×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY modrá

Položky 33 až 64 z celkom 78

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy Urban Bronx Scrotum Sleeve Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Bronx! Je to luxusný silikónový návlek na semenníky, ktorý zvodne vibruje a pulzuje av tele prebúdza vlny extázy. Zvýšte intenzitu príjemných pocitov a pohlaďte svoje túžby.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Nova! Je to luxusný silikónový masturbátor, ktorý môžete pri používaní ľubovoľne stlačiť a prispôsobiť si tak tlak na penis. Jeho pulzačná funkcia vo vašom tele prebúdza nezabudnuteľné vlny extázy. Zvýšte intenzitu príjemných pocitov a pohlaďte svoje túžby.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Elixer Vibrating Double Penetrator Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Elixerom! Je to korálkový vibrátor pre análne alebo vaginálne použitie, ktorého cieľom sú vaše senzačné orgazmy! Svojim tvarom bude vo vás prebúdzať príjemné pocity pri každom zavádzaní aj vyberaní a základňa s praktickým očkom vám uľahčí manipuláciu. Račte v ústrety novej úrovni slasti!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Zephyr Pulasating Stroker & C-Ring Blue

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s ZEPHYR! Je to zvodný all-in-one doplnok, ktorý môžete nosiť ako vibračný krúžok na penis pre intenzívnejšiu erekciu alebo ho môžete použiť ako masturbátor. Vnútorné pulzujúce funkcie zaplavia celé vaše telo príjemnými pocitmi, tak si to nechajte páčiť!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Durex Play Pop & Buzz Vibrating Butt Plug

    Objavte vzrušenie za svojimi zadnými dvierkami a nechajte sa potešiť týmto šarmantným vibračným análnym kolíkom. Stačí ho štedro potrieť kvalitným lubrikantom na vodnej báze, uvoľniť sa a zapnúť vibrácie!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bathmate Hydromax 8 Aqua Blue

    Bathmate HydroMax je absolútnou špičkou na trhu vákuových púmp! Doprajte svojmu penisu dokonalú hydrotechnológiu a zdravie! Má o 35% väčšiu saciu silu a poskytne vám ešte lepšie a rýchlejšie výsledky. Systém Bellows potom predstavuje mäkký tesniaci krúžok pre komfort pri znižovaní tlaku v oblasti penisu a varníkov. Ako bonus je tiež odopínateľný a ľahko sa čistí.

    179 €

    129 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Poseidon's Octo-Ring Silicone Cock Ring

    Vzrušuje vás možnosť objaviť doposiaľ nepoznané? Predstavujeme kolekciu nadpozemských erotických hračiek Creature Cocks, do ktorej patrí aj tento krúžok na penis Poseidon's Octo-Ring. Posilnite s ním svoju erekciu, predĺžte výdrž a oddiaľte vyvrcholenie!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše prianie a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral Perineum Massager Blue

    Tento šikovný potešiteľ sa postará o silnejšiu erekciu a vibráciami poškodí vašu hrádzu! Zážitky s ním budú nezabudnuteľné, a čo viac je pohodlný a stabilný. Vyberte si z 10 funkcií vibrácií a pulzácií a skúmajte nové vnemy.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžky Admiral sú tu pre všetkých! Pevne vás obopnú a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac než príjemný. Vďaka svojej pružnosti a jednoduchému dizajnu predstavujú účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Vibe 1 Blue

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor pre dráždenie bodu G vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Boners Triple Cockring Blue

    Túžite po niečom viac? Nasaďte si na ochabnutý penis tento jedinečný krúžok a až sa váš úd začne zdvíhať, budete sa radovať z dlhšej a pevnejšej erekcie a ešte intenzívnejších orgazmov! Krúžok bude vibráciami a textúrovanou časťou dráždiť hrádzu a rozšírená horná vibračná časť sa postará o spokojnosť vášho náprotivku. Vychutnajte si pohodlné padnutie, komfortné nosenie a hlavne zmyselné vibrácie.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Ava Neo Interactive Thrusting Vibrator Blue

    Chcete dať nový zmysel vašim chvíľam plným potešenia? Dovoľte nám vám predstaviť Avu Neo! Je to pôvabný a luxusný vibrátor so schopnosťou prírazov. Dopraje vám úžasnú vaginálnu stimuláciu, ktorú môžete ovládať aj na diaľku cez aplikáciu v telefóne. Doprajte si niečo viac, s Avou to bude vždy nádherné!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Erica Wearable Vibrator with App Control Dusty Blue

    Urobte si radosť! Kedykoľvek a kdekoľvek. Doma alebo na cestách. O samote alebo v páre. Erica je nová inovatívna hračka od luxusnej značky Svakom, ktorá v sebe ukrýva dva výkonné motory pre vonkajšie aj vnútorné stimuláciu. Je plne ovládateľná cez aplikáciu, v ktorej nájdete množstvo možností a inšpirácie k spokojnosti. Urobte si dobre alebo kontrolu nad vašim potešením zverte vášmu náprotivku.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Spinning Rabbit 1 Blue

    Nová rada Satisfyer Spinning vám jednoducho zamotá hlavu! Toto je vibrátor na dráždenie bodu G a klitorisu zároveň vie vibrovať a rotovať, čím vám poskytne úplne nový erotický zážitok, tak zatvorte oči a vychutnávajte.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Seal You Soon Blue

    Táto hravá malá erotická hračka vám dopraje množstvo radostných okamihov! Satisfyer Seal You Soon je dokonalý rozkošný stimulátor s funkciou tlakových vĺn a perfektne sa hodí aj ako úplne prvá erotická hračka. Nechajte si rozmaznávať klitoris intenzívnymi tlakovými vlnami a dodatočnými vibráciami.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Satisfyer Mission Control Blue

    Orgastická misia začala! Zažite vesmírne vrcholy so Satisfyer Mission Control a bezkontaktnou technológiou Air Pulse! Tento malý rozkošný vibrátor Air Pulse je ideálny pre začiatočníkov a zaujme svojim hravým dizajnom aj funkciami.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curan Man Sterile Lubricated Catheter CH 14

    Katéter pre mužov s problémami s močovým mechúrom, ale aj pre nezbedné hrátky s močovou trubicou. Curan Man katéter je jedinečný pre svoj kompaktný a diskrétny dizajn, ktorý umožňuje praktické ohnutie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curan Man Sterile Lubricated Catheter CH 16

    Katéter pre mužov s problémami s močovým mechúrom, ale aj pre nezbedné hrátky s močovou trubicou. Curan Man katéter je jedinečný pre svoj kompaktný a diskrétny dizajn, ktorý umožňuje praktické ohnutie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Curan Man Sterile Lubricated Catheter CH 12

    Katéter pre mužov s problémami s močovým mechúrom, ale aj pre nezbedné hrátky s močovou trubicou. Curan Man katéter je jedinečný pre svoj kompaktný a diskrétny dizajn, ktorý umožňuje praktické ohnutie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Sapphire G Blue

    Túži váš G-bod po pohladení? Urobte si čas sama na seba av spoločnosti tohto šikovného vibrátora sa nechajte rozmaznávať. Je príjemne flexibilná, takže sa s ním pohodlne dostanete, kam budete potrebovať. Jeho zamatovo hebký silikónový povrch si zamilujete na prvý dotyk a vďaka 10 vibračným rýchlostiam a vzorom sa môžete tešiť na nezabudnuteľné zážitky.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Hide and Seek Blue

    Nenápadné čierne puzdro av ňom dokonale mäkká a pružná časť, ktorá sa nemôže dočkať až do nej vkĺzne váš penis! Vďaka viečku je masturbátor maximálne hygienický a zároveň nenápadný, kto by totiž tušil, že sa v kolku ukrýva vzrušujúca textúra z príjemného TPE materiálu!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Plugged Up Blue

    Predstavte si, aké bude príjemné, až sa do vás budú tieto lahodné guličky jedna po druhej dostávať a dráždiť vás nielen svojim tvarom, ale aj vibráciami o 10 rýchlostiach a funkciách. Tento flexibilný vibrátor má guličkové telo, ktoré je zakončené robustnou základňou a hodvábne silikónový povrch.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Evolved Fierce Flicker Blue

    Je na čase urobiť niečo pre seba a zaobstarať si vibrátor, ktorý bude myslieť na G-bod aj na klitoris! Tento od Evolved sa pýši príjemným zakrivením a hlavne 3 jazýčkami na láskanie vašej perly slasti. Doprajte si duálne potešenie a vyberte si z 12 vibračných vzorov!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Načúvate svojim vnútorným túžbam? Vypočujte ich a kúpte si hračku, s ktorou bude každý všedný deň výnimočný. Tento očarujúce vibrátor má flexibilné telo, takže s ním veľmi ľahko dosiahnete na G-bod. Vychutnajte si presnú a starostlivú stimuláciu vášho najintímnejšieho miesta a doprajte si bezkonkurenčný orgazmus.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Xocoon Love Connection Couples Ring Petrol

    Hračka na vylepšenie párovej intimity! Tento vibračný krúžok na diaľkové ovládanie nie je len tak obyčajný, oproti iným podobným hračkám má totiž tvar písmena C, flexibilné telo a 2 výkonné motory. Doprajte si intenzívne vibrácie pre neuveriteľné pocity.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Fame The Skyler Rabbit Vibrator Blue

    To najlepšie pre G-bod a klitoris! Tento vibrátor má úchvatný ergonomický design, s ktorým to pohodlne pôjde aj hands-free. Dopraje vám duálnu stimuláciu vďaka 2 výkonným motorom pre vonkajšie aj vnútorné slastné pocity. Vychutnajte si dotyk hebkého a mäkkého silikónu a tiež 7 vibračných vzorov a 3 rýchlosti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Trinity Vibes Lubricant Launcher Set of 3 Blue

    Nabite a vystreľte, aké jednoduché! Tieto dávkovače lubrikantu vám umožnia ľahké zamierenie a zvlhčenie vaginálnych alebo análnych ťažko dostupných miest. Pohodlná rukoväť zaistí ľahkú manipuláciu a tešiť sa môžete aj na jednoduché čistenie.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Pussidon Sea Monster Stroker Blue

    Morské príšery sa chcú množiť a vy im v tom musíte pomôcť! Ako? Začnite s týmto masturbátorom, ktorý vás pohltí svojim pružným TPE materiálom, ktorý je príjemne hebký na dotyk. Vnútri vás privíta vzrušujúca textúra a vaše ruky budú držať pevné puzdro, ktorého koncovým viečkom si budete regulovať mieru sania. Kvapnite trochu lubrikantu na vodnej báze a vkĺznite dovnútra objaviť jašterie stimuláciu.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Cocktopus Octopus Silicone Dildo Blue

    Cocktopus prichádza z hlbín morí a oceánov. Je tu preto, aby vás uspokojil svojim chobotnicovým tvarom a dráždilo vašu deviantnú myseľ. Tak popustite uzdu svojej fantázii a prizvite si do spálne toto modré texturované dildo vyzerajúce ako strašidelná chobotnica. Prejdite po ňom prstami, ústami alebo akoukoľvek inou časťou tela a zamilujte sa do jeho zmyselnej textúry.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! Duo Blast Kit C-Ring, Butt Plug, Bullet & Blindfold Blue

    Odstreľte svoj penis a zadok v tandeme s touto perfektnou sadou Duo Blast Kit! Tvorí ju erekčný krúžok na nasadenie na penis a semenníky a tiež análny kolík inšpirovaný mužskou anatómiou, takže perfektne zacieli na prostatu. Zabudnúť nesmieme ani na výkonný mini vibrátor, ktorý môžete zasunúť do kolíka alebo do krúžku. Tak sa chopte ovládača a ide sa na to!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Bang! 21X Silicone Swirl Plug with Remote Blue

    Poďte rozprúdiť vzrušenie vo vašom análku! Tento análny kolík má lahodný zamatovo hebký silikónový povrch a úchvatne stimulačný špirálovitý tvar. Jeho nosenie a hranie sa s ním sa stane návykovou záležitosťou! Baviť vás bude, keď budete sami, ale pohráte sa s ním aj v páre. Chopte sa ovládače a nadiktujte výkonnému motoru intenzívnu stimuláciu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 64 z celkom 78

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.