×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély bez príchute 51 - 100 ml

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Intome Breast Enlarging Cream 75ml

    Máte komplex z malého poprsia a túžite po väčšom? Nezúfajte a vyskúšajte ten krém, ktorý po pravidelnom používaní sľubuje prirodzené zväčšenie vašich ňadier. Je vhodný pre všetky typy pletí a má tiež vyživujúci účinok. Doprajte si väčšie prsia bez chirurgického zákroku.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Hľadáte niečo lepšieho než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný panthenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Anal Silicone Glide 100ml

    EROS Anal Silicone Glide je zdravotnícky lubrikačný gél na silikónovej báze a bol vyvinutý na zlepšenie kĺzavosti pri análnom styku.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Max Out Jelqing 100ml

    Jelging je bezbolestná technika zväčšovania penisu a keď sa vykonáva v kombinácii s pumpami Bathmate, výsledky sú takmer zaručené. Aby ste však ich dosiahnutie urýchlili, odporúčame pridať ešte toto špeciálne sérum.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Slick'n'Slide 100ml

    Silikónový lubrikant SLICK'N'SLIDE možno použiť v sprche, v horúcej vani, a všade tam, kde ste obklopení vodou.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Vegan Glide 100ml

    Vysoko účinný intímny lubrikant na vodnej báze bez konzervantov a s čisto vegánskymi ingredienciami bez akéhokoľvek testovania na zvieratách.

    16,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - bezpečný lubrikant, skvele sa hodiaci na všetky erotické hračky! Fun Factory Toyfluid je určený najmä na hračky Fun Factory vyrobené z mäkčeného silikónu.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 100ml

    Chcete si análne hry užiť ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 100ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od znaky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky, a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Eroticx Aqua Based 100ml

    Lubrikačný gél na báze vody, určený na dodatočné vlhčenie a zlepšenie zážitku pri milovaní. Výrobok je bez vône, tukových zložiek, nedráždi a hlavne nepoškodzuje kondómy.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Čo je nevyhnutné pre akékoľvek intímne hrátky? Predsa kvalitný lubrikant! Ako napríklad tento na vodnej báze od Lovens. Je vyrobený z tých najkvalitnejších ingrediencií a bude skvelým parťákom nielen pre Lovens hračky, ale príde vhod aj na milovanie či masáž.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 50ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% veganský, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Super Penis 75ml

    Snívate o silnejšej a pevnejšej erekcii, ktorá dlho vydrží? Vyskúšajte tento krém obsahujúci exkluzívne zložky, ktoré účinne stimulujú prietok krvi a robia vašu erekciu silnejšou a pevnejšou! Naneste malé množstvo a dôkladne vmasírujte.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nie ste v tom sám a existuje pomoc! Tento špeciálny gél obsahuje klinčekový olej, ktorý má príjemne chladivý účinok a pomáha predchádzať predčasnej ejakulácii. Má tiež vyživujúce účinky a vy si s ním konečne užijete vysnívaný dlhý sex!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur LIGHT 100ml

    Odľahčená verzia lubrikačného gélu pjur® ORIGINAL so všetkými jeho pozitívnymi vlastnosťami, ale jemnejšiou konzistenciu.

    17,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Masturbation Creme 100ml

    Je čas na sebalásku! Tento Eros krém je špeciálne vyvinutý na masturbáciu a prekvapí vás svojou nadýchanou a krémovou konzistenciou, ktorá zaručuje ešte lepšie samopotešenie. Samozrejme ho môžete využiť i namiesto lubrikantu. Krém Eros je tu iba pre vás a vašu spokojnejšiu masturbáciu!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúce spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábny a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Tento orgazmický gél od Just Play obsahuje kvalitný mätový olej, ktorý urobí vaše erotické masáže ešte viac vzrušujúce. Gél aplikujte na klitoris a jemne ho vmasírujte. Pripravte sa na omamné pocity vášne a dych vyrážajúce orgazmy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácia a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Numbing Lubricant 100ml

    Trpíte trochu precitlivenosťou? Ouch! Numbing je znecitlivujúci lubrikant  na vodnej báze, ktorý môžete kombinovať s latexovými kondómami a tiež sa spoľahnúť na jeho bezpečnosť, pretože je dermatologicky testovaný. Vyskúšajte ho za účelom spríjemniť a predĺžiť erotiku.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvý čistič erotických pomôcok na svete, ktorý je určený špeciálne pre análne hračky. Na trh s ním prichádza značka Bathmate a môžete si byť istí tým, že z vašich hračiek bezpečne odstráni všetky baktérie a zvyšky fekálií.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Luxuria XXL Vigor Maximo Massage Cream 75ml

    Chceli by ste ho trochu väčší, aby bolo väčšie aj vaše sebavedomie? XXL Vigor obsahuje účinné revolučné látky s extrémnymi vlastnosťami, ktoré vám pri pravidelnom používaní zaistia mäsitejšie prirodzenie. Jeho prírodné zloženie bude radosť vmasírovávať, takže aj cesta k cieľu sa vám iste zapáči. Splňte si svoje sny!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Viete, čo v preklade znamená "insane"? Je to "šialený" a presne taký je aj tento stimulačný gél od luxusnej značky Sensuva. Je to ten najintenzívnejší vzrušujúci gél na trhu! Nielenže v klitorise vyvoláva príjemne teplé pocity, ale tiež vám bude pripadať ako by vaše nervové zakončenia v týchto miestach začali tancovať. Áno, tak divoké to bude, tak si ten horúci tanec poďte užiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Lubricant Set 3x50ml

    To najlepšie od Just Glide v praktickom 50 ml balení za super cenu. Nájdete v ňom lubrikanty na vodnej báze, ktoré sú 100% vegánske a vhodné aj pre citlivú pokožku. Nemastí, sú bez olejov, nezanechávajú škvrny a sú umývateľné. Vyskúšajte ich a malé užite napríklad na cesty.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Silikónový lubrikant, ktorý rozvláčni aj tú najsuchšiu vagínu! S pribúdajúcim vekom sa objavujú príznaky, ktoré môžu byť nepríjemné pre váš intímny život. Vaginálna suchosť a citlivé tkanivá sú častým problémom mnohých žien. Riešenie je ale ľahšie, než si myslíte. Silikónový Swiss Navy vám poskytne dokonalú lubrikáciu ako v mladosti a vaše vzrušujúce zážitky môžu byť razom ako kedysi, ba možno ešte lepšie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Urethral Sounding Lubricant 80ml

    Milujete soundig? V tom prípade určite viete, že je na to potrebný kvalitný lubrikant na vodnej báze ako je tento. Je dermatologicky testovaný, bez tuku, bez farby a bez zápachu či chuti. Jeho praktická tryska vám umožní pohodlnú aplikáciu a dráždenie močovej trubice bude tak ešte príjemnejšie!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Butter Rum 57ml

    Viete, čo v preklade znamená "insane"? Je to "šialený" a presne taký je aj tento stimulačný gél od luxusnej značky Sensuva. Je to ten najintenzívnejší vzrušujúci gél na trhu! Nielenže v klitorise vyvoláva príjemne teplé pocity, ale tiež vám bude pripadať ako by vaše nervové zakončenia v týchto miestach začali tancovať. Áno, tak divoké to bude, tak si ten horúci tanec poďte užiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play 2in1 Clean 100ml

    Vážite si svojich erotických pomocníkov a chcete pre nich len to najlepšie! Myslite na hygienu! Tento čistiaci sprej na erotické pomôcky má kvalitné a šetrné zloženie, pretože neobsahuje alkohol, parfumáciu a zároveň je antibakteriálny a obohatený o výťažky z harmančeka a aloe vera. Stačí nastriekať, nechať chvíľu pôsobiť, utrieť a je to!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Viete, na čom pri análnom sexe naozaj záleží? Na lubrikácii! Preto je dôležité si vybrať taký gél, ktorý bude úplne vyhovovať vašim požiadavkám. Anál totiž na rozdiel od vagíny prirodzene nevlhne a preto je dôležité vybrať gél silný a dlhotrvajúci, ktorý vytvorí akúsi vrstvu a zaistí vám tak pohodlie. A presne taký je Bathmate Anal Lube s pohodlnou pumpičkou, vyskúšajte ho v kombinácii s kondómami alebo erotickými pomôckami, jeho vodná báza je kompatibilná takmer so všetkým!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Tento hrejivý gél Heat Wave od Just Play vás poriadne rozpáli. Obsahuje glycerín, ktorý viaže vodu av kombinácii s kontaktom kože na koži vám pri masáži prinesie úžasné hrejivé pocity. Umocnite ich jemným dýchaním na koži a vychutnajte si dlhotrvajúce a príjemné zážitky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Bojíte sa prípadnej bolesti pri otváraní zadných vrátok? Je potrebné sa vybaviť lubrikantom, ktorý vám skutočne pomôže. Tento gél od AID má veľmi hustú a vysoko kĺzavú konzistenciu a okrem toho tiež obsahuje prísady, ktoré príjemne váš ritný otvor uvoľnia. Užite si svoje vzrušenie pohodlne a bez obáv.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 112

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.