×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 33 až 64 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 100ml

    Majú vaše sexuálne hračky citlivé povrchy? Pre Eros All Purpose Cleaner to nie je žiadny problém a môžete si s ním byť vždy istí 100% dezinfekciou a čistotou.

    9,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur Woman Aloe 2ml 10 pack

    Lubrikačné gél na báze vody vyvinutý špeciálne pre ženy a s obsahom prírodného Aloe Vera. Užite si s ním viac potešenia a nechajte gél, aby sa staral o vaše citlivé miesta vďaka zloženiu, ktoré odpovedá tomu, čo ženské intímne partie vyžadujú. Obsah Aloe Vera potom zaisťuje ešte intenzívnejšiu lubrikáciu a zároveň sa stará o pokožku a napomáha k tomu, aby nestratila svoju elasticitu.

    7,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio Anal 50ml

    Milujete análny sex a potrpíte si na prírodné produkty? Vašej pozornosti by emal uniknúť tento prírodný análny lubrikant v ekologickom obale. Gél je na vodnej báze a bol špeciálne vyvinutý pre vášnivé análne hry. Je bez chuti, vône a 100% veganský. Užite si análny sex s prírodným bio lubrikantom Just Glide!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Cleansing Spray 300ml

    Doprajte svojej najobľúbenejšej erotickej hračke správnu starostlivosť a ona vám bude s láskou slúžiť mnoho dlhých rokov. Satisfyer Men Cleansing Spray je určený na pravidelné čistenie, ktoré by malo byť u erotických hračiek samozrejmosťou. Tento dezinfekčný sprej je všestrannou ochranou proti baktériám a vírusom a jeho používaním sa vyvarujete nepríjemným infekciám a iným ochoreniam.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Exotic Escape 200ml

    Vaše chvíľky vášne zahalia kúzlo karibskej noci, pokiaľ zvolíte tento masážny gél 2 v 1 s vôňou juhoamerického ovocia. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Organic Toy Cleaner 150ml

    Hygiena je na prvom mieste! Doprajte ju aj svojim erotickým pomôckam a vybavte sa týmto praktickým sprejom, ktorý vám zaistí, že vaše hračky budú vždy čisté, svieže a pripravené na použitie. Správnym čistením svojim erotickým miláčikom totiž zaistíte aj dlhý život, tak na to nezabúdajte.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Cooling for a Cool Tingling Thrill 300ml

    Chladivý lubrikant ideálny nielen na použitie v kombinácii s masturbátorom Satisfyer Men. Vychutnajte si možnú rozmanitosť vašich erotických hrátok a podľahnite fascinujúcemu chladivému efektu, ktorým otvoríte bránu do sveta nových a osviežujúcich pocitov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vaším náprotivkom. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že si môžete svoje erotické chvíľky užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Sweet Vanilla 200ml

    Chcete svoje chvíľky vášne prebudiť novou energiou? Vyskúšajte tento 2 v 1 masážny gél so sladkou vôňou madagaskarskej vanilky a očarujúcim hrejivým účinkom. Navodíte ním pocity pohody, pokoja a rovnováhy, navyše má úžasné hydratačné a lubrikačné účinky. Hodí sa pre zmyselné masáže všetkých oblastí tela, ktoré bude rozmaznávať svojou jemnou a hodvábnou textúrou.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Neutral 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Warming Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Warming ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pre pokožku a nesmieme vynechať to najlepšie – vzrušujúci hrejivý efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Silicone Lubricant 1000ml

    Kvalitný silikónový lubrikačný gél vhodný ako pre intenzívne styk, tak na masáže. Nezasychá a poskytne vám dlhodobú lubrikáciu. Prichádza s ním na trh overený nemecký výrobca, takže si môžete byť istí zdravotnou nezávadnosťou a určite vás poteší aj praktické litrové balenie s pumpičkou.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 30ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Men Water-Based Lubricant Neutral for Smooth Light Sensation 300ml

    Neutrálny lubrikačný gél vhodný nielen na použitie v kombinácii s vaším obľúbeným masturbátorom Satisyer Men. Užite si ešte intenzívnejšie potešenie s týmto lubrikantom, ktorý podporí autentickosť vašich pôžitkov. Gél môžete používať v kombinácii s kondómami a aj pri milovaní s vašou polovičkou. Neobsahuje oleje, je extrémne šetrný k pokožke a zaisťuje dlhotrvajúcu lubrikáciu, čo znamená, že svoje erotické chvíľky si môžete užívať na maximum.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 50ml

    Starajte sa o svoje intímne partie a o svoje erotické pomôcky zároveň. Tento čistič je veľmi jemný a vhodný na použitie ako na citlivú pokožku, tak i na hračky zo všetkých materiálov. Stačí ho nastriekať a po chvíľke utrieť handričkou či obrúskom. Majte hygienu na prvom mieste a kúpte si tento čistič od prvotriednej značky Eros.

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur We-Vibe Clean 100ml

    Dezinfekčný sprej Pjur We-Vibe Clean bol špeciálne vyvinutý pre všetky erotické pomôcky značky We-Vibe.

    16,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Tento masážny gél s omamnou vôňou lesných plodov vás poteší hneď trojitými účinkami – masážnym, hydratačným a premasťujúcim. Jeho zloženie obsahuje 98,1% prírodných ingrediencií a sladkú arómu lesných jahôd a plodov a jednoducho neodolateľné. Urobte zo svojich spoločných intímnych chvíľok úžasne relaxačné lahôdky s týmto šikovným gélom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Green Tea Toy Cleaner 100ml

    Tento jedinečný dezinfekčný prostriedok na hračky je zložený z prírodných čistiacich prísad, ako je tea tree olej, levanduľový olej alebo antibakteriálna prírodná zložka kôry guave pod ochrannou známkou spoločnosti.

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Women Disinfectant Spray 300ml

    Vibrátory Satisfyer boli vyrobené tak, aby vás vždy vyniesli do siedmeho neba nezabudnuteľne intenzívnymi orgazmami. Niet divu, že svoj malý zázrak na báze tlakových vĺn chcete mať vždy pri sebe. Pri takejto porcii zábavy je potrebné myslieť na pravidelné a dôkladné čistenie, aby váš obšťastňovač zostal čo najdlhšie ako nový.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Natural Waterbased 150ml

    Hľadáte lubrikant so zložením na prírodnej báze, ktorý nebude nijako dráždiť ani tie najcitlivejšie miesta? EasyGlide Natural je úplne šetrný k pokožke a je tiež dermatologicky a klinicky testovaný a skúmaný. Jeho báza je vodná, nemastí, nesmrdí, je neutrálny a má optimálnu hodnotu pH.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B CLEAN 200ml

    Dezinfekčný prípravok vhodný na dezinfekciu rôznych povrchov, nástrojov a hračiek podľa klinických kritérií.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Me You Us Silk Slix Water-Based Lubricant White 250ml

    Lubrikačný gél na vodnej báze ako doplnok prirodzenej lubrikácie. Vychutnáte si s ním intenzívnejšie zážitky, ktoré nebudú nikdy drhnúť, pretože gél zvyšuje pohodlie pri sexe a robí intimitu oveľa príjemnejšou. Jeho zloženie je ideálne na použitie v kombinácii s erotickými hračkami a hodí sa tak na sólo i párové hrátky. Praktická pumpička je čerešničkou na torte pre jednoduché použitie.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Vibrant Kiss Lip Gloss Strawberry Gum 6g

    Tento lesk na pery si zamilujete! Je nekonečne voňavý a zároveň má mierny vibračný efekt. Budete sa s ním bozkávať alebo ho použijete na orálne hrátky? Voľba je na vás! Isté je však to, že bozkávanie aj orálny sex budú iskrivo vzrušujúce, príjemne brniace a nekonečne vzrušujúce.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Renewal Powder 60g

    Starajte sa o svoje hračky z citlivých materiálov, aby vám vydržali robiť radosť čo najdlhšie. Tento púder udržuje materiál Realistic Skin a ďalšie podobné materiály ako nové, takže nestratí svoju hebkosť a sviežosť. Stačí naniesť malé množstvo na čistú a suchú hračku, jemne vmasírovať a razom zmizne všetka lepivosť!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 200ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% vegánsky, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Intimate Earth Mojo Horny Goat Weed Libido Warming Glide 3ml

    Chceli by ste trochu viac rozpáliť? Gél Mojo Horny obsahuje výťažok z rastliny krpčiarka, ktorá pôsobí na mužské libido a navyšuje ho. Okrem toho je gél bez parabénov a vegánsky, takže úplne bezpečný a príjemný pre intímne telesné partie. Použite ho na intímnu masáž alebo v kombinácii s vašou obľúbenou hračkou a užite si ešte intenzívnejšie pocity slasti.

    4,59 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Joyboxx Hygienic Storage System Black

    Chcete, aby vaše erotické hračky boli hygienicky bezpečné a mohli vám slúžiť čo najdlhšie? Zoznámte sa s patentovaným Joyboxxom. Je to prvý úložný box na erotické pomôcky, ktorý vám ponúkne unisex dizajn, priestor na uloženie viacerých hračiek bez toho, aby sa vzájomne dotýkali, zámok i otvor pre nabíjací kábel. Toto nie je len tak nejaká krabička!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 200ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Toyfluid 100ml

    Toyfluid - bezpečný lubrikant, skvele sa hodiaci na všetky erotické hračky! Fun Factory Toyfluid je určený najmä na hračky Fun Factory vyrobené z mäkčeného silikónu.

    13,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio Anal 200ml

    Milujete análny sex a potrpíte si na prírodné produkty? Vašej pozornosti by emal uniknúť tento prírodný análny lubrikant v ekologickom obale. Gél je na vodnej báze a bol špeciálne vyvinutý pre vášnivé análne hry. Je bez chuti, vône a 100% veganský. Užite si análny sex s prírodným bio lubrikantom Just Glide!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA EXTREME Lube 150ml

    Extrémne efektívny intímny lubrikant na vodnej báze, nezanecháva škvrny, extrémne zvlhčenie, bráni proti podráždeniu a odreninám.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Bio 50ml

    Čistá sila prírody! Lubrikant Just Glide Bio je prírodný organický gél na vodnej báze v ekologickom obale. Je bez chuti, bez vône, 100% veganský, bezpečný v kombinácii s latexovými kondómami a úplne vhodný na každodenné použitie. Užite si milovanie s prírodným bio lubrikantom Just Glide.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Špeciálny prášok určený na to, aby materiál vašich obľúbených hračiek Ultraskyn bol stále hebký a príjemný. Je tvorený prírodnými ingredienciami, ktoré nielenže povrch vašej hračky urobia opäť hodvábne hebkým, ale tiež predĺžia životnosť produktu. Ľahko sa aplikuje a dopraje vám pocit ako by to s vašou hračkou bolo zase ako prvýkrát.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.