×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 97 až 128 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • FUN FACTORY Cleaner 100ml

    Chcete, aby vám vaše erotické pomôcky vydržali čo najdlhšie? Je potrebné sa o ne starať, a hlavne ich dôkladne po každom použití očistiť. S tým vám pomôže tento antibakteriálny a protiplesňový čistič sexuálnych hračiek. Stačí ho nastriekať, zotrieť a je to! Jednoduché a účinné.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Clit Me On Red Fruits Tingling & Warming Effect 15ml

    Potrebuje váš klitoris trochu povzbudiť? Podporte jeho schopnosť vzrušenia s týmto jedinečným sprejom s úžasnou príchuťou červeného ovocia. Poskytne vám intenzívne vibračné, pulzujúce a hrejivé aj chladivé účinky, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Obsahuje aktívne zložky z amazonských rastlín, ktoré preukázateľne zvyšujú citlivosť klitoris a vy tak budete mať možnosť objaviť tie najslastnejšie orgazmy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sasmar Delay Gel 30ml

    Čo ste ochotní urobiť pre to, aby ste oddialili vyvrcholenie? Nech už vám prebehlo hlavou čokoľvek, riešenie ich snaží, než si vôbec môžete pomyslieť a je ním Sasmar Gel! Je to osviežujúci gél na vodnej báze s vyživujúcimi zložkami a bol špeciálne vyvinutý tak, aby vám poskytne mierne chladivý účinok a pomôž vám tak prirodzene oddiali vyvrcholenie a predĺži potešenie.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Tingle Drops 3x30ml

    Pre ešte lepší orálny sex! Táto sada 3 cestovných fľaštičiek zintenzívni a ochutí vaše orálne hrátky. Sú to kvapôčky v špeciálnych fľaštičkách, ktoré sa ľahko používajú a každá má inú príchuť. Jablko, melón a jahoda, ktorá bude vaša najobľúbenejšia?

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Selection 3 x 30ml

    Tri najpredávanejšie gély z radu Woman v jednom praktickom a pôvabnom balení! Všetky gély zo sady sú zamerané na ženy sa vyznačujú prvotriednou kvalitou a taktiež pohodlím, ktorá ich používanie vytvorí. Darujte ich ako darček, darujete tak potešenie aj sebalásku.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Lube Tube Semen Lube 100ml

    Vzrušuje vás spermie? Tento gél ho veľmi dôverne pripomína a napodobňuje. Je vytvorený na vodnej báze je príjemne hladký a ultra klzký. Jeho vzhľad je mliečny, krémový a hustý, úplne ako skutočné spermie. Navyše je dlhotrvajúca a ľahko sa zmýva.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Natural Slix Water Based Lube 250ml

    Milujete sex a chcete, aby bol pre vás čo najviac pohodlný, bezpečný a príjemný? Nie je nič horšie, než keď sex začne bolieť. Vyvarujte sa nepríjemnostiam pri milostných hrátkach s týmto prírodným lubrikantom na vodnej báze pre hodvábny sklz od Me You Us a nebudete ľutovať.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Potency Gel 100ml

    Pokiaľ si myslíte, že s erektilnou dysfunkciou bojujete len vy – mýlite sa! Až 80% mužov na celom svete čelí podobnému problému! Pokiaľ sa vám práve nechce užívať doplnky stravy a hľadáte iné riešenie, tak práve pre vás tu máme tento jedinečný gél, ráčte sa dozvedieť viac.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino Intimate Cooling Gel for Men Strong 100ml

    Čo keby ste pri sexe a erotickej stimulácii zažívali ešte intenzívnejšie pocity? Vaše intímne chvíle by potom boli ešte vášnivejšie a uspokojivejšie! Tak neváhajte a objavte tento jedinečný lubrikačný gél s brnivými a chladivými účinkami pre dych vyrážajúce vzrušenie!

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Sex Au Naturel Revitalizing Massage Drops 30ml

    Stále hľadáte dokonalý produkt, ktorý by ste užili pri masážach aj pri sexe? Máte ho! Tento gél má vyvážené pH, je perfektný ako lubrikant a hodí sa aj na masáže. Pôsobí veľmi prirodzene, má dlhotrvajúce účinky, nelepí a rozmaznáva pokožku. Je to jackpot medzi lubrikantmi a masážnymi gélmi!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Mango 100ml

    Chcete od svojho nového lubrikantu niečo viac? Tento lubrikačný gél od Mai je ako prvý na svete obohatený o feromóny! Jeho mangová príchuť vám úplne omámi a obsiahnuté feromóny vás dokonale rozpália. Jeho zloženie na vodnej báze s prírodnými zložkami účinne uvoľní vaše prirodzené feromóny a dopraje vám tam intenzívny milostný zážitok, tak si to nechajte páčiť!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 WaterBased Extreme Lube 250ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze pre príjemné (aj extrémne) hry? Tento prémiový gel od Stimul8 je navrhnutý tak, aby povzniesol vaše intímne zážitky na novú úroveň. Obsahuje zložku Laureth-9, ktorú prináša uvolnenie a desenzibilizáciu pre bezbolestné prenikanie a maximálne potešenie. Prizvite si ho k svojim milostným hrátkam, nech už sú akékoľvek a doprajte si ešte väčšie pohodlie a dlhotrvajúcu intimitu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Silicon Extreme Glide 100ml

    Hľadáte účinný lubrikant, ktorý vám dopraje aj príjemné uvoľnenie? S8 Extreme Glide je na pomyselnom vrchole medzi lubrikantmi na silikónovej báze. Bol starostlivo navrhnutý tak, aby vám priniesol uvoľnenie a tiež desenzibilizáciu vďaka obsiahnutej látke Laureth-9. Práve táto zložka vám zaistí bezbolestnú penetráciu, čo vám umožní naplno si užívať intímne chvíle plné potešenia, ktoré máte tak radi!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Hybrid Fist Lube 200ml

    Chcete premeniť vaše fistingové hry na naozaj výnimočné zážitky? Pomôžte si týmto S8 Hybrid Fist Lube, je to hybridné lubrikačné želé so zložením, ktoré kombinuje to najlepšie z lubrikantov na vodnej a silikónovej báze. Tešte sa na optimálny výkon a dlhotrvajúce potešenie!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mai Attraction Lubricant with Pheromones Chocolate 100ml

    Chcete od svojho nového lubrikantu niečo viac? Tento lubrikačný gél od Mai je ako prvý na svete obohatený o feromóny! Jeho čokoládová príchuť vám úplne omámi a obsiahnuté feromóny vás dokonale rozpália. Jeho zloženie na vodnej báze s prírodnými zložkami účinne uvoľní vaše prirodzené feromóny a dopraje vám tam intenzívny milostný zážitok, tak si to nechajte páčiť!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Super Excite Clitoral Stimulation Gel 30ml

    Ako vyslobodiť túžbu a libido? Dopomôcť vám k tomu môže tento gél Skins Super Excite vytvorený s láskou as cieľom zvýšiť intenzitu a potešenie z milostných stretnutí. Jeho diskrétne balenie v sebe ukrýva účinnú zmes afrodiziakálnych zložiek, ľahko sa nanáša a rýchlo zaberá. Zvýšte s ním svoje vzrušujúce pocity, stimulujte túžbu a prizvite to k párovým alebo sólo hrám.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino Intimate Comfort Anal Care Cream for Men 100ml

    Staráte sa dostatočne o svoje zadné dvierka? Tento výživný krém obsahuje panthenol, takže uľahčuje prenikanie a zároveň rozmaznáva pokožku. Tvorí ho jedinečná kombinácia účinných zložiek, ktoré robia pokožkou pružnou a zároveň vytvárajú dokonalú klzkosť.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eromed Orgasm Control Gel 100ml

    Kazí vám radosť zo sexu predčasná ejakulácia? Táto porucha je veľmi častá a rozhodne v tom nie ste sám. Aj my veľmi dobre vieme, ako to dokáže zničiť intimitu, a preto vám odporúčame tento účinný gél nabitý vybranými bylinnými výťažkami proti predčasnému vyvrcholeniu.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Clit Me On Peppermint Tingling & Cooling Effect 15ml

    Potrebuje váš klitoris trochu povzbudiť? Podporte jeho schopnosť vzrušenia s týmto jedinečným sprejom s úžasnou príchuťou sviežej mäty. Poskytne vám intenzívne vibračné, pulzujúce a hrejivé aj chladivé účinky, ktorým nepôjde nepodľahnúť. Obsahuje aktívne zložky z amazonských rastlín, ktoré preukázateľne zvyšujú citlivosť klitoris a vy tak budete mať možnosť objaviť tie najslastnejšie orgazmy!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Bubblegum 10ml

    Viete, že medzi erotogénne zóny patria aj pery? Vyskúšajte tento lesk, ktorý vám toto tvrdenie rozhodne potvrdí! Má úžasný horúci a ľadový efekt a všetkým obyčajným polibkom dá nový rozmer. Čo tomu budete asi hovoriť váš partner alebo partnerka? Naneste si lesk na pery a líbajte sa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Juicy Head Dry Mouth Spray Sour Watermelon 60ml

    Mávate počas orálneho sexu nepríjemné sucho v ústach? Zažeňte ho s týmto jedinečným sprejom Juicy Head s lahodnou príchuťou vodného melónu. Praktickú malú 60 ml fľaštičku môžete mať neustále pri sebe a ako príde tá správna chvíľa, strieknite si do úst a doprajte si okamžitú vlhkosť a svieži dych.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Creme Brulée 10ml

    Viete, že medzi erotogénne zóny patria aj pery? Vyskúšajte tento lesk, ktorý vám toto tvrdenie rozhodne potvrdí! Má úžasný horúci a ľadový efekt a všetkým obyčajným bozkom dá nový rozmer. Čo tomu budete asi hovoriť váš partner alebo partnerka? Naneste si lesk na pery a bozkávajte sa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Voulez-Vous... Light Gloss with Hot-Cold Effect Pina Colada 10ml

    Viete, že medzi erotogénne zóny patria aj pery? Vyskúšajte tento lesk, ktorý vám toto tvrdenie rozhodne potvrdí! Má úžasný horúci a ľadový efekt a všetkým obyčajným polibkom dá nový rozmer. Čo tomu budete asi hovoriť váš partner alebo partnerka? Naneste si lesk na pery a líbajte sa!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Ero Prorino Intimate Cooling Gel for Men Soft 100ml

    Čo keby ste pri sexe a erotickej stimulácii zažívali o niečo intenzívnejšie pocity? Vaše intímne chvíle by potom boli ešte vášnivejšie a uspokojivejšie! Tak neváhajte a objavte tento jedinečný gél s jemne brnivými a chladivými účinkami pre dych vyrážajúce vzrušenie!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Juicy Head Dry Mouth Spray Sour Peach 60ml

    Mávate počas orálneho sexu nepríjemné sucho v ústach? Zažeňte ho s týmto jedinečným sprejom Juicy Head s lahodnou príchuťou sviežich broskýň. Praktickú malú 60 ml fľaštičku môžete mať neustále pri sebe a ako príde tá správna chvíľa, strieknite si do úst a doprajte si okamžitú vlhkosť a svieži dych.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Juicy Head Dry Mouth Spray Sour Blue Raspberry 60ml

    Mávate počas orálneho sexu nepríjemné sucho v ústach? Zažeňte ho s týmto jedinečným sprejom Juicy Head s lahodnou príchuťou lesných čučoriedok. Praktickú malú 60 ml fľaštičku môžete mať neustále pri sebe a ako príde tá správna chvíľa, strieknite si do úst a doprajte si okamžitú vlhkosť a svieži dych.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Juicy Head Dry Mouth Spray Sour Cherry 60ml

    Mávate počas orálneho sexu nepríjemné sucho v ústach? Zažeňte ho s týmto jedinečným sprejom Juicy Head s lahodnou príchuťou sladkých čerešní. Praktickú malú 60 ml fľaštičku môžete mať neustále pri sebe a ako príde tá správna chvíľa, strieknite si do úst a doprajte si okamžitú vlhkosť a svieži dych.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Juicy Head Dry Mouth Spray Sour Green Apple 60ml

    Mávate počas orálneho sexu nepríjemné sucho v ústach? Zažeňte ho s týmto jedinečným sprejom Juicy Head s lahodnou príchuťou zelených jabĺk. Praktickú malú 60 ml fľaštičku môžete mať neustále pri sebe a ako príde tá správna chvíľa, strieknite si do úst a doprajte si okamžitú vlhkosť a svieži dych.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Classic Silicone Bodyglide 100ml

    Snívate o maximálnej príjemnosti pri vašich intímnych chvíľach? Kľúčom k dlhotrvajúcemu komfortu je tento Classic Silicone Bodyglide od Eros. Spoľahnúť sa môžete na jeho dôveryhodnú 100% prémiovú kvalitu, vďaka ktorej bude vaše potešenie príjemne klzké, a teda aj vzrušujúce.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Lotion Light 170ml

    Popisok pripravujeme.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Lotion Mild 170ml

    Popisok pripravujeme.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tenga Lotion Regular 170ml

    Popisok pripravujeme.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 152

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.