Prihlásenie
Registrácia
Vaše údaje
Prihlasovacie údaje
Prihlásenie
Detaily
Degustačná sada na zoznámenie s tmavými plantážnymi čokoládami Michel Cluizel Premier Cru. Obsahuje 10 jednotlivo balených štvorčekov čokolád zo 7 plantáží.
Čokolády obsiahnuté v degustačnej sade:
- El Jardin 69% (Kolumbia)
- Los Ancones Noir Bio 67% (Dominikánska republika)
- Mangaro Noir 65% (Madagaskar)
- Mokaya Noir Bio 66% (Mexico)
- Riachuelo Noir 70% (Brazília)
- Vila Gracinda Noir 67% (Ostrov Svätého Tomáša)
- La Laguna Noir 70% (Guatemala)
Získané ocenenia z medzinárodných súťaží:
Mokaya: strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2019, kategória „Bean to Bar Seasoned“
El Jardin : 1 hviezda, Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2018
Moakaya: strieborná medaila, International Chocolate Awards, 2018, kategória „Dark plain origin bars“
Vila Gracinda: zlatá medaila, Academy of Chocolate, 2016, kategória „Best Dark Bean to Bar Under 80%“
Mokaya: strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2013, kategória „Best Dark Chocolate Bean-To-Bar“
Los Ancones: strieborná medaila, International Chocolate Awards, 2012, kategória „Dark plain origin bars“
Los Ancones: zlatá medaila, Academy of Chocolate, Londýn, 2011, kategória „Bean to Bar – Best Dark Bar“
Los Ancones: víťaz, Organic Food Awards, Londýn, 2010
Mangaro Noir: 1 hviezda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2008
Mangaro Noir : strieborná medaila, Academy of Chocolate, 2006, kategória „Best bean to bar“
Mangaro Noir: prvé miesto, Salon du Chocolat, Paríž, 2003
La Laguna Noir: 1 hviezda – Great Taste Award, Guild of Fine Food Association, Londýn, 2019
Balenie, hmotnosť a rozmery: 50 g, 80×175×8 mm
Zloženie čokolád: kakaové bôby, nerafinovaný cukor, pravá Bourbon vanilka. Môže obsahovať stopy orechov, mlieka a lepku.
Výnimočná kvalita surovín: Čo sa surovín týka, dáva si Michel Cluizel naozaj záležať. Dokonca si nechal patentovať ochrannú známku „Nobles Ingredients“ (čiže „urodzené, vznešené suroviny“), ktorá v praxi znamená, že vo svojich výrobkoch používa:
- iba čisté kakaové maslo, bez akýchkoľvek prímesí rastlinných tukov, prírodné Bourbon vanilku namiesto vanilínu,
- nepoužíva sójový lecitín ani umelé arómy,
- všetky výrobky sú 100% bez prítomnosti geneticky modifikovaných organizmov.
Rodinná čokoládovňa Michel Cluizel vyrába výnimočnú čokoládu už od roku 1948. Nachádza sa v Normandii na severe Francúzska.
Ďalšie informácie
Značka | Michel Cluizel |
---|---|
Kategórie | Horká čokoláda, Michel Cluizel |