×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 65 až 96 z celkom 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Intimate Earth Soothe Anal Glide 3ml

    Antibakteriálny lubrikant na análny sex. Jediný lubrikačný gél na vodnej báze s extraktom kôry rastliny guava pre prírodný, antibakteriálny účinok. Špičkové zloženie, bez parabénov a s rastlinným glycerínom.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Dettol 2in1 Anti-Bacterial Wipes 15 pack

    Dettol 2 v 1 dezinfekčné obrúsky Fresh na ruky a povrchy.

    3,79 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Repair glide 2ml 10 pack

    Vysoko kompatibilný lubrikant na vodnej báze s obsahom regeneračnej hyalurónovej kyseliny na suchú a citlivú pokožku, a to v oblasti genitálií. Hyalurónan má schopnosť viazať veľké množstvo vody - zaistí tak nadpriemernú lubrikáciu a optimálnu regeneráciu kože. Inovatívna receptúra zaručuje mimoriadne dlhotrvajúcu lubrikáciu. Lubrikant pokryje pokožku neviditeľným, priedušným filmom a zanechá ju hebkú a vláčnu.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Oral Pleasure Glide Salted Caramel 3ml

    Užite si poriadnu klzkosť, ale tiež omamnú chuť slaného karamelu s týmto lubrikantom od značky Intimate Earth. Orálne hry dostanú novú, sladko krémovú príchuť s koncovou mierne slanou bodkou. Je vyrobený z organickej stévie a bezpochyby sa doňho zamilujete.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Nude 2ml 10 pack

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Performance Water + Silicone 50ml

    Snívate o dlhom milovaní? Just Glide Performance vám k tomu dopomôže! Je to lubrikant lekárskej kvality na vodnej báze s obsahom silikónu, čo znamená, že má úžasne klzkú textúru a poskytuje dlhotrvajúcu lubrikáciu. Vďaka nemu bude pokožka nádherne jemná a hladká. Dajte mu šancu a milujte sa s ním, ako dlho budete budete chcieť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide Foil 3ml

    Ste vášniví milovníci análneho sexu alebo sa jeho tajomstvo ešte len chystáte objaviť? Tak aj tak k tomu budete potrebovať análny lubrikačný gél. Ak stále váhate s výberom, odporúčame Bliss Waterbased Anal Relaxing Glide značky Intimate Earth. Je obohatený o prírodný klinček, je super hustý a dopomôže vám k príjemnému uvoľneniu, avšak bez straty citlivosti. Navyše ho bez starostí kombinujte s vašimi obľúbenými silikónovými hračkami.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Nanami Tour Water Based Lubricant 50ml

    Ako si užívať sexualitu naplno? Verte, že stačí kvapka! Kvapka kvalitného lubrikačného gélu ako je tento od Nanami. Je na vodnej báze, takže sa hodí aj na kombináciu s erotickými hračkami. Navyše príjemne hydratuje, ľahko sa rozotiera a je úplne bez zápachu a bez farby.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 0660230 50ml

    Snívate o vzrušivo hrejivej masáži? Tak jedine s týmto erotickým gélom od Just Play! Obsiahnutý glycerín viaže vodu a spolu s trením pokožky vytvára veľmi príjemný hrejivý pocit, ktorý môžete ešte umocniť dýchaním a fúkaním na koži. Pre úžasnú dlhotrvajúcu zážitky vám postačí aj malé množstvo!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Arousal Oil Ultra Single Use Ampoule 0,5ml

    Zvyšuje sexuálne uspokojenie žien, zvyšuje túžbu.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Defense Protection Glide 3ml

    Antibakteriálne lubrikant, ktorý pomáha chrániť pred kvasinkovými infekciami a vírusy HPV.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Glow Body Oil Sachet 4ml

    Chcete, aby vaša pokožka mala lesk ako blesk? Tento Glow Body Oil má úžasné rozjasňujúce účinky a obsahuje rastlinné aktívne zložky, ktoré budú vašu kožu nielen rozmaznávať, ale aj jej dodajú trblietavý efekt. Užite si dokonalú hydratáciu, zmyselnosť a zlatistú žiaru!

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Soft Glide 1,5ml 10 pack

    Špeciálne vyvinuté zloženie pre suché a citlivé membrány genitálnej oblasti. Vysoko koncentrované zloženie silikónových zložiek najvyššej kvality bolo navyše obohatené o jojobový olej, a preto poskytuje výnimočne dlhotrvajúci a jemný lubrikačný účinok a pocit hodvábne hladkej pokožky. Jojobový olej má upokojujúce účinky.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Hemp Seed Erotic Gel 50ml

    Už ste počuli o úžasných vyživujúcich účinkoch oleja z konopných semienok? Vyskúšajte ho na vlastnej koži, je totiž obsiahnutý v tomto erotickom géle od Just Play na vodnej báze. Vychutnáte si s ním úchvatné relaxačné masáže celého tela, znížite hladinu stresu a uvoľníte unavené a napäté svaly. Podporte svoju fyzickú pohodu!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Arousal Oil Hemp Single Use Ampoule 4ml

    Už ste počuli o blahodarných účinkoch konope? Tento olej je revolučný vzrušujúci produkt, ktorý je vyrobený z jedinečnej zmesi čistých esenciálnych olejov a extraktov. Aplikuje sa na klitoris, kde vytvára úžasný pulzujúci a vibrujúci pocit, čo dramaticky pôsobí na ženské vzrušenie, vyskúšajte to tiež!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Vegan Glide 2ml 10 pack

    Vysoko účinný intímny lubrikant na vodnej báze bez konzervantov a s čisto vegánskymi ingredianciami bez akéhokoľvek testovania na zvieratách.

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Special Cleaner 50ml

    Špeciálne hračky potrebujú aj špeciálnu údržbu! Tento čistiaci sprej sa hodí na pomôcky a doplnky z latexu, gumy alebo PVC alebo plastu. Zvlášť působí na proteíny a jeho použitie je viac ako jednoduché.

    11,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • 3,79 €

    1,89 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 2ml 10 pack

    Chcete zažívať ešte viac zážitkov z análneho sexu? Pozvite tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na báze vody a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky, a tiež harmanček, ktorý intímnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    7,90 €

    3,39 €

    Nie je skladom

  • Pjur med vzorky najpredávanejších gélov 6ks

    Balenie obsahuje: pjur med Natural Glide 2ml, pjur med Repair Glide 2ml, pjur med Premium Glide 1,5ml a novinky pjur med Vegan Glide 2ml, pjur med Sensitive Glide 2ml, pjur med Soft Glide 1,5ml.

    4,59 €

    2,69 €

    Nie je skladom

  • JoyDrops Delay Spray Pen Bottle 10ml

    JoyDrops® Delay Personal Spray pomáha oddialiť ejakuláciu znecitlivením mužského orgánu. Teraz v praktickom balení v tvare pera.

    4,59 €

    3,79 €

    Nie je skladom

  • Pasante Silky TLC 75ml - SALE exp. 12/2023

    Lubrikačný gél Pasante Silky TLC na báze vody a silikónu pre zmyselnejší, dlhotrvajúci komfort a dlhší sexuálny zážitok.

    7,90 €

    1,09 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Just Glide Premium Lubricant 20ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovou a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    3,79 €

    1,89 €

    Nie je skladom

  • EXS Clear Sterile Lube 42ml

    Záleží vám predovšetkým na hygiene a zdraví? Nahraďte váš klasický lubrikant týmto sterilným prípravkom od EXS. Neobsahuje žiadne živočíšne produkty, je vhodný na použitie v kombinácii s kondómom i erotickými hračkami.

    7,90 €

    3,79 €

    Nie je skladom

  • LateX Latex Powder 50g

    Púder pre ľahšie obliekanie latexových a gumových oblečkov. Prášok zabraňuje zlepeniu materiálu, ale tiež chráni oblečenie pred predčasným opotrebovaním.

    5,90 €

    3,79 €

    Nie je skladom

  • Pjur med Natural glide 2ml 10 pack

    Vysoko kompatibilný lubrikant na vodnej báze s obsahom prírodných a prírodne identických látok vám zaistí príjemnú a dlhotrvajúcu kĺzavosť. Vhodný na všetky typy pokožky. Čisto rastlinný glycerín hydratuje, vyživuje a chráni suchú a namáhanú pokožku. Bezpečný na každodenné použitie.

    7,90 €

    3,39 €

    Nie je skladom

  • pjur Desinfect 100ml - SALE Exp. 05/2023

    Vysoko účinná dezinfekčný prípravok na pokožku a ruky. Je šetrný k pokožke, má neutrálne pH, je vegánsky a na rozdiel od väčšiny podobných prípravkov nevysušuje pokožku. Bol navrhnutý tak, aby spĺňa najvyššie štandardy osobnej hygieny, pochádza z Nemecka a účinkuje už za 30 sekúnd.

    14,90 €

    1,89 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 50ml - SALE exp. 04/2023

    Prírodný bezoplachový čistiaci sprej na ruky so 70% obsahom alkoholu s antimikrobiálnym účinkom. Ruky nevysušuje, nelepí a príjemne vonia po citrusoch.

    11,90 €

    1,09 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Prowler RED Cum 100ml - SALE exp. 02/2024

    Myslíte si, že sa prirodzenej telesnej lubrikácii nemôže nič vyrovnať? Opak je pravdou! Cum od Prowler Red bol vytvorený tak, aby ju dôverne pripomínal a prinášal vám tak tie najlepšie pocity. Je na vodnej báze, je biely, krémový a nelepí ani namastí. Užite si s ním a realizujte svoje erotické sny!

    11,90 €

    3,79 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • LadySanitizer Hand Sanitizer Antibacterial 50ml

    Rýchloschnúci, bezfarebný gélový prípravok obsahujúci VITAMÍN E a výťažky ALOE VERA.

    7,90 €

    3,79 €

    Nie je skladom

  • Saloos Dermsanit Natural Hand Cleaning Antimicrobial Spray 100ml - SALE exp. 04/2023

    Prírodný bezoplachový čistiaci sprej na ruky so 70% obsahom alkoholu s antimikrobiálnym účinkom. Ruky nevysušuje, nelepí a príjemne vonia po citrusoch.

    14,90 €

    2,69 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Pjur AQUA Panthenol 2ml 10 pack

    Hľadáte niečo lepšie ako obyčajný lubrikant na vodnej báze? Prestaňte hľadať, Pjur Aqua Panthenol splní vaše prianie nad očakávania. Jeho dlhotrvajúce lubrikačné účinky zanechávajú príjemný pocit na pokožke a pridaný pantenol ju potom účinne vyživuje, regeneruje a hydratuje. Užívajte si ešte lepší sex!

    7,90 €

    2,69 €

    Nie je skladom

Položky 65 až 96 z celkom 96

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.