×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 161 až 192 z celkom 1317

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
  • HOT Ero Prorino Black Line Erection Cream for Men 100ml

    Stimulačný krém na podporu erekcie - divokejší, silnejší, tvrdší - obsahuje najlepšie výťažky z gingko biloby, ženšenu a dreva potencie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amoréane Natural - Luxusný lubrikačný gél s fytoplanktónom 100ml

    Lubrikant na vodnej báze Amoréane spája účinné esencie, kvalitu a tiež fytoplanktón, morský extrakt, je bez vône a bez farbív. Okúste maximálnu prirodzenú čistotu, sviežosť a vyberte si luxusný lubrikant, ktorý vás v žiadnom ohľade nesklame.

    18,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Superhero 30ml

    Pjur Superhero je prvotriedny lubrikačný gél, s ktorým sa budete naozaj cítiť ako superhrdina. Jeho skvelé dlhotrvajúce zvlhčenie dodá vášmu milovaniu nový rozmer!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Comfort Water Anal Glide 30ml

    Análny lubrikačný gél na vodnej báze s komfortnejším lubrikačným efektom bol vyvinutý špeciálne pre tvrdší análny styk.

    8,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Wash Antibacterial Toy Cleaner 150ml

    Nexus Wash Antibacterial Toy Cleaner je čistiaci prostriedok pre erotické hračky Nexus. Nexus Wash je aktívna zmes prírodných antibakteriálnych zložiek vhodných pre citlivú pleť.

    9,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Naturals Sassy Anal Lubricant 125ml

    Silný lubrikant na báze vody od značky Sliquid. Iste oceníte jeho prírodné rastlinné zloženie, pretože neobsahuje glycerín ani parabény. Je tiež dlhotrvajúci, extra účinný a bude s vami dotvárať vaše najpríjemnejšie zážitky spojené s análnym sexom. Je vhodný aj pre milovníkov s citlivou pokožkou, pretože neobsahuje žiadne chemické znecitlivujúce látky, ktoré často vedú k poškodeniu alebo podráždeniu tkaniva.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Anal Comfort Serum 20ml

    Špeciálne koncentrované sérum pre intenzívny análny styk. Redukuje citlivosť - nie pocit!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Bonbóny pre orálne potešenie Máta

    Úplná blaženosť prevezme vaše zmysly a povýši orálne potešenie na ešte intenzívnejší zážitok. Cukríky s príchuťou mäty bez cukru s nádychom túžby, ktoré potešia aj tých najskúsenejších milovníkov.

    5,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur med Repair glide 100ml

    Vysoko kompatibilný lubrikant na vodnej báze s obsahom regeneračnej hyalurónovej kyseliny na suchú a citlivú pokožku, a to aj v oblasti genitálií.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Liquid Vibrator Strong 2ml

    Jedinečný a super silný gél, ktorý sa správa presne tak, ako sa volá - tekutý vibrátor. Vychutnajte si príjemnú stimuláciu, brnenie, vlny vzrušenia a orgazmické výbuchy. Gél Liquid Vibrator bude tešiť ženy aj mužov a jeho efekt trvá až neuveriteľných 20 minút.

    7,90 €

    2,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Naturals Sensitive Intimate Gel 100ml

    Sú vaše intímne partie trochu precitlivené a len tak nejaký lubrikant vám nesedí? Durex Naturals Sensitive sa pre vás stane značkou ideál! Obsahuje 100% prírodné zložky a má veľmi jemné zloženie bez farbív a vonných látok. Je teda veľmi šetrný, zvlhčuje a zároveň vďaka Aloe Vera upokojuje podráždenia a nepohodlie. Užite si príjemné a hladké milovanie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Agapé Original Lubricant 120ml

    Osobný, intímny lubrikant, ktorý dokonale napodobňuje ženskú lubrikáciu. Jeho nové a vylepšené zloženie neobsahuje glycerín, glykol, ani parabény, a je tak ideálny pre všetkých, ktorí si potrpia na zdravý obsah produktov, ktoré používajú.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops 2in1 Sensual Massage Lubricant Gel 125ml

    JoyDrops® 2v1 Sensual Massage lubrikačný gél možno bezstarostne použiť i na intímne miesta partnera.

    5,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Cherry Personal Lubricant Gel 100ml

    JoyDrops® Cherry Personal Lubricant Gel dodáva vášmu sexuálnemu životu farebné fantázie. Vďaka nemu si môžete užiť chuť a vôňu čerešní a lahodné intímne zážitky celý rok.

    5,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Always Virgin 2ml

    Túžite po rovnakom zážitku, ako keď to bolo vaše prvýkrát? Gél Always Virgin splní vaše priania. Je vyvinutý z prírodných ingrediencií a prispieva k vytúženej vaginálnej pevnosti a zintenzívňuje potešenie ako preňho, tak i pre ňu.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • JoyDrops Warming Personal Lubricant Gel 50ml

    JoyDrops Warming Personal Lubricant Gél je ideálny produkt na ohriatie vášho milostného života, ktorý vám prinesie viac sexuálnej rozkoše a vzrušenia.

    4,99 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Tantaly UV Germicidal Heating Rod

    Zmenil váš život na poznanie od doby, kedy máte po boku niektorú z dievčat z rodiny Tantaly? Máme z vás radosť, zaslúžite si milujúcu krásavicu! Aby teplo domova, ktoré vám vaša milenka prináša bolo ešte hrejivejšie predstavujeme vám tento špeciálny prútik, ktorý sa bude starať o zdravie vašej milej a vykonávať účinnú UV sterilizáciu jej otvorov lásky. Rozmaznávajte seba aj svoju Tantaly polovičku.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur superhero Concentrated Delay Serum 20ml

    Redukuje citlivosť - nie pocit! Inovatívne, super koncentrované delay sérum pre mužov.

    23,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Anal Lubricant 150ml

    Lubrikant na vodnej báze vhodný na análne použitie v praktickom balení. Certifikovaný nemecký výrobca prichádza na trh s týmto kvalitným a účinným gélom bez obsahu tuku, ktorý sa ľahko zmýva vodou a nezanecháva škvrny. Jeho konzistencia je veľmi príjemná a nelepivá. Užívajte si s EasyGlide svoje obľúbené análne hry naplno a pohodlne!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pharmquests Stay Hard - Praktické balenie 6ml

    Touto nenápadnou fľaštičkou v tvare pera oddialite vyvrcholenie. Výzbroj, na ktorú sa môžete vždy a všade spoľahnúť. Špeciálne zloženie sa rýchlo uvoľňuje do tkaniva a znižuje citlivosť.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers ALOE VERA Lube 150ml

    Upokojujúci intímny lubrikant, obsahuje výťažok s ALOE, na báze vody, nezanecháva škvrny, pomáha proti podráždeniu a zápalom.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Anal Lube Water Based 1000ml

    Intímny lubrikačný gél pre prirodzenú klzkosť a zároveň potešenie, ktoré z toho vyplýva. Má jedinečnú textúru, vďaka ktorej je vhodný predovšetkým na análne použitie.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cobeco Pharma Male Powder Lubricant 225g

    Power lubrikant od obľúbenej značky Cobeco Pharma je unikátny prášok, ktorý stačí zmiešať s vodou, čím získa správnu konzistenciu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Secret Hold Me Tight Organic Female Tightening Gel 30ml

    Veľmi účinný preparát na zúženie vagíny, resp. vaginálnej sliznice. Ak chcete dosiahnuť stav, keď váš partner bude nielen viac vnímať, ale tiež dosiahne vyššie pôžitky pri vonkajšej masturbácii a sexuálnej aktivite, použite tento krém. Jeho zloženie je veľmi účinné, vďaka trom prírodným exktraktom v podobe Alechemie, ktorá je známa svojimi kontraktačnými účinkami, Lišajníku islandského (dlhodobo sťahuje sliznicu) a Alumu (sťahuje sliznicu a pokožku, používa sa tiež v pánskej kozmetiku na stiahnutie drobných rán spôsobených holením).

    40,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B GLIDE Extreme 100ml

    Lubrikant s prímesou špeciálnej relaxačnej a anestetickej látky od obľúbenej značky Mister B. Mister B Glide Extreme vám uľahčí preniknutie a minimalizuje prípadnú bolesť. Obsahuje Laureth-9 (chemický ekvivalent výťažku z klinčekov), ktorý ako zázrakom spraví okamih počiatočného preniknutia, napríklad veľkej hračky, úplne bezbolestným. Nejedná sa však o žiadne tvrdé anestetikum, takže si budete môcť naplno užívať nádherné pocity naplnenia.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers LibidoUP Spray INNOVATIVE FORMULA 50ml

    Intímny sprej pre zvýšenie libida u žien, väčší pôžitok a ľahšie dosiahnutie orgazmu. Exkluzívny lubrikačný sprej pre diskrétne použitie.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sliquid Organics Silk Hybrid Lubricant 125ml

    Hybridný lubrikant na báze aloe vera a silikónu. Sliquid Organics Silk je intímny lubrikant plný prírodných extraktov. Jeho hybridná zmes vytvára prirodzene hodvábnu a krémovú textúru a dodá vašej pokožke nielen potrebnú klzkosť a hydratáciu, ale aj upokojenie. Je ideálny na použitie na citlivých partiách tela a to aj pre ženy, ktoré trpia zvýšenou citlivosťou pokožky. Vďaka silikónu je tento lubrikant skutočne dlhotrvajúci a jeho čistenie je i napriek tomu veľmi jednoduché.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swiss Navy MaxSize Cream 148ml

    Krém na zlepšenie erekcie, ktorý poskytuje jedinečný, transdermálny systéme na rýchle absorbovanie a okamžité výsledky. Max Size® je aktuálne jediným krémom na zkvalitnenie s Butea Superba.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Nude 100ml

    Pjur Woman Nude bol špeciálne vyvinutý pre jemnú a citlivú pokožku ženy, pričom je úplne bez chuti a zápachu.

    12,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pasante Wild Strawberry 75ml

    Lubrikačný gél Pasante s príchuťou lesných jahôd vám prinesie lahodné potešenie a intenzívny zmyslový zážitok.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Anal 100ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze vhodný predovšetkým na análny styk. AQUAglide patrí medzi najkvalitnejšie lubrikanty na trhu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Get Real The Hand 36cm Skin

    Snívate o autentickej rúčke a zážitkoch prameniacich z hrátok s ňou? Pokiaľ práve nemáte po ruke žiadne ďalšie ruky, než sú tie vaše, vezmite si na pomoc túto ruku The Hand od ToyJoy. Je to realistická replika 36 cm paže s prstami do „kačacieho zobáka“ a mierne zúženým zápästím. Vyrobená je z PVC materiálu bezpečného pre telo, tak si s ňou užite bezpečný, a hlavne sexy zážitok!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 161 až 192 z celkom 1317

  1. 4
  2. 5
  3. 6
  4. 7
  5. 8
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.