×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély s pumpičkou

Položky 33 až 64 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Joydivision BIOglide Lubricant & Massage Oil 125ml

    100% prírodný a lubrikačný a masážny olej v jednom si zamilujete na prvé použitie. Pri masáži hlboko hydratuje pokožku a milovanie robí príjemnejším pre telo bezpečným spôsobom. Jeho prírodné zloženie budete rozmaznávať vaše telo a predovšetkým jeho intímne časti. Zverte svoju slasť kvalitnému prírodnému výrobku, ktorý vás nesklame.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pepino Strawberry intimate lube 95ml

    Lubrikačný gél Pepino s príjemnou vôňou a príchuťou jahôd na báze vody. Prináša dlhodobé zvlhčenie a väčšie potešenie z intímneho styku. Je číry, hypoalergénny, vhodný na každodenné používanie.

    6,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Erection Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops® Erection Personal Lubricant Gel zvyšuje prietok krvi do aplikovanej oblasti a prostredníctvom tohto procesu sa dosahuje oveľa silnejšia, dlhšie trvajúca erekcia.
    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Vibration! Bubble Gum Tingling Effect Gel 15ml

    Absolútne potešenie s príchuťou žuvačiek! Nie nadarmo sa tomuto gélu hovorí "tekutý vibrátor", dokáže totiž vyvolať vzrušujúce vlny otepľovania, pulzovania a vibrovania na dlhšie než 30 minút. Je vhodný pre ňu i preňho a užívať si s ním môžete čokoľvek - milovanie, masturbáciu alebo pokojne aj orálny sex.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Organics DISCOVER G-Spot Stimulating Gel 30ml

    Kanadská spoločnosť Intimate Earth™ na trh pre ženy prináša stimulačný gél bez kompromisov, ktorý zväčšuje veľkosť bodu G a zvyšuje jeho citlivosť, takže je ľahšie ho nájsť.

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LOAD 1000ml

    Hybridný lubrikačný gel predstavujúci dokonalú zmes vody a silikónu. Zaistite si s ním hodvábne jemný a dlhotrvajúci efekt, ktorý sa však veľmi ľahko zmýva. Je kompatibilný s kondómami aj erotickými pomôckami zo všetkých materiálov vrátane silikónu, latexu, skla, kovu, gumy a ďalších. Vychutnajte si všestranný osobný lubrikant na všetky príležitosti!

    91,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers HotUP Massage Lube 150ml

    Inovatívne zloženie produktu HotUp massage lube 150 ml umožňuje vďaka svojmu unikátnemu zloženiu kombinovať výhody troch produktov v jednom! Je určený pre všetkých, ktorí chcú spestriť intímnu atmosféru v spálni.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BodyGliss Erotic Collection Stimulating Orgasm Gel 50ml

    Stavte všetko na jednu kvapku! Tento orgazmický gél vo vás prebudí nádherný zmyselný pocit a dopraje vám ešte intenzívnejšie orgazmy. Prajete sa, ako je to možné? Podporuje totiž krvný obeh a vy tak oveľa ľahšie dosiahnete orgazmus, to musíte vyskúšať!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    Kvalitný silikónový lubrikačný gél vhodný ako pre intenzívne styk, tak na masáže. Nezasychá a poskytne vám dlhodobú lubrikáciu. Prichádza s ním na trh overený nemecký výrobca, takže si môžete byť istí zdravotnou nezávadnosťou a určite vás poteší aj praktické litrové balenie s pumpičkou.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Inflate XXL Massage Gel 15ml

    Hovorí sa, že väčšina mužov nie je spokojná s veľkosťou alebo hrúbkou svojho penisu. Patríte medzi nich? Áno, či nie, INTT pre vás aj tak vyvinula tento jedinečný gél, ktorý napomáha zväčšiť penis. Jeho pôsobením sa totiž rozširujúce krvné cievy a zvyšuje sa tak prietok krvi v penise, čím sa veľkosť zväčšuje. Užite si vzrušenie a veľkosť, o ktorej neustále snívate!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Liquid 250ml

    Jedinečná tekutá konzistencia Joy Division AquaGlide vám bude pri milovaní ešte príjemnejšia. Účinne totiž zmierňuje vaginálnu suchosť a znižuje tak intímne nepohodlie. Okrem toho je prípravok krištáľovo čistý a veľmi láskavý i k citlivej pokožke. Nechajte sa unášať príjemným vodopádom slasti.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Herbal Personal Lubricant Gel 100ml

    Bylinné zloženie JoyDrops® Herbal Personal Lubricant Gel zjemňuje a hydratuje oblasť, kde je používaný.

    4,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Dr. Müller Ty&Já lubrikačný gél s olejom čajovníka australského 100ml

    Lubrikačný gél Ty & Já® s olejom čajovníka austrálskeho je prípravok na zachovanie prirodzenej vlhkosti vaginálnej sliznice a na spríjemnenie a obohatenie intímnych zážitkov.

    7,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze ako doplnok prirodzenej lubrikácie. Vychutnáte si s ním intenzívnejšie zážitky, ktoré nebudú nikdy drhnúť, pretože gél zvyšuje pohodlie pri sexe a robí intimitu oveľa príjemnejšou. Jeho zloženie je ideálne na použitie v kombinácii s erotickými hračkami a hodí sa tak na sólo i párové hrátky. Praktická pumpička je čerešničkou na torte pre jednoduché použitie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Like A Virgin Tightening Gel 15ml

    Kto hovoril, že s pribúdajúcim vekom nebude už vaša vagína ako zamlada? Lož ako vyšitá! Tento gél účinne obnoví prirodzenú vaginálnu vlhkosť a pružnosť. Vaša vagína bude razom pevná ako by ste boli zase panna. Užite si omladenie a objavte stratenú vášeň spojenú s vašou znova útlou vagínou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intímny gél predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou či nedostatočným zvlhčením intímnych partií. Je výdatný a hodvábne hladký. Je vyrobený na vodnej báze, takže nezanecháva škvrny. Zaručí optimálnu klzkosť, čím predchádza vzniku odrenín a podráždeniu.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinečný gél pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. Efekt zúženia vagíny vďaka spevneniu a zlepšeniu pružnosti pošvy, čo vedie k zvýšeniu libida a väčšej rozkoši.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Prolong Penis Gel Long-Lasting 30ml

    Túžite po dlhšom a intenzívnejšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené a udržali si erekciu tvrdú ako kameň? Stimul8 Prolong Penis Gel podporí vašu erekciu, pomôže vám oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý a kvalitný sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide 500ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Mint Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Mint Personal Lubricant Gel dodáva farebné fantázie vášmu sexuálnemu životu. Vďaka nemu si môžete užiť chuť a vôňu mäty a lahodné, intímne zážitky.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers Chocoral Tasty Lube 150ml

    Intímny lubrikačný gél s arómou čokolády, vhodný na intímne / erotické masáže alebo klasický pohlavný styk. Na vodnej báze - nezanecháva škvrny. Vďaka jemnému prehrievaniu zvyšuje zážitok.

    14,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Lovely Lovers POTENCY Gel STRONG FORMULA + ENERGY 150ml

    Intímny lubrikačný gél s aktívnymi prírodnými látkami na podporu erekcie. Hodvábne hladký lubrikačný gél na báze vody, nezanecháva škvrny.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Extrémne efektívny intímny lubrikant na vodnej báze, nezanecháva škvrny, extrémne zvlhčenie, bráni proti podráždeniu a odreninám.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Extrémne účínný lubrikačný gél na báze vody a glycerínu s vlastnosťami silikónového gélu. Vhodný aj na použitie pod vodou.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Zintenzívnite svoje obľúbené elektro-stimulačné hrátky s týmto vodivým gélom s praktickou pumpičkou. E-Stim ElectroGel bol špeciálne navrhnutý tak, aby nielen zvlhčoval, ale predovšetkým zlepšoval vodivosť a doprial vám tak výraznejšie pocity a zážitky. Jeho CE lekárske označenie znamená, že ho môžete bezpečne používať nielen externe, ale aj interne. Vďaka jeho vodnej báze je ľahko umývateľný a kompatibilný so všetkými E-Stim hračkami aj latexom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Always Virgin 15ml

    Túžite po rovnakom zážitku, ako keď to bolo vaše prvýkrát? Gél Always Virgin splní vaše priania. Vyvinutý je z prírodných ingrediencií a prispieva k vytúženej vaginálnej pevnosti a zintenzívňuje potešenie ako preňho, tak pre ňu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Lumiere Intimus Skin Lightening Cream 15ml

    Špeciálny krém od značky intt, ktorý vám pomôže zjednotiť rozdiely v pleťových tónoch nielen na citlivých oblastiach. Je vhodný na aplikáciu na pokožku v podpazuší, v slabinách, ale aj na celom tele. Jeho exkluzívna receptúra zaručuje rýchly a dlhodobý efekt, vďaka ktorému bude pokožka rozžiarená, pôvabne a jasne sfarbená a predovšetkým jednotná.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LollyPop Tasty Lube 150ml

    Lubrikačný gél s arómou čerešňového lízatka vám dopraje potešenie všetkých vašich zmyslov. Lovely Lovers LollyPop gél má vzrušujúcu arómu šťavnatého čerešňového lízatka, ktoré špecificky pôsobí na citlivé ženské zmysly, čo vám pomôže vychutnať si plnú rozkoš francúzskeho milovania, zmyselných intímnych masáží alebo tradičného pohlavného styku s romantickou atmosférou.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LibidoUP GEL INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Intímny lubrikant pre zvýšenie libida u žien, väčší pôžitok a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Exkluzívny lubrikačný gél.

    22,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.