajúcej erekciu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Autoblow AI Ultra

    Autoblow AI Ultra nemá konkurenciu a nám ich ctí vám ho predstaviť. Je to najmodernejší, a hlavne najpremyslenejší masturbátor na trhu. Vybavený je modernou technológiou, vďaka ktorej ho môžete synchronizovať s erotickým videom a prežiť ho na vlastný penis. Tak si nechajte dopriať realistické pofajčenie a nádherné vzrušujúce pocity s tým spojené úplne bez námahy!

    379 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Double Plus Remote

    Partner Plus je vibrátor, ktorý spoľahlivo umocní zážitok z milovania u oboch partnerov.

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Real Feel 10ks

    Kondómy Real Feel ™ sú vyrobené z technicky pokročilého materiálu kondómov budúcej generácie, ktorý sprostredkováva prirodzenejší pocit pre oboch partnerov.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Candice 19.5kg Life Sized Beach Girl Sex Doll

    Tiež poznáte tie dlhé osamelé večery, kedy vám chýba dotyk lásky a partnerka, ktorú by ste mohli nežne láskať aj vášnivo przni? Skoncujte s tým a urobte niečo pre svoje šťastie a spokojnosť. Pozvite si domov Candici a získajte tak sexy milenku aj chápajúcu partnerku. Je ako živá, tak autentická a zvodná. Má dokonalé proporcie, hebkú pokožku, bujaré poprsie a vzrušujúcu vagínu a anál. Bude to láska na prvý pohľad a možno aj na celý život.

    799 €

    579 €

    +

    -

    Skladom

  • Titan Gel Special Gel for Penis 50ml

    Túžite po väčšom penise, silnejšej erekcii, väčšom libide a skrátka kvalitnejšom sexuálnom živote? Ak áno, mohlo by stáť za to vyskúšať Titan Gel, ktorý sľubuje kopec benefitov, a vaša intimita by sa vďaka nemu mala obrátiť hore nohami. Objavte jeho účinky na vlastný penis!

    57,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 16008

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.