×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 97 až 128 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Vince & Michaels Flavored Lubricant Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci lubrikant na vodnej báze. Jeho vyvážené pH vám bude príjemné rovnako ako zvlhčujúce schopnosti. Je zo 100% vegánsky, vhodný na použitie v kombinácii s kondomámi a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Rozvoňajte svoje intímne hrátky a užívajte si naplno!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaše milované erotické pomôcky si zaslúžia vašu starostlivosť, rovnako ako si vy zaslúžite ich vzrušujúce funkcie. Tento hygienický čistiť v spreji je báječne šetrný a vhodný aj na citlivé povrchy. Neobsahuje alkohol a jeho pravidelným používaním svojim miláčikom výrazne predĺžite život.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Vegan 30ml

    100% vegánsky lubrikant zložený iba z prírodných prísad a netestovaný na zvieratách. Vychutnajte si dokonalé potešenie s lubrikantom špeciálne vyvinutým pre ženy, ktorého pH sa prispôsobí ženskej sliznici. Neobsahuje parabény, parafíny, glycerín, syntetické parfumy ani farbivá. Zlepšite kvalitu svojho sexuálneho života!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Orgasm Gel 80ml

    Tento orgazmický gél od Just Play obsahuje kvalitný mätový olej, ktorý urobí vaše erotické masáže ešte viac vzrušujúce. Gél aplikujte na klitoris a jemne ho vmasírujte. Pripravte sa na omamné pocity vášne a dych vyrážajúce orgazmy!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácia a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Black Currant with Lime - Lubrikačný gél 50ml

    Sviežo ovocný a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Vanilla Gold Pear - Lubrikačný gél 50ml

    Vanilkovo-hruškový a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Massage 2 in 1 Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by ste užili aj na masáže? EasyGlide 2v1 je vhodný na zmyselné masáže, aj erotické hrátky a milovanie! Je číry, nemastný a poskytne vám neuveriteľne dlhotrvajúce účinky. Má neutrálnu chuť aj vôňu a vďaka tesneniu sa ľahko dávkuje. Vychutnajte si s ním masáž aj sex!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Sparkling Strawberry Wine - Lubrikačný gél 50ml

    Lahodne voňajúci ako šumivé víno a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Chocolate 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou čokolády, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Lubricant Tropical Fruit with Honey - Lubrikačný gél 50ml

    Medovo ovocný a zároveň hebký a prirodzený lubrikant od svetovo obľúbenej značky Swede.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Warming Lubricant Waterbased 50ml

    Hľadáte lubrikant, ktorý vám okrem zvlhčenia prinesie ešte vzrušujúce otepľovanie? Stimul8 Warming Gel na vodnej báze vám okrem potrebnej lubrikácie dopraje tiež hrejivý efekt, s ktorým bude vaše intímne dobrodružstvo ešte o niečo zábavnejšie a plné nových pôžitkov. Vyskúšajte ho!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lick-it Sparkling Wine & Strawberry 50ml

    Ženy milujú sladkosti a teraz sa pre nich aj váš penis môže stať sladučkou pochúťkou s príchuťou perlivého vína a jahôd. Použite tento olej na orálne hrátky alebo na sex, oboje s ním bude chutné, voňavé a vzrušujúce.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Dr. Müller Ty&Já lubrikačný gél silikónový 50ml

    Lubrikačný gél Ty & Já® silikónový je prostriedok s vynikajúcimi lubrikačnými vlastnosťami na spríjemnenie a obohatenie intímnych zážitkov, pre dlhotrvajúce a intenzívne potešenie.

    4,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberries Champagne 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou jahodového šampanského, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Anal Lubricant Waterbased 50ml

    Či už ste análny začiatočník alebo pokročilý milovník alebo milovníčka, vo vašej výbave by nemal chýbať kvalitný análny lubrikačný gél. Gél Stimul8 Anal vám zaistí nielen dlhotrvajúce klzké účinky, ale zároveň bude pre vašu pokožku veľmi príjemný, pretože má veľmi šetrné a pre telo bezpečné zloženie. Užite si pohodlnú análnu slasť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Virgin Tight 30ml

    Vzrušujúci vaginálny masážny krém pre ženy, ktoré majú rady tesnejší kontakt pri sexuálnom styku. Na dosiahnutie požadovaného efektu vmasírujte malé množstvo krému okolo pyskov ohanbia. Milovanie bude ešte príjemnejšie, a to ako pre vás, tak pre váš náprotivok!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by vyzeral ako spermie? EasyGlide White je presne taký a vyzerá, aj pôsobí ako spermie. Je to extra vzrušujúci doplnok, ktorý je šetrný k pokožke nie je mastný a má optimálnu hodnotu pH. Okrem toho je tiež klinicky a dermatologicky testovaný a jeho vôňa aj chuť sú neutrálne .

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Flavored Lubricant Caramel 50ml

    Kvalitný lubrikant pre všetkých, ktorí túžia svoje hrátky rozvoňať sexi vôňou sladkého karamelu. Zaistí vám nielen báječné kĺzanie, ale poteší aj vaše chuťové poháriky. Je hladký, dlhotrvajúci a bez parabénov, ftalátov, lepku aj cukru. Je schválený lekári a spĺňa prísne nariadenia EÚ.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EXS Delay Wipes 6 pack

    Trápi vás predčasné vyvrcholenie? Nebojte, váš problém má riešenie! Sú ním tieto vreckovky dodávané v praktickom balení. Obsahujú harmančekový olej a pomôžu vám zvýšiť váš sexuálny výkon a výdrž. Prestaňte sa trápiť a nechajte si pomôcť!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Brazilian Balls Strawberry 2 pack

    Relaxačný masážny olej pre romantiku a vášeň s vôňou jahôd, ktorý podporí vzrušenie a intimitu. Olej bude po vašej pokožke príjemne kĺzať a nebude ju zanechávať mastnú ani lepkavú. Vychutnajte si tento masážny olej v podobe guľôčky spoločne a nažhavte svoje zmysly.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Flavored Lubricant Strawberry 50ml

    Kvalitný lubrikant pre všetkých, ktorí túžia svoje hrátky rozvoňať sexi jahodovou vôňou. Zaistí vám nielen báječné kĺzanie, ale poteší aj vaše chuťové poháriky. Je hladký, dlhotrvajúci a bez parabénov, ftalátov, lepku aj cukru. Je schválený lekári a spĺňa prísne nariadenia EÚ.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Unikátny lubrikant na báze vody s vlastnosťami olejčeka. Veľmi klzký zvlhčujúci gél bráni podráždeniu a odreninám. Vhodný aj na masáž.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Cooling Lubricant Waterbased 50ml

    Hľadáte lubrikant, ktorý vám okrem zvlhčenia prinesie ešte vzrušujúce brnenie? Stimul8 Cooling Gel na vodnej báze vám okrem potrebnej lubrikácie dopraje tiež chladiaci efekt, s ktorým budú vaše intímne dobrodružstvá ešte o niečo zábavnejšie a plné nových pôžitkov.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze bez obsahu glycerínu? EasyGlide Glycerin Free je presne taký! Je transparentný, nemastný a poskytne vám neuveriteľne príjemné pocity. Svojím zložením je totiž šetrný k pokožke a je tiež dermatologicky a klinicky testovaný a skúmaný. Jeho báza je vodná, nemastí, nesmrdí, je neutrálny a má optimálnu hodnotu pH.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Numbing Lubricant 100ml

    Chcete toho cítiť skôr menej? Hlavnou vlastnosťou tohto lubrikantu je znecitlivenie. Jeho zložený je na vodnej báze a môžete ho tak kombinovať s kondómami aj hračkami. Praktická fľaštička zaručuje pohodlné dávkovanie a dermatologické testy, ktorými gél prešiel, sľubujú zas úplnú bezpečnosť pri používaní.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Ošetrujúci prášok pre vaše erotické pomôcky. Aplikuje sa po umytí, vydezinfikovaní a vysušení. Stačí hračku poprášiť malým množstvom pudru a váš masturbátor bude opäť zamatovo hebký a báječne mäkký.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Toy Renewal Powder White 120g

    Chcete svojim hračkám z TPE a TPR materiálov dopriať tú najlepšiu starostlivosť? Zoznámte ich s týmto púdrom, ktorý vám pomôže zachovať ich prirodzenú textúru. Vďaka fľaštičke s otočeným viečkom s otvormi sa púder ľahko aplikuje a pri samo-lubrikačných hračkách obnovuje aj túto funkciu. Starajte sa o svoje erotické pomôcky tak ako sa ony starajú o vás!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Hybrid Lubricant 50ml

    Prémiový hybridný lubrikant kombinujúci hodvábne klzké vlastnosti silikónových gélov a ľahké odstránenie zvyškov gélu podľa vzoru lubrikantov na vodnej báze. Vychutnajte si milovanie s gélom, ktorý má neuveriteľne dlhotrvajúce účinky a zároveň je pre telo prirodzený a príjemný.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Fresh Wipes 12 pack

    Občas každý z nás potrebuje narýchlo osviežiť a umyť svoje intímne partie, aby boli pripravené ihneď na akciu! Tieto vreckovky môžete mať vždy pri sebe a použiť ich okamžite, stačí aplikovať trochu vody alebo čističa erotických pomôcok, ak ich budete používať na hračky.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Flavored Lubricant Vanilla 50ml

    Kvalitný lubrikant pre všetkých, ktorí túžia svoje hrátky rozvoňať sexi vanilkovou vôňou. Zaistí vám nielen báječné kĺzanie, ale poteší aj vaše chuťové poháriky. Je hladký, dlhotrvajúci a bez parabénov, ftalátov, lepku aj cukru. Je schválený lekári a spĺňa prísne nariadenia EÚ.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 157

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.