×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 97 až 128 z celkom 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • EXS Delay Wipes 6 pack

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nebojte, váš problém má riešenie! Sú ním tieto vreckovky dodávané v praktickom balení. Obsahujú harmančekový olej a pomôžu vám zvýšiť váš sexuálny výkon a výdrž. Prestaňte sa trápiť a nechajte si pomôcť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberry 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou jahôd, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Unikátny lubrikant na báze vody s vlastnosťami olejčeka. Veľmi klzký zvlhčujúci gél bráni podráždeniu a odreninám. Vhodný aj na masáž.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Flavored Lubricant Strawberry 50ml

    Kvalitný lubrikant pre všetkých, ktorí túžia svoje hrátky rozvoňať sexi jahodovou vôňou. Zaistí vám nielen báječné kĺzanie, ale poteší aj vaše chuťové poháriky. Je hladký, dlhotrvajúci a bez parabénov, ftalátov, lepku aj cukru. Je schválený lekári a spĺňa prísne nariadenia EÚ.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Hľadáte lubrikant, ktorý vám okrem zvlhčenia prinesie ešte vzrušujúce brnenie? Stimul8 Cooling Gel na vodnej báze vám okrem potrebnej lubrikácie dopraje tiež chladiaci efekt, s ktorým budú vaše intímne dobrodružstvá ešte o niečo zábavnejšie a plné nových pôžitkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Numbing Lubricant 100ml

    Chcete toho cítiť skôr menej? Hlavnou vlastnosťou tohto lubrikantu je znecitlivenie. Jeho zložený je na vodnej báze a môžete ho tak kombinovať s kondómami aj hračkami. Praktická fľaštička zaručuje pohodlné dávkovanie a dermatologické testy, ktorými gél prešiel, sľubujú zas úplnú bezpečnosť pri používaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Chcete svojim hračkám z TPE a TPR materiálov dopriať tú najlepšiu starostlivosť? Zoznámte ich s týmto púdrom, ktorý vám pomôže zachovať ich prirodzenú textúru. Vďaka fľaštičke s otočeným viečkom s otvormi sa púder ľahko aplikuje a pri samo-lubrikačných hračkách obnovuje aj túto funkciu. Starajte sa o svoje erotické pomôcky tak ako sa ony starajú o vás!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 50ml

    Prémiový hybridný lubrikant kombinujúci hodvábne klzké vlastnosti silikónových gélov a ľahké odstránenie zvyškov gélu podľa vzoru lubrikantov na vodnej báze. Vychutnajte si milovanie s gélom, ktorý má neuveriteľne dlhotrvajúce účinky a zároveň je pre telo prirodzený a príjemný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Fresh Wipes 12 pack

    Občas každý z nás potrebuje narýchlo osviežiť a umyť svoje intímne partie, aby boli pripravené ihneď na akciu! Tieto vreckovky môžete mať vždy pri sebe a použiť ich okamžite, stačí aplikovať trochu vody alebo čističa erotických pomôcok, ak ich budete používať na hračky.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Berries 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou lesného ovocia, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Flavored Lubricant Vanilla 50ml

    Kvalitný lubrikant pre všetkých, ktorí túžia svoje hrátky rozvoňať sexi vanilkovou vôňou. Zaistí vám nielen báječné kĺzanie, ale poteší aj vaše chuťové poháriky. Je hladký, dlhotrvajúci a bez parabénov, ftalátov, lepku aj cukru. Je schválený lekári a spĺňa prísne nariadenia EÚ.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shots Rejuvenation Powder 35g

    Vaša hračky z realistického TPE materiálu vyžadujú špeciálnu starostlivosť, inak veľmi skoro stratia svoju kvalitu! Starajte sa o ne s týmto púdrom, ktorý vám pomôže predĺžiť ich životnosť. Shots Rejuvenation Powder obnovuje pôvodnú štruktúru materiálu, stačí hračku trošku posypať.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Cherry 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou čerešní, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Heat Wave Erotic Warming Gel 80ml

    Tento hrejivý gél Heat Wave od Just Play vás poriadne rozpáli. Obsahuje glycerín, ktorý viaže vodu av kombinácii s kontaktom kože na koži vám pri masáži prinesie úžasné hrejivé pocity. Umocnite ich jemným dýchaním na koži a vychutnajte si dlhotrvajúce a príjemné zážitky.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Mainsqueeze Waterbased Masturbator Lube 100ml

    Vy a váš Main Squeeze ste nerozlučná dvojka? S týmto lubrikantom z vás bude perfektná trojka! Je vybavený presnou tryskou, ktorá je špeciálne navrhnutá na zvlhčenie vnútornej časti masturbátora, a to nielen toho od Doc Johnson, rozumieť si bude so všetkými hračkami!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Female Orgasma Cream 30ml

    Viete, že vaše orgazmy môžu byť ešte intenzívnejšie? Stačí si k nim prizvať tento jedinečný gél, ktorý vám dopraje vzrušujúce brnenie a hrejivý pocit, ktorému nepôjde nepodľahnúť. Jeho zloženie je na báze prírodných ingrediencií a vy toho s ním zažijete toľko, že sa čoskoro na náš e-shop vrátite na ďalšie balenie!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma G-Power Orgasm Creme 30ml

    G Power Cream je jedinečný výživný krém pre oblasť klitorisu. Pokožka na týchto citlivých miestach bude ešte citlivejšia a akákoľvek stimulácia ešte intenzívnejšia. Jemne vmasírujte a následne podľahnite, bude to super slastné!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Aqua Water Based Lubricant 100ml

    Chcete zažívať ešte lepšie zážitky a tiež, aby to príjemne kĺzalo? Eros Aqua tu je, aby počúval vaše požiadavky a slnil všetky vaše priania! Je to lubrikačný gél na vodnej báze a je určený na dodatočné zvlhčenie a spríjemnenie milovania i sólo hrátok. Urobte z neho svojho nového nenahraditeľného parťáka!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • alkoCLEAN Alcohol Pads Sterile 100pcs

    Gázové vankúšiky vlhčenom alkoholom pre spoľahlivú dezinfekciu malých plôch. Vyrobené sú z netkanej textílie, ktorá je napustená izopropylalkoholom (70%). Vrecká môžete od seba pohodlne oddeliť a vďaka malej a skladnej veľkosti ich môžete mať neustále pri sebe, sú totiž hrátky a chvíle, ktoré si takú dezinfekciu nutne vyžadujú.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black Hole Anal Repair Water Based Relax with Hyaluron 30ml

    Black Hole je najlepšia voľba pre váš bezbolestný a príjemný análny sex! Je to veľmi kvalitný lubrikant ideálny pre všetkých začínajúcich análnych objaviteľov, ale aj skúsených milovníkov. Toľko ľudí je zdvíhavých, ale málokto sa ho odváži naozaj vyskúšať, pretože sa boja bolesti. Tak sa prestaňte báť a zkúste to s Black Hole lubrikantom, ktorý by som špeciálne vyvinutý pre análne potešenie a obsahuje kyselinu hyalurónovú!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orion Special Cleaner 200ml

    Špeciálne hračky potrebujú aj špeciálnu údržbu! Tento čistiaci sprej sa hodí na pomôcky a doplnky z latexu, gumy alebo PVC alebo plastu. Zvlášť pôsobí na proteíny a jeho použitie je viac ako jednoduché.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Luxuria Feel Banana Water Based Lubricant 60ml

    Milujete sladké ovocie? Kolekce lubrikačných Gélová na vodnej báze Luxuria Feel obsahuje prírodné vône a prináša maximálnu pohodlím pri milovaní Alebo masáži. Gély ŠÚ špeciálne vyvinuté tak, aby dokonale zvlhčovala a este vaše hrátky Zmyselné prevoňali. Vychutnajte si erotiku s ovocným nádychom!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Relax 50ml

    Chcete si ešte viac užívať príjemné análne zážitky? Vybavte sa na ne týmto jedinečným gélom na vodnej báze s ľahkým chladivým účinkom, ktorý vám poskytne maximálne uvoľnenie a zvýši vaše potešenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control Lub Gel Infinity 75ml - SALE exp. 04/2024

    Naplňte svoje intímne chvíľky komfortom a pohodlím s týmto dlhotrvajúcim lubrikačným gélom na silikónovej báze. Pýši sa talianskym pôvodom, ktorý zaručuje spoľahlivosť a kvalitu. Je veľmi zmyselný na dotyk príjemne hrejivý a uľahčí vám ako vaginálne, tak análne prenikanie. Vychutnajte si hladšie a intenzívnejšie zážitky.

    18,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Just Play Water Melon Erotic Gel 80ml

    Just Play erotický gél na vodnej báze s ovocnou a sviežou vôňou melónu, ktorý stimuluje zmysly a navodzuje príjemnú náladu! Je ideálny pre stimulujúce masáže celého tela, z ktorých môže vzniknúť tá najlepšia predohra ever. Masážny gél je veľmi klzký a účinný – malé množstvo zaručí dlhotrvajúce a klzké potešenie.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Classic Silicone Bodyglide 30ml

    Snívate o maximálnej príjemnosti pri vašich intímnych chvíľach? Kľúčom k dlhotrvajúcemu komfortu je tento Classic Silicone Bodyglide od Eros. Spoľahnúť sa môžete na jeho dôveryhodnú 100% prémiovú kvalitu, vďaka ktorej bude vaše potešenie príjemne klzké, a teda aj vzrušujúce.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Strawberry 50ml

    Milujete jahody? V tom prípade si určite zamilujete tento lubrikant na vodnej báze od Just Glide, ktorý má omamnú príchuť jahôd. Má nelepivé príjemné zloženie a je vhodný na použitie v kombinácii s latexovými kondómami aj erotickými hračkami. Tak prevoňajte svoje intímne chvíľky sladkými jahodami!

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Toy Cleaning Wipes 25 pack

    Nevyhnutnosť pre všetkých, ktorí sa radi hrajú s erotickými hračkami. Tieto hygienické čistiace obrúsky vaše hračky spoľahlivo ochránia a zbavia všetkých nežiaducich baktérií behom okamihu. Ich použitie je extrémne jednoduché - jednoducho a jednoducho stačí hračku utrieť a je to!

    7,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision BIOglide 40ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant.

    7,90 €

    4,99 €

    Nie je skladom

  • Pjur myspray Stimulation Spray 20ml

    Jedinečná kombinácia ingrediencií má stimulujúci účinok a rozpáli vašu sexuálnu fantáziu! Pjur myspray je skrátka voľbou každej ženy pri hľadaní úplne nových, extatických pôžitkov.

    17,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

  • Secret Play Body Pen Chocolate 35g

    Maluj zase obrázky dlaňou horúcou od lásky... . Vaše želanie je vypočuté! Pomaľujte svoj náprotivok a potom všetky tie obrázky zlížte, lebo toto pero maľuje lahodnou čokoládou.

    7,90 €

    4,59 €

    Nie je skladom

  • Amor de:lay Forte Spray 20ml - SALE exp. 03/2024

    Stáva sa vám to často - jednoducho sa urobíte moc skoro, cítite sa trochu trápne a partnerka je sklamaná. Nuž ale ako si pomôcť, keď je tak sexy a v nej sa to jednoducho nedá vydržať? Nevešajte hlavu, nie ste v tom sám a my vieme čo s tým! Amor De-Lay Forte je sprej, ktorý bude vašou tajnou zbraňou, 2 až 4 postreky penisu ľahko znížia citlivosť a vy do nej budete môcť búšiť tak dlho, až jej polezú oči z jamiek!

    14,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 97 až 128 z celkom 133

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.