×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély pre análny sex

Položky 129 až 160 z celkom 189

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Swede Original Woman Sensitive AnalEase Lubricant 60ml

    Tento prémiový lubrikant Swede načúva ženám a rozumie tomu, čo potrebujú, aby si užili análny styk. Obsahuje totiž prírodné účinné látky, ktoré majú vyživujúce účinky a zároveň pomáhajú predchádzať podráždeniu a nepohodliu. Uvoľnite sa a prizvite si k svojmu análnemu potešeniu kvalitný Swede gél!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B RELAX 25ml

    Mister B Relax je šetrný relaxačný sprej, ktorý uvoľňuje konečník, čo uľahčuje bezproblémovú penetráciu a uvoľnenie pri análnom styku.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Chcete si svoje obľúbené análne hry užívať o poznanie pohodlnejšie? Mojo Anal Relaxing je gél s prídavkom klinčekového oleja, vďaka ktorému si vychutnáte maximálne pohodlie a potešenie bez znecitlivenia, ktoré by vás akurát o všetky pôžitky pripravilo. Uvoľnite sa a nechajte sa unášať análnou vášňou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 250ml

    Ultimátny hladký lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlub je na silikónovej báze a obsahuje výhradne čistý a svieži silikón s nulovým obsahom palív. Je príjemne teplý a skutočne hladký a tak akorát tekutý, používajte ho s mierou, má silné lubrikačné účinky a menej je často viac. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len triešničkou na torte.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Hybrid Water Based Lubricant 250ml

    Milujete sex a chcete, aby bol pre vás čo najviac pohodlný, bezpečný a príjemný? Nie je nič horšie, než keď sex začne bolieť. Vyvarujte sa nepríjemnostiam pri milostných hrátkach s týmto hybridným lubrikantom od Me You Us a nebudete ľutovať.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 2ml 50 pack

    Análny lubrikačný gél na vodnej báze s komfortnejším lubrikačným efektom bol vyvinutý špeciálne pre tvrdší análny styk.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Relax! Relaxing Sensation Anal Gel 15ml

    Viete, že análny sex môže byť tou najpríjemnejšou sexuálnou praktikou? Len je potrebné sa naň poriadne pripraviť. Čuž ste začiatočník alebo skúsený milovník či milovnia, tento Relax gél vám poskytne pocit uvoľnenia a pružnosti v análnej oblasti. Vychutnajte si análny hry naplno a bez bolesti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Ease Anal Relax Spray 30ml

    Bojíte sa bolesti, ktorú so sebou niekedy análny sex prináša? S týmto sprejom od S8 zažijete uvoľnený a vášnivý análny zážitok bez nepríjemností! Je navrhnutý pre zvýšenie pohodlia a vďaka zložke Laureth-9 jemne znecitlivuje a uvoľňuje análnu oblasť, čo prináša príjemné prenikanie bez bolesti. Ideálna voľba pre všetkých, ktorí naplno chcú preskúmať možnosti análnych hrátok!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Water Base Gel Anal Dilation 150ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zvedavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa boja bolesti. Tak sa prestaňte báť a skúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý bol špeciálne vyvinutý pre análne potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Ste vášniví milovníci análneho sexu alebo sa jeho tajomstvo ešte len chystáte objaviť? Tak aj tak k tomu budete potrebovať análny lubrikačný gél. Ak stále váhate s výberom, odporúčame Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide značky Intimate Earth. Je obohatený o prírodný klinček, je super hustý a dopomôže vám k príjemnému uvoľneniu, avšak bez straty citlivosti. Navyše ho bez starostí kombinujte s vašimi obľúbenými silikónovými hračkami.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • AID Be Open Anal Relax Lubricant 90ml

    Bojíte sa prípadnej bolesti pri otváraní zadných vrátok? Je potrebné sa vybaviť lubrikantom, ktorý vám skutočne pomôže. Tento gél od AID má veľmi hustú a vysoko kĺzavú konzistenciu a okrem toho tiež obsahuje prísady, ktoré príjemne váš ritný otvor uvoľnia. Užite si svoje vzrušenie pohodlne a bez obáv.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Bio Lubricant Superglide Anal 100ml

    Prírodný vegánsky lubrikant pre pohodlné análne potešenie! Je na dotyk hodvábne hebký, ale zároveň je super účinný. A aj jeho obal firma Hot Bio vyrobila z recyklovateľných materiálov!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Backside Anal Relax Cream 50ml

    Pre väčšie uvoľnenie pri análnom styku. Vysoko mastné prísady zaručujú špeciálnu starostlivosť prispôsobenú Vašim požiadavkám.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube Silicone Thick Lush PlayLube 130ml

    Ultimátny hladký lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlube je na silikónovej báze a obsahuje výhradne čistý a svieži silikón s nulovým obsahom palív. Je príjemne teplý a skutočne hladký a tak akurát tekutý, používajte ho s mierou, má silné lubrikačné účinky a menej je často viac. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len čerešničkou na torte.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 250ml

    Anal Lube Water Based je lubrikačný gel od obľúbenej značky Cobeco Pharma, ktorý je na báze vody a primárne je určená na lubrikáciu počas análneho prenikania. Má vysoký hydratační účinok, ktorý zaisťuje pohodlie a prirodzenú telesnú vlhkosť, váš styk tak bude oveľa intenzívnejší. Prinesie potešenie obom partnerom!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Tushy Tingle Anal Stimulation Gel 59ml

    Vyskúšajte zábavný spôsob ako experimentovať s novými vnemami počas análnych hrátok. Vyvolajte vzrušujúce chvenie, aplikujte málo alebo veľa gélu, hrajte sa, vyvádzajte, objavujte!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Clove Oil Anal Relaxing Gel 30ml

    Je pre vás análny sex spojený s nepohodlím alebo snáď dokonca s bolesťou? Mojo Clove je koncentrovaný gél s obsahom oleja s klinčeka, ktorý účinne uvoľňuje análnu oblasť a zaisťuje príjemné análne hry bez znecitlivenia. Uvoľnite sa a naplno si užite príjemnú análnu vášeň.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Anal Relax Gel 50ml

    Hľadáte gél, s ktorým budú vaše análne sedánky ešte príjemnejšie? Nexus Relax Anal Gél je skvele hustý a má príjemné chladivé účinky. Jeho vegánske zloženie obsahuje prvotriedne ingrediencie vrátane prírodných výťažkov. Nechajte ho, aby vyživoval vašu pokožku a zároveň vám spríjemnil obľúbené análne hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube FormulaOX Hybrid PlayLube 250ml

    Ultimátny lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlub je vytvorený na hybridnej báze, takže obsahuje smotanovú směs vody a silikónu a pozor, hodí sa aj pre vaše erotické pomôcky, dokonca aj pre tie z toho najmäkšieho silikónu. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len triešničkou na torte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 240ml

    Ste vášnivou milovníčkou análneho sexu, alebo sa jeho tajomstvo iba chystáte objaviť? Tak či onak na to budete potrebovať análny lubrikačný gél. Ak stále váhate s výberom, my odporúčame Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Je obohatený o prírodný klinček, je super hustý a pomôžem vám k príjemnému uvoľneniu, avšak bez straty citlivosti. Navyše ho bez starostí kombinujte s vašimi obľúbenými silikónovými hračkami.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Exit Silicone Anal Glide 100ml

    Chcete, aby vaše análne hry boli uvoľnené a pohodlné? Prizvite si k nim gél Eros Exit na báze silikónu s obsahom jojoby a panthenolu. Jojoba má upokojujúci účinok, úžasne uvoľňuje análne svalstvo a panthenol potom chráni pokožku a stará sa o ňu. Užite si svoje análne vyvádzanie čo najpríjemnejšie!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Mega Power Anal 250ml

    Nechajte sa unášať vzrušujúcim análym sexom, ktorý vám spríjemí tento lubrikant na báze silikónu od celosvetovo obľúbenej značky Eros. Má super silné a predovšetkým dlhotrvajúce klzké vlastnosti. Eros Power Anal je presne to, čo vám chýbalo k dokonalosti vášho análneho vyvádzania.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Anjoy Intim Care Balm Regenerating Care After Anal Sex 30ml

    Bývajú vaše zadné dvierka po análnych hrách trochu v nepohode? Áno, aj to sa stáva a je potrebné sa zamerať na ochranu a regeneráciu. Na to vám poslúži tento ošetrujúci balzam Anjoy, ktorý chráni, upokojuje a regeneruje citlivú podráždenú pokožku po análnom sexe. Jeho vysoko kvalitné vegánske zloženie je skladá z prírodných olejov lisovaných za studena, čistého vitamínu E a bylinných zložiek. Zverte sa mu a nebudete ľutovať!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oxballs OxLube FormulaOX Hybrid PlayLube 130ml

    Ultimátny lubrikant pre vaše obľúbené hrátky! Tento Oxlube je vytvorený na hybridnej báze, takže obsahuje smotanovú zmes vody a silikónu a pozor, hodí sa aj pre vaše erotické pomôcky, dokonca aj pre tie z toho najmäkšieho silikónu. Zábavné balenie a praktické dávkovanie je už len čerešničkou na torte.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Anal Repair Water Based Relax with Hyaluron 30ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zdvíhavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa boja bolesti. Tak sa prestaňte báť a zkúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý by som špeciálne vyvinutý pre análne potešenie a obsahuje kyselinu hyalurónovú!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Analyse Me! 1,5ml 50 pack

    Pjur Analyse Me! je silikónový lubrikačný gél s obsahom prírodných látok, ktorý bol špeciálne vyvinutý na análne použitie.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Relax 50ml

    Chcete si ešte viac užívať príjemné análne zážitky? Vybavte sa na ne týmto jedinečným gélom na vodnej báze s ľahkým chladivým účinkom, ktorý vám poskytne maximálne uvoľnenie a zvýši vaše potešenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros 2in1 #anal #delay Lubricant 100ml

    Hľadáte lubrikant pre to najlepšie análne potešenie? S radosťou vám predstavujeme tento 2v1 lubrikant prvotriednej kvality. Bol navrhnutý tak, aby zmiernil nepohodlie počas análneho sexu tým, že poskytuje jemný znecitlivujúci účinok a zároveň maximálnu lubrikáciu. Jeho dlhotrvajúce zloženie je na vodnej báze, nelepí, nemastí a vy si s ním užijete neprerušovanú slasť, ako dlho si budete priať.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide 120ml

    Ste vášnivou milovníčkou análneho sexu, alebo sa jeho tajomstvo iba chystáte objaviť? Tak či onak na to budete potrebovať anály lubrikačný gél. Ak stále váhate s výberom, my odporúčame Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide od Intimate Earth. Je obohatený o prírodný klinček, je super hustý a pomôže vám k príjemnému uvoľneniu, avšak bez straty citlivosti. Navyše, ho bez starostí kombinujte s vašimi obľúbenými silikónovými hračkami.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Anal Lube Natural 127g

    Aký je najlepší análny lubrikant? Určite je to ten, ktorý je maximálne dlhotrvajúci a hustý rovnako ako je tento od Doc Johnson. Jeho zloženie na báze oleja je super účinné a určite oceníte aj praktickú pumpičku. Spoľahnite sa na kvalitu vyrobenú v Amerike.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • J-Jelly 237ml

    Hľadáte kvalitný lubrikant na vodnej báze, ktorý bude ako stvorený pre kombináciu s veľkými hračkami? Predstavujeme úžasný J-Jelly! Je veľmi, ale naozaj veľmi klzký, nie je mastný a nelepí. Rozumieť si bude s pomôckami z akéhokoľvek materiálu aj s latexom a je vhodný úplne pre všetkých.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Plush Hybrid Anal 120ml

    Chcete pre svoje análne hrátky niečo špeciálne? Tento lubrikant od prestížnej značky Intimate Earth je dokonalou hustou zmesou vody a silikónu. Tento ručne vyrobený hybridný hodváb je tiež napustený organickým koreňom sladkého drievka a vytvára luxusný krémový pocit. Vychutnajte si extrémne dlhotrvajúce účinky a bezpečné použitie so silikónovými hračkami!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 189

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.