×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély pre ženy

Položky 33 až 64 z celkom 431

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pasante Mint Tingle Lube 75ml

    Osviežujúci mätový lubrikant na príjemnú brnivú stimuláciu. Jeho mätovú chuť si zamilujete rovnako ako číru farbu a zloženie na vodnej báze. Nie je mastný a nezanecháva škvrny.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Anal Relaxer 100ml

    Chcete si análny sex skutočne užívať a vychutnávať si ako jeden z najlepších zážitkov vo vašom živote? Vyskúšajte ho s týmto gélom, ktorý vám poskytne nielen potrebnú vlhkosť, ale tiež príjemné mravčenie a mierne znecitlivenie pre dokonalé uvoľnenie. Poďte do toho!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers 4FISTING Lube 150ml

    Lovely Lovers 4FISTING gél je extrémne klzký lubrikačný gél na báze vody a glycerínu s vlastnosťami silikónového gélu, pre tie najextrémnejšie podmienky. Vhodný na fisting, análny sex, BDSM a iné praktiky. Poskytuje neporovnateľne lepšie a dlhšie trvajúci sklz než gély na vodnej báze, pomocou vytvorenia klzkej vrstvy, ktorá vďaka špeciálnej konzistencii vydrží na koži a pomôckach veľmi dlho. Určený pre najnáročnejších milovníkov.

    14,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio Anal 50ml

    Milujete análny sex a potrpíte si na prírodné produkty? Vašej pozornosti by emal uniknúť tento prírodný análny lubrikant v ekologickom obale. Gél je na vodnej báze a bol špeciálne vyvinutý pre vášnivé análne hry. Je bez chuti, vône a 100% veganský. Užite si análny sex s prírodným bio lubrikantom Just Glide!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Deep Throat Spray 12ml

    Snívate o hlbokom hrdle, ale vaše telo vám nedovolí dostať sa ďalej? Skúste mu pomôcť uvoľniť sa s týmto praktickým sprejom. Má lahodnú mätovú príchuť a poskytne vám pohodlie a potešenie pri orálnych hrách. Je vhodný pre neho i pre ňu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

    Hľadáte skutočne intenzívny stimulačný lubrikant? Sensuva INSANE vás prekvapí svojimi efektívnymi účinkami, vďaka ktorým si užijete zmyselne a vzrušujúce pôžitky. Vyskúšajte ho vo vnútri i navonok a dotknite sa neba menom orgazmus!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it Cherry 50ml

    Ženy milujú sladkosti a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou s príchuťou čerešní. Použite tento olej na orálne hrátky alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaše chvíľky vášne zahalia kúzlo karibskej noci, pokiaľ zvolíte tento masážny gél 2 v 1 s vôňou juhoamerického ovocia. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Hľadáte niečo lepšie než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný pantenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Chladivý lubrikant ideálny nielen na použitie v kombinácii s masturbátorom Satisfyer Men. Vychutnajte si možnú rozmanitosť vašich erotických hrátok a podľahnite fascinujúcemu chladivému efektu, ktorým otvoríte bránu do sveta nových a osviežujúcich pocitov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vaším náprotivkom. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že si môžete svoje erotické chvíľky užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Anal Lubricant 50ml

    Vyživujte svoje zadné vrátka kyselinou hyalurónovou a panthenolom! Tento análny lubrikačný gél Just Glide Premium Anal je 100% veganský a ľahko sa zmýva. Obsahuje panthenol, ktorý upokojuje pokožku a vytvára bariéru. Zároveň má tiež regeneračný účinok. Kyselina hyalurónová je zas báječne hydratačná a silikónový olej zaručuje úžasnú hladkosť a tiež sa postará o tie najpríjemnejšie zážitky, ktoré jednoducho chcete!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    100% prírodný a lubrikačný a masážny olej v jednom si zamilujete na prvé použitie. Pri masáži hlboko hydratuje pokožku a milovanie robí príjemnejším pre telo bezpečným spôsobom. Jeho prírodné zloženie budete rozmaznávať vaše telo a predovšetkým jeho intímne časti. Zverte svoju slasť kvalitnému prírodnému výrobku, ktorý vás nesklame.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Acerola Cherry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto stimulujúcu príchuť čerešní a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Secret Play Sensual Intimate Oil Liberté 4ml

    Intímny olej, ktorý napomáha obnoviť stratené libido a prebúdza spiacu sexuálnu túžbu, čím posilňuje vzťahy a dodáva im nový život. Je to perfektná kombinácia rastlinných prísad (jojoba, pupalka, nechtík, pšeničné klíčky, vitamín E) a oleja Ylang Ylang. Zmyselné afrodiziakálne aróma pôsobí ako prírodný deodorant, zároveň olej hydratuje, lubrikuje a prináša mäkkosť, pružnosť, hladkosť a pohodu v intímnom živote.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Inflatable Play Sheet Black

    Hľadáte vhodné miesto pre svoje obľúbené fistingové hry? Vytvorte si ho! Táto podložka s nafukovacími okrajmi je ideálna na posteľ i podlahu. Súčasťou balenia je tiež fľaša koncentrovaného lubrikantu, zmiešaním ktorého s vodou získate úžasných 5 litrov pre naplnenie vašich vášní. Tak päsť na to!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Juicy Peach Sweet Mango 50ml

    Lahodne po mangu a broskyni voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný pre použitie v kombinácii s kondómami a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Chcete svoje chvíľky vášne prebudiť novou energiou? Vyskúšajte tento 2 v 1 masážny gél so sladkou vôňou madagaskarskej vanilky a očarujúcim hrejivým účinkom. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fisting Butter 500ml

    Prípravok v konzistencii masla pre všetkých milovníkov fistingu. Je extrémne hladký a hustý, takže vám uľahčí a spríjemní análne prenikanie. Zároveň je veľmi jemný k pokožke, sľubuje dlhú účinnosť a neobsahuje parfumy. Veľké balenie je super praktické a vy sa môžete sústrediť len a len na potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Anal Lube 100ml

    Chcete si pohodlne užiť svoje análne hrátky? ToyJoy Anal Lube by nemal chýbať vo vašej výbave! Je super silný a tiež kvalitný, lebo jeho zloženie obsahuje iba prvotriedne ingrediencie, ktoré vám zaistia dlhotrvajúcu lubrikáciu. Jeho balenie nie je nijako zastrašujúce, ale naopak moderné rovnako ako prístup značky ToyJoy. Kúpte si účinný gél a vychutnávajte si análne radosti.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Mouthwatering Spray 13ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento sprej podporujúci tvorbu slín, s ktorým si užijete ešte viac sexi orálne hry, sliny sú totiž najpríjemnejší lubrikant! Ochutnajte a dajte okúsiť...

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Deeply Love You Spearment Throat Relaxing Spray 30ml

    Chcete mu ukázať, aké hlboké je vaše hrdlo? Máme pre vás tajnú zbraň, vďaka ktorej z vás bude druhá Linda Lovelace! Je to tento príjemne ochutený sprej, ktorého poslaním je znecitlivieť váš krk a uvoľniť svaly. Prehlbujte lásku!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Anal Whitening Cream 30ml - SALE exp. 10/2024

    Trápi vás tmavá pokožka okolo análiku a v poslednej dobe nemyslíte na nič iné len na to, ako toto miestečko zosvetliť? Váš problém je takmer vyriešený! Tento špeciálny krém má efektívne zosvetlujúci účinok a okrem toho pokožku tiež vyživuje. Doprajte si taký análny otvor, ktorý vám bude každý závidieť!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it White Chocolate 50ml

    Ženy sladkosti milujú a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou s príchuťou čokolády. Použite tento olej na orálne hry alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Absolútne potešenie s príchuťou žuvačiek! Nie nadarmo sa tomuto gélu hovorí "tekutý vibrátor", dokáže totiž vyvolať vzrušujúce vlny otepľovania, pulzovania a vibrovania na dlhšie než 30 minút. Je vhodný pre ňu i preňho a užívať si s ním môžete čokoľvek - milovanie, masturbáciu alebo pokojne aj orálny sex.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Ginseng Ginkgo Erotic Gel 80ml

    Erotický gél Just Play na vodnej báze s výťažkami ženšenu a ginkga pre extra bylinnú masáž! Ženšen účinne stimuluje pokožku a ginkgo zároveň poskytuje pri masáži povzbudzujúce pocit, ktorý môže zvýšiť potešenie a vzrušenie. Hladká textúra zaručuje vzrušujúci zážitok s partnerom. Užite si zmyselnú masáž, ako sexy predohru.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Stimulating Gel 25ml

    Stačí jedna kvapka na klitoris a prepadne sa pod vami zem! AquaGlide Stimulating Gel od značky Joy Division je stimulačný gél špeciálne vyvinutý za účelom zvýšenia potešenia u žien. Prináša okamžité výsledky v podobne intenzívne vzrušujúcich pocitov. Je na vodnej báze, nezanecháva škvrny, je bez tuku a má vyvážené PH vhodné pre dámske intímne partie.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it Strawberry 50ml

    Ženy sladkosti milujú a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou z jahôd. Použite tento olej na orálne hry alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovatívne zloženie produktu HotUp massage lube 150 ml umožňuje vďaka svojmu unikátnemu zloženiu kombinovať výhody troch produktov v jednom! Je určený pre všetkých, ktorí chcú spestriť intímnu atmosféru v spálni.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Warming ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pre pokožku a nesmieme vynechať to najlepšie – vzrušujúci hrejivý efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    Kvalitný silikónový lubrikačný gél vhodný ako pre intenzívne styk, tak na masáže. Nezasychá a poskytne vám dlhodobú lubrikáciu. Prichádza s ním na trh overený nemecký výrobca, takže si môžete byť istí zdravotnou nezávadnosťou a určite vás poteší aj praktické litrové balenie s pumpičkou.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Oral Delight Arousal Gel Strawberry Sensation 30ml

    Nie sú vám orálne hry občas po chuti, alebo len jednoducho chcete, aby boli trošku sladšie a zábavnejšie? Vyskúšajte to so System Jo Oral gélom s príchuťou jahôd. Okrem skvelej vôni má tiež chladivý efekt, ktorý poteší jeho aj jej genitálie. Tak si poďte užiť poriadne vyfajčenie alebo vylízanie!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 431

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.