×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély pre pohlavný styk

Položky 65 až 96 z celkom 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pjur Woman Nude 100ml

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Basic Waterbased 100ml

    Pjur Basic Waterbased je všestranný lubrikačný gél na báze vody pre výnimočné pocity.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 1000ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze AQUAglide patrí medzi najkvalitnejšie lubrikanty na trhu.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Naturals Pure Intimate Gel 100ml

    Viete, že cítiť sa pri sexe príjemne je to najdôležitejšie? Vaginálna suchosť je úplne normálna a normálne je tiež použitie lubrikantu. Len je potrebné si vybrať ten pravý. Durex Naturals Pure má 100% prírodné zloženie a vďaka svojmu čistému zloženiu je ideálnou voľbou. Jeho zloženie neobsahuje žiadne vonné látky, ani farbivá a má pH priateľské k intímnym oblastiam. Vychutnajte si prirodzené pohodlie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Water 500ml

    Tento príjemný lubrikačný gél na vodnej báze s jemnou konzistenciou pomáha zvýšiť komfort a pôžitok z erotických hier, či už pri masturbácii s vybranou erotickou pomôckou alebo pri spoločných hrách s vaším partnerom, či partnerkou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur AQUA 250ml

    Pjur Aqua je lubrikačný gél na vodnej báze, ktorý hydratuje pokožku, dodáva jej veľa vlhkosti a zanecháva ju hodvábne jemnú.

    31,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Warming for a Hot Ride 300ml

    Hrejivý lubrikant ideálny nielen na použitie v kombinácii s masturbátorom Satisfyer Men. Vychutnajte si možnú rozmanitosť vašich erotických hrátok a podľahnite vzrušujúcemu otepľovaciemu efektu, ktorým otvoríte bránu do sveta nových a žhavých pocitov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaním s vaším náprotivkom. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že si môžete svoje erotické chvíľky užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Basic Silicone 250ml

    Je najvhodnejšou voľbou pre tých, ktorí chcú začať so silikónovými lubrikačnými olejmi a objaviť ich výhody, ktoré ponúkajú v porovnaní s gélmi na vodnej báze.

    32,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Superglide Edible Waterbased Lubricant Coconut 75ml

    Do nádhernej kokosovej vône tohto lubrikantu na vodnej váze sa jednoducho nemôžete nezamilovať! Ba čo viac - on nielen krásne vonia, ale tiež úžasne chutí. Váš orálny sex tak môže získať novú, sladko vzrušujúcu príchuť, ktorú si užijú obaja partneri! Stále váhate? Ale no tak ...

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Hybrid Lubricant Coconut Warming 30ml

    Potešte sa týmto výnimočným lubrikantom s krémovou, hybridnou konzistenciou a prirodzene príjemnou kokosovou vôňou a chuťou. Navyše s hrejivým účinkom!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide 40ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Natural Intimate Lubricant 125ml

    Čistý a svieži lubrikant na báze aloe vera. Sliquid Organics Natural je najčistejší prírodný lubrikant, aký je na trhu k dispozícii. Je ekvivalentom lubrikantov na báze vody a obsahuje i účinné organické extrakty. Rovnako ako v ostatných produktoch Sliquid ani v jeho zložení nenájdete glycerín, parabény alebo cukor. Vytvorený bol len z tých najprírodnejších a najčistejších prísad, vďaka ktorým budú vaše intímne partie hladké, mäkké, hydratované a príjemne upokojené liečivými účinkami tohto jedinečného lubrikantu.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Exotic 100ml

    Lubrikačný gél s príchuťou a vôňou exotického ovocia na vodnej báze AQUAglide patrí medzi najkvalitnejšie lubrikanty na trhu.

    12,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Waterglide 2in1 Massage Gel & Lubricant Guarana 300ml

    Stimulačný gél, ktorý vám bude báječne slúžiť nielen ako klasický lubrikant, ale aj ako masážny gél. Obsahuje výťažok z guarany, ktorá vyvoláva jemný dráždiaci efekt. Kúpte si jeden jediný gél, ktorý využijete na masáže unavených svalov a zároveň pri intímnych chvíľkach v spálni. Je na vodnej báze, má číru farbu, nezanecháva škvrny a nelepí.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 1,5ml 10 pack

    Redukuje citlivosť - nie pocit! Inovatívne, super koncentrované delay sérum pre mužov.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Silk Lube 250ml

    EXS Silk Lube je hodvábne jemný lubrikant, ktorý vylepší vaše pocity pri milovaní. Ideálny na intímne masáže, predohry a pohlavný styk. Nikdy sa nelepí. Ideálny pri použití s kondómami.

    10,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Basic Silicone 100ml

    Je najvhodnejšou voľbou pre tých, ktorí chcú začať so silikónovými lubrikačnými olejmi a objaviť ich výhody, ktoré ponúkajú v porovnaní s gélmi na vodnej báze.

    12,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 2ml 10 pack

    Lubrikačné gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy a s obsahom prírodného Aloe Vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél, aby sa staral o vaše citlivé miesta vďaka zloženiu, ktoré odpovedá tomu, čo ženské intímne partie vyžadujú. Obsah Aloe Vera potom zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu a zároveň sa stará o pokožku a napomáha k tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Naturals Sassy Anal Lubricant 125ml

    Silný lubrikant na báze vody od značky Sliquid. Iste oceníte jeho prírodné rastlinné zloženie, pretože neobsahuje glycerín ani parabény. Je tiež dlhotrvajúci, extra účinný a bude s vami dotvárať vaše najpríjemnejšie zážitky spojené s análnym sexom. Je vhodný aj pre milovníkov s citlivou pokožkou, pretože neobsahuje žiadne chemické znecitlivujúce látky, ktoré často vedú k poškodeniu alebo podráždeniu tkaniva.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dr. Müller Ty&Já lubrikačný gél neparfémovaný 100ml

    Lubrikačný gél Ty & Já® neparfumovaný je prípravok na zachovanie prirodzenej vlhkosti vaginálnej sliznice a na spríjemnenie a obohatenie intímnych zážitkov.

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Eroticx Silicone Based 100ml

    Jeho jedinečné zloženie zaručuje skutočný lubrikačný pôžitok a extrémne dlhotrvajúcu lubrikačnú schopnosť pri pohlavnom styku bez schnutia!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Mint Tingle Lube 75ml

    Osviežujúci mätový lubrikant na príjemnú brnivú stimuláciu. Jeho mätovú chuť si zamilujete rovnako ako číru farbu a zloženie na vodnej báze. Nie je mastný a nezanecháva škvrny.

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Touché Body Slide Lubricant 80ml

    Lubrikant na celé telo s neutrálnym PH, vyrobený podľa tajného japonského receptu. Hodvábne jemné, nelepkavé vlastnosti gélu sú rozpustné vo vode. Objavte úplne nový zážitok erotickej masáže celým telom a objavte silu intímnej blízkosti.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Silk Hybrid Lubricant 125ml

    Hybridný lubrikant na báze aloe vera a silikónu. Sliquid Organics Silk je intímny lubrikant plný prírodných extraktov. Jeho hybridná zmes vytvára prirodzene hodvábnu a krémovú textúru a dodá vašej pokožke nielen potrebnú klzkosť a hydratáciu, ale aj upokojenie. Je ideálny na použitie na citlivých partiách tela a to aj pre ženy, ktoré trpia zvýšenou citlivosťou pokožky. Vďaka silikónu je tento lubrikant skutočne dlhotrvajúci a jeho čistenie je i napriek tomu veľmi jednoduché.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Agapé Original Lubricant 120ml

    Osobný, intímny lubrikant, ktorý dokonale napodobňuje ženskú lubrikáciu. Jeho nové a vylepšené zloženie neobsahuje glycerín, glykol, ani parabény, a je tak ideálny pre všetkých, ktorí si potrpia na zdravý obsah produktov, ktoré používajú.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Chocolate Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Chocolate Personal Lubricant Gel dodáva farebné fantázie vášmu sexuálnemu životu. Vďaka nemu si môžete užiť chuť a vôňu čokolády a lahodné intímne zážitky.

    4,19 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Strawberry Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Strawberry Personal Lubricant Gel dodáva farebné fantázie do vášho sexuálneho života. Vďaka nemu si môžete užiť chuť a vôňu jahôd a lahodné intímne zážitky po celý rok.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Natural Intimate Lube 95ml

    Neparfumovaný lubrikačný gél Pepino na báze vody. Prináša dlhodobé zvlhčenie a väčšie potešenie z intímneho styku. Je hypoalergénny, vhodný na každodenné používanie.
    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Toko Lubricant Melon-Mango 165ml

    TOKO Aroma je lubrikant bez absolútne žiadnej nepríjemnej pachute. Bol vytvorený s jediným zámerom: chutnať ako ovocie a prebudiť vaše zmysly. Zároveň tiež poskytuje dlhotrvajúci, hodvábne hladký pocit.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Organics Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvotriedny lubrikačný gél vyrobený na vodnej báze zaisťuje extrémne dlhú kĺzavosť - na základe čisto rastlinných celulóz bez obsahu parabénov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Porn Sperm 125ml

    Autentický gél, ktorý vyzerá ako skutočné spermie! Porn Sperm sľubuje kopec zábavy, obľúbite si ho pri bežných domácich hrátkach, no zaiste ho ocenia aj profesionáli. Vezmite si ho so sebou na párty, do spálne alebo na skupinové hrátky. Konečne na sebe môžete mať presne také množstvo spermií, po akom túžite!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman 250ml

    Vysoko koncentrovaný, hodvábne jemný silikónový výrobok na denné použitie špeciálne navrhnutý pre citlivú a jemnú pokožku ženy.

    38,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 370

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.