×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Kondómy

Položky 65 až 96 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • EXS Bubblegum 50ks

    Kondómy s príchuťou žuvačiek vás očaria svojou skvostnou vôňou a chuťou.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared XL 60 - Fair Trade Vegan Condoms 20 pack

    Prírodný latex použitý pre kondómy Fair Squared pochádza z Fair Trade (česky aj spravodlivý alebo férový obchod). Kondómy Fair Squared sú vďaka nepoužívaniu kaseínu vhodné aj pre vegánov. Kaseín je hlavná bielkovina obsiahnutá v kravskom mlieku a je celosvetovo používaná pri výrobe kondómov. Fair Squared kondómy sú vyrobené v Nemecku najlepšími technológiami a ponúkajú prirodzenú a účinnú ochranu pred nechceným tehotenstvom a pohlavne prenosnými chorobami.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Jumbo 69mm 50 pack

    Potrebujete kondómy o dosť väčšie, než sú tie štandardné? EXS Jumbo sú kondómy pre všetkých, pre koho sú kondómy s bežnou veľkosťou nepohodlné a tesné. Sú hladké, z prírodného latexu, zakončené rezervoárom a lubrikované silikónovým gélom. Dajte prednosť pohodliu s kondómami so šírkou 69 mm.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Ultra Thin 50ks

    Buďte bližšie svojmu partnerovi s týmto úžasne tenkým Skins Ultra Thin kondómom. Má všetky prirodzené vlastnosti Skins kondómov, ale je ešte tenší. Prináša tak skutočnú blízkosť a pocit, ako by ste nemali kondóm, ale druhú kožu.

    32,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Extra Large 50ks

    Skins Extra Large sú kondómy určené pre väčšie veľkosti a vďaka nim potešíte svojho partnera či partnerku naozaj bezpečne a efektívne.

    34,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Cooling 50ks

    Kondóm so špeciálne umiestnenými vrúbkami s prídavkom "mrazivého" lubrikantu pre väčšiu rozkoš.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Blueberry Blast 50ks

    Farebné kondómy s príchuťou a vôňou čučoriedky.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Banana 20 pack

    Aké je vaše obľúbené ovocie? Je to banán? V tom prípade by na vašom nočnom stolíku nemali chýbať tieto banánové kondómy! Ich kvalita je zaručená, prichádza s nimi totiž celosvetovo obľúbená značka Durex. Vychutnajte si milovanie prevoňané lahodnou a sexi banánovou vôňou, mňam!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Natural Feeling 10 pack

    Lubrikovaný kondóm klasických rozmerov od značky Durex. Ak nemáte radi experimenty a radšej vsadíte na klasiku, je pre vás Durex Natural Feeling správnou voľbou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Tropical Mango 50ks

    Farebné kondómy so zvodnou tropickou príchuťou a vôňou manga.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Warming 50ks

    Kondóm so špeciálne umiestnenými vrúbkami s prídavkom „hrejivého” lubrikantu pre väčšiu rozkoš.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Mint Tingle 50ks

    Farebné kondómy s príchuťou a vôňou mäty.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Tropical Kokos 50ks

    Farebné kondómy so zvodnou tropickou príchuťou a vôňou kokosu.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Apple 20 pack

    Aké je vaše obľúbené ovocie? Je to šťavnaté červené jabĺčko? V tom prípade by na vašom nočnom stolíku nemali chýbať tieto jablkové kondómy! Ich kvalita je zaručená, prichádza s nimi totiž celosvetovo obľúbená značka Durex. Vychutnajte si milovanie prevoňané lahodnou a sexi jablčnou vôňou, mňam!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Strawberry Sundae 50ks

    Kondóm EXS s arómou jahodovej zmrzliny.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Orange 20 pack

    Aké je vaše obľúbené ovocie? Je to svieži šťavnatý pomaranč? V tom prípade by na vašom nočnom stolíku nemali chýbať tieto pomarančové kondómy! Ich kvalita je zaručená, prichádza s nimi totiž celosvetovo obľúbená značka Durex. Vychutnajte si milovanie prevoňané lahodnou a sexi pomarančovou vôňou, mňam!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Safe 50 pack

    Extra silné steny, extra ochrana aj odolnosť a extra výkon! Tieto transparentné kondómy Extra Safe od Secura prinášajú dlhotrvajúcu zábavu, pretože ich silnejšia tloušťka znižuje trenie žaluďa a pomáhajú tak zvýšiť výdrž pri milovaní. Navyše s nimi získate zvýšený pocit bezpečnosti, čo oceníte predovšetkým pri análnom sexu. Užite si svoje milostné kratochvíle s izbou v duši aj dlhšou erekciou!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unimil ZERO 20 pack

    Ultra tenké kondómy značky Unimil, ktoré vďaka najnovším moderným technológiám nebudete vôbec cítiť! Užite si blízkosť vďaka tenkosti týchto lubrikovaných kondómov s rezervoárom.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Unimil OrgazMax 20 pack

    Kondómy s orgazmickou textúrou od značky Unimil boli navrhnuté na bezkonkurenčné potešenie oboch partnerov. Disponujú maxi výstupkami a delikátnou mätovou arómou. Sú tiež lubrikované a s rezervoárom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Onsize 57 Premium Condoms 50 pack

    Chcete kvalitné kondómy a záleží vám na použitých materiáloch? Onsize Premium sú kondómy v praktickom 50 kusovom balení. Vyrobené sú z FAIR latexu, takže vaše svedomie môže zostať čisté. Vyberte si ideálnu veľkosť priamo pre vás!

    61,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Love Match King Size 50 pack

    Sú vám bežné kondómy malé? Je na čase prestať sa v nich trápiť a vyskúšať Love Match King Size! Ich sexy retro okrúhle balenie v sebe ukrýva kvalitné kondómy pre pohodlné nosenie a dokonalé usadeni na penise. Ich šírka je neuveriteľných 6 cm!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Feel 50 pack

    Extra tenké kondómy pre extra príjemné pocity. Tieto kondómy od Secura Condoms sa pýšia extra tenkosťou pre absolútne prirodzené zážitky ako by ste na sebe nemali nič. Sú lubrifikované gélom na silikónovej báze av balení ich nájdete hneď 50.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Original 50 pack

    Bezpečný sex je na prvom mieste pre všetkých z nás. Vychutnávajte si ho s týmito transparentnými kondómami nemeckej kvality, ktoré sú príjemné, ľahké a lubrikované gélom na báze silikónu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Onsize 53 Premium Condoms 50 pack

    Chcete kvalitné kondómy a záleží vám na použitých materiáloch? Onsize Premium sú kondómy v praktickom 50 kusovom balení. Vyrobené sú z FAIR latexu, takže vaše svedomie môže zostať čisté. Vyberte si ideálnu veľkosť priamo pre vás!

    61,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • EXS Warming 50 pack

    Hľadáte pohodlne padnúce kondómy s hrejivým efektom naviac? EXS Cooling sú tie pravé! Sú lubrikované špeciálnym gélom, ktorý spôsobuje príjemné hrejivé pocity a podporuje tak vzrušenie počas milovania. Nasaďte si anatomicky tvarovaný kondóm EXS Cooling a vychutnajte si sexi pôžitky plné hrejivej vášne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Cooling 50 pack

    Hľadáte pohodlne padnúce kondómy s chladivým efektom naviac? EXS Cooling sú tie pravé! Sú lubrikované špeciálnym gélom, ktorý spôsobuje príjemné chladivé pocity a podporuje tak vzrušenie počas milovania. Nasaďte si anatomicky tvarovaný kondóm EXS Cooling a vychutnajte si sexi pôžitky plné chladivej vášne!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Smiley Face 50 pack

    Pre všetkých vtipkárov, šťastlivcov a usmievavých jednotlivcov tu sú kondómy Pasante Smiley Face! Vyberiete si dnes palec hore, žmurkajúceho smajlíka, toho klasického alebo s jazykom? Jasne žlté optimistické balenie zvýrazní váš prístup k sexu. Kondómy sú balené náhodne. Nechajte sa prekvapiť, aký výber smajlíkov padne práve na vás.

    26,90 €

    12,90 €

    Nie je skladom

  • Secura Extra Large 50 pack

    Pohodlnosť je jedna z najdôležitejších vlastností kondómov. Ak so svojimi existujúcimi kondómami cítite dlhodobé nepohodlie, možno by ste ich mali vymeniť za väčšie. Vyskúšajte tieto transparentné Extra Large kondómy od Secura a užite si príjemný komfort vďaka ich väčšej veľkosti.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Fun 50 pack

    Ste hraví a milujete intenzívnu zábavu? Tieto kondómy od prestížnej značky Secura sú vrúbkované a prinesú vám extra porciu vzrušenia a stimuláciu navyše. S vrúbkami je sranda, tak sa smejte slasťou!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secura Extra Wet 50 pack

    Extra lubrikované kondómy pre extra príjemné kĺzanie! Tieto kondómy v krabičke s 12 kusmi sú transparentné, hladké a extra vlhké vďaka štedrej lubrikácii silikónovým gelom. Užite si s nimi bezpečný sex, nedostatočná lubrikácia je totiž najčastejšou príčinou pretrhnutia kondómu.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Pure 50 pack

    Hľadáte kvalitné a tenké kondómy, ktoré sú vyrobené férovo a udržateľne? EXS Pure spĺňajú vaše požiadavky a oveľa viac! Sú starostlivo vyrobené z ultra tenkého latexu RRI a sľubujú bezpečný sex plný vzrušujúcich zážitkov, ktoré k nemu neodmysliteľne patria. A viete čo? Viac ako 50% energie použitia na výrobu týchto kondómov pochádza zo solárnych zdrojov!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Fruity Mix Balíček - 40 kondómov Durex + 2x lubrikačný gél Pasante + ultra tenký Sagami Original 0.02 ako darček

    Durex Fruity Mix Balíček - 40 kondómov Durex + 2x lubrikačný gél Pasante + ultra tenký Sagami Original 0.02 ako darček

    39,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 107

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.