×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY čierna

Položky 33 až 64 z celkom 76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • F-Machine Gigolo BT-R Fuck Machine Black

    Štýlový, elegantný, sofistikovaný a sexy čierno-modrý. Nie často by ste tieto slová použili na opis stroja, ktorý je navrhnutý tak, aby vás ošukal. Avšak F-stroj vyvinuli laboratóriá vo Veľkej Británii a ukázali svetu to, čo sa predtým považovalo za nemožné. Vďaka najmodernejším technológiám vám teraz môžeme predstaviť vášho nového osobného robotického šukacieho GIGOLA.

    999 €

    769 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Remote Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky a určite si obľúbite aj premakané diaľkové ovládanie s technológiou SenseMotion. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    269 €

    199 €

    +

    -

    Skladom

  • LELO Hugo 2 Black

    Pripravte sa na senzačnú análnu stimuláciu! Predstavujeme luxusný stimulátor prostaty Hugo 2 od Lelo s 2 výkonnými motormi. Skvele sa hodí pre párové aj sólo hrátky, a dokonca ho môžete spárovať s aplikáciou v telefóne. Doprajte si prostatické orgazmy a nekonečne vzrušujúce zážitky.

    219 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Icon Brands Darth Invader Dildo 35cm Black

    Patríte medzi fanúšikov Star Wars? Máme pre vás jedinečné dildo inšpirované práve Star Wars, predstavujeme Darth Invader! Jeho omamné rozmery (dĺžka 35 cm a priemer 7,6 cm) vám doprajú okúsiť vesmírnu Silu a pohrať sa s ním môžete sólo alebo v páre, má koncovú prísavku. Tak nasadať, loď už je tu!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • The Vice The Crotch Rocket Strap-On Black

    Extrémne revolučný Strap-On, ktorý si zamilujete pre jeho maximálnu pohodlnosť! Je navrhnutý tak, aby jeho základňa pekne sedela okolo mužských genitálií, ale hodí sa aj pre ženy, u ktorých umožňuje extra prístup k pohlavným orgánom. Hodí sa pre všetky pohlavia a nosiť ho môžete aj v kombinácii s klietkou na penis, no nie je to báječné?

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Zalo Sesh Compact Sex Machine Obsidian Black

    Milujete luxus, starý Egypt a intenzívnu vzrušujúcu rozkoš? Predstavujeme vám Sesh, kompaktný šukací stroj od prestížnej značky Zalo USA. Sesh je super mocný, pretože ho poháňa prevratná technológia PowerThrust a poskytuje až 6 prírazov za sekundu s rozsahom až 30 mm pre hlboké uspokojenie. Vyberte si jeden z nástavcov a doprajte si prekrásne pocity!

    349 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Vibro Thruster Stroker Black

    Zažite maximálne potešenie s týmto inovatívnym masturbátorom! Je to hračka pre náročných, technická vymoženosť so schopnosťou vibrácií a autentických prírazov. Vyberte si z 10 a 10 funkcií pre širokú škálu vnemov.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Skladom

  • 649 €

    499 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA014-L Wildolo Vibrating Lifelike Soft Silicone Dildo with App 29cm Black

    Snívate o príjemnom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným realistickým dildom, ktoré umožňuje tiež ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok autentického tvaru a veľkých rozmerov, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Kinky Sex Chaise with Love Pillows Red

    Urobte si pohodlie a doprajte si oporu! Táto sexi leňoška splní vaše erotické sny! Je rozložiteľná na 2 časti, takže ju môžete ľahko schovať, pokiaľ bude potreba. Navyše sa jednoducho prepravuje, stačí uvoľniť kovové držiaky a sťahovať či presúvať ju po častiach. Objavujte nové pozície a choďte na to nežne alebo drsne.

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Evoke Rechargeable Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Zmyselná spokojnosť pre nositeľku aj jej partnera či partnerku! Tento čierny strap-on bez nutnosti postroja je nádherne elegantný a zvodne vibrujúci. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 5 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Skladom

  • Strap U Slim Rider Ribbed Vibrating Silicone Strapless Strap On Black

    Štíhle prevedenie, jemná textúra a 9 neuveriteľných režimov, to je to, na čo sa môžete tešiť s týmto úchvatným straponom bez nutnosti postroja. Je dobíjací a ukrýva v sebe 2 výkonné motory pre 3 rýchlosti a 6 vzorov vibrácií. Vychutnajte si dotyk hebkej ho silikónu a splňte si svoje sny.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Free-Standing Sex Swing Black

    Rýchle zostavenie a nové vzrušujúce polohy! Táto hojdačka od You2Toys ponúka nekonečne mnoho nových sexi zážitkov a nula námahy. Jej veľkou výhodou je, že je dodávaná spoločne so základným rámom, takže ju ľahko a rýchlo postavíte.

    599 €

    459 €

    +

    -

    Skladom

  • Le Wand Die Cast Plug-in Vibrating Massager Black

    Milujete luxusné hračky a super výkonné vibrácie, ktoré nemajú obdobu? Predstavujeme nádhernú vibračnú hlavicu od celosvetovo prestížnej značky Le Wand! Die Cast je výkonná pomôcka s kovovým telom pre ťažké a silné dunenie. Nabídne vám 10 vibračných rýchlostí a 20 vibračných vzorov, ktoré nikdy nebudú brať konca, hlavica totiž silu saje priamo zo zásuvky.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe Ditto+ Satin Black

    Objavte dokonalé vzrušenie análnych hier s Ditto+ od značky We-Vibe. Je to vibračný análny kolík, ktorý vám poslúži počas sexu, predohry či masturbácie, a je ovládateľný prostredníctvom aplikácie, takže sa so svojím náprotivkom môžete pohrávať, zatiaľ čo je treba na druhom konci sveta.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • ElectraStim WMCEBP Electro Buttplug

    Pohodlie a vzrušenie išli ruka v ruke a vznikol tak tento neprekonateľne sexy a komfortný análny kolík. Vyrobený je z prémiového vodivého silikónu a je stvorený pre elektro-stimulačné hrátky. Má tenký a pružný krk, takže sa prispôsobí vašim proporciám a bezpečnostná základňa zaistí, že nezajazdí príliš ďaleko. Objavte jeho bipolárne prevedenie, pripojte ho k zdroju a explodujte za zadnými vrátkami.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Pleasure Pair Set Ion + Womanizer Premium 2 Black

    Maximálna blaženosť pre penis aj klitoris! Dvojica tých najlepších erotických hračiek pre neho a pre ňu sa spojila a vytvorila toto jedinečné balenie, v ktorom nájdete Arcwave Ion a Womanizer Premium 2. Obe hračky spája omamná patentovaná funkcia Pleasure Air a keď budete čítať ďalej, dozviete sa, čoho sú pomôcky schopné a prečo ich funkcie musíte vyskúšať.

    429 €

    309 €

    +

    -

    Skladom

  • We-Vibe 15 Year Anniversary Collection Sync 2 + Tango X Black

    Limitovaná We-Vibe edícia pre vaše maximálne potešujúce zážitky! We-Vibe oslavuje 15 rokov a pripravil si pre všetkých milovníkov a milovníčky balenia dvoch bestsellerov – párový vibrátor Sync 2 a intenzívny vibrátor Tango X. Objavte s touto úchvatnou dvojicou nezabudnuteľnú slasť!

    299 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • Arcwave Double the Fun Set Voy + We-Vibe Sync 2 Black

    Keď ide vášeň ruka v ruke s uspokojením, tak s nimi idú aj tieto dve dokonalé erotické pomôcky. Sú nimi masturbátor Arcwave Voy so systémom nastavenia tesnosti a tiež šikovný a cez aplikáciu ovládateľný párový vibrátor We-Vibe Sync 2. Obe hračky patria medzi to najlepšie, čo erotický trh aktuálne ponúka, tak si doprajte absolútnu slasť a potešenie sólo alebo v páre.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Skladom

  • Crave Vesper 2 Black

    Elegantný šperk a zároveň zmyselná erotická pomôcka! Klepete si na čelo? Ale no tak, tento luxusný doplnok si okamžite zamilujete! Značka Crave spája najnovšie technológie a moderný minimalistický dizajn, vďaka čomu vznikol aj tento šperka zároveň vibrátor, s ktorým získate všetko, po čom túžite. Luxusná nerezová oceľ sa bude vynímať vo vašom dekolte rovnako, ako si ju zamilujú vaše intímne časti tela. Majte svoje potešenie stále pri sebe a ozdobte sa pôvabnou retiazkou s jedinečným príveskom, ktorý bude vašim vzrušujúcim tajomstvom.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman Blowbot vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu, vibráciám a príjemnej zahrievacej funkcii. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • Zini Roae Three-Way Pleasure Vibrator Black-Gold

    Spoznajte Roae, stelesnenie úchvatného potešenia! Tento sofistikovaný vibrátor bol starostlivo vytvorený na optimalizovanú trojitú stimuláciu. Dopraje vám novú úroveň slastných orgazmov, pretože sa postará o klitoris, G-bod a A-bod zároveň. Vychutnajte si 15 vibračných vzorov a 5 intenzít a doprajte si hračku, ktorá vás bude milovať rovnako ako vy ju.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Ringmaster Black

    Máte náladu na zmyselné dráždenie? Tento vibrátor vie nielen vibrovať, ale má aj šikovné krúžky, ktoré sa po jeho tele pohybujú hore a dole. Dva výkonné motory majú samostatné ovládanie a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk. A čo viac, vziať si ho môžete aj do kúpeľne, je totiž vodotesný.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Rimba Face Mask with Detachable Gag, Blinkers & Mouth Piece Black

    Pre všetkých, ktorí svoje túžby berú vážne! Táto kukla je starostlivo vyrobená z pravej hovädzej kože, ktorú budete milovať! Má odnímateľný silikónový kolík, masku na oči a rúško, tieto komponenty sú nastaviteľné pomocou kovových praciek. Maska sa zapína na zips a pre pohodlné padnutie si ju v zadnej časti nastavíte pomocou šnurovačky a praciek na krku.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Deluxe Pup Arsenal Set Black

    Cítite sa skôr ako neposlušné šteňa alebo ako drsný trhač? Nech už je to akokoľvek, s touto sadou získate všetko, čo k svojej psej fantázii potrebujete. Obsahuje odolnú masku, postroj, rukavice, pásky na paže, podporný popruh kolík obojok s vodítkom aj kolík s chvostíkom. Pripravte sa na chôdzu po štyroch aj na to, že budete musieť vrtieť chvostom!

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss Sex Spreader Black

    Vaše erotické túžby stále čakajú v rade na splnenie? Teraz je ten pravý čas si ich vychutnať naplno! Predstavujeme vám tento polstrovaný valec, s ktorým zostanú nohy alebo ruky pohodlne roztiahnuté. Disponuje tiež odnímateľnými putami na ruky a členky a je príjemne ľahký, mäkký a pevný zároveň, pretože je vyplnený kvalitnou hustou penou.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss Love Toy Cushion Black

    Prejdite sa na svojom obľúbenom dilde či vibrátore ešte intenzívnejšie! S touto ergonomickou podložkou to bude tá najlepšia jazda. Vyrobená je z kvalitnej hustej peny a je pohodlná na akúkoľvek manipuláciu. Vychutnajte si vytúženú podporu a dotyk hebkého poťahu. Love Toy Cushion je presne ten kus nábytku, ktorý vám v spálni chýbal!

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss XL-Bondage Cushion Black

    Stále hľadáte perfektnú polohu? Poradíme vám, podoprite si panvicu touto erotickou podložkou a možno sa nechajte aj pripútať do pút na členky a zápästia, ktoré sú súčasťou balenia. Táto ľahká podložka z kvalitnej hustej peny vás pohladí zamatovým povrchom a pomôže vám k objaveniu tých najslastnejších prienikov.

    349 €

    269 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss Bondage Cushion Set Black

    Stále hľadáte perfektnú polohu? Poradíme vám, podoprite sa touto sadou 2 erotických podložiek a možno sa nechajte aj pripútať do pút na členky a zápästie, ktoré sú súčasťou balenia. Tieto ľahké podložky z kvalitnej hustej peny vás pohladia zamatovým povrchom a pomôže vám k objaveniu tých najslastnejších prienikov.

    549 €

    419 €

    +

    -

    Skladom

  • Bedroom Bliss Bondage Cushion Black

    Stále hľadáte perfektnú polohu? Poradíme vám, podoprite si panvicu touto erotickou podložkou a možno sa nechajte aj pripútať do pút na členky, ktoré sú súčasťou balenia. Táto ľahká podložka z kvalitnej hustej peny vás pohladí zamatovým povrchom a pomôže vám k objaveniu tých najslastnejších prienikov.

    229 €

    169 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Throne Adjustable Sex Sling with Stand Black

    Chcete si užiť vzrušujúci zážitok bez tiaže? Nasadnite na túto sexy hojdačku, ktorá nie je len tak hocijaká. Poskytne vám oporu aj pohodlie, pretože má polstrovaný povrch a nastaviteľné operadlo. Vzdorujte gravitácii, ale buďte pri tom bezpečne nad zemou!

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Subversion Deluxe Stockade with Sex Machine Black

    Spútajte svojho partnera či partnerku a potrestajte ho intenzívnym prenikaním! Tento doplnok spája šukací stroj a putá, z ktorých nebude úniku. Pevná oceľová konštrukcia prináša stabilitu a zaisťuje správne naklonenie bedier pre dokonalé zacielenie na citlivé miesta. Využite 10 nylonových popruhov na spútanie a na vyšpúlený zadok mu/ju najprv doprajte poriadny výprask.

    1 499 €

    1 149 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 76

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.