×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Ochutené masážne oleje

Položky 33 až 64 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Voulez-Vous... Warming Body Oil Bubblegum 35ml

    Chcete niečo viac než len obyčajnú masáž? Vyskúšajte tento hrejivý masážny olej. Je bohatý na prírodné ingrediencie a môžete ich aplikovať na akúkoľvek časť tela, kde váš dych následne vytvorí vzrušivo brniaci príval tepla. A tá vôňa? Žvejky ach!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Spanish Fly 100ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s podmanivou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Organica Massage Oil Maple Delight 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Organica sú prírodné, za studena lisované masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento zlízateľný Maple Delight olej má javorovú vôňu podporujúcu rozkoš a vy si s ním užijete nezabudnuteľne slastné chvíle. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • KamaSutra Naturals Massage Oil Tropical Fruits - Prírodný masážny olej Tropické ovocie

    Ľahká a hodvábna zmes prírodnej sóje, hroznových semienok a mandľového oleja je ideálna na zmyselnú romantickú masáž, aj na denné použitie namiesto krému. K dispozícii je v štyroch lahodných ovocných vôňach.

    30,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Vanilla Gold Pear 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemnými hrejivými účinkami. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver vanilkovo-hruškový olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • System JO Naturals Massage Oil Peppermint & Eucalyptus 120ml

    Esenciálne masážne oleje JO Naturals sú skvele vyvážené! Tvorí ich totiž zmes prírodných vyživujúcich olejov bohatých na vitamíny a prídavok esenciálnych povznášajúcich olejov. Nechajte vonné podtóny naplniť vaše zmysly, ponorte sa hlbšie do svojej masáže a zanechajte vo vás pozitívny a svieži pocit.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Magoon Erotic Massage Oil Spanish Fly 50ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s podmanivou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Erotic Massage Oil Sensation Lavender 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Erotica sú zmyselné, za studena lisované masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento Sensation Lavender podporí váš erotický relax vôňou levandule. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Massage Gel Coconut 30ml

    Snívate o zmyselnej masáži celého tela s vôňou kokosu? Tento vegánsky masážny gél premení vaše sny na skutočnosť! Masírovať s ním môžete aj intímne partie, pre ktoré je úplne bezpečný. Doprajte si ľahko hrejivý sexy pocit a užite si dokonalú predohru.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Coconut & Pineapple 75ml

    Chceli by ste od masáže niečo viac? Použite na to tento luxusný olej, ktorý je jedlý a má nádhernú afrodiziakálnu vôňu. Jeho kvalitu potvrdzuje zloženie na báze prírodných olejov, ktoré zanechajú vašu pokožku hodvábne hladkou. Nachystajte si erotickú večeru s jedlým masážnym olejom s príchuťou kokosu a ananásu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Oriental Ecstasy 50ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s orientálnou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    7,90 €

    3,39 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Organica Massage Oil Natural 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Organica sú prírodné, za studena lisované, masážne oleje, ktoré budú pre vašu pokožku neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento natural olej bez vône bude tešiť toho, kto bude masírovať, aj toho, kto bude masírovaný. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Erotic Massage Oil Desire Vanilla 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Erotica sú zmyselné, za studena lisované masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento Desire Vanilla olej naplní vaše erotické túžby. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Raspberry & Apple 75ml

    Chceli by ste od masáže niečo viac? Použite na to tento luxusný olej, ktorý je jedlý a má nádhernú afrodiziakálnu vôňu. Jeho kvalitu potvrdzuje zloženie na báze prírodných olejov, ktoré zanechajú vašu pokožku hodvábne hladkou. Nachystajte si erotickú večeru s jedlým masážnym olejom s príchuťou malín a jablka.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Naughtier Kit

    Chcete zažívať tie najlepšie zmyselné intímne chvíle? Tak jedine s touto sadou v nádhernom darčekovom balení od luxusnej značky Shunga! Obsahuje hneď 5 produktov, s ktorými spoznáte, čo je skutočná vášeň. Užite si dokonalý orálny sex, úchvatnú stimuláciu klitorisu, perfektnú klzkosť, intenzívnejšie vzrušenie a záverečný mokrý orgazmus.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Love Fantasy 200ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s romantickou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše touhy. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Black Currant with Lime 60ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemným hrejivým účinkom. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver ríbezľovo-limetkový olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Light My Fire Warming Massage Oil Wild Strawberry & Honey 100ml

    Čo keby vaše masáže boli vzrušivo hrejivé a sladko voňavé ako maliny a med? Kvapnite na telo svojho náprotivku trochu tohto masážneho oleja, hlaďte ho/ju a jemne fúkajte, čím ešte viac aktivujete hrejivý efekt. Potom prejdite k bozkom po celom tele a ochutnajte omamnú chuť malinového medu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Oriental Ecstasy 100ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s orientálnou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Light My Fire Warming Massage Oil Soft Caramel & Sea Salt 100ml

    Čo keby vaše masáže boli vzrušivo hrejivé a sladko voňavé ako slaný karamel? Kvapnite na telo svojho náprotivku trochu tohto masážneho oleja, hlaďte ho/ju a jemne fúkajte, čím ešte viac aktivujete hrejivý efekt. Potom prejdite k bozkom po celom tele a ochutnajte omamnú chuť karamelu a morskej soli.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Luxury Body Oil Edible Vanilla 75ml

    Chceli by ste od masáže niečo viac? Použite na to tento luxusný olej, ktorý je jedlý a má nádhernú afrodiziakálnu vôňu. Jeho kvalitu potvrdzuje zloženie na báze prírodných olejov, ktoré zanechajú vašu pokožku hodvábne hladkou. Nachystajte si erotickú večeru s jedlým masážnym olejom s príchuťou vanilky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Erotic Massage Oil Serenity Monoi 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Erotica sú zmyselné, za studena lisované masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento Serenity Monoi má podmanivú vôňou, ktorej sa nebudete môcť nabažiť. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Erotic Massage Oil Seduction Midnight 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Erotica sú zmyselné, za studena lisované masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento Seduction Midnight olej podporí vášen vďaka neodolateľnej kvetinovej vôni. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Light My Fire Warming Massage Oil Bubble Gum 100ml

    Čo keby vaše masáže boli vzrušivo hrejivé a sladko voňavé ako žuvačky? Kvapnite na telo svojho náprotivku trochu tohto masážneho oleja, hlaďte ho/ju a jemne fúkajte, čím ešte viac aktivujete hrejivý efekt. Potom prejdite k bozkom po celom tele a ochutnajte omamnú chuť žuvačiek.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Vanilla 100ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s vanilkovou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Erotic Massage Oil Stimulation Peach 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Erotica sú zmyselné, za studena lisované masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento Stimulation Peach bude stimulovať vaše zmysly nádhernou broskyňovou vôňou. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Swede Fruity Love Massage Sparkling Strawberry Wine 120ml

    Milujete romantické masáže? Kolekcia masážnych olejov Swede Fruity Love Massage predstavuje prémiové produkty s lahodnými príchuťami a príjemnými hrejivými účinkami. Obsahujú prírodné prísady a sú vhodné na masáže i intímne potešenie. Na záver úžasný olej zo svojho náprotivku vášnivo zlížte, je totiž jedlý!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Spanish Fly 200ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s podmanivou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše touhy. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Jasmine 100ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte Massage Oil Jasmine ktorého jazmínová vôňa vás úplne očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Obsahuje jojobový olej, ktorý bude vaša pokožka milovať!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Erotic Massage Oil Love Fantasy 100ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou vôňou? Vyskúšajte tento vysoko kvalitný masážny olej s romantickou vôňou, ktorá očarí a povzbudí vaše túžby. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva. Má dlhotrvajúce účinky a vaša pokožka ho bude milovať!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Just Play Beach Day 100ml

    Ako morský vánok pre vaše intímne chvíľky! Tento masážny olej od Just Play má sviežu letnú vôňu, ktorá navnadí vaše zmysly a dopraje vás veselú prázdninovú náladu. Budete sa cítiť ako na pláži za slnečného krásneho dňa, a to jednoducho chcete!

    11,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Skladom

  • BodyGliss Massage Collection Silky Soft Oil Strawberry & Champagne 150ml

    Objavte nové vzrušujúce výšiny a podľahnite kúzlu zmyselných masáží! Dotyky od vášho náprotivku, ich extrémna jemnosť a číra radosť, presne to vás čaká s týmto luxusným masážnym olejom, ktorý je vhodný aj ako lubrikant pre to najkrajšie milovanie. Vôňa jahôd a šampanského je skvele podmanivá a prebúdza neposlušné myšlienky. Nechajte sa nimi zvádzať.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 106

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.