×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Kondómy

Položky 97 až 128 z celkom 139

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Durex Banana 100 pack

    Aké je vaše obľúbené ovocie? Je to banán? V tom prípade by na vašom nočnom stolíku nemali chýbať tieto banánové kondómy! Ich kvalita je zaručená, prichádza s nimi celosvetovo obľúbená značka Durex. Vychutnajte si milovanie prevoňané lahodnou a sexy banánovou vôňou, mňam!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unimil Excitation Max 100ks

    Chcete objaviť novú dimenziu potešenia? Kto by nechcel! Tieto jedinečné kondómy Unimil Excatation Max majú nielen stimulačnú textúru, ale sú tiež lubrikované hrejivým gélom, ktorý si užijú obaja partneri. Buďte si ešte bližšie a užite si spoločné pôžitky zo vzrušujúceho milovania.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Cooling 100ks

    Kondóm so špeciálne umiestnenými vrúbkami s prídavkom "mrazivého" lubrikantu pre väčšiu rozkoš.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Mint Tingle 100ks

    Farebné kondómy s príchuťou a vôňou mäty.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Chocolate 100ks

    Kondóm EXS s arómou horúcej čokolády.

    53,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amarelle Condoms Xtra Red Ribbon 100 pack

    Potrebujete skutočne spoľahlivé kondómy? Tieto od Amerelle boli vyvinuté v spolupráci s odborníkmi z AIDS Hilfen v Nemecku a pri správnom používaní ponúkajú účinnú ochranu proti HIV/AIDS. Zároveň predstavujú ochranu pred nechceným tehotenstvom a časť výťažku z predaja tohto produktu je venovaná Deutsche AIDS Hilfen a nadácii HOPE.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Max Perform - Fair Trade Vegan Condoms 100 pack

    Prírodný latex použitý pre kondómy Fair Squared pochádza z Fair Trade (slovensky tiež spravodlivý obchod či férový obchod). Kondómy Fair Squared sú vďaka nepoužívaniu kazeínu vhodné tiež pre vegánov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Large 100 pack

    Pohodlnosť je jedna z najdôležitejších vlastností kondómov. Ak so svojimi existujúcimi kondómami cítite dlhodobé nepohodlie, možno by ste ich mali vymeniť za väčšie. Vyskúšajte tieto transparentné Extra Large kondómy od Secura a užite si príjemný komfort vďaka ich väčšej veľkosti.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amarelle Condoms Safety Red Ribbon 100 pack

    Potrebujete spoľahlivé univerzálne kondómy? Tieto od Amerelle boli vyvinuté v spolupráci s odborníkmi z AIDS Hilfen v Nemecku a pri správnom používaní ponúkajú účinnú ochranu proti HIV/AIDS. Zároveň predstavujú ochranu pred nechceným tehotenstvom a časť výťažku z nákupu tohto produktu je venovaná Deutsche AIDS Hilfen a nadácii HOPE.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Tropical Kokos 100ks

    Farebné kondómy so zvodnou tropickou príchuťou a vôňou kokosu.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Fun 100 pack

    Ste hraví a milujete intenzívnu zábavu? Tieto kondómy od prestížnej značky Secura sú vrúbkované a prinesú vám extra porciu vzrušenia a stimuláciu navyše. S vrúbkami je sranda, tak sa smejte slasťou!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Safe 100 pack

    Extra silné steny, extra ochrana aj odolnosť a extra výkon! Tieto transparentné kondómy Extra Safe od Secura prinášajú dlhotrvajúcu zábavu, pretože ich silnejšia hrúbka znižuje trenie žaluďa a pomáhajú tak zvýšiť výdrž pri milovaní. Navyše s nimi získate zvýšený pocit bezpečnosti, čo oceníte predovšetkým pri análnom sexe. Užite si svoje milostné kratochvíle s pokojom v duši aj dlhšou erekciou!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Match King Size 100 pack

    Sú vám bežné kondómy malé? Je na čase prestať sa v nich trápiť a vyskúšať Love Match King Size! Ich sexy retro okrúhle balenie v sebe ukrýva kvalitné kondómy pre pohodlné nosenie a dokonalé usadeni na penise. Ich šírka je neuveriteľných 6 cm!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gasym Poseidon's Wave Luxury Condoms 100 pack

    Inovatívne kondómy navrhnuté pre intenzívne potešenie! Sú vyrobené z latexu a sú taktiež vysoko kvalitné. Majú rovné steny a vlnitú textúru z hornej strany. Pokiaľ chcete svoje milovanie posunúť na novú lepšiu úroveň, tieto kondómy zvyšujúce vnútornú stimuláciu sú na to priamo ideálne!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Warming 100 pack

    Hľadáte pohodle padnúce kondómy s hrejivým efektom naviac? EXS Cooling sú tie pravé! Sú lubrikované špeciálnym gélom, ktorý spôsobuje príjemné hrejivé pocity a podporuje tak vzrušenie počas milovania. Nasaďte si anatomicky tvarovaný kondóm EXS Cooling a vychutnajte si sexi pôžitky plné hrejivej vášne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Cooling 100 pack

    Hľadáte pohodlne padnúce kondómy s chladivým efektom naviac? EXS Cooling sú tie pravé! Sú lubrikované špeciálnym gélom, ktorý spôsobuje príjemné chladivé pocity a podporuje tak vzrušenie počas milovania. Nasaďte si anatomicky tvarovaný kondóm EXS Cooling a vychutnajte si sexi pôžitky plné chladivej vášne!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Wet 100 pack

    Extra lubrikované kondómy pre extra príjemné kĺzanie! Tieto kondómy v krabičke s 12 kusmi sú transparentné, hladké a extra vlhké vďaka štedrej lubrikácii silikónovým gelom. Užite si s nimi bezpečný sex, nedostatočná lubrikácia je totiž najčastejšou príčinou pretrhnutia kondómu.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unimil OrgazMax 100 pack

    Kondómy s orgazmickou textúrou od značky Unimil boli navrhnuté na bezkonkurenčné potešenie oboch partnerov. Disponujú maxi výstupkami a delikátnou mätovou arómou. Sú tiež lubrikované a s rezervoárom.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SICO XL 100 pack

    Viete, že správne zvolená veľkosť kondómu minimalizuje riziko prasknutia? Sico XL kondómy poskytnú potrebný komfort a pohodlie všetkým, komu sú bežné veľkosti tesné. Doprajte si takú ochranu, ktorá vás nebude škrtiť a vadiť vám!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Dams Vanilla 100 pack

    Dam je špeciálny druh kondómu, tzv. ústna bariéra, ktorá sa používa pri orálnom sexe tak, aby vás nielen ochránila pred sexuálne prenosnými infekciami, ale aby tiež dodala vášmu orálnemu zážitku lahodnú príchuť. Chráňte svoje zdravie (máte len jedno) a zároveň si užívajte orálny sex (pretože je proste skvelý), bariéra Dam by mala byť nevyhnutným doplnkom pre všetkých milovníkov orálneho sexu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Love Light 100ks

    Značkové, veľmi kvalitné, svietiace kondómy.

    149 €

    75,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Pure 100 pack

    Hľadáte kvalitné a tenké kondómy, ktoré sú vyrobené férovo a udržateľne? EXS Pure spĺňajú vaše požiadavky a oveľa viac! Sú starostlivo vyrobené z ultra tenkého latexu RRI a sľubujú bezpečný sex plný vzrušujúcich zážitkov, ktoré k nemu neodmysliteľne patria. A viete čo? Viac ako 50% energie použitia na výrobu týchto kondómov pochádza zo solárnych zdrojov!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Glow 100ks

    Kondómy, ktoré v tme svietia. Pre extra zábavu pri milovaní!

    119 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Tropical Ananas 100ks

    Farebné kondómy so zvodnou tropickou príchuťou a vôňou ananásu.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Smiley Face 100 pack

    Pre všetkých vtipkárov, šťastlivcov a usmievavých jednotlivcov tu sú kondómy Pasante Smiley Face! Vyberiete si dnes palec hore, žmurkajúceho smajlíka, toho klasického alebo s jazykom? Jasne žlté optimistické balenie podčiarkne váš prístup k sexu. Kondómy sú balené náhodne. Nechajte sa prekvapiť, aký výber smajlíkov padne práve na vás.

    53,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

  • Glyde Dams Cola 100 pack

    Dam je špeciálny druh kondómu, tzv. ústna bariéra, ktorá sa používa pri orálnom sexe tak, aby vás nielen ochránila pred sexuálne prenosnými infekciami, ale aby aj dodala vášmu orálnemu zážitku lahodnú príchuť. Chráňte svoje zdravie (máte len jedno) a zároveň si užívajte orálny sex (pretože je jednoducho skvelý), bariéra Dam by mala byť nevyhnutným doplnkom pre všetkých milovníkov a milovníčky orálneho sexu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Dams Wildberry 100 pack

    Dam je špeciálny druh kondómu, tzv. ústna bariéra, ktorá sa používa pri orálnom sexe tak, aby vás nielen ochránila pred sexuálne prenosnými infekciami, ale tiež dodala vášmu orálnemu zážitku lahodnú príchuť. Chráňte svoje zdravie (máte len jedno) a zároveň si užívajte orálny sex (pretože je prosto skvelý), bariéra dam by mala byť nevyhnutným doplnkom pre všetkých milovníkov orálneho sexu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Orange 100 pack

    Aké je vaše obľúbené ovocie? Je to svieži šťavnatý pomeranč? V tom prípade by na vašom nočnom stolíku nemali chýbať tieto pomerančové kondómy! Ich kvalita je zaručená, prichádza s nimi celosvetovo obľúbená značka Durex. Vychutnajte si milovanie prevoňané lahodnou a sexy pomerančovou vôňou, mňam!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Apple 100 pack

    Aké je vaše obľúbené ovocie? Je to šťavnaté červené jablko? V tom prípade by na vašom nočnom stolíku nemali chýbať tieto jablkové kondómy! Ich kvalita je zaručená, prichádza s nimi celosvetovo obľúbená značka Durex. Vychutnajte si milovanie prevoňané lahodnou a sexy jablčnou vôňou, mňam!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unimil ZERO 100 pack

    Ultra tenké kondómy značky Unimil, ktoré vďaka najnovším moderným technológiam nebudete vôbec cítiť! Užite si blízkosť vďaka tenkosti týchto lubrikovaných kondómov s rezervoárom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Oral Dam Natural 100 pack

    Bezpečný orálny a sex a príjemný zážitok zároveň? Jasne! EXS Oral Dams sú vyrobené z latexu a poskytujú ochrannú bariéru pri orálnom sexu. Môžete ich kombinovať s ochutenými lubrikantmi a užíť si pri tom aj obľúbenú príchuť. Spoľahnite sa na EXS Dams s CE certifikujúcou spĺňajúcou ISO normy.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Condoms Expired Mix 100 pack

    Potrebujete kondómy na iné účely ako na pohlavný styk? Máme pre vás stovku kondómov po expirácii za výhodnú cenu! Prekvapia vás rôzne druhy, značky, funkcie i príchute. Tak ich napríklad nafúknite a využite ako dekoráciu na párty.

    11,90 €

    7,90 €

    Nie je skladom

Položky 97 až 128 z celkom 139

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.