×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Lubrikačné gély

Položky 65 až 96 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Doc Johnson ULTRASKYN Refresh Powder 35g

    Špeciálny prášok určený na to, aby materiál vašich obľúbených hračiek Ultraskyn bol stále hebký a príjemný. Je tvorený prírodnými ingredienciami, ktoré nielenže povrch vašej hračky urobia opäť hodvábne hebkým, ale tiež predĺžia životnosť produktu. Ľahko sa aplikuje a dopraje vám pocit ako by to s vašou hračkou bolo zase ako prvýkrát.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Clitherapy Balm Bad Day Killer 8g

    Máte pocit, že dnešok je váš najhorší deň ever? To sa občas stane každému, ale nebojte, máme pre vás riešenie! Tento balzam na dušu a klitoris vás dostane do pohody. Má hebkú textúru na báze kokosového a mandľového oleja, zvýši prietok krvi v klitorise a tým aj jeho citlivosť. Jemne ho vmasírujte a užite si príjemne vzrušujúce teplo prúdiace do celého tela i mysle. Túto relaxačnú chvíľu si jednoducho zaslúžite, tak prečo pre seba neurobiť niečo zmyselné a zmysluplné ešte dnes?

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pjur BACK DOOR Super Regenerating Panthenol 250ml

    Chcete zažívať ešte viac pôžitkov z análneho sexu? Pozvite si tento análny lubrikačný gél od značky Pjur, ktorý je na vodnej báze a obsahuje panthenol, ktorý mu dodáva intenzívne hydratačné účinky a tiež harmanček, ktorý intímnu análnu oblasť príjemne upokojuje. Objavte účinky tohto jedinečného gélu so svojím partnerom alebo v kombinácii s erotickými pomôckami.

    57,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros All Purpose Toy Cleaner without Alcohol 50ml

    Vaše milované erotické pomôcky si zaslúžia vašu starostlivosť, rovnako ako si vy zaslúžite ich vzrušujúce funkcie. Tento hygienický čistiť v spreji je báječne šetrný a vhodný aj na citlivé povrchy. Neobsahuje alkohol a jeho pravidelným používaním svojim miláčikom výrazne predĺžite život.

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers SLIDE4EVER Silicone Lube 150ml

    Extrémne účínný lubrikačný gél na báze vody a glycerínu s vlastnosťami silikónového gélu. Vhodný aj na použitie pod vodou.

    11,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 3ml 50 pack

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácie a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Joydivision BIOglide Neutral 3ml 20 pack

    Lubrikačný gél na vodnej báze BIOglide je celosvetovo prvý 100% prírodný lubrikant. Všetky zložky BIO glide sú produkované na prírodnej alebo biotechnologickej báze. Gél sa vyznačuje veľmi dobrou znášanlivosťou, je šetrný k pokožke a podporuje vyvážené pH prirodzeného vaginálneho prostredia.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Intimate & Toy Cleaner 200ml

    Chcete, aby vám vaše erotické pomôcky slúžili čo najdlhšie? Doprajte im potrebnú hygienickú starostlivosť s týmto čističom od Eros. Je ideálny na citlivé povrchy, pretože jeho zloženie neobsahuje alkohol a aj napriek tomu je mimoriadne účinný. Vaše hračky vám budú vďačné.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Cool 120ml

    Kvalitné a účinný lubrikant na báze vody od značky System JO. Je obohatený o francúzsky mentol, takže vám bude spôsobovať príjemné a vzrušujúce brnenie pre ešte intenzívnejšie zážitky. Iste oceníte jeho dlhotrvajúce účinky, hladkosť a kompatibilnosť s erotickými pomôckami a kondómami.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato Decadent Double Chocolate Lubricant Water-Based 30ml

    Máte pocit, že na lubrikačné gély kladiete príliš vysoké požiadavky? Nepoľavujte z nich! System JO ich totiž vypočuje. Tento lubrikant na vodnej báze bude úžasným spoločníkom pri predohre aj pri milovaní. Obsahuje len glycerín rastlinného pôvodu a ďalšie vysoko kvalitné ingrediencie zaisťujú dlhodobú lubrikáciu. A tá chuť? Double čokoládová tortička, ach!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide Neutral 75ml

    Lubrikanty Joydivision sú kvalitné nemecké produkty overené časom! S Aquaglide Neutral sa budete môcť plne ponoriť do vzrušujúcich hier vďaka jeho dlhotrvajúcej schopnosti lubrikácia a optimálnej hladine vlhkosti v niekoľkých kvapkách. Zverte svoje potešenie a spokojnosť najobľúbenejšiemu lubrikantu na európskom trhu.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Cooling Lubricant 150ml

    Snívate o zmyselných zážitkoch? EasyGlide Cooling ich dopraje vám obom! Je to vysoko kvalitný lubrikačný gél na vodnej báze, vyrábaný certifikovaným nemeckým výrobcom (žiadny zajac vo vreci). Jeho špeciálne nemastné zloženie nerobí škvrny a ľahko sa odstraňuje. Konzistencia je príjemná pokožke a nesmieme vynechať to najlepšie - vzrušujúci chladiaci efekt, ktorý vás poriadne rozpáli!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Clitoral Balm 10ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento zmyselne otepľujúci balzam na klitoris, ktorý zvýši citlivosť, a teda aj všetky pocity na maximum. Pripravte sa na to, že sa budete triasť od vzrušenia!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Toy Lube 50ml

    Hľadáte lubrikačný gél, ktorý budú vaše erotické hračky milovať? Just Glide bol navrhnutý priamo pre kombináciu s hračkami, ale samozrejme ho môžete používať aj na bežné milovanie. Je extra hustý a umožňuje hladký a plynulý sex v akejkoľvek polohe as akoukoľvek pomôckou!

    7,90 €

    3,79 €

    +

    -

    Skladom

  • Boy Butter Original Personal Lubricant Pump 59ml

    Jedinečný lubrikant na báze oleja s extra dlhou výdržou. Obsahuje kokosový olej a tiež silnú organickú silikónovú zmes, kombináciou ktorej vzniká dlhotrvajúci, hypoalergénny produkt kombinovateľný s erotickými hračkami. Užite si jeho ohromujúce účinky osamote alebo s partnerom!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO H2O Lubricant Raspberry 30ml

    Lubrikant na báze vody s lahodnou malinovou arómou. Prekvapí vás svojou hladkosťou, dlhotrvajúcimi účinkami a dokonale sladkou chuťou bez pridaného cukru a umelých sladidiel. Je kompatibilný s latexovými kondómami i silikónovými hračkami a je vhodný i pre vegánov.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Glide Premium Lubricant 50ml

    Prečo kupovať obyčajný lubrikant na vodnej báze, keď si môžete vybrať Just Glide Premium! Je obohatený o kyselinu hyalurónovú a panthenol. Vďaka týmto zložkám vám poskytne dlhotrvajúce zvlhčenie a tiež upokojenie pokožky. Vychutnajte si dokonalé milovanie s prémiovým lubrikantom Just Glide Premium!

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B LUBE Thick 250ml

    Mister B LUBE Thick vám ponúkne všetky špičkové vlastnosti lubrikantu na vodnej báze a k tomu ešte niečo naviac! Vďaka svojej hustej konzistencii vydrží skutočne dlho a nevysychá. Zostane na tele i hračkách tak dlho, ako budete potrebovať. Nelepí a je tak ideálny pre hry s dildami alebo kolíkmi, pretože proste na hračke zostane a neskĺzne.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Anal Clean 100ml

    Prvý čistič erotických pomôcok na svete, ktorý je určený špeciálne pre análne hračky. Na trh s ním prichádza značka Bathmate a môžete si byť istí tým, že z vašich hračiek bezpečne odstráni všetky baktérie a zvyšky fekálií.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide White Waterbased Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý by vyzeral ako spermie? EasyGlide White je presne taký a vyzerá, aj pôsobí ako spermie. Je to extra vzrušujúci doplnok, ktorý je šetrný k pokožke nie je mastný a má optimálnu hodnotu pH. Okrem toho je tiež klinicky a dermatologicky testovaný a jeho vôňa aj chuť sú neutrálne .

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Gelato White Chocolate Truffle Lubricant Water-Based 30ml

    Máte pocit, že na lubrikačné gély kladiete príliš vysoké požiadavky? Nepoľavujte z nich! System JO ich totiž vypočuje. Tento lubrikant na vodnej báze bude úžasným spoločníkom pri predohre aj pri milovaní. Obsahuje len glycerín rastlinného pôvodu a ďalšie vysoko kvalitné ingrediencie zaisťujú dlhodobú lubrikáciu. A tá chuť? Malinový lanýž z bielej čokolády, ach!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • SterToy Sterilizer Germicidal Bactericide Ultraviolet

    Zázračná skrinka pre hygienickú čistotu vašich erotických hračiek, aj akýchkoľvek iných doplnkov. Čiže sterilizátor! Stertoy sa postará o sterilizáciu všetkých vašich erotických hračiek, ale aj osobných vecí a všetkého, čo potrebujete aktuálne sterilizovať. Využíva najmodernejšie ultrafialové lampy, ktoré okamžite ničia štruktúru DNA baktérií. Myslite na svoje zdravie a dezinfikujte nielen svoje erotické hračky v Stertoy!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovely Lovers AQUA SLIDE Oil Lube + ALOE Extract 50ml

    Unikátny lubrikant na báze vody s vlastnosťami olejčeka. Veľmi klzký zvlhčujúci gél bráni podráždeniu a odreninám. Vhodný aj na masáž.

    7,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 30ml

    Hybridný lubrikant System JO vám poskytne prvotriednu lubrikáciu! Z 50% je na báze vody a zo zvyšných 50% je na báze silikónu. Je hladký, príjemný a dlhotrvajúci, nikdy sa nelepí a zmýva sa pohodlne vodou. Je kompatibilný s erotickými hračkami, aj s kondómom.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Finger Play Gel 30ml

    Túžite po dokonalej predohre? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento prirodzene pôsobiaci gél na vodnej báze určený na stimuláciu prstami. Obsah aloe vera zaručuje výživu a hydratáciu, vďaka ktorej dosiahnete orgazmus ešte príjemnejšou cestou. Vychutnajte si dotyky na klitorise, vo vagíne alebo na penise s gélom s vôňou po kokose.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Slow Sex Anal Play Gel 30ml

    Túžite po dokonalej vášni? Vyskúšajte niektorý z úžasných produktov z luxusnej kolekcie Slow Sex, ktorá vám ukáže nové spôsoby stimulácie. Napríklad tento análny gél na vodnej báze obsahujúci arniku, harmanček a aloe vera. Úžasne hydratuje, podporuje pružnosť análu a pomáha, aby sa to príliš nezasekávalo. Užite si análnu sexi a kokosovú vôňu tohto gélu!

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mystim Virgin Wonder Renewing Powder 100g

    Ošetrujúci prášok pre vaše erotické pomôcky. Aplikuje sa po umytí, vydezinfikovaní a vysušení. Stačí hračku poprášiť malým množstvom pudru a váš masturbátor bude opäť zamatovo hebký a báječne mäkký.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • EasyGlide Glycerine Free Lubricant 150ml

    Hľadáte lubrikant na vodnej báze bez obsahu glycerínu? EasyGlide Glycerin Free je presne taký! Je transparentný, nemastný a poskytne vám neuveriteľne príjemné pocity. Svojím zložením je totiž šetrný k pokožke a je tiež dermatologicky a klinicky testovaný a skúmaný. Jeho báza je vodná, nemastí, nesmrdí, je neutrálny a má optimálnu hodnotu pH.

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Blackberry 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Černicová príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Classic Hybrid Lubricant 240ml

    Hybridný lubrikant System JO vám poskytne prvotriednu lubrikáciu! Z 50% je na báze vody a zo zvyšných 50% je na báze silikónu. Je hladký, príjemný a dlhotrvajúci, nikdy sa nelepí a zmýva sa pohodlne vodou. Je kompatibilný s erotickými hračkami, aj s kondómom.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Strawberry & Cream 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Príchuť jahôd a smotany vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 164

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.