×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Kondómy

Položky 33 až 64 z celkom 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Durex Mutual Pleasure 48 pack

    Je predčasná ejakulácia prekážkou vo vašom milovanie? Nie ste jediní, koho to trápi, a preto Durex prichádza s kondómami Mutual Pleasure, ktoré váš intímny zážitok predĺži vďaka použitému lubrikantu s obsahom Benzokaín, zintenzívni vďaka výstupkom a vrúbkom a treba vám aj doprajú zažiť spoločné vyvrcholenie. Vyskúšajte ich a milujte sa vášnivo dlho.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Strawberry 100ks

    Anatomicky tvarované kondómy od najväčšieho výrobcu kondómov Durex. Farebné kondómy s príchuťou a vôňou jahôd. Jahodová príchuť prináša do sexu oveľa viac zábavy a vzrušenia.

    57,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Strawberry Crush 144ks

    Farebné kondómy s príchuťou a vôňou jahôd.

    68,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Invisible Close Fit 50 pack

    Kondómy Durex Invisible sú vyrobené tak, aby zaistili maximálnu citlivosť a zároveň stále poskytovali vysokú mieru bezpečia a ochrany. Pohodlne padnú mužov, ktorí hľadajú užšie rozmery než ponúka náš štandardný Invisible kondóm.

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Basic 144ks

    Pánsky kondóm z prírodného latexu s rezervoárom, lubrifikovaný.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Flavours 144 pack

    Balenie 144 ochutených kondómov od značky Pasante. Vychutnajte si možnosť voľby a užite si čokoládu, jahodu, čučoriedku a mätu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Feel Thin Classic 54 pack

    Kondómy Durex Feel Thin sú tenšie pre väčšiu citlivosť. Buďte si vaším partnerom/ vašou partnerkou bližšie bez straty ochrany a bezpečia. Užite si lepší sex.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • On) Banana 100 pack

    Veľa banánovej zábavy za málo peňazí! Vzrušujúce banánové kondómy ON) majú sexi žltú farbu, sú lubrikované a vyrobené z latexu. Prajete si stovku banánov?

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Sensitive Dry - Fair Trade vegánske kondómy 100ks

    Prírodný latex použitý pre kondómy z Fair Trade (slovensky tiež spravodlivý obchod či férový obchod). Kondómy Fair Squared sú vďake nepoužívaniu kazeínu vhodné tiež vhodné pre vegánov.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B RubberFucker Condoms 144ks

    Tieto vysoko kvalitné a extra silné kondómy sú vyrobené z prvotriedneho 100% latexu.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Red Ribbon 144 pack

    Pripomeňte si svetový deň AIDS, chráňte sa a prispejte kúpou kondómov Pasante Red Ribbon na liečbu tých, ktorí ochranu podcenili a vírom HIV ochoreli. Kondómy sú balené v guľatých fóliách s klasickým dizajnom červenej stuhy pripomínajúcej túto chorobu, vo vnútri obalu potom nájdete latexový kondóm štandardnej veľkosti s označením CE a ISO pre maximálnu bezpečnosť.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Ultra - Premium Vegan Condoms 100 pack

    Prémiové vegánske kondómy GLYDE z čisto prírodného latexu. Balenie obsahuje 100 ks kondómov, ktoré sú vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe úžasne tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a bez chemikálií, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez vône, bez parabénov a glycerínu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mein Kondom Sensitive Fair & Vegan Box 100 pack

    Chcete mať pri milovaní dobrý pocit spojený nielen s vášňou, ale tiež s tým, že používate Fair Trade kondómy? Mein Condom Sensitive vás neochudobnia o žiadne milostné vnemy, majú ideálny tvar a sú príjemne tenké, aby pri milovaní neboli na škodu, ale k úžitku. Vyberte si Fair Trade kondómy a dajte prednosť spravodlivému obchodu a lepším pracovným i životným podmienkam.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Feel Thin Fetherlite Elite Extra Lubricated 54 pack

    Kondómy Feel Thin Extra Lubricated sú extra lubrikované pre hladší pocit. Ak nemáte radi sex, pri ktorom cítite kondóm zo silnejšieho materiálu, vyskúšajte naše kondómy Feel Thin a zažite úplne iný pocit. Aj napriek tomu, že poskytujú zvýšenú citlivosť počas sexu, poskytujú rovnakú úroveň spoľahlivosti, akú by ste očakávali od akéhokoľvek kondómu Durex. Navyše, sú extra lubrikované pre hladší pocit - pre vás i vášho partnera/vašu partnerku.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Delay Endurance 100 pack

    Hanbíte sa za predčasnú ejakuláciu, ktorá vie sklamať nielen vás, ale predovšetkým vašu partnerku? Riešenie tohto intímneho problému je nadosah! Kondómy EXS Delay Endurance obsahujú 1% lidokaínu, čo je anestetikum, ktoré účinne a bezpečne znecitlivie žaluď. Užite si konečne dlhé vzrušujúce milovanie bez obáv a bez pocitu trápnosti.

    76,90 €

    35,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Invisible Superthin 50 pack

    Kondómy Durex Invisible sú vyrobené tak, aby zaistili maximálnu citlivosť a zároveň stále poskytovali vysokú mieru bezpečia a ochrany.

    76,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Glow 50ks

    Kondómy, ktoré v tme svietia, pre extra zábavu pri milovaní.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Delay 144ks

    Pasante Delay sú napustené špeciálnou znecitlivujúcou látkou, ktorá pomôže oddialiť vyvrcholenie u muža.

     

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SKYN® Close Feel 50 pack

    Kondómy SKYN Close Feel sú navrhnuté tak, že sa v nich budete cítiť ako by ste na sebe nič nemali! Sú bez latexové a vopred lubrikované ultra hladkým lubrikantom. Ich prirodzené sfarbenie aj rovný tvar zaručujú výnimočné pocity. Navyše sú 100% elektronicky testované, takže istota je zaručená!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Silk Thin 144 pack

    Vychutnajte si milovanie s najtenším kondómom od značky Pasante a buďte svojmu náprotivku ešte o niečo bližšie. Kondóm Pasante Silk Thin je hladký, zakončený rezervoárom a disponuje označením CE.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Super King 144ks

    Najväčšie kondómy na trhu. Super King je spolu s MY.SIZE 69 určený pre pánov, ktorým sú všetky ostatné kondómy malé. Šírka kondómu je 69mm.

    81,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Blueberry Blast 144ks

    Farebné kondómy s príchuťou a vôňou čučoriedky.

    68,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Maxi - Premium Vegan Condoms 100 pack

    Prémiové vegánske kondómy GLYDE Maxi. Balenie obsahuje 100 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu. Vďaka dvojitému namáčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, bez arómy, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Maxi - Premium Vegan Condoms 50 pack

    Prémiové vegánske kondómy Glyde Maxi. Balenie obsahuje 50 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, bez arómy, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Billy Boy Extra Lubricated 100ks

    Billy Boy extra lubrikované kondómy pre intenzívnejší, prirodzený pocit. Sú vyrobené z prírodného latexu, lubrikované a zakončené rezervoárom.

    64,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Super Max - Premium Vegan Condoms 50 pack

    Prémiové vegánske kondómy Glyde Super max. Balenie obsahuje 50 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, bez arómy, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Glyde Super Max - Premium Vegan Condoms 100 pack

    Prémiové vegánske kondómy Glyde Super max. Balenie obsahuje 100 ks kondómov vyrobených z čistého prírodného latexu, vďaka dvojitému máčaniu pri výrobe sú tenké, ale zároveň veľmi odolné. Bez použitia prípravkov škodiacich zdraviu a chemikálií, bez arómy, jemne lubrikované 100% silikónovým olejom, bez parabénov a glycerínu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Black 144ks

    Kvalitné čierne kondómy pre nadštandardnú ochranu.

     

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared XXL 64 Fair Trade Vegan Condoms 50 pack

    Prírodný latex použitý pre kondómy Fair Squared pochádzajú z Fair Trade (slovensky tiež spravodlivý obchod či férový obchod). Kondómy Fair Squared sú vďaka nepoužívaniu kazeínu vhodné tiež pre vegánov. Kazeín je hlavná bielkovina obsiahnutá v kravskom mlieku a je celosvetovo používaný pri výrobe kondómov. Fair Squared kondómy sú vyrobené v Nemecku najlepšími technológiami a ponúkajú prirodzenú ochranu pred nechceným tehotenstvom či pohlavne prenosnými chorobami.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Probe Cover 144 pack

    Nelubrikované kondómy vyrobené z latexu od značky Pasante. Ocenia ich nielen citliví a alergickí jedinci, ale budú ideálne aj na rôzne vyšetrenia, často sa používajú napríklad na nesterilné ultrazvukové sondy.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Warming 144ks

    Kondóm so špeciálne umiestnenými vrúbkami s prídavkom "hrejivého" lubrikantu pre väčšiu rozkoš.

    68,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Glow in the Dark 100ks

    Nechajte svoj milostný život žiariť s kondómami, ktoré svietia v tme, od obľúbenej značky EXS.

    76,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 102

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.