×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 129 až 160 z celkom 295

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento zmyselne otepľujúci balzam na klitoris, ktorý zvýši citlivosť, a teda aj všetky pocity na maximum. Pripravte sa na to, že sa budete triasť od vzrušenia!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Handipop Strawberry Hand Job Massage Gel 125ml

    Sa Sensuva gélom s príchuťou sladkých jahôd môžete svojej polovičke spríjemniť večer úplne zmyselnou a voňavou masážou genitálií, ktorá ho v závere premení na chutné lízatko, ktoré nebudete chcieť dať von z úst.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Bio Intimate Gel Aloe Vera 100ml

    Myslíte si, že kvalitný prírodný lubrikant snáď nemôže existovať? Opak je pravdou! Tento zázrak na vodnej báze z kolekcie Orgie Bio vás bude rozmaznávať aloe-vera, ktorého hydratačné a liečebné účinky si zamilujete. Milujte prírodu rovnako ako svoj intímny život a vychutnajte si jej silu v tomto lubrikante s dlhotrvajúcim účinkom.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intome Vagina Tightening Gel 30ml

    Túžite po užšej a pevnejšej vagíne? Hovorí sa, že pevnejšie svaly panvového dna prinášajú intenzívnejšie orgazmy a docielite ich nielen posilňovaním, ale pomôcť vám môže aj tento gél. Každý deň ho vmasírujte do pokožky pošvy a tešte sa na jeho účinok, ktorý by sa mal objaviť čoskoro po pravidelnom používaní. Neodopierajte si lepšie orgazmy!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SuperLove Natural Waterbased Lubricant 4ml 50 pack

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý vás nikdy nesklame? Úplne vás chápeme, tiež sme ho hľadali, nakoniec sme si ale vytvorili vlastné, aby sme to uľahčili aj vám. Predstavujeme SuperLove Natural Waterbased Lubricant, dvorný lubrikant eshopu e-kondomy.cz, ráčte sa zoznámiť a dozvedieť sa o ňom viac!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Oral Sex Balm 10ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento chladivý balzam na orálny sex, ktorý bude neuveriteľne príjemne kontrastovať s prirodzeným teplom v ústach. Vychutnajte si ešte väčšie vzrušenie z orálneho sexu s kokosovou príchuťou a vôňou!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Wow! Blowjob Spray 10ml

    Chcete sa stať kráľovnou orálneho sexu? Pomôže vám k tomu tento jedinečný Orgie Wow Blowjob Spray, ktorého zloženie obsahuje okrem iného aj mentol a eukalyptus, tieto dve zložky príjemne stimulujú penis a doprajú mu úžasne chladivé a brnivé pocity. Aplikujte si ho do úst pár sekúnd pred plánovaným orálikom a dostaňte svoju polovičku do takého neba orgazmov, o ktorom sa mu doteraz mohlo iba zdať.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Greek Kiss 50ml

    Gél na vybozkávanie pre všetkých análnych milovníkov! Hoci je análna oblasť veľmi citlivá, nereaguje na stimuláciu tak rýchlo ako genitále. Greek Kiss je análny stimulant, obsahuje mätu a môže spôsobiť intenzívne vzrušujúce otepľovacie pocity a zvýšiť tak citlivosť pri bozkoch na tieto miesta. Má super sviežu chuť, ochutnajte ho!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Anal Lubricant 250ml

    Hľadáte intímny lubrikant s extra hustou a klzkou textúrou? Male Cobeco Anal Lubricant je vďaka svojim výnimočným vlastnostiam vhodný predovšetkým na análne použitie. Má úchvatný hydratačný účinok a prirodzene doplní vašu telesnú vlhkosť. Vychutnajte si viac pohodlní pri análnom či vaginálnom milovaní!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Delay Gel 100ml

    Radi by ste sa vydali na cestu za nekonečným potešením, ale bráni vám v tom predčasná ejakulácia? Skoncujte s tým s týmto Delay Gelom od Boners. Pomôže vám zvládnuť nadmernú citlivosť a zabráni sklamaniu, ktoré by táto precitlivenosť mohla spôsobiť. Tak oddiaľte svoj orgazmus so gélom Boners Delay a užite si až niekoľkonásobne dlhšie milovanie.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Orgie Human Lube 150ml

    Hľadáte lubrikačný gél, ktorý sa bude tváriť ako, že nie je lubrikačný gél? Human Lube od Orgie je číry a ultra hladký intímny gél, ktorý dôveryhodne napodobňuje textúru a viskozitu pohlavných lubrikačných tekutín a slín. Jeho zloženie z prírodnými výťažkami z hnedých morských rias a levandule v kombinácii s ďalšími zložkami podporuje vyhladenie pokožky a pomáha tiež zmierňovať vaginálnu suchosť a drobné poranenia spôsobené trením.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva ON Ultra-Stimulating Insane Personal Moisturizer Unscented 57ml

    Viete, čo v preklade znamená "insane"? Je to "šialený" a presne taký je aj tento stimulačný gél od luxusnej značky Sensuva. Je to ten najintenzívnejší vzrušujúci gél na trhu! Nielenže v klitorise vyvoláva príjemne teplé pocity, ale tiež vám bude pripadať ako by vaše nervové zakončenia v týchto miestach začali tancovať. Áno, tak divoké to bude, tak si ten horúci tanec poďte užiť.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Penis Cleaner 150ml

    Hygiena by pre vás mala byť vždy na prvom mieste, a preto je potrebné dbať nielen na čistotu vašich erotických pomôcok, ale aj na čistotu a sviežosť vášho penisu. S týmto prípravkom si zaistíte penis čistučký ako lilium. Okrem toho Boners Penis Cleaner vyživuje pokožku. Jeho použitie je veľmi jednoduché, naneste ho na penis a rozotrite, používať ho môžete aj namiesto intímneho mydla.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Clitoris Gel 100ml

    Prečo je mať normálne orgazmy, keď si môžete užívať aj orgazmy, ktoré budú super intenzívne? Postačí malá kvapka priamo na klitoris a vaše telo zaplaví vzrušujúce brnenie. Gél totiž účinne zvyšuje prietok krvi v intímnych oblastiach a robí ich tak citlivejšími. Toto musíte skúsiť!

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento prirodzene pôsobiaci gél na vodnej báze určený na stimuláciu prstami. Obsah aloe vera zaručuje výživu a hydratáciu, vďaka ktorej dosiahnete orgazmus ešte príjemnejšou cestou. Vychutnajte si dotyky na klitorise, vo vagíne alebo na penise s gélom s vôňou po kokose.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Túžite po dokonalej vášni? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento análny gél na vodnej báze obsahujúci arniku, harmanček a aloe vera. Úžasne hydratuje, podporuje pružnosť análu a pomáha, aby sa to príliš nezasekávalo. Užite si análnu sexi a kokosovú vôňu tohto gélu!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sensuva Lic-o-licious Watermelon Oral Delight Cream 50ml

    Jeho potešenie bude vaším potešením, pretože vaše hrdlo aj jazyk budú pod vplyvom lahodnej chuti, čo vám umožní skúsiť hlbšie a intenzívnejšie zážitky z orálneho sexu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Nipple Play Gel 10ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Trebárs tento gél, s ktorým sa vaše bradavky rozochvejú vzrušujúcim chladom. Bozkávajte ich, lížte, hrajte sa!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Hybridný lubrikant System JO vám poskytne prvotriednu lubrikáciu! Z 50% je na báze vody a zo zvyšných 50% je na báze silikónu. Je hladký, príjemný a dlhotrvajúci, nikdy sa nelepí a zmýva sa pohodlne vodou. Je kompatibilný s erotickými hračkami, aj s kondómom.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy It's a Match! Liquid Vibrator 10ml

    Dokonalý match s vaším klitorisom! Tento tekutý vibrátor vám ukáže nový vesmír ukájania a potešenia. Postačí malá kvapka, aby ste okamžite pocítili vzrušujúce brnenie, ktorí zvýši prietok krvi do klitorisu. Zabudnite na okolitý svet a užite si túto chvíľu sama so sebou a s lahodným balzamom na klitoris s extraktom z kvetov Acmella.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Vanilla 100ml

    Skombinujte svoje erotické zážitky s príjemnou vanilkovou vôňou lubrikantu od nemeckej značky Joy division. Je na vodnej báze a vďaka svojej vanilkovej príchuti poteší aj vaše chuťové poháriky. Hoci sa môže zdať, že je prioritne určený na orálny sex, bude vám skvele slúžiť aj na vaginálnu či análnu penetráciu alebo masturbáciu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Ouch! Orgasm gel 100ml

    Túžite skúsiť viac citlivosti a tiež viac vzrušujúcich pôžitkov, ktoré sa s tým spájajú? Sex ako ho nepoznáte a orgazmus, o akom vari iba snívate, zažijete s gélom Ouch! Orgasm Gel, ktorý rozdivočí vás oboch. Aplikujte ho na penis, klitoris, bradavky alebo iné erotogénne zóny a vstúpte do nového sveta slasti.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Černicová príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers POTENCY Spray STRONG FORMULA + ENERGY 50ml

    Intímny sprej pre podporu erekcie vďaka obsahu aktívnych prírodných látok. Diskrétny pomocník s erekciou.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Anal Lube 93ml

    Viete, na čom pri análnom sexe naozaj záleží? Na lubrikácii! Preto je dôležité si vybrať taký gél, ktorý bude úplne vyhovovať vašim požiadavkám. Anál totiž na rozdiel od vagíny prirodzene nevlhne a preto je dôležité vybrať gél silný a dlhotrvajúci, ktorý vytvorí akúsi vrstvu a zaistí vám tak pohodlie. A presne taký je Bathmate Anal Lube s pohodlnou pumpičkou, vyskúšajte ho v kombinácii s kondómami alebo erotickými pomôckami, jeho vodná báza je kompatibilná takmer so všetkým!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • CleanStream XL Lubricant Launcher

    Naberte a streknite presne tak, kam potrebujete! Ako jednoduché a efektívne! S týmto dávkovačom zvládnete jednou rukou dostať lubrikant presne na tie miesta, kam to bežne ide celkom ťažko. Má praktické pútka na prsty a pojme akúkoľvek tekutinu, ktorú potom jedným ťahom vystreknete.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Oh! Holy Mary Cannabis Sliding Gel 100ml

    Dychberúce vzrušenie a zároveň potrebná lubrikácia s konopným nádychom? Oh! Holy Mary áno áno! Tento lubrikačný gél s otepľovacím účinkom s obsahom Cannabis Sativa je bohatý na esenciálne mastné kyseliny a vlhkosť vám dodá prírodným spôsobom. Gél Holy Mary má mimoriadne klzký efekt a poskytuje tiež stimulačné otepľovanie pre ešte väčšiu citlivosť vašich intímnych miest.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Shape Vagina Tightening Cream Double Action 30ml

    Dvojitá sila v jednom vaginálnom kréme! Vaša kvetinka si ho zaslúži, pretože ju účinne spevní a tiež spomalí jej starnutie a zaručí jej tak večnú mladosť. Obsahuje totiž kofeín, ale tiež lipopetídy, ktoré stimulujú krvný obeh, a zvyšujú citlivosť pohlavných orgánov.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Príchuť jahôd a smotany vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy Silicone Lubricant 59ml

    Silikónový lubrikant, ktorý rozvláčni aj tú najsuchšiu vagínu! S pribúdajúcim vekom sa objavujú príznaky, ktoré môžu byť nepríjemné pre váš intímny život. Vaginálna suchosť a citlivé tkanivá sú častým problémom mnohých žien. Riešenie je ale ľahšie, než si myslíte. Silikónový Swiss Navy vám poskytne dokonalú lubrikáciu ako v mladosti a vaše vzrušujúce zážitky môžu byť razom ako kedysi, ba možno ešte lepšie.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros 2in1 Lube & Toy 250ml

    Noc plná vášne: vy a vaše hračky! Potrebujete niečo viac? My hovoríme ANO, potrebujete tento jedinečný lubrikant na vodnej báze od Eros s hydratačním pantenolom! Erotické pomôcky ho milujú a dokonalú hladkosť a dlhotrvajúcu lubrikáciu, ktorú vám poskytne, budete zas milovať vy!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Delay Penis Gel Advanced 30ml

    Túžite po dlhšom milovaní bez toho, aby ste prišli o všetky príjemné pôžitky s tým spojené? Stimul8 Delay Gel vám pomôže oddialiť ejakuláciu a vďaka jeho prémiovému zloženiu a dermatologicky testovaným ingredienciám nestratíte citlivosť. Poďte si užiť dlhý sex, o ktorom snívate!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 295

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.