×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély 1 - 10 ml

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Bijoux Indiscrets Clitherapy It's a Match! Liquid Vibrator 10ml

    Dokonalý match s vaším klitorisom! Tento tekutý vibrátor vám ukáže nový vesmír ukájania a potešenia. Postačí malá kvapka, aby ste okamžite pocítili vzrušujúce brnenie, ktorí zvýši prietok krvi do klitorisu. Zabudnite na okolitý svet a užite si túto chvíľu sama so sebou a s lahodným balzamom na klitoris s extraktom z kvetov Acmella.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Suifan's Kwang Tze China Brush Lotion 2.6ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Zverte svoje potešenie tomuto účinnému roztoku, ktorý je priamo nabitý prírodnými ingredienciami a vychádza z vychádza z tradičnej čínskej medicíny. Dlhodobé vzrušujúce erotické zážitky sú teraz na dosah, tak si ich doprajte!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia! Aplikujte lesk na vaše pery alebo na pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Nude 2ml 10 pack

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Time Lag 2 Delay Spray Next Generation 10ml

    Trápi vás krátka výdrž a predčasné vyvrcholenie? Skoncujte s tým s týmto účinným sprejom novej generácie od Orgie! Jeho silné zloženie vám prinesie mierne znecitlivujúce pocit, a navyše je obohatené o zložku Demaina, ktorá podporuje lepší výkon. Neobsahuje anestetické zložky ako benzokaín a lidokaín, takže sa mu môžete bez obáv zveriť a spoľahnúť sa na to, že sa konečne dočkáte prekrásneho uspokojenia.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Arousal Oil for Her Original 5ml

    Sensuva ON Arousal Oil for Her Original je prírodný, veľmi koncentrovaný produkt na podporu zdravej ženskej sexuálnej odozvy a túžby. Dodáva energiu a pozitívnu sexuálnu náladu.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy MaxSize Cream 4ml 24 pack

    Krém na zlepšenie erekcie, ktorý poskytuje jedinečný transdermálny systém pre rýchlu absorbciu a okamžité výsledky. Max Size® je aktuálne jediným krémom na skvalitnenie s Butea Superba, čo je patentovaný prírodný PDE-5 inhibítor, ktorý pomáha "uzavrieť" enzýmy zodpovedné za erekčnú odpoveď. Tento prírodný produkt teraz na trh prichádza po niekoľkoročných výskumoch v Thajsku.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Vibrujúci lesk na pery pre nezabudnuteľné zážitky z orálneho sexu či bozkávania. Exkluzívne zloženie tohto neuveriteľného lesku na pery obsahuje iba špičkové suroviny, ktorými sú aj aktívne rastliny z Amazonky. Práve výťažky z týchto rastlín spôsobujú vzrušujúce vibrácie, ktoré budú úplne nečakaným prekvapením pre vášho partnera. Aplikujte Sexy Vibe Electric Fellatio Vibrating Gloss na pery, pobozkajte ho, nažhavte a potom mu predveďte ten najlepší orálik všetkých čias!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 50 pack

    Análny lubrikačný gél na vodnej báze s komfortnejším lubrikačným efektom bol vyvinutý špeciálne pre tvrdší análny styk.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Original Vibrating Pleasure Oil 6ml

    Chcete zažiť najsilnejšie orgazmy vášho života? Oh! Holy Mary olej z konopných semien sativa nielen zintenzívni vaše vzrušenie, ale aj vám dopraje nadpozemské orgazmy! Je vhodný pre neho aj pre ňu a bude stačiť malá kvapôčka, aby vo vás prebudili sexi brnivé pocity. Nechajte konopný olej ukázať vám, aké má úžasné účinky!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Ste vášniví milovníci análneho sexu alebo sa jeho tajomstvo ešte len chystáte objaviť? Tak aj tak k tomu budete potrebovať análny lubrikačný gél. Ak stále váhate s výberom, odporúčame Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide značky Intimate Earth. Je obohatený o prírodný klinček, je super hustý a dopomôže vám k príjemnému uvoľneniu, avšak bez straty citlivosti. Navyše ho bez starostí kombinujte s vašimi obľúbenými silikónovými hračkami.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO For Her Clitoral Serum Buzzing 12Volt 10ml

    Chcete pre svoj klitoris niečo viac? Toto sérum na olejovej báze zvýši vaše zmyselné potešenie vďaka super sexi pocitu brnenia, ktorý efektívne zvyšuje libido. Majte ešte viac pôžitkov zo všetkých dotykov počas predohry alebo počas hier sama so sebou a neuspokojte sa s málom, chcite viac.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy MaxSize Male Enhancement Cream 10ml 50 pack

    Krém na zlepšenie erekcie, ktorý poskytuje jedinečný transdermálny systém pre rýchlu absorbciu a okamžité výsledky. Max Size® je aktuálne jediným krémom na skvalitnenie s Butea Superba, čo je patentovaný prírodný PDE-5 inhibítor, ktorý pomáha "uzavrieť" enzýmy zodpovedné za erekčnú odpoveď. Tento prírodný produkt teraz na trh prichádza po niekoľkoročných výskumoch v Thajsku.

    619 €

    379 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Vegan Glide 2ml 50 pack

    Vysoko účinný intímny lubrikant na vodnej báze bez konzervantov a s čisto vegánskymi ingredianciami bez akéhokoľvek testovania na zvieratách.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Antibakteriálne lubrikant, ktorý pomáha chrániť pred kvasinkovými infekciami a vírusy HPV.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Sensitive Glide 2ml 50 pack

    Špeciálne vyvinutý pre veľmi citlivé membrány v genitálnej oblasti. Pri výrobe boli vynechané konzervanty, parabény aj glycerín, aby bolo zloženie čo najviac neutrálne a aby bola zaistená maximálna kompatibilita s pokožkou i sliznicou.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Glow Body Oil Sachet 4ml

    Chcete, aby vaša pokožka mala lesk ako blesk? Tento Glow Body Oil má úžasné rozjasňujúce účinky a obsahuje rastlinné aktívne zložky, ktoré budú vašu kožu nielen rozmaznávať, ale aj jej dodajú trblietavý efekt. Užite si dokonalú hydratáciu, zmyselnosť a zlatistú žiaru!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Soft Glide 1,5ml 10 pack

    Špeciálne vyvinuté zloženie pre suché a citlivé membrány genitálnej oblasti. Vysoko koncentrované zloženie silikónových zložiek najvyššej kvality bolo navyše obohatené o jojobový olej, a preto poskytuje výnimočne dlhotrvajúci a jemný lubrikačný účinok a pocit hodvábne hladkej pokožky. Jojobový olej má upokojujúce účinky.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Olimpya Vibrating Pleasure Extra Power Cannabis Sativa Oil Extract 6ml

    Božský Olimpya olej s konopným nádychom pre váš klitoris i penis! Hľadáte naozaj silný stimulant? Našli ste ho! Olimpya obsahuje veľký podiel oleja z Cannabis Sativa semienok, jeho účinky sú skutočne intenzívne a následné orgazmy vyložene nezabudnuteľné. Bude stačiť kvapôčka a prepadne sa pod vami zem!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pau Yuen Tong Old Chinese Liquid Brush 2.5ml

    Dôverujete rokmi prevereným produktom? S radosťou vám predstavujeme tento jedinečný balzam, ktorý celosvetovo pomáha mnohým mužom s ich erekciou a vitalitou, čo sa týka pohlavích orgánov. Zverte svoje potešenie staro-čínskemu balzamu, ktorý vďaka malej veľkosti môžete schovať do vrecka a mať ho stále pri sebe.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Arousal Oil Hemp Single Use Ampoule 4ml

    Už ste počuli o blahodarných účinkoch konope? Tento olej je revolučný vzrušujúci produkt, ktorý je vyrobený z jedinečnej zmesi čistých esenciálnych olejov a extraktov. Aplikuje sa na klitoris, kde vytvára úžasný pulzujúci a vibrujúci pocit, čo dramaticky pôsobí na ženské vzrušenie, vyskúšajte to tiež!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Analyse Me! 1,5ml 50 pack

    Pjur Analyse Me! je silikónový lubrikačný gél s obsahom prírodných látok, ktorý bol špeciálne vyvinutý na análne použitie.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur AQUA 2ml 50 pack

    Pjur Aqua je lubrikačný gél na vodnej báze, ktorý hydratuje pokožku, dodáva jej veľa vlhkosti a zanecháva ju hodvábne jemnú.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 100 pack

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý vás nikdy nesklame? Úplne vás chápeme, tiež sme ho hľadali, nakoniec sme si ale vytvorili vlastné, aby sme to uľahčili aj vám. Predstavujeme SuperLove Natural Waterbased Lubricant, dvorný lubrikant eshopu e-kondomy.cz, ráčte sa zoznámiť a dozvedieť sa o ňom viac!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Repair glide 2ml 50 pack

    Vysoko kompatibilný lubrikant na vodnej báze s obsahom regeneračnej hyalurónovej kyseliny na suchú a citlivú pokožku, a to v oblasti genitálií. Hyalurónan má schopnosť viazať veľké množstvo vody - zaistí tak nadpriemernú lubrikáciu a optimálnu regeneráciu kože. Inovatívna receptúra zaručuje mimoriadne dlhotrvajúcu lubrikáciu. Lubrikant pokryje pokožku neviditeľným, priedušným filmom a zanechá ju hebkú a vláčnu.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Viva Cream 10ml

    Ženy akéhokoľvek veku stále hľadajú spôsoby ako obohatiť svoj sexuálny život, ako okúsiť viac vášne a zároveň tým utužiť svoje intímne vzťahy a zážitky. Podľa štúdií sa až 50% žien potýka so sexuálnou dysfunkciou a nezažíva orgazmus. Pre všetky tieto ženy je Viva Cream, ktorý zvyšuje citlivosť a dáva tak sexuálnym zážitkom nový rozmer. Obsahuje jedinečnú kombináciu rastlinných extraktov, vitamínov a aminokyselín, ktoré spolu tvoria číry a nelepivý gél. Používaním Viva Creamu budete podnecovať ženské túžby a zintenzívňovať vzrušenie. Vive Cream tu je pre všetky ženy, ktoré chcú niečo viac od svojho milostného života!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Original 1,5ml 50 pack

    pjur® ORIGINAL je svetovo najžiadanejší a najpredávanejší silikónový lubrikant.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Nude 2ml 50 pack

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Vegan Glide 2ml 10 pack

    Vysoko účinný intímny lubrikant na vodnej báze bez konzervantov a s čisto vegánskymi ingredianciami bez akéhokoľvek testovania na zvieratách.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Analyse Me! Comfort Water Anal Glide 2ml 50 pack

    Análny lubrikačný gél na vodnej báze s komfortnejším lubrikačným efektom, vyvinutý špeciálne na intenzívny análny styk.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO For Her Clitoral Stimulant Warming Atomic 10ml

    Ako si užiť ešte zmyselnejšiu stimuláciu klitorisu? Jedine v kombinácii s gélom, ktorý účinne podporí jeho citlivosť! Tento Warming Atomic Gel od System Jo sa postará o to, aby váš klitoris brnel od vzrušenia a potom vybuchol intenzívnou extázou. Neveríte? Áno, toto proste musíte vyskúšať na vlastnej kvetinke!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR 1,5ml 50 pack

    Jeden z najkvalitnejších análnych lubrikantov s vysokou koncentráciou silikónu - extrémne klzký s relaxačným jojoba extraktom!

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 119

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.