×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 101 - 250 ml

Položky 129 až 160 z celkom 260

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Tenga Hole Lotion Wild 170ml

    Lubrikačný gél na použitie s masturbátormi TENGA. Ľahko priľnavý lubrikačný gél obsahujúci mentol pre naozaj energickú a hrejivú stimuláciu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kvalitné a účinný lubrikant na báze vody od značky System JO. Je obohatený o francúzsky mentol, takže vám bude spôsobovať príjemné a vzrušujúce brnenie pre ešte intenzívnejšie zážitky. Iste oceníte jeho dlhotrvajúce účinky, hladkosť a kompatibilnosť s erotickými pomôckami a kondómami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Lubrikačný gél s arómou čerešňového lízatka vám dopraje potešenie všetkých vašich zmyslov. Lovely Lovers LollyPop gél má vzrušujúcu arómu šťavnatého čerešňového lízatka, ktoré špecificky pôsobí na citlivé ženské zmysly, čo vám pomôže vychutnať si plnú rozkoš francúzskeho milovania, zmyselných intímnych masáží alebo tradičného pohlavného styku s romantickou atmosférou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intímny lubrikant pre zvýšenie libida u žien, väčší pôžitok a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Exkluzívny lubrikačný gél.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers TightUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intímny sprej pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. Efekt zúženia vagíny vďaka spevneniu a zlepšeniu pružnosti pošvy, čo vedie k zvýšeniu libida a väčšej rozkoši.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Najobľúbenejší lubrikačný gél na trhu Gun Oil zaručuje nielen dokonalú hladkosť, ale predovšetkým odolnosť proti vode, takže s vami bude kdekoľvek a tak dlho, ako len budete chcieť.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Handipop Strawberry Hand Job Massage Gel 125ml

    Sa Sensuva gélom s príchuťou sladkých jahôd môžete svojej polovičke spríjemniť večer úplne zmyselnou a voňavou masážou genitálií, ktorá ho v závere premení na chutné lízatko, ktoré nebudete chcieť dať von z úst.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by ste užili aj na masáže? EasyGlide 2v1 je vhodný na zmyselné masáže, aj erotické hrátky a milovanie! Je číry, nemastný a poskytne vám neuveriteľne dlhotrvajúce účinky. Má neutrálnu chuť aj vôňu a vďaka tesneniu sa ľahko dávkuje. Vychutnajte si s ním masáž aj sex!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Chcete si análne hry užívať ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Cooling ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze, vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pokožke a nesmieme vynechať to najlepšie - vzrušujúci chladiaci efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 250ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zdvíhavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa boja bolesti. Tak sa prestaňte báť a zkúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre análne potešenie!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers BraUP Pearl&Voluplus Formula 150ml

    Dermokozmetický gél pre starostlivosť o vaše poprsie. BraUP gél vďaka patentovanému zloženiu PEARL & VOLUPLUS ™ ďalej obohatenému o extrakt z nechtíka lekárskeho, riasy a d-limonén účinne obnovuje správne kontúry a tvar pŕs tým, že liftingom pôsobí proti gravitácii.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Hybride Power Anal 200ml

    Nechajte sa unášať vzrušujúcim análnym sexom, ktorý vám spríjemní tento hybridný lubrikant od obľúbenej značky Eros. Jeho báza je vodná i silikónová zároveň a má super silné a predovšetkým dlhotrvajúce klzké vlastnosti. Eros Hybride Power Anal je presne to, čo vám chýbalo k dokonalosti vášho análneho vyvádzania.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Jedinečná tekutá konzistencia Joy Division AquaGlide vám bude pri milovaní ešte príjemnejšia. Účinne totiž zmierňuje vaginálnu suchosť a znižuje tak intímne pohodlie. Okrem toho je prípravok krištáľovo čistý a veľmi láskavý aj k citlivej pokožke. Nechajte sa unášať príjemným vodopádom slasti.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vám ponúkne všetky špičkové vlastnosti lubrikantu na vodnej báze a k tomu ešte niečo naviac! Vďaka svojej hustej konzistencii vydrží skutočne dlho a nevysychá. Zostane na tele i hračkách tak dlho, ako budete potrebovať. Nelepí a je tak ideálny pre hry s dildami alebo kolíkmi, pretože proste na hračke zostane a neskĺzne.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil Stroke 29 Masturbation Cream 200ml

    Chcete, aby vaše masturbačné zážitky boli dokonalé? V tom prípade je potrebné vybaviť sa mocnou zbraňou! Gun Oil Stroke 29 je energický krém stvorený pre intenzívnu sólo slasť. Je hustý, nemastný a veľmi príjemný. Pokožka po ňom zostane vďaka vitamínu E a Aloe Vera príjemne hebká a hydratovaná. Urobte si to lepšie!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Strawberry 200ml

    Milujete jahody? Just Glide na vodnej báze s jahodovou príchuťou je ideálnym vášnivým doplnkom pre vaše erotické hry. Je veganský, jedlý, dlhotrvajúci, hydratujúci a vysoko kvalitný, čo potvrdzuje aj jeho nemecký pôvod. Okoreňte svoje milovanie sladkými jahodami.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by vyzeral ako spermie? EasyGlide White je presne taký a vyzerá, aj pôsobí ako spermie. Je to extra vzrušujúci doplnok, ktorý je šetrný k pokožke nie je mastný a má optimálnu hodnotu pH. Okrem toho je tiež klinicky a dermatologicky testovaný a jeho vôňa aj chuť sú neutrálne .

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Almond Hammam 200ml

    Snívate o nekonečne sladkom potešení? Ponorte sa doň s týmto novým nádherne voňajúcim gélom s trojitým účinkom. Je hydratačný, lubrikačný a ultra-zmyslový, a to vďaka vôni sladkého mandľového mlieka. Navyše obsahuje 98,1% prírodných zložiek! Tak sa nechajte vziať do raja relaxácie a pohody.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    Hľadáte intímny lubrikant s extra hustou a klzkou textúrou? Male Cobeco Anal Lubricant je vďaka svojim výnimočným vlastnostiam vhodný predovšetkým na análne použitie. Má úchvatný hydratačný účinok a prirodzene doplní vašu telesnú vlhkosť. Vychutnajte si viac pohodlní pri análnom či vaginálnom milovaní!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Hygiena by pre vás mala byť vždy na prvom mieste, a preto je potrebné dbať nielen na čistotu vašich erotických pomôcok, ale aj na čistotu a sviežosť vášho penisu. S týmto prípravkom si zaistíte penis čistučký ako lilium. Okrem toho Boners Penis Cleaner vyživuje pokožku. Jeho použitie je veľmi jednoduché, naneste ho na penis a rozotrite, používať ho môžete aj namiesto intímneho mydla.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Human Lube 150ml

    Hľadáte lubrikačný gél, ktorý sa bude tváriť ako, že nie je lubrikačný gél? Human Lube od Orgie je číry a ultra hladký intímny gél, ktorý dôveryhodne napodobňuje textúru a viskozitu pohlavných lubrikačných tekutín a slín. Jeho zloženie z prírodnými výťažkami z hnedých morských rias a levandule v kombinácii s ďalšími zložkami podporuje vyhladenie pokožky a pomáha tiež zmierňovať vaginálnu suchosť a drobné poranenia spôsobené trením.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide vám poskytne nekonečné hodiny oddanosti a splynutia. Obľúbili si ho už milióny spokojných zákazníkov na celom svete, pretože je krištáľovo čistý a mimoriadne šetrný k citlivej pokožke.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Lubrikačný gél pre použitie s masturbátory TENGA s chladivým mentolovým efektom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze bez obsahu glycerínu? EasyGlide Glycerin Free je presne taký! Je transparentný, nemastný a poskytne vám neuveriteľne príjemné pocity. Svojím zložením je totiž šetrný k pokožke a je tiež dermatologicky a klinicky testovaný a skúmaný. Jeho báza je vodná, nemastí, nesmrdí, je neutrálny a má optimálnu hodnotu pH.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Premium Water-Based Lubricant 237ml

    Hľadáte prvotriedny lubrikant od kvalitnej a spoľahlivej značky? Swiss Navy nastavuje latku pořádne vysoko! Ich gely sú príjemne klzké, majú dlhotrvajúce účinky a prinesú do vášho milostného života pohodlí a radosť. Zamilujte sa do sametového pocitu, ktorý sa stane súčasťou vašej intimity úplne prirodzene a ľahko.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Chcete svojim hračkám z TPE a TPR materiálov dopriať tú najlepšiu starostlivosť? Zoznámte ich s týmto púdrom, ktorý vám pomôže zachovať ich prirodzenú textúru. Vďaka fľaštičke s otočeným viečkom s otvormi sa púder ľahko aplikuje a pri samo-lubrikačných hračkách obnovuje aj túto funkciu. Starajte sa o svoje erotické pomôcky tak ako sa ony starajú o vás!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Hybridný lubrikant System JO vám poskytne prvotriednu lubrikáciu! Z 50% je na báze vody a zo zvyšných 50% je na báze silikónu. Je hladký, príjemný a dlhotrvajúci, nikdy sa nelepí a zmýva sa pohodlne vodou. Je kompatibilný s erotickými hračkami, aj s kondómom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Women Gentle Warming 150ml

    Satisfyer Gentle Warming je lubrikant, ktorý je špeciálne prispôsobený potrebám žien, vďaka čomu dokáže ich uspokojenie povýšiť na úplne novú úroveň. Lubrikant je ideálnym podporným prostriedkom pre explozívne orgazmy, ktorých sa nebudete vedieť nabažiť. V ponuke je v 150 ml množstve, ktoré vďaka jeho výdatnosti vydrží dlhú dobu a navyše má perfektný formát na cesty.

    18,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Mega Power Toyglide 125ml

    Extra silný lubrikant, ktorý si vyše erotické hračky zamilujú! Je špeciálne navrhnutý tak, aby vám poskytol dlhotrvajúce kĺzanie pri vašich vášnivých chvíľkach s erotickými pomocníkmi. Gél je na silikónovej báze a má praktické dávkovanie. Pohrajte si a užívajte si extrémne silné vlastnosti kvalitného gélu Eros.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Anal H2O Lubricant 120ml

    Análny lubrikačný gél na báze vody, ktorý bol špeciálne navrhnutý tak, aby zvýšil váš komfort počas análneho vyvádzania. Je vyrobený z kvalitných prísad, je hodvábne hladký a ponúka naozaj dlhodobé účinky bez nepríjemnej lepkavosti. Je kompatibilný s erotickými hračkami a ľahko sa zmýva vodou.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 120ml

    Tento prémiový lubrikant Swede načúva ženám a rozumie tomu, čo potrebujú, aby si užili análny styk. Obsahuje totiž prírodné účinné látky, ktoré majú vyživujúce účinky a zároveň umožňujú predchádzať podráždeniu a nepohodliu. Uvoľnite sa a prizvite si k svojmu análnemu potešeniu kvalitný Swede gél!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 260

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.