×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 33 až 64 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Liquid Silk 250ml

    Zaistite si dostatočnú lubrikáciu pomocou gélu Liquid Silk Lube. Je to lubrikant na vodnej báze, takže ho môžete používať s vašimi obľúbenými erotickými hračkami. Iste tiež oceníte, že lubrikant nelepí, nevysychá a vďaka pumpičke sa veľmi ľahko aplikuje.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Prírodný lubrikant s výťažkami z morských rias od značky Sliquid. Najnovší prírastok setu Sliquid Organics produktov, ktorý je obohatený o organické rastlinné výťažky z morských rias a karagénu. Vďaka tomu je veľmi účinný a dokonca zabraňuje šíreniu HPV (genitálnych bradavíc). Ďalej obsahuje extrakt z morskej rasy Wakame, ktorá je prírodným zdrojom vitamínov A, B, C, E a napomáha k obnove tkaniva. Nechýba ani výťažok zo zelenej riasy Nori známej pre svoj obsah vitamínov skupiny B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Intímny krém s prídavkom aloe vera a karagénu z morských rias na vodnej báze. Je určený pre každodenné použitie a to nielen počas sexuálnej aktivity. Bol vyvinutý ženami pre ženy, ktoré zažívajú pravidelné alebo občasné sucho z rôznych dôvodov, ktorými môže byť aj menopauza alebo užívanie hormonálnych liekov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulujúci lubrikant na báze aloe vera. Sliquid Organics Sensation je prírodný intímny lubrikant naplnený organickými rastlinnými výťažkami a účinnými látkami ako napríklad mentol. Je určený na zvýšenie citlivosti a poskytne vám hlboký a príjemný pocit vzrušenia. Najprv je jemne chladivý a trením sa zahrieva a prináša skutočne slastné a intenzívne pocity.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    Nové šetrné zloženie spreja pre oddialenie ejakulácie a predĺženie pohlavného styku. Výnimočný produkt z prírodných látok, ktorý nechladí a neobsahuje lidokaín, benzokaín, ani ostatné lokálne anestetiká.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osviežujúci sprej pre všetky pánov, ktorí majú problém s predčasnou ejakuláciou. Obsahuje účinné znecitlivujúce zložky, ktoré vám pomôžu posilniť výdrž. Pre dôkladnú kontrolu nad svojím penisom a bezstarostné maximálne potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Tento jedinečný dezinfekčný prostriedok na hračky je zložený z prírodných čistiacich prísad, ako je tea tree olej, levanduľový olej alebo antibakteriálna prírodná zložka kôry guave pod ochrannou známkou spoločnosti.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulačný olej z marihuanových semienok, ktorý sa považuje za najúčinnejší stimulant na trhu s najdlhšími účinkami! Stačí len jediná kvapka na klitoris alebo žaluď a okamžite pocítite intenzívne a veľmi vzrušujúce brnenie. Je iný, je lepší, je jedinečný!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nie ste v tom sám a existuje pomoc! Tento špeciálny gél obsahuje klinčekový olej, ktorý má príjemne chladivý účinok a pomáha predchádzať predčasnej ejakulácii. Má tiež vyživujúce účinky a vy si s ním konečne užijete vysnívaný dlhý sex!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B CLEAN 200ml

    Dezinfekčný prípravok vhodný na dezinfekciu rôznych povrchov, nástrojov a hračiek podľa klinických kritérií.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúci spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábne hebký a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Milujete koktail Pinã Colada? Teraz bude tento koktail milovať vás! Predstavujete má „tekutý vibrátor“ od Orgie, ktorý dráždi nielen citlivé miesta, ale aj chuťové poháriky. Prináša stimulačný vibračný efekt a nielen orálnemu sexu dodá novú úroveň vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinečný gél pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. Efekt zúženia vagíny vďaka spevneniu a zlepšeniu pružnosti pošvy, čo vedie k zvýšeniu libida a väčšej rozkoši.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    Intímny lubrikant pre mužov zaisťujúci príjemné pohodlie a relaxáciu počas análneho styku. Vyniká jedinečnou klzkou textúrou, obohatenou o anestetické ingrediencie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intímny gél predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou či nedostatočným zvlhčením intímnych partií. Je výdatný a hodvábne hladký. Je vyrobený na vodnej báze, takže nezanecháva škvrny. Zaručí optimálnu klzkosť, čím predchádza vzniku odrenín a podráždeniu.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia ... Aplikujte lesk na vaše pery, alebo pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests CBD Cannabis Masturbation Cream for Her 50ml

    Vaše chvíle sebalásky môžu byť ešte uspokojujúcejšie a vzrušujúcejšie! Cannabis Masturbation je krém vyvinutý špeciálne na masturbáciu, aby podporil vaše zážitky. Je báječne hladký, ale zároveň silný a nemastný. Stačí vmasírovať malé množstvo, votrieť a nechať sa unášať mocou konope.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 3x100ml

    Sú vaše intímne partie trochu precitlivené a len tak nejaký lubrikant vám nesedí? Durex Naturals Sensitive stať sa pre vás značkou ideál! Obsahuje 100% prírodných zložiek a má veľmi jemné zloženie bez farbív a vonných látok. Je teda veľmi šetrný, zvlhčuje a zároveň vďaka Aloe Vera upokojuje podráždenie a nepohodlie. Užite si príjemné a hladké milovanie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil H2O Water Based Lubricant 237ml

    Extra hladkosť, dlhotrvajúca kĺzavosť a mokrý ľahký pocit bez silikónu. To všetko získate s Gun Oil H2O.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fisting Gel 500ml

    Prípravok v konzistencii gélu pre všetkých milovníkov fistingu. Je extrémne hladký a hustý, takže vám uľahčí a spríjemní análne prenikanie. Zároveň je veľmi jemný k pokožke, sľubuje dlhú účinnosť a neobsahuje parfumy. Je a báze vody a je tak kompatibilný so silikónovými hračkami aj kondómami a ľahko sa zmýva. Veľké balenie je super praktické a vy sa môžete sústrediť len a len na potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim ElectroGel Pump Bottle 250ml

    Zintenzívnite svoje obľúbené elektro-stimulačné hrátky s týmto vodivým gélom s praktickou pumpičkou. E-Stim ElectroGel bol špeciálne navrhnutý tak, aby nielen zvlhčoval, ale predovšetkým zlepšoval vodivosť a doprial vám tak výraznejšie pocity a zážitky. Jeho CE lekárske označenie znamená, že ho môžete bezpečne používať nielen externe, ale aj interne. Vďaka jeho vodnej báze je ľahko umývateľný a kompatibilný so všetkými E-Stim hračkami aj latexom.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Control 7ml

    Nezáleží na tom, či vás trápi predčasné vyvrcholenie, alebo jednoducho len chcete vydržať v posteli dlhšie, Bathmate Control spomalí príchod vášho orgazmu a pomôže vám aj vášmu náprotivku užívať si dlhší a príjemnejší styk od začiatku až do konca.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gun Oil Silicone Lubricant 120ml

    Najobľúbenejší lubrikačný gél na trhu Gun Oil zaručuje nielen dokonalú hladkosť, ale predovšetkým odolnosť proti vode, takže s vami bude kdekoľvek a tak dlho, ako len budete chcieť.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fleshlight Fleshlube Slide Water-Based Anal Lubricant 250ml

    Chcete si análne hry užívať ešte intenzívnejšie a pohodlnejšie? Tento lubrikant na vodnej báze bol špeciálne vytvorený pre análny sex a je príjemný a šetrný k citlivej pokožke. Je účinný, silný a trvanlivý, takže vaše vzrušujúce zážitky úžasne predĺži. Užite si zbrusu nové pôžitky a výšiny slasti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator 15ml

    Úžasný vibrujúci lubrikant! Exkluzívny a priekopnícky vzorec tohto lubrikantu, s ktorým prišla značka Orgie, je plný špičkových prísad a vyvoláva tie najhorúcejšie pocity. Tajomstvom tohto gélu sú totiž aktívne rastliny z Amazonky, ktoré sú príčinou vibračného a brniaceho efektu. Užite si nekonečné vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a nevídané potešenie! Vhodný pre neho i pre ňu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros-Art Onagra Man Potency Cream 100ml

    Potrebuje vaša erekcia trochu podporiť a nakopnúť? Tento krém zvýši váš sexuálny potenciál, aktivuje erekciu a zintenzívni orgazmy. Váš sexuálny život naberie nové obrátky a vy dáte zbohom impotencii, sexuálnej apatii a konečne uspokojíte nielen svoju partnerku, ako sa patrí, ale tiež sám seba. Tak urobte niečo pre seba a svoj spokojný sexuálny život.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vám ponúkne všetky špičkové vlastnosti lubrikantu na vodnej báze a k tomu ešte niečo naviac! Vďaka svojej hustej konzistencii vydrží skutočne dlho a nevysychá. Zostane na tele i hračkách tak dlho, ako budete potrebovať. Nelepí a je tak ideálny pre hry s dildami alebo kolíkmi, pretože proste na hračke zostane a neskĺzne.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuei Thor Fire Gel 50ml

    Chcete zapáliť oheň vášne, a to za všetkých okolností? Postačí vám pár kapiel tohto jedinečného ohnivého gélu Thor. Naneste ich na erotogénne zóny a počúvajte pocit tepla, ktorý sa postupne zvyšuje a stáva sa z neho vzrušujúca explózia vnemov!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It 500ml

    Nevyhnutnosť pre milovníkov fistingu! Tento prvotriedny a profesionálny lubrikant na vodnej báze by nemal chýbať vo vašej výbave, pokiaľ ste prepadli fistingovým hrám a zároveň si potrpíte na účinné a kvalitné doplnky. Fist It umožní jednoduché preniknutie päste a pre vaše telo bude príjemný a bezpečný. Užite si svoje vášne naplno!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Hole Lotion Cool 170ml

    Lubrikačný gél pre použitie s masturbátory TENGA s chladivým mentolovým efektom!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Double-F Fist Cream 500ml

    Ste milovníci fistingu? A máte aj správne mazanie? Tento krém od Mister B na báze oleja vám vďaka svojej bohatej konzistencii pomôže nielen s fistingom, ale aj s väčšími hračkami. Je dlhotrvajúci, hladký a ideálny pre bežné i extrémne situácie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fisting Cream 500ml

    Prípravok v konzistencii krému pre všetkých milovníkov fistingu. Je extrémne hladký a hustý, takže vám uľahčí a spríjemní análne prenikanie. Zároveň je veľmi jemný k pokožke, sľubuje dlhú účinnosť a neobsahuje parfumy. Veľké balenie je super praktické a vy sa môžete sústrediť len a len na potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 132

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.