×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 11 - 50 ml

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • HOT V-Activ Penis Power Cream for Men 50ml

    Výživa a stimulácia v jednom? Áno! Tento špeciálny krém vám pomôže nielen zvýšiť váš výkon, ale tiež vám pri každodennom používaní zaistí vitalitu a pohodu. Vmasírujte ho ráno a večer a okamžite si vychutnávajte intenzívnejší prietok krvi. Alebo nechajte svoju partnerku, aby vám ho aplikovala a vlastne tým započala vášnivú predohru.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Dark Horse Delay Spray 15ml

    Chcete v sebe prebudiť žrebca, ktorý do toho dokáže búšiť tak dlho, kým jeho partnerka nebude úplne spokojná? Ale trápi vás krátka výdrž? Vybavte sa týmto sprejom, ktorý účinne znecitliví váš penis a zároveň podporí a predĺži erekciu. Buďte konečne spokojný sám so sebou, so svojím penisom a jeho výkonom.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine Replay Delay Spray for Men 20ml

    Nemôžete pri sexe myslieť na nič iné ako na to, že sa vždy moc skoro urobíte? Tento sprej vám pomôže s týmto trápením skoncovať raz a navždy! Má totiž znecitlivujúci a zároveň hydratačný účinok, takže jeho použitím výrazne predĺžite svoju výdrž. Vychutnajte si so svojou drahou polovičkou tak dlhé milovanie, po akom snívate.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Ease Anal Relax Spray 30ml

    Bojíte sa bolesti, ktorú so sebou niekedy análny sex prináša? S týmto sprejom od S8 zažijete uvoľnený a vášnivý análny zážitok bez nepríjemností! Je navrhnutý pre zvýšenie pohodlia a vďaka zložke Laureth-9 jemne znecitlivuje a uvoľňuje análnu oblasť, čo prináša príjemné prenikanie bez bolesti. Ideálna voľba pre všetkých, ktorí naplno chcú preskúmať možnosti análnych hrátok!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Bold Delay Gel For Him 29ml

    Gél, ktorý predlžuje mužskú erekciu miernym znecitlivením nervových zakončení na špičke penisu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino XXL Cream for Men 50ml

    Je vaším celoživotným snom väčší penis? Tento krém vám k nemu dopomôže veľmi ľahko a rýchlo. Navyše sa bude príjemne starať o vašu citlivú pokožku na intímnych partiách, pretože obsahuje bylinné oleje a ďalšie kvalitné zložky ako napríklad taurín. Zväčšite svoj penis a zvýšte svoju potenciu!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Marathon Delay Spray 15ml

    Potrebujete v posteli vydržať trošku dlhšie? Máme pre vás pomocníka, s ktorým si užijete dlhé milovanie, po akom túžite. Tento sprej mierne znecitlivie váš penis, ale neochudobní vás o všetky pôžitky. Je na vodnej báze a je vhodný aj na orálny sex či použitie s kondómami. Predvádzajte v posteli dlhé a uspokojujúce výkony!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Delay Spray 15ml

    Oddiaľte svoj orgazmus so sprejom Boners Delay a užite si až niekoľkonásobne dlhšie milovanie. Tento sprej vám pomôže zvládnuť vašu nadmernú citlivosť a zabráni sklamaniu, ktoré by táto precitlivenosť mohla spôsobiť. Malá fľaštička umožňuje mať sprej stále pri sebe, pohodlne sa zmestí do vrecka alebo sa schová aj v tom najmenšom šuplíku nočného stolíka. Rozprašovač potom uľahčuje aplikáciu.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Stimulation Spray Arnica & Clove 30ml

    Chceli by ste dať svojmu penisu okúsiť o niečo väčšie potešenie? Žiadny problém, vyskúšajte tento stimulačný gél Arnica a klinčekmi, ktorý stačí nastriekať na penis a následne si užívať pocity sviežosti a mravenčenia. Sprej totiž podporuje krvný obeh a zároveň sa stará o pokožku. Nechajte sa uniesť intenzívnym vzrušením.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Lasts Delay Gel 15ml

    Každý muž sem tam zatúži po tom, aby vydržal o trochu viac. Niekto však po tom túži takmer pri každom milovaní. Nechajte si pomôcť! Tento gél je vyrobený z prírodných látok, predlžuje erekciu a odďaľuje vyvrcholenie, čím maximalizuje potešenie. Jeho hlavnými ingredienciami je klinček a extrakt z mäty, zverte sa im do moci!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine Lady Gel for Her Pleasure Stimulating Gel for Women Cooling Effect 30ml

    Viete, ako urobiť predohru ešte zmyselnejšiu? Použite kvapku Lady Gél na jej klitoris, vmasírujte a zvýšte jej túžbu aj sexuálne potešenie. Tento gél obohatený o L-arginín stimuluje prietok krvi do ženských pohlavných orgánov a prináša frekventovanejšie a intenzívnejšie orgazmy. Užite si vzrušujúce brnivé mrazenie, ktoré vás prekvapivo rozpáli!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Spark Clitoral Gel Warming 30ml

    Čo takto skúsiť niečo nové a neuveriteľne intenzívne? Spark Clitoral Gel je prémiový gél určený na stimuláciu klitorisu otepľovacím efektom. Stačí ho vmasírovať a nechať sa unášať vášňou, ktorú vo vás rozpáli. Ste pripravená zažiť svoj najsilnejší orgazmus?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Lift Vagina Tightening Gel Anti Age 30ml

    Chcete vrátiť stratenú mladosť svojej kvetinke? Vyskúšajte tento omladzujúci vaginálny gél s jedinečným zložením. Obsahuje vzácne a účinné červené riasy a ďalšie zázračné triesloviny Tannin, ktoré spevňujú túto citlivú oblasť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Electra Clitoral Gel Cooling 30ml

    Čo takto skúsiť niečo nové a neuveriteľne intenzívne? Spark Clitoral Gel je prémiový gél určený na stimuláciu klitorisu chladiacim efektom. Stačí ho vmasírovať a nechať sa unášať vášňou, ktorú vo vás vyvolá. Ste pripravená zažiť svoj najsilnejší orgazmus?

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Delay 15ml

    Popisok pripravujeme. Je predčasné vyvrcholenie vaša najväčšia trauma? Tento sprej vám pomôže sa ho zbaviť! Účinne totiž oddiali orgazmus, pretože má mierny chladivý účinok a aplikuje sa na najcitlivejšie miesta penisu. Zvýšte svoj výkon a vychutnajte si senzačné potešenie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Hľadáte gél, s ktorým budú vaše análne sedánky ešte príjemnejšie? Nexus Relax Anal Gél je skvele hustý a má príjemné chladivé účinky. Jeho vegánske zloženie obsahuje prvotriedne ingrediencie vrátane prírodných výťažkov. Nechajte ho, aby vyživoval vašu pokožku a zároveň vám spríjemnil obľúbené análne hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Med Liquid Vibrator Berries 30ml

    Chcete zažiť vzrušujúce kúzlo? Tento gél s vlastnosťami tekutého vibrátora vašim citlivým miestam poskytne neuveriteľne zmyselnú stimuláciu. Obsahuje aktívne rastlinné extrakty z amazonského dažďového pralesa ako je jambu alebo Aloe Vera. Objavte nové intenzívne potešenie s vôňou lesných plodov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Coconut Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Ak ide o vaše potešenie, vyberajte si len také produkty, ktoré sú vám sympatické na prvý pohľad. Bude to tento vegánsky lubrikant s nádhernou kokosovou vôňou? Hodí sa pre sólo i párové hry a perfektný je tiež na orálny sex!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Clitoral Arousal Serum 13ml

    Potrebujete sa znova viac napojiť na seba a spojiť so svojim telom? Začnite u intímnych partií. Váš klitoris je možno mocnejší, než si vôbec myslíte! Toto sérum probujú jeho citlivosť a upúta naň pozornosť. Vyskúšajte, aké to je venovať sa sama sebe a mať sa rada!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Tightening Gel 30ml

    Vaše vaginálne svaly nie sú také pevné, čo bývali a vy premýšľate, čo s tým? Nie ste v tom sama, tento problém trápi veľké množstvo žien. Jeho riešením môžete byť tento gél so spevňujúcim účinkom, ktorý vám dopraje efekt dočasného spevnenia a vy vďaka nemu dosiahnete počas milovania väčšiu citlivosť. Aplikujete 5 - 10 pred plánovanou sexuálnou aktivitou a vychutnajte si každý vzrušujúci pocit!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pharma Erection Cream 50ml

    Potrebuje trochu pomôcť s vašou erekciou? Tento krém je založený na prírodných rastlinných extraktoch a má vyživujúci účinok. Pomôže vám s erekciou aj vašim výkonom, zatiaľ čo sa bude starať o pružnosť erekcie. Vaša erekcia nikdy nebola pevnejšia!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Natural Water-Based Personal Lubricant 30ml

    Používate luxusné pleťové prípravy, ale čo sa lubrikantu týka, tak vyberáte medzi najlacnejšími? Je na čase to zmeniť a starať sa o svoje intímne miesta tak, ako si zaslúžia! Doprajte im kvalitnú starostlivosť a dajte im tak najavo dôležitosť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Oral Optimizer Blowjob Gel Vanilla 50ml

    S týmto stimulačným gélom dostanú vaše orálne zážitky novú sladko vanilkovú príchuť a vám potom nezostane nič iné ako fajčiť a fajčiť a fajčiť… Alebo lízať a lízať a lízať… Dostaňte svoj náprotivok na vrchol lahodným orálkom s chuťou a vôňou vanilky.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma 2seduce Anal Relax Lubricant 50ml

    Super príjemný análny lubrikačný gél na vodnej báze s ľahkým chladivým efektom. Poskytne vám maximálne uvoľnenie a tiež potešenie, pretože obsahuje výživné zložky, ktoré perfektne nahradia prirodzenú vlhkosť. Gél je skvele hustý a má super klzkú textúru, takže pohodlie počas prenikania je zaručené!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Yummy Green Apple Fusion 50ml

    Ako nudné erotické chvíle premeniť na energické a šťavnaté hrátky? Stačí si prizvať tento sprej, nastriekať ho, kam budete chcieť a potom zlízať alebo sľúbať. Použite ho na krk, intímne miesta alebo na akékoľvek iné erotogénne zóny, ktoré s ním získajú chuť zelených jabĺk.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Action Prolong for Men Spray 50ml

    Chcete si svoje milostné chvíľky užívať dlhšiu dobu a neprísť pri tom ani o trochu citlivosti? Vyskúšajte tento ošetrujúci sprej pre dlhodobý a intenzívny pôžitok pri milostných hrách. K pokožke je veľmi jemný a jeho účinky sa objavujú už skoro po aplikácii.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pharma Delay Spray 20ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nie ste v tom sám a nemusíte sa báť, že to tak bude navždy! Vyskúšajte tento sprej, ktorý vám pomôže oddialiť orgazmus vďaka mírne chladivému účinku. Prispieva k dlhšiemu výkonu a maximalizuje sexuálne potešenie. Prevezmite kontrolu nad svojim vzrušením raz a navždy!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Delay Forte Spray 20ml

    Osviežujúci sprej s jedinečnou receptúrou! Pomôže vám oddialiť ejakuláciu, pretože má jemný anestetický účinok. Vychutnajte si s ním dlhší a bezstarostný sexuálny pôžitok! Stačí sa vybaviť touto tajnou zbraňou vo forme spreja, ktoré obsahuje prírodné zložky a sľubuje extra potešenie, ktoré budete mať plne pod kontrolou.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Yummy Wild N Berry Swirl 50ml

    Ako nudné erotické chvíle premeniť na energické a sladké hrátky? Stačí si prizvať tento sprej, nastriekať ho, kam budete chcieť a potom zlízať alebo sľúbať. Použite ho na krk, intímne miesta alebo na akékoľvek iné erotogénne zóny, ktoré s ním získajú chuť obľúbeného lesného ovocia.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Libi Spray 50ml

    Chýba vám túžba? Sú vaše erotické zážitky za poslednú dobu nič moc? Je čas to zmeniť a pomôže vám s tým tento Libi Sprey! Objavíte s ním vrchol rozkoše, rozprúdi vaše libido a vy tak získate oveľa lepšiu náladu as tým spojenú spokojnosť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Explorer Man Spray 30ml

    Pre prenikavé okamihy plné potešenia! Tento výživný análny sprej vám prinesie príjemné chladivé a zároveň relaxačné pocity. Vaše prenikanie potom bude jednoduchšie, uvoľnenejšie a vášnivejšie. Sprej sa navyše ľahko aplikuje, je šetrný k sliznici a pokožke.

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Relaxing Spray Jojoba & CBD 50ml

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou, ale zároveň nechcete prísť o zmyselné zážitky? Tento sprej bude vašou tajnou zbraňou! Poskytuje dlhotrvajúce a intenzívne potešenie bez toho, aby obmedzil vašu citlivosť. Stará a osviežuje intímne partie a prináša parádnu starostlivosť. Nastriekajte ho 1 – 3x rovnomerne na žaluď a užívajte si.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.