×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély pre orálny sex

Položky 33 až 64 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou čokolády, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Vďaka jemnému prehrievaniu zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia ... Aplikujte lesk na vaše pery, alebo pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovense Water-Based Lubricant 100ml

    Čo je nevyhnutné pre akékoľvek intímne hrátky? Predsa kvalitný lubrikant! Ako napríklad tento na vodnej báze od Lovens. Je vyrobený z tých najkvalitnejších ingrediencií a bude skvelým parťákom nielen pre Lovens hračky, ale príde vhod aj na milovanie či masáž.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Strawberry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto čerstvú príchuť jahôd a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácie a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Lubrikačný gél s arómou čerešňového lízatka vám dopraje potešenie všetkých vašich zmyslov. Lovely Lovers LollyPop gél má vzrušujúcu arómu šťavnatého čerešňového lízatka, ktoré špecificky pôsobí na citlivé ženské zmysly, čo vám pomôže vychutnať si plnú rozkoš francúzskeho milovania, zmyselných intímnych masáží alebo tradičného pohlavného styku s romantickou atmosférou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Cherry Lollipop 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť čerešňového lízatka a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Strawberry Tingling Gel 15ml

    Máme tu niečo pre milovníkov jahôd a tiež vzrušujúcich a intenzívnych pocitov. Tento stimulačný gél poteší jeho i ju. Hovorí sa mu tekutý vibrátor, vyvoláva zmyselné otepľovanie a pulzovanie a pôsobí viac ako 30 minút. Vychutnajte si s ním nový rozmer milovania, masturbovania či orálneho sexu!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácia a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Oral Joy Strawberry 30ml

    Chcete si spestriť orálne hry a užiť si ešte viac zábavy a potešenia? Vyskúšajte zmyslený gél Oral Joy Strawberry! Má úžasnú jahodovú vôňu, ktorú si proste zamilujete, ľahko sa rozotiera a navyšuje erotický pôžitok pre oboch partnerov. Rozvoňajte svoje obľúbené orálne kratochvíle po jahodách!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Body Painting Vanilla & Chocolate Temptation 100ml

    Píšte mu/jej na chrbát romantické básne, kreslite na hruď srdiečka alebo kvetiny, prebuďte v sebe svoje umelecké ja a zoznámte ho s tým romantickým. Prepojte vzrušujúce so zábavným a dodajte týmto hrátkam príchuť čokolády a vanilky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Mango & Green Tea 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto zmyselnú príchuť manga a zeleného čaju a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Balm 10ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento chladivý balzam na orálny sex, ktorý bude neuveriteľne príjemne kontrastovať s prirodzeným teplom v ústach. Vychutnajte si ešte väčšie vzrušenie z orálneho sexu s kokosovou príchuťou a vôňou!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it Sparkling Wine & Strawberry 50ml

    Ženy milujú sladkosti a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou s príchuťou perlivého vína a jahôd. Použite tento olej na orálne hrátky alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Liquid 125ml

    Jedinečná tekutá konzistencia Joy Division AquaGlide vám bude pri milovaní ešte príjemnejšia. Účinne totiž zmierňuje vaginálnu suchosť a znižuje tak intímne pohodlie. Okrem toho je prípravok krištáľovo čistý a veľmi láskavý aj k citlivej pokožke. Nechajte sa unášať príjemným vodopádom slasti.

    14,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vám ponúkne všetky špičkové vlastnosti lubrikantu na vodnej báze a k tomu ešte niečo naviac! Vďaka svojej hustej konzistencii vydrží skutočne dlho a nevysychá. Zostane na tele i hračkách tak dlho, ako budete potrebovať. Nelepí a je tak ideálny pre hry s dildami alebo kolíkmi, pretože proste na hračke zostane a neskĺzne.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Wow! Blowjob Spray 10ml

    Chcete sa stať kráľovnou orálneho sexu? Pomôže vám k tomu tento jedinečný Orgie Wow Blowjob Spray, ktorého zloženie obsahuje okrem iného aj mentol a eukalyptus, tieto dve zložky príjemne stimulujú penis a doprajú mu úžasne chladivé a brnivé pocity. Aplikujte si ho do úst pár sekúnd pred plánovaným orálikom a dostaňte svoju polovičku do takého neba orgazmov, o ktorom sa mu doteraz mohlo iba zdať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Raspberry 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto láskyplnú príchuť malín a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Caramel Toffee 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť karamelových cukríkov a hladkajte nimi celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zbozkávajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible White Tea & Peach 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto ovocnú príchuť bieleho čaju a broskyne a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Sensitive Neutral 125ml

    AQUAglide vám poskytne nekonečné hodiny oddanosti a splynutia. Obľúbili si ho už milióny spokojných zákazníkov na celom svete, pretože je krištáľovo čistý a mimoriadne šetrný k citlivej pokožke.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Skombinujte svoje erotické zážitky s príjemnou vanilkovou vôňou lubrikantu od nemeckej značky Joy division. Je na vodnej báze a vďaka svojej vanilkovej príchuti poteší aj vaše chuťové poháriky. Hoci sa môže zdať, že je prioritne určený na orálny sex, bude vám skvele slúžiť aj na vaginálnu či análnu penetráciu alebo masturbáciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Dychberúce vzrušenie a zároveň potrebná lubrikácia s konopným nádychom? Oh! Holy Mary áno áno! Tento lubrikačný gél s otepľovacím účinkom s obsahom Cannabis Sativa je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vlhkosť vám dodá prírodným spôsobom. Gél Holy Mary má mimoriadne klzký efekt a poskytuje tiež stimulačné otepľovanie pre ešte väčšiu citlivosť vašich intímnych miest.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Černicová príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Príchuť jahôd a smotany vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Coconut - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia! Aplikujte lesk na vaše pery alebo na pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Love Lubricant Edible Japanese Mint 75ml

    Chcete vášeň doslova ochutnať? Jedlé lubrikačné gély na vodnej báze od kvalitnej značky Shiatsu budú vašimi perfektnými spoločníkmi nielen pri orálnom sexe. Vyskúšajte napríklad túto sviežu príchuť japonskej mäty a dodajte svojim erotickým hrám vzrušujúcu vôňu a chuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Chocolate Hazelnut 60ml

    Chcete, aby vaše predohry boli ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zbláznite slasťou. Vyberte si napríklad príchuť orieškovej čokolády a hladkajte ňou celé telo svojho náprotivku vrátane erotogénnych zón a potom ju z neho vášnivo zbozkávajte.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Sweet Love Foreplay Gel Pineapple & Mango 60ml

    Chcete, aby boli vaše predohry ešte sladšie a maznavejšie? S jedlými lubrikantmi Secret Play Sweet Love s omamnými príchuťami sa zvláznite od slasti. Vyberte si napríklad príchuť ananás a mango a hladkajte ním celé telo svojho náprotivku, vrátane erotogénnych zón a potom ho z neho vášnivo zlížte.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Drunk in Love Foreplay Balm Beer 60ml

    Snívate o predohre s vôňou alkoholu, ale bez opitosti? Ráčte objaviť nové intímne balzamy s lahodnými (ne)alkoholickými príchuťami. Stimulovať s nimi môžete krk, bradavky, erotogénne oblasti alebo jednoducho čokoľvek, čo si zaumienite! Poďte z vášho partnera zlízať váš obľúbený drink!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Electric Fellatio Vibrating Gloss 10ml

    Vibrujúci lesk na pery pre nezabudnuteľné zážitky z orálneho sexu či bozkávania. Exkluzívne zloženie tohto neuveriteľného lesku na pery obsahuje iba špičkové suroviny, ktorými sú aj aktívne rastliny z Amazonky. Práve výťažky z týchto rastlín spôsobujú vzrušujúce vibrácie, ktoré budú úplne nečakaným prekvapením pre vášho partnera. Aplikujte Sexy Vibe Electric Fellatio Vibrating Gloss na pery, pobozkajte ho, nažhavte a potom mu predveďte ten najlepší orálik všetkých čias!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 87

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.