×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély na vodnej báze

Položky 33 až 64 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Fifty Shades of Grey At Ease Anal Lubricant 100ml

    Lubrikačný gél založený na vodnej báze, obohatený o extrakty zo ženšenu a Aloe vera, ktoré majú upokojujúci efekt.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaše chvíľky vášne zahalia kúzlo karibskej noci, pokiaľ zvolíte tento masážny gél 2 v 1 s vôňou juhoamerického ovocia. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Clear Lube 250ml

    EXS Clear Lube je kvalitný, číry, neparfumovaný lubrikačný gél na vodnej báze pre zvýšenú rozkoš počas milovania. Bez parabénov.

    10,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Natural glide 100ml

    Vysoko kompatibilný lubrikant na vodnej báze s obsahom prírodných a prírodne identických látok vám zaistí príjemnú a dlhotrvajúcu kĺzavosť.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Safe s Karagenem 100ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Pomáha chrániť proti vaginálnej rakovine a vírusu HPV. Svetová jednotka medzi BIO lubrikanty!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Chladivý lubrikant ideálny nielen na použitie v kombinácii s masturbátorom Satisfyer Men. Vychutnajte si možnú rozmanitosť vašich erotických hrátok a podľahnite fascinujúcemu chladivému efektu, ktorým otvoríte bránu do sveta nových a osviežujúcich pocitov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vaším náprotivkom. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že si môžete svoje erotické chvíľky užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Chcete svoje chvíľky vášne prebudiť novou energiou? Vyskúšajte tento 2 v 1 masážny gél so sladkou vôňou madagaskarskej vanilky a očarujúcim hrejivým účinkom. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision Man's Best 150ml

    Vyrobené na báze vody. Ideálny pre klasický alebo análny styk, a i pri použití so sexuálnymi hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Lube4you 100ml

    Lubrikačný prostriedok na báze vody, určený na dodatočné vlhčenie a zlepšenie zážitku pri pohlavnom styku.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutrálny lubrikačný gél vhodný nielen na použitie v kombinácii s vaším obľúbeným masturbátorom Satisyer Men. Užite si ešte intenzívnejšie potešenie s týmto lubrikantom, ktorý podporí autentickosť vašich pôžitkov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vašou polovičkou. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že svoje erotické chvíľky si môžete užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Tento masážny gél s omamnou vôňou lesných plodov vás poteší hneď trojitými účinkami – masážnym, hydratačným a premasťujúcim. Jeho zloženie obsahuje 98,1% prírodných ingrediencií a sladkú arómu lesných jahôd a plodov a jednoducho neodolateľné. Urobte zo svojich spoločných intímnych chvíľok úžasne relaxačné lahôdky s týmto šikovným gélom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Cherry 80ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide s príchuťou a vôňou čerešní je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fifty Shades of Grey Ready for Anything Aqua Lubricant 100ml

    Lubrikačný gél založený na vodnej báze, obohatený o extrakty zo ženšenu a Aloe vera, ktoré majú upokojujúci efekt.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Strawberry 80ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide s príchuťou a vôňou jahôd je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 100ml

    Hľadáte niečo lepšieho než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný panthenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Feel 300ml

    Klasický lubrikant na báze vody od značky Waterglide. Je bez príchute, vône, farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné s kondómami aj s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EuroPharma E-Ph+ Sterile Lubricating Jelly 82g

    Potrebujete, aby to viac kĺzalo a zároveň, aby to bolo úplne bezpečné pre vaše citlivé miesta? Vyberte si sterilný lubrikačný gél bez obsahu tukov a iných škodlivín. Europharma E-Ph + má transparentnú farbu a je absolútne nedráždivý. Vychutnajte si akékoľvek hrátky bez obáv so sterilným lubrikantom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Natural Feeling 300ml

    Lubrikačný gél od Waterglide pre hodvábny a prirodzený pocit. Jeho bohaté zloženie podporí vaše emotívne milovanie. Je bez príchute, vône a farby a zaisťuje dlhotrvajúcu a príjemnú lubrikáciu. S lubrikačnými gélmi Waterglide si vychutnáte zmyselné potešenie bez rizika, obáv a nepríjemností. Neobsahujú žiadne zložky, ktoré by mohli poškodiť latex, a sú kompatibilné ako s kondómami, tak s erotickými hračkami.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze ako doplnok prirodzenej lubrikácie. Vychutnáte si s ním intenzívnejšie zážitky, ktoré nebudú nikdy drhnúť, pretože gél zvyšuje pohodlie pri sexe a robí intimitu oveľa príjemnejšou. Jeho zloženie je ideálne na použitie v kombinácii s erotickými hračkami a hodí sa tak na sólo i párové hrátky. Praktická pumpička je čerešničkou na torte pre jednoduché použitie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 100ml

    Lubrikačný gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy a s obsahom prírodného Aloe vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél pečovať o vaše citlivé miestečká vďaka zloženiu, ktoré zodpovedá tomu, čo ženské intímne partie potrebujú. Obsah Aloe Vera zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu, zároveň pečuje o pokožku a napomáha tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Thai Passion 200ml

    Snívate o nekonečne slastnom potešení? Ponorte sa doň s týmto novým nádherne voňajúcim gélom s trojitým účinkom. Je hydratačný, lubrikačný a harmonický, a to vďaka vôni orientálneho korenia. Je ideálny na zmyselné masáže celého tela a skvelým pomocníkom bude aj na milovanie či chvíle sebalásky.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 200ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% vegánsky, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Extrémne efektívny intímny lubrikant na vodnej báze, nezanecháva škvrny, extrémne zvlhčenie, bráni proti podráždeniu a odreninám.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision The Original American BIOglide Plus Ginseng 100ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Svetová jednotka medzi BIO lubrikantmi!

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide Natural Intimate Gel 300ml

    Lubrikant s vyváženým pH príjemný aj pre citlivejších jedincov vám zaistí väčšie pohodlie pri milovaní. Ak vám bežné gély nevyhovujú a dráždia vás, je pre vás Waterglide Natural Intimate tou najlepšou voľbou. Je to gél na báze vody, takže ho môžete bezpečne kombinovať s kondómami aj s erotickými pomôckami. Zároveň je aj šetrný k pokožke, je dlhotrvajúci a nezanecháva žiadne škvrny na lôžkovinách.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Intense Dark Chocolate - Lubrikačný gél 100ml

    Lahodný čokoládový a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Všetky zložky BIO glide sú produkované na prírodnej alebo biotechnologickej báze. Gél sa vyznačuje veľmi dobrou znášanlivosťou, je šetrný k pokožke a podporuje vyvážené pH prirodzeného vaginálneho prostredia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Double Action Water-Based with Delay Lubricant 100ml

    Potrebujete trochu pomôcť s výdržou? Stavte na tento lubrikant na vodnej báze s oneskorujúcim účinkom. Poskytne vám mocné dlhotrvajúce účinky a vy si za pomerne nízku cenu užijete veľa zábavy. A to sexi balenie je už len čerešnička na torte!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 70ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúce spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábny a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Jedinečná tekutá konzistencia Joy Division AquaGlide vám bude pri milovaní ešte príjemnejšia. Účinne totiž zmierňuje vaginálnu suchosť a znižuje tak intímne pohodlie. Okrem toho je prípravok krištáľovo čistý a veľmi láskavý aj k citlivej pokožke. Nechajte sa unášať príjemným vodopádom slasti.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 100ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 93

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.