×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje pre mužov

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Control 2in1 Intimacy & Moisturizing Massage Gel Wild Berries 200ml

    Tento masážny gél s omamnou vôňou lesných plodov vás poteší hneď trojitými účinkami – masážnym, hydratačným a premasťujúcim. Jeho zloženie obsahuje 98,1% prírodných ingrediencií a sladkú arómu lesných jahôd a plodov a jednoducho neodolateľné. Urobte zo svojich spoločných intímnych chvíľok úžasne relaxačné lahôdky s týmto šikovným gélom.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Joydivision AQUAglide 2in1 Massage + Glide Lemongrass 200ml

    Hľadáte univerzálny a kvalitný lubrikant, ktorý by ste mohli používať aj na masáže? S Joydivision Aquaglide 2v1 so sviežou vôňou citrónovej trávy si budete môcť užívať zmyselné pôžitky na všetkých častiach tela! Je totiž ideálny nielen na milostné hry vďaka vyváženému pH, ale tiež na masáže. Zverte svoje potešenie a spokojnosť obľúbenému a kvalitnému nemeckému produktu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shiatsu Massage & Glide Gel 2in1 Silky Touch 200ml

    Vysoko kvalitný masážny a lubrikačný gél v jednom. Má neuveriteľne dlhotrvajúce lubrikačné vlastnosti a zároveň je veľmi príjemný a pokožku zanecháva zamatovo hebkú a hydratovanú. Navyše nelepí a ani nezanecháva škvrny. A jeho hodvábnemu dotyku proste neodoláte!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Duvet Cover - Vinylový povlak na perinu

    Lakovaný, čierny povlak zo silnejšieho vinylu, ktorý vašu perinu bezpečne ochráni pred rôznymi tekutinami!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Red

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Magoon Indian Love Oil 200ml

    Túžite po erotickej masáži s omamnou mystickou vôňou? Vyskúšajte Magoog Indian Love Oil, ktorého vôňa vás očarí a prebudí vaše zmysly. Je rozpustný vo vode a ľahko sa zmýva, má číru farbu a obsah fľaštičky je 200 ml.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Prajete si masáž celého tela alebo radšej intenzívnu stimuláciu klitorisu? S touto čiernou masážnou hlavicou si užijete oboje. Má pre vás nachystaných 24 vibračných režimov, ktorými vás dostane do extáze, tak do úplného relaxu. Tak poďte si to urobiť pekné a príjemné.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Exotiq Body To Body Warming Massage Oil 500ml

    Chcete vziať do exotického raja? A kto by nechcel! Tento masážny olej s hrejivým efektom je hodvábne jemný, vašej pokožke bude príjemný a vaše svaly sa s ním nádherne uvoľnia. Navyše sa pohodlne dávkuje a jeho účinky sú podstatne silnejšie a intenzívnejšie než u iných olejov. Ráčte vstúpiť do raja!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Exotiq Body To Body Oil 500ml

    Chcete vziať do exotického raja? A kto by nechcel! Tento olej je ideálny na masáže telo na telo, je hodvábne hebký a príjemný a vy si s ním vychutnáte neuveriteľné uvoľnenie svalov na celom tele. Pohodlne sa dávkuje a jeho účinky sú podstatne silnejšie a intenzívnejšie než u iných olejov. Ráčte vstúpiť do raja!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet White

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Bordeaux

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litry lubrikantu alebo vari spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Warm Vanilla Gold Pear 50ml

    Lahodne po hruške a vanilke voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Massage Gel Passion Fruit 30ml

    Príjemný masážny gél s príchuťou tropického passion fruit. Vychutnáte si s ním nielen masáže celého tela, ale tiež milovanie a predovšetkým orálny sex. Podľahnite hrejivo-iskriacemu efektu, ktorý vyvoláva, a ochutnajte jeho jedinečnú príchuť.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Užite si tú najlepšiu a najintenzívnejšiu masturbáciu, ktorá je teraz na dosah s nadstavcom Cock-Teaser, ktorý z masážnej hlavice Kink Power Wand urobí ohromne silný masturábor. Jeho vnútorná textúra zaručuje dômyselnú stimuláciu a uzavretý koniec potom ponúka pocity simulujúce sanie. Príjemný a predovšetkým transparentný materiál TPE potom umožňuje sledovať priebeh celej akcie.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Čierna

    Masážna rukavica Fukuoku vás uchváti vibračnými koncami prstov, ktorých schopnosti môžete využiť podľa vašej vlastnej fantázie.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Uvoľnite sa, relaxujte a možno aj explodujte. Dokonalý masážny či stimulačný zážitok vám dopraje iba táto XR Brands masážna hlavica. Jej diamantová textúra vám poskytne intenzívnu masáž a na rukoväti, ktorá vám pohodlne padne do ruky, budete ľahko prepínať medzi 8 vzormi a 3 úrovňami sily. Nájdite uspokojenie a úľavu. Konečne ...

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Užite si nové vlny potešenia s týmto intenzívnym masérom! Vďaka špeciálnemu tvaru a silnému motoru vo vnútri je táto Super Power zbraň ideálna pre tých, ktorí majú radi silnejšie vibrácie. Nechajte hlbokú silu zasiahnuť správne miesto, zatiaľ čo sa ohybná hlava zakriví podľa tvaru vášho tela. Masér dokáže účinne znížiť svalovú stuhnutosť a bolestivosť, zvyšuje prietok krvi a zlepšuje zdravie mäkkých tkanív tela.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Bed Sheet Purple

    Pripravení na klzké radovánky? Táto vinylová plachta razom premení vašu posteľ na vzrušujúce ihrisko! Oceníte ľahké čistenie, nech už ho upatláte čímkoľvek. Chcete olej, penu, litre lubrikantu alebo spermií? Poďte si hrať!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Vince & Michaels Flavored Massage Oil Fizzy Tropical Wine Delight 50ml

    Lahodne po tropickom ovocí voňajúci masážny olej. Jeho zahrievacia schopnosť vám bude nekonečne príjemná a určite oceníte aj to, že je jedlý a môžete ho bez obáv zo svojho náprotivku zlízať. Je zo 100% vegánsky a v praktickom malom balení s obsahom 50 ml. Doprajte si báječne voňavú masáž!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Massage & Glide Gel 2in1 Strawberry 200ml

    Ako si predstavujete ideálny romantický večer? Čo takto jahodová romantická masáž celého tela a tiež intímnych miest? A potom dlhé milovanie plné "ach" a "áno" a tiež "ešte". Na to bude potrebné sa vybaviť kvalitným masážnym a lubrikačným gélom. Vyberte si tento od HOT, nádherne vonia po jahodách, je príjemne klzký a vhodný na masáž i na sex!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Hľadáte najžiarivejšiu hviezdu medzi vibračnými hlavicami? VIM od Fun Factory vyniká hneď v niekoľkých odhľadoch. Poskytne vám čistú silu, ktorá vie hoci bzučivo dráždivá aj nežne jemná. VIM sa pýši technicky pokročilým výkonným motorom a nemôže sa dočkať až vám dá okúsiť svoje dunivé vibrácie. Poďte sa o tejto hračke dozvedieť viac!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Pre bezkonkurenčné upokojujúce alebo intímne masáže sólo alebo v páre. Tento dobíjací vibrátor v štýle masážnej hlavice je v balení s 3 praktickými nástavcami. Má príjemne flexibilnú a silne vibrujúcu hlavu, ergonomický dizajn a dlhú rukoväť, takže sa s ním pohodlne dostanete na všetky miesta, ktoré potrebujete rozmasírovať či potešiť. Vyberte si z 3 nástavcov a užite si podľa svojich prestav.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Stimul8 Massage Oil Box 3x 50ml

    Úžasné masážne oleje S8 sa pýšia jedinečným zložením. Jojobový olej upokojí a zároveň posilní vašu pokožku, mandľový olej má báječné hydratačné a ošetrujúce účinky, sezamový olej je zas neuveriteľne vyživujúci a zvlhčujúci. Užívajte si všetky vitamíny, ktoré oleje obsahujú, a dovoľte vašej pokožke stať sa hodvábne hladkou a uvoľnenou.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Secret Play Kissable Lube & Hot Oil Vanilla 50ml

    Hľadáte niečo, čo bude vhodné na použitie na prevoňaný sex aj príjemne teplú masáž? Vyskúšajte túto novinku od Secret Play. Vanilková príchuť vás dostane do kolien, hrejivá masáž vás nažhaví a ako to bude pokračovať ďalej, je len na vás! Ak vám podobný produkt na nočnom stolíku chýba, je na čase si ho zaobstarať a začať si užívať zmyselné a vášnivé hrátky.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet - Prestieradlo s gumičkou pre uchytenie na matrac Čierna

    Plachta je učená predovšetkým na hry s erotickými olejmi a na ďalšie mokré hry. Vinyl Fitted Sheet je navyše vybavený pružným lemovaním pre dobré uchytenie.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand MensWand Black

    Prvá masážna hlavica špeciálna navrhnutá pre mužov! Tento kompaktný masér, dobíjací cez USB kábel, má úžasne flexibilný krk, takže s ním pohodlne vyviniete ako menší, tak väčší tlak, a ľahko sa dostanete na všetky miesta vášho tela. Vyskúšajte tiež viacúčelový nadstavec vhodný pre sólo jazdu, ale aj predohru alebo ako doplnok k orálnemu sexu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Erotic Massage Oil Aphrodisia Roses 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Erotica sú zmyselné, za studena lisované, masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento Aphrodisia Roses vás dostane svojou afrodiziakálne vôňou ruží! Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fetish Collection Vinyl Fitted Sheet 0251135 Čierna

    Čierna, hladká a lesklá plachta z toho najkvalitnejšieho materiálu vám umožní realizovať všetky vaše fetiš sny a túžby.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Doprajte sebe alebo svojej polovičke maximálnu relaxáciu! Masáž s touto rukavicou bude jedinečná, uvoľňujúca a návyková. Oceľové guľôčky vyvolávajú neuveriteľné pocity, tlačte na ne menej alebo viac a užívajte si uvoľnenie na celom tele.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Všestranná, výkonná a elegantná, taká je táto masážna hlavica. Jej mocné vibrácie vás budú masírovať na citlivých intímnych miestach, ale tiež po celom tele, kde uvoľní svalové napätie. Tmavo fialové prevedenie hlavice s akcentmi z ružového zlata tvoria dohromady nádherný vibračný kúsok s intenzívnou silou. Objavte ju!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • intt Cotton Candy Warming Massage Gel 30ml

    Príjemný masážny gél s príchuťou sladučkej cukrovej vaty. Vychutnáte si s ním nielen masáže celého tela, ale tiež milovanie a predovšetkým orálny sex. Podľahnite hrejivo-iskriacemu efektu, ktorý vyvoláva, a ochutnajte jeho jedinečnú príchuť.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Organica Massage Oil Almond Sweetness 240ml

    Hľadáte niečo viac ako len obyčajný masážny olej? Shunga Organica sú prírodné, za studena lisované masážne oleje, ktoré budú vašej pokožke neuveriteľne príjemné a zanechajú ju hodvábne hebkú. Tento zlízateľný Almond Sweetness olej má sladkú mandľovou vôňu prebúdzajúcu vášeň a vy si s ním užijete nezabudnuteľne slastné chvíle. Nechajte sa rozmaznávať prírodou.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 103

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.