×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Masážne oleje

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy Fame The Evermore 2-in-1 Massager Pink

    Unikátna 2 v 1 hračka pre všetkých, ktorí sa nemôžu rozhodnúť, či si vybrať vaginálny vibrátor alebo masážnu hlavicu. Evermore od TOYJOY prináša maximálne potešenie vďaka hebkému liquid silikónu a 7 vibračným vzorom a 3 rýchlostiam vibrácií. Objavte silu jeho 2 motorov, ktoré vás vezmú do siedmeho konca.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bijoux Indiscrets Bubblegum Play Kit

    Je sladká žuvačková vôňa presne to vaša? Tak z tejto sady sa vám zatočí hlava. Nielen, že je na prvý pohľad úplne nádherná a rozverná, ale hlavne predstavuje to pravé pre hravú intimitu. Tvorí ju dokonalá trojica: hrejivý masážny olej, masážny gél na celé telo a lesk na pery pre orálne potešenie. Navyše vďaka pôvabnému darčekovému baleniu je sada Bubblegum Play Kit perfektná ako prekvapenie pre všetky milovníčky ružové!

    87,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    Malá a silná vibračná hlavička! Jej kapesná veľkosť je priamo roztomilá a jej silné a hlboko dunivé vibrácie sú nečakané. Okrem toho, že sa zmestí do každej kabelky či kapsičky, je tiež vybavená dvoma všestrannými nástavcami, s ktorými môžete skúšať svoje vášne. Tak do toho!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hype Massager

    Štýlová masážna hlavica kompaktných rozmerov z kolekcie Hype poteší nielen vaše intímne partie, ale aj unavené svaly po náročnom dni. Vyrobená je z hebučkého silikónu a jej flexibilná hlava sa pre vás rozvrní v 10 silných vibračných režimoch. Užite si dôkladnú stimuláciu osamote alebo so svojím náprotivkom, ktorého budete môcť s hlavicou Hype aj pohnevať.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Moment Massage Candle by VEDRA Sandalwood-Orange 170g

    Skúste si predstaviť večer pri sviečkach, očarujúcu vôňu, ktorá prebúdza zmysly a tú najlepšiu predohru všetkých čias, kedy olej steká do vašich dlaní a na pokožku. Čo na to budete potrebovať? Jedine túto luxusnú masážnu sviečku Vedra. Po zapálení opojne vonia, najprv sviežo a ľahko, následne intenzívne korenene. Váš čuch zahalí tóny pačuli, cédra, vetiveru a santalového dreva a vy budete v objatí pohodlia a vášne.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Milujete eleganciu a túžite po erotickej hračke presne vo vašom štýle? Práve pre vás je tu kolekcia Glam od Dream Toys! Obsahuje neprehliadnuteľne pôvabné hračky s funkciami pre vaše dokonalé potešenie! A patrí do nej aj Dual Wand Vibe s 2 použiteľnými koncami pre bezkonkurenčnú spokojnosť. Nechajte sa pohladiť vibračnou hlavou na pružnom krku z jednej strany a skúmajte hlbiny rozkoše dômyselne zakriveným vibrátorom na stimuláciu G-bodu zo strany druhej.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bodywand Stroker Attachment

    Naozaj jedinečný doplnok! Podčiarknite funkciu svojej masážnej hlavice Bodywand a premeňte ju na výnimočný vibračný masturbátor.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Liquid Blocker Play Mat Black 200x100cm

    Milujete mokré hrátky? Tak si predstavte, ako budete vyvádzať v tomto nafukovacom bazéniku a ako sa váš klzký sen stane skutočnosťou! Nafúknite okraje a umiestnite podložku na posteľ alebo na zem, jej rozmery 200 cm x 100 cm sú tak akurát.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Snívate o hrejivom a láskyplné dotyku? Táto vibračná hlavica so zahrievacou funkciou vám poskytne rozmanité masáže a zážitky. Hodí sa na erotickú stimuláciu aj na uvoľnenie svalov po celom tele. Vibračná hlavica na jednom konci je skvele príjemná a ponúkne vám 10 vibračných režimov, na druhom konci hračky sa nachádza nahrievacia plocha. Račte uchopiť štíhlu rukoväť, ktorá vašej ruke padne ako uliata a poláskajte každé miesto na tele, ktoré si to bude žiadať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Hľadáte niečo viac než len obyčajnú vibračnú hlavicu? Táto hračka vypočuje vaše priania! Z jednej strany to totiž je klasická vibračná hlavica s pružnou hlavou z hebkého silikónu, avšak jej rukoväť rozhodne nie je tradičná. Je totiž vybavená stimulačným otvorom, ktorý bude vzrušivo nasávať klitoris pomocou tlakových vĺn. Uvoľnite sa, zabudnite na stres a urobte si dobre!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nuru Massage Gel with Nori Seaweed & Aloe Vera 1000ml

    Masáže Nuru sú erotické, zvodné, nevšedné a najviac je na nich sexi, že prebiehajú telo na telo, takže hravo spestria vaše spálňové vyvádzanie. Tento Nuru Gél je naozaj klzký a ideálny na splnenie všetkých vašich Nuru fantázií. Oddajte sa vzrušujúcej masáži, ktorá pre vás bude nezabudnuteľným zážitkom!

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Hriešne prepojenie elegantného skla a príjemného silikónu! Tento jedinečný vibrátor v štýle masážnej hlavice LED od Liaison kombinuje všetky výhody silikónu a skla. Užijete si s ním vonkajšiu alebo vnútornú stimuláciu, je ľahko použiteľný a vychutnáte si ho z oboch strán. A čo je najlepšie? Sklenená časť má vo svojej špičke LED svetielko!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Royal Mini Opal

    Aj malé veci môžu byť neuveriteľne šikovné a hlavne vzrušujúce! Rovnako ako táto maličká vibračná hlavička zo zamatovo hladkého silikónu úchvatnej farby, ktorú nepôjde nemilovať. Mäkká hlava je usadená na pružnom krku a ponúkne vám 10 jedinečných vibračných rýchlostí a vzorov. Vďaka vodotesnosti vám bude príjemnou spoločnosťou aj v kúpeľni a vďaka malej veľkosti ju môžete vziať kamkoľvek so sebou!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Vzrušujúca kvetina, ktorá splní všetky vaše erotické priania! Ruža na pružnom krku je použiteľná ako masážna hlavica a ponúkne vám 10 režimov pulzujúceho poklepávania, čím vás bude zmyselne rozmaznávať, ale zároveň pomôže uvoľniť aj stuhnuté svalstvo kdekoľvek na tele. Druhá časť (rukoväť) nie je nič iné ako vibrátor pre cielenú stimuláciu G-bodu 10 vibračnými režimami. Rozmaznávajte sa ním v kúpeľni, vďaka vodotesnosti nebudú mokré radovánky žiadny problém.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    Taká malá, a pritom taká silná! Táto pôvabná masážna hlavička od Dorcel v sebe ukrýva prekvapivo výkonný motor, ktorý má veľmi tichý a diskrétny chod a dopraje vám 8 rýchlostí vibrácií a 20 režimov. Vďaka flexibilnému krku sa s hlavou dostanete úplne kamkoľvek a potešiť môžete ako klitoris, tak aj unavené svaly kdekoľvek na tele.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Táto luxusná masážna hlavica poteší nielen vaše intímne partie alebo namožené svaly, ale aj vaše oči, pretože ju zdobí nádherný kryštál Swarovski. Pillow Talk Cheeky je starostlivo navrhnutá erotická hračka, ktorá síce nie je dlhšia ako 20 cm, ale ukrýva v sebe výkonný motor a jej hlava je vyrobená z toho najpríjemnejšieho silikónu. Nechajte sa hýčkať touto skvostnou masážnou hlavicou a zažívajte s ňou chvíle potešenia, uvoľnenia, vzrušenia aj báječné orgazmy.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    Cítite, ako vaše telo túži po masáži a vaše intímne miestečka po intenzívnej stimulácii? Naplňte svoje túžby s masážnou hlavicou, ktorej hebučká silikónová hlava vie vibrovať na 5 úrovniach a 7 funkciách. Vezmite ju a rozmaznávajte sa!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana je masážna hlavica vyrobená z mäkkého a pevného silikónu a ABS. Je bezpečná pre telo a poteší vás 3 vibračnými rýchlosťami a 7 rytmami. Je ľahká, stredne veľká a má mierne ohybný krk, takže sa s ňou ľahko manipuluje. Je tiež vodeodolná, takže si s ňou užijete aj v sprche. Doprajte si zmyselnú masáž klitorisu alebo pokojne celého tela!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Majitelia DOXY No.3 pozor! Je tu kolekcia nadstavcov na vašu obľúbenú masážnu hlavicu z dielne prestížnej značky Nexus. Tešte sa na tie najkvalitnejšie materiály a tvary pre ženské i mužské uspokojenie. Vyberte si napríklad Nexus Rabbit pre bezkonkurenčnú intenzívnu stimuláciu G-bodu a klitorisu zároveň. Objavte s ním nebeské orgazmy!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Chcete novú najobľúbenejšiu erotickú hračku? Iste to bude táto malá výkonný masážne hlavice! Je skvele dynamická a vyniká svojou žltou farbou. Jej flexibilná extra veľká hlava vám poslúži pri masážach celého tela aj pri erotickej stimulácii. Vyberajte z 5 vibračných režimov o 3 rýchlostiach!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Super sila v krásnej vibračnej hlavici na masáže celého tela, ale aj intímnu stimuláciu. Táto nabíjateľná masážna hlavica Super Strong Wand má extra dlhú rukoväť a pohyblivú masážne hlavu pre pohodlné zacielenie. Ponúkne vám 5 vibračných režimov a 3 vibračné rýchlosti, medzi ktorými budete prepínať pomocou tlačidiel na rukoväti. Dostaňte sa aj k horšie prístupným miestam a potešíte sa hebkým dotykom hlavy a úchvatnou vibračnou silou.  

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Zháňate elegantnú hračku pre euforické potešenie a slasť? Zoznámte sa s čarovným prútikom menom Oriel od celosvetovo obľúbenej značky Rocks Off. Očarí vás svojím zamatovo hebkým povrchom, pružnou hlavou a jej intenzívne vibrácie si užijete osamote i v páre. Nechajte sa rozvášniť a rozmaznávať všade tam, kde je to potrebné.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Chystáte sa vstúpiť do sveta erotických hračiek a hľadáte tých pravých pomocníkov? Vyskúšajte GoPower, najnávykovejšie hračky na trhu! Medzi ne patrí aj Noah, masážna hlavica pre citlivé intímne miesta, ale aj pre uvoľňujúcu masáž stuhnutých svalov kdekoľvek na tele. Ponúkne vám 25 omamných vibračných funkcií cez hladkú zaoblenú hlavu z príjemného silikónového materiálu. Urobte si dobre na tele aj na duši s touto šikovnou vibračnou hlavicou!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Chcete si urobiť radosť vkusnou a kvalitnou erotickú hračkou? Neprehliadnite pôvabnú kolekciu Emerald Love obsahujúcu sexi pomôcky v krásnom dizajne, ktoré budete milovať! Táto masážna hlavica s pružnou vibračnou hlavou je ideálna pre príjemné masáže po celom tele aj erotickú stimuláciu. Vychutnajte si jej ergonomickosť aj 10 zmyselných vibračných funkcií.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Buttercup Yellow

    Chcete žiariť ako slnko? Celková životná spokojnosť ide ruka v ruke so sexuálnou spokojnosťou. A práve k tej vám s radosťou dopomôže táto slniečkovo žltá erotická hračka s motorom o 10 vibračných rýchlostiach. Uchopte ju za pohodlné koncové očko a nasmerujte flexibilnú hlavu tam, kde jej funkcie aktuálne najviac potrebujete!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Pink

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Love to Love Itsy Bitsy Mini Wand Vibrator Indigo

    Silná stimulácia v malej roztomilej hračke! Itsy Bitsy je luxusná mini hlavica, ktorej kompaktná veľkosť je diskrétnou a pohodlnou voľbou pre všetkých, ktorí hľadajú ľahko prenositeľnú šikovnú erotickú hračku. Užite si so všestrannou pomôckou, ktorá vás môže masírovať aj vzrušivo stimulovať svojimi intenzívnymi a uspokojivými vibráciami pre multi-zmyslové zážitky osamote alebo v páre.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Glider Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu a prináša intenzívnu stimuláciu s úplnou presnosťou. Dráždite ním G-bod a klitoris zároveň alebo ho omotajte okolo žaluďa, omamné orgazmy na seba nenechajú dlho čakať.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pixey Aquamini Black Edition

    Obľúbená vibračná hlavica v menšom prevedení! Je diskrétne tichá a zároveň výkonná. Jej hlava je skvele flexibilná, takže sa s ňou dostanete kamkoľvek, a vyrobená z hebkého a kvalitného silikónu, takže jej dotyk budete milovať. Z rovnakého silikónu je vyrobená aj rukoväť, tak ju uchopte a vychutnajte si tú najpríjemnejšiu masáž všetkých čias.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Loop Penis Play Head Grey

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Pokiaľ máte penis, je veľká pravdepodobnosť, že budete milovať práve tento úžasný nadstavec. Vychutnáte si s ním skvelú sólo masturbáciu alebo aj hrátky v páre a vďaka kvalitnému silikónovému materiálu je neskutočne príjemný a zároveň bezpečný pre telo. Doprajte si orgazmickú stimuláciu celého penisu a uzdičky.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Magic Wand Massager G Spot Vibrator Soft Green

    Hľadáte všestrannú hračku, s ktorou si užijete sólo aj v páre? Ktorá vás bude tešiť, láskať a treba aj masírovať? Tak ju máte priamo tu! Tento Magic Wand Massger sa postará o G-bod, klitoris aj o akékoľvek iné miesto na vašom tele. Vyberte si z 10 vzrušujúcich režimov a zažite pestrú paletu zmyselných pocitov!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Flexi Head Light Blue

    Chcete od svojej obľúbenej masážnej hlavice Le Wand niečo viac? Vybavte ju týmto šikovným nástavcom, ktorý prinesie spokojnosť všetkým miestam, ktorých sa dotkne. Vyrobený je z vysoko kvalitného silikónu, je úžasne flexibilný a bude počúvať vaše kontúry. Použite ho na vnútornú alebo vonkajšiu stimuláciu a vychutnajte si omamné orgazmy.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 79

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.