×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje silikón

Položky 97 až 128 z celkom 161

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Shunga Zoa Black

    Niekedy máte chuť na silu, ale inokedy na jemnosť? ZOA vám dá možnosť výberu a prispôsobí sa vašej aktuálnej nálade. Jej jedinečný dizajn bude počúvať vaše vaginálne krivky aj váš klitoris. Príjemne padne do ruky a pohodlne zacieli na miesta, ktoré si práve vyžadujú potešenie. Podľahnite sile výkonného motora a doprajte si nezabudnuteľné orgazmy!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Power Wand Pink

    Pretty Love prichádza na trh s novou kolekciou luxusných hračiek, ktorej súčasťou je aj táto veľmi výkonná masážna hlavica. Vyrobená je z vysoko kvalitných materiálov a samotná hlava je z hodvábne jemného silikónu. Užite si jej dych berúcu silu a masírujte svoje intímne partie i celé telo.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doxy Die Cast 3R Blue

    Vzrušujúca hra, ktoré nemá hranice! Obľúbená Doxy Die Cast prichádza v novom dobíjacom prevedení, avšak nestráca svoju silu. Očarí vás nielen svojimi super intenzívnymi vibráciami, ale tiež pôvabným trblietavým kovovým telom a hebkou silikónovou hlavou, to všetko skryté v praktickom a diskrétnom hliníkovom puzdre. Objavte vzrušujúce uspokojenie so silnou masážnou hlavicou Doxy!

    309 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Stroker Attachment

    Naozaj jedinečný doplnok! Podčiarknite funkciu svojej masážnej hlavice Bodywand a premeňte ju na výnimočný vibračný masturbátor.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Powerful Plug-In Vibrating Massager Cream

    Popredná značka masážnych hlavíc Le Wand prichádza s novým luxusným produktom s napájaním zo siete. Hlavica je na prvý pohľad vskutku nádherná, jej kvalita je bezkonkurenčná a jej sila nepozná hranice. Elegantná rukoväť vám pohodlne padne do ruky, kábel s dĺžkou 245 cm dosiahne naozaj ďaleko a ohybný krk vám umožní dotknúť sa presne tých miest, ktoré potrebujú potešiť. Vyberte si to naj, čo súčasný trh ponúka, a nechajte celé svoje telo zaplaviť vlnou spokojnosti.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • VIVE Shiatsu Black

    Aké je vaše najintímnejšie prianie? Je to elegantná masážna hlavica s úchvatnými funkciami, ktoré vás vezmú do siedmeho neba? Dobíjacia Vive Shiatsu premení vaše sny na skutočnosť! Je to majstrovské dielo s nádherným vzhľadom a dynamickým tvarom, ktoré vám ukáže nepredstaviteľnú extázu. Urobte si nebeský orgazmus.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Táto luxusná masážna hlavica poteší nielen vaše intímne partie alebo namožené svaly, ale aj vaše oči, pretože ju zdobí nádherný kryštál Swarovski. Pillow Talk Cheeky je starostlivo navrhnutá erotická hračka, ktorá síce nie je dlhšia ako 20 cm, ale ukrýva v sebe výkonný motor a jej hlava je vyrobená z toho najpríjemnejšieho silikónu. Nechajte sa hýčkať touto skvostnou masážnou hlavicou a zažívajte s ňou chvíle potešenia, uvoľnenia, vzrušenia aj báječné orgazmy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Viete, koľko duchovnej múdrosti a energie skrýva vaše telo? Vibračná hlavica Akasha vám pomôže objaviť rozkoš i harmóniu nevyhnutnú pre vašu celkovú životnú spokojnosť. Predstavuje dokonalú pomôcku pre relaxáciu i potešenie ruka v ruke s vyspelou technológiou a kvalitnými materiálmi. Začleňte do svojho života viac radosti a buďte spokojnejší než kedykoľvek predtým!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Pink

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa jeho zužujúca rukoväť vie zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Wand Black

    Táto čierna vibračná hlavica vo vašej zbierke hračiek rozhodne nestratí, hoci má pomerne kompaktnú veľkosť! Ukrýva v sebe výkonný motor a ponúkne vám 10 vibračných režimov, ktoré sú na diskrétne použitie príjemne tiché. Laskujte s jej pomocou svoje citlivé intímne miesta alebo si doprajte masáž unavených a natiahnutých svalov kdekoľvek na tele!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masírujte celé svoje telo alebo stimulujte citlivé miesta s touto vibračnou hlavicou Shaka! Je to všestranná hračka s nádherným dizajnom. Vďaka flexibilnému krku sa dostane všade tam, kde sú jej vibrácie potrebné a ponúkne vám 3 vibračné nastavenia a 5 rýchlostí. V balení nájdete tiež pôvabnú tašku, ktorá sa môže stať domčekom pre hlavicu, alebo ju môžete nosiť ako sexi kabelku. Vychutnajte si relaxačnú alebo stimulačnú masáž kedykoľvek budete chcieť!

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Megawand Wand Vibrator Silver

    Hľadáte poriadnu masážnu hlavicu pre poriadnu stimuláciu aj poriadnu masáž? Račte sa zoznámiť s Megawand! Je to dobíjací stimulátor pre nekonečné orgazmické kombinácie. Ponúkne vám 20 vibračných režimov a 8 nastavení intenzity, čo je 160 rôznych možností! Nechajte flexibilnú silikónovú hlavu jemne stimulovať klitoris alebo akékoľvek miesto na vašom tele.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Opulence

    Túžia vaše intímne miesta po jemnom či vzrušujúcom dotyku? Obklopte ich touto luxusnou masážnou hlavicou Opulence, ktorá má nádherne pružnú a na dotyk mäkkú a príjemnú hlavu. Ukrýva sa v nej výkonný motor so 6 vibračnými funkciami a 5 rýchlosťami. A viete čo? Táto skvostná masážna hlavica poteší akékoľvek miesto na vašom tele, ktoré jej vibrácie bude zrovna potrebovať!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať zvnútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám ponúknu 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Blue

    Menšia verzia obľúbenej masážne hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoci je menšia, je stále báječne silná. Ponúkne vám 10 rýchlostí a 6 vibračných vzorov, je nabíjateľná cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand White Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je báječne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Cítite sa silná a nezávislá, ale aj napriek tomu potrebujete niekedy pomôcť? Elegantné erotické hračky z kolekcie Dinky vám pomôžu uspokojiť vaše túžby. Sú nádherné na pohľad a ich funkcie vás dostanú do kolien. Zamilujte si napríklad túto vibračnú hlavicu Jacky O. Má robustnú hlavu s vlnitou textúrou na pružnom ohybnom krku, takže s ňou dosiahnete všade, kam budete potrebovať.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Violet

    Menšia verzia obľúbenej masážnej hlavice Le Wand. Verzia Petite nestráca svoj luxus ani úžasné vlastnosti, a hoc je menšia, je stále báječne silná. Ponúkne vám 10 rychlostí a 6 vibračných vzorov, je dobíjacia cez USB a kamarátiť sa s vami bude aj v sprche.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Sultry Luxurious Dual-Ended Warming Massager Teal

    Máte viac erotických prianí a túžite ako po stimulácii klitorisu silnými vibráciami, tak po dômyselnom dráždení vnútra vagíny? Elegantný a skvostný Sultry od Pillow Talk splní obe vaše priania! Z jednej strany funguje ako vibračná hlavica a z druhej strany sa vie jeho zužujúca rukoväť zmyselne otáčať a zahrievať. Vychutnajte si vrcholy slasti s jednou z najkrásnejších erotických pomôcok.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquawand Black Edition

    Konečne je tu! Krásna vibračná hlavica vyladená k dokonalosti. Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je úžasne flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a je vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých dôb.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nalone Jane Double Vibrator Light Pink

    Úchvatný vibrátor s dvoma použiteľnými koncami! Z jednej strany guľatá hlavica poteší vaše vonkajšie citlivé miestečka aj unavené či natiahnuté svaly po celom tele. Druhá strana vás bude láskať znútra priamo tam, kde je váš G-bod. Oba konce majú vlastný motor a oba vám nabídnem 7 vibračných režimov.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream OMG! Wands #Enjoy Rechargeable Vibrating Wand Fuchsia

    Viete, že čo je malé, môže byť aj neuveriteľne šikovné, praktické a tiež vzrušujúce? Napríklad táto sexi, malá vibračná hlavica zo zábavnej a modernej kolekcie hračiek OMG. Jej hodvábne hebká silikónová hlava vás dostane na prvý dotyk a až začnete objavovať 4 vibračné vzory a 3 úrovne vibrácií, neubránite sa stenaniu. Doprajte si potešenie, ktoré si zaslúžite!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Majitelia DOXY No.3 pozor! Je tu kolekcia nadstavcov na vašu obľúbenú masážnu hlavicu z dielne prestížnej značky Nexus. Tešte sa na tie najkvalitnejšie materiály a tvary pre ženské i mužské uspokojenie. Vyberte si napríklad Nexus Rabbit pre bezkonkurenčnú intenzívnu stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň. Objavte s ním nebeské orgazmy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super sila v krásnej vibračnej hlavici na masáže celého tela, ale aj intímnu stimuláciu. Táto nabíjateľná masážna hlavica Super Strong Wand má extra dlhú rukoväť a pohyblivú masážne hlavu pre pohodlné zacielenie. Ponúkne vám 5 vibračných režimov a 3 vibračné rýchlosti, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidiel na rukoväti. Dostaňte sa aj k horšie prístupným miestam a potešíte sa hebkým dotykom hlavy a úchvatnou vibračnou silou.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovným prútikom menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás svojím zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote i v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade tam, kde je to potrebné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 161

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.