×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 33 až 64 z celkom 190

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • System JO Nipple Titillator Winterfresh 30ml

    Zažite hravé a nové pocity s týmto stimulačným sprejom na bradavky. Výborná mätová príchuť vyzýva na dlhotrvajúce hry, obohatené o príjemne šteklivý a vzrušujúci účinok.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B FIST Lube 200ml

    Mister B FIRST je hybridné lubrikačné želé, vhodné pre náročnejšie hranie, napríklad s väčšími hračkami.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers MAXILONG Gel 150ml

    Intímny gél s okamžitým efektom zväčšenia penisu. Výdatný a hodvábne hladký zvlhčujúci gél na vodnej báze, nezanecháva škvrny. L-arginín vďaka svojim vlastnostiam stimuluje mikrocirkuláciu v pokožke, zvyšuje prietok krvi do tkanív v penise a pomáha optimálnejšiemu vstrebaniu ostatných zložiek.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Secret Garden Clitoral Gel 30ml

    Tento gél by sme mohli nazvať zázračným, pretože vám spôsobí nekonečné množstvo zázračných orgazmov! Používa sa na klitoris, kam ho vmasírujete, čím prekrvíte toto miesto a urobíte ho citlivejším. Následne začnete dosahovať nové výšiny, objavíte nové pocity a novú úroveň rozkoše.

    43,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Clitoral Gel Cooling Arctic 10ml

    Tento gél poteší každú ženu takým spôsobom, že ju za krátko dovedie k intenzívnemu orgazmu. Vyvoláva totiž príjemné brnenie, ktorý posilňuje pocit uspokojenia. Jeho účinnosť je až 45 minút po aplikovaní, takže vám jeho dokonalé vlastnosti pokojne vydržia aj celé milovanie. Príjemné je tiež jeho zloženie, pretože má vyvážené pH, je na silikónovej báze vysoko kvalitnej farmaceutickej triedy a neobsahuje L-arginin, ani hormóny. Bez obáv ho môžete používať s kondómami a erotickými pomôckami, ktoré nie sú vyrobené zo silikónu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Prolonger 60ml

    Život je krátky, ale potešenie nemusí byť. JO Prolonger predĺži vašu výdrž a kontrolu bezpečnými, znecitlivujúcimi látkami. Pôsobí rýchlo a účinok trvá dlho.

    26,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Organics Elite Shiitake Glide 60ml

    Intímny gél od značky Organics patrí medzi najpokročilejšie, ultra ľahké, silikónové lubrikanty. Je naplnený prírodnými výťažkami Shiitake a výživným vitamínom E. Je tiež 100% vegánsky.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Insane Arousal Glide Original 125ml

    Hľadáte skutočne intenzívny stimulačný lubrikant? Sensuva INSANE vás prekvapí svojimi efektívnymi účinkami, vďaka ktorým si užijete zmyselne a vzrušujúce pôžitky. Vyskúšajte ho vo vnútri i navonok a dotknite sa neba menom orgazmus!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Backside Anal Whitening Cream 75ml

    Kráľ kvality, čo sa análnych lubrikantov týka. To však nie je jeho jediná prednosť! Disponuje totiž špeciálnym bieliacim efektom, čo z neho robí pravú ruku pornohercov, spoločníčok, erotických modelov či live chat modeliek. Ak ho budete používať pravidelne, dosiahnete pôsobivé vybielenie svojho análneho otvoru a ruku na srdce: nie je toto presne to, po čom všetci túžime?

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Organics Hydra Water Based Lube 120ml

    Prvotriedny lubrikačný gél vyrobený na vodnej báze zaisťuje extrémne dlhú kĺzavosť - na základe čisto rastlinných celulóz bez obsahu parabénov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Aqua Panthenol 250ml

    Hľadáte niečo lepšie než obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše priania nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný pantenol ju ďalej účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    45,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BUTTR Fisting Butter 500ml

    Prípravok v konzistencii masla pre všetkých milovníkov fistingu. Je extrémne hladký a hustý, takže vám uľahčí a spríjemní análne prenikanie. Zároveň je veľmi jemný k pokožke, sľubuje dlhú účinnosť a neobsahuje parfumy. Veľké balenie je super praktické a vy sa môžete sústrediť len a len na potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Organics Defense Protection Lube 120ml

    Antibakteriálne lubrikant, ktorý pomáha chrániť pred kvasinkovými infekciami a vírusy HPV.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liquid Silk 250ml

    Zaistite si dostatočnú lubrikáciu pomocou gélu Liquid Silk Lube. Je to lubrikant na vodnej báze, takže ho môžete používať s vašimi obľúbenými erotickými hračkami. Iste tiež oceníte, že lubrikant nelepí, nevysychá a vďaka pumpičke sa veľmi ľahko aplikuje.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Oceanics Carrageenan Natural Lubricant 125ml

    Prírodný lubrikant s výťažkami z morských rias od značky Sliquid. Najnovší prírastok setu Sliquid Organics produktov, ktorý je obohatený o organické rastlinné výťažky z morských rias a karagénu. Vďaka tomu je veľmi účinný a dokonca zabraňuje šíreniu HPV (genitálnych bradavíc). Ďalej obsahuje extrakt z morskej rasy Wakame, ktorá je prírodným zdrojom vitamínov A, B, C, E a napomáha k obnove tkaniva. Nechýba ani výťažok zo zelenej riasy Nori známej pre svoj obsah vitamínov skupiny B.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LOAD 250ml

    Mister B LOAD je fantastický biely a krémový lubrikant. Správa sa tak dokonale, že ho ani nebudete cítiť a bude vám pripadať, akoby lubrikant pochádzal priamo z vášho vlastného tela.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Naturals Satin Moisturiser Lubricant 125ml

    Intímny krém s prídavkom aloe vera a karagénu z morských rias na vodnej báze. Je určený pre každodenné použitie a to nielen počas sexuálnej aktivity. Bol vyvinutý ženami pre ženy, ktoré zažívajú pravidelné alebo občasné sucho z rôznych dôvodov, ktorými môže byť aj menopauza alebo užívanie hormonálnych liekov.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Sensations Stimulating Lubricant 125ml

    Stimulujúci lubrikant na báze aloe vera. Sliquid Organics Sensation je prírodný intímny lubrikant naplnený organickými rastlinnými výťažkami a účinnými látkami ako napríklad mentol. Je určený na zvýšenie citlivosti a poskytne vám hlboký a príjemný pocit vzrušenia. Najprv je jemne chladivý a trením sa zahrieva a prináša skutočne slastné a intenzívne pocity.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • IntimateLine T5 Spray 5ml

    Nové šetrné zloženie spreja pre oddialenie ejakulácie a predĺženie pohlavného styku. Výnimočný produkt z prírodných látok, ktorý nechladí a neobsahuje lidokaín, benzokaín, ani ostatné lokálne anestetiká.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Delay Spray 15ml

    Osviežujúci sprej pre všetky pánov, ktorí majú problém s predčasnou ejakuláciou. Obsahuje účinné znecitlivujúce zložky, ktoré vám pomôžu posilniť výdrž. Pre dôkladnú kontrolu nad svojím penisom a bezstarostné maximálne potešenie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Tento jedinečný dezinfekčný prostriedok na hračky je zložený z prírodných čistiacich prísad, ako je tea tree olej, levanduľový olej alebo antibakteriálna prírodná zložka kôry guave pod ochrannou známkou spoločnosti.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly Drying Stick Kit

    Chcete, aby vám veša nová vášnivá krásavica vydržala čo najdlhšie? Dbajte na náležitú starostlivosť! Tieto špeciálne tyčinky sú navrhnuté priamo pre Tantaly bábiky a slúžia na absorbovanie vody po vyčistení. Jednoducho svoju milenku vymyjete a následne do nej vložíte túto tyčku, ktorá okamžite absorbuje prebytočnú vodu. Pretože práve vo vlhkom prostredí sa množia najviac baktérií.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Pleasure Oil 6ml

    Stimulačný olej z marihuanových semienok, ktorý sa považuje za najúčinnejší stimulant na trhu s najdlhšími účinkami! Stačí len jediná kvapka na klitoris alebo žaluď a okamžite pocítite intenzívne a veľmi vzrušujúce brnenie. Je iný, je lepší, je jedinečný!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Clove Delay Gel 60ml

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nie ste v tom sám a existuje pomoc! Tento špeciálny gél obsahuje klinčekový olej, ktorý má príjemne chladivý účinok a pomáha predchádzať predčasnej ejakulácii. Má tiež vyživujúce účinky a vy si s ním konečne užijete vysnívaný dlhý sex!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B CLEAN 200ml

    Dezinfekčný prípravok vhodný na dezinfekciu rôznych povrchov, nástrojov a hračiek podľa klinických kritérií.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Creamy Lubricant 250ml

    Mliečny lubrikačný gél na vodnej báze pripomínajúci spermie. Creamy je realistický lubrikant, je hodvábne hebký a extra klzký, takže je vhodný nielen na vaginálne, ale i análne použitie. Postačí trochu a jeho textúru pripomínajúcu spermie si proste zamilujete!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Dual Vibe! Kissable Liquid Vibrator Pina Colada 15ml

    Milujete koktail Pinã Colada? Teraz bude tento koktail milovať vás! Predstavujete má „tekutý vibrátor“ od Orgie, ktorý dráždi nielen citlivé miesta, ale aj chuťové poháriky. Prináša stimulačný vibračný efekt a nielen orálnemu sexu dodá novú úroveň vzrušenia.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Anal Relax Lubricant 250ml

    Intímny lubrikant pre mužov zaisťujúci príjemné pohodlie a relaxáciu počas análneho styku. Vyniká jedinečnou klzkou textúrou, obohatenou o anestetické ingrediencie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Sexy Vibe! Liquid Vibrator High Voltage 15ml

    Extra silný vibrujúci lubrikant! Exkluzívny a priekopnícky vzorec tohto lubrikantu, s ktorým prišla značka Orgie, je plný špičkových prísad a vyvoláva tie najžhavejšie pocity. Tajemstvom tohto gélu sú totiž aktívne rastliny z Amazonky, ktoré sú príčinou extra silného vibračného a brniaceho efektu. Užite si nekonečné vzrušenie, neuveriteľné orgazmy a nevídané potešenie! Vhodný pre neho i pre ňu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers TightUP Gel INNOVATIVE FORMULA 150ml

    Jedinečný gél pre ľahšie dosiahnutie orgazmu. Efekt zúženia vagíny vďaka spevneniu a zlepšeniu pružnosti pošvy, čo vedie k zvýšeniu libida a väčšej rozkoši.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers DELAY Gel STRONG FORMULA 150ml

    Intímny gél predlžujúci dĺžku styku. Optimálne spojenie aktívnych zložiek prináša možnosť kontrolovať ejakuláciu, zaručuje pritom spokojnosť vďaka dlhšiemu styku. Prídavky guarany a kofeínu povzbudzujú a stimulujú. Ideálny v prípade problému s predčasnou ejakuláciou či nedostatočným zvlhčením intímnych partií. Je výdatný a hodvábne hladký. Je vyrobený na vodnej báze, takže nezanecháva škvrny. Zaručí optimálnu klzkosť, čím predchádza vzniku odrenín a podráždeniu.

    26,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Divine Oral Pleasure Gloss Strawberry - Lesk na pery 10ml

    Objavte tajomstvo dokonalého orálneho potešenia ... Aplikujte lesk na vaše pery, alebo pery vášho milenca a zažite radosť z dávania a prijímania božských pocitov orálnej rozkoše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 190

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.