×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY ružová

Položky 65 až 96 z celkom 186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Taboom Malibu Mouth Gag Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento podmanivý kolík v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení s pôvabnou ružou. Má nastaviteľný popruh pre dokonalé padnutie a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože, takže sa tešte na komfort pri nosení. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s odovzdaním a zvýšenou rozkošou.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Whip Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento rozkošný bič v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení. Má praktickú rukoväť a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s nežným hladením a bolestivými údermi.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Blindfold Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem táto sexi maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zintenzívnite ostatné zmysly. Dodajte vašim intímnym okamihom nový vzrušujúci rozmer!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Wrist Cuffs Set Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto elegantné putá s nádherným zlatým zdobením as rozkošnou mašličkou. Vyžaruje z nich aura luxusu a nežné nezbednosti, ktoré jednoducho nemožno odolať. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Ankle Cuffs Set Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto pevné a praktické putá na členky s rozkošnou mašličkou. Vyrobené sú z PU kože, zdobia ich zlaté detaily a disponujú D-krúžkami a karabínkami pre spojenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Hogtie Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento super štýlový hogtie na spútanie rúk a nôh za chrbtom a získanie tak úplnej kontroly. Pripojte ku krížu putá (nie sú súčasťou balenia) a pripravte sa na napínavé dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Bloom Erogenous Zone Stimulator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Bloom! Je to perfektný stimulátor erotogénnych zón, ktorý vám svojim ergonomickým tvarom pohodlne padne do ruky a umožní vám umeleckým spôsobom skúmať vaše telo. Pohrajte sa s ním sólo alebo v páre.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Twistom! Perfektne sa postará o váš klitoris vďaka funkcii pulzujúcej stimulácie, ktorej nepôjde odolať. Má praktickú ergonomickú rukoväť, ktorá vám pohodlne padne do ruky, ale použiť ju môžete aj na vnútornú stimuláciu. Zažite dokonalé orgazmy sólo alebo v páre.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Flamengo Pulsating G-Spot Vibrator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Flamengom! Je to vzrušujúci zázrak v tvare písmena L, ktorý bude pulzáciami dráždiť váš G-bod a zároveň sa vibráciami starať aj o klitoris. Noste Flamengo v nohavičkách na prechádzke alebo sa s ním pohrajte v spálni sólo či v páre, v každom prípade vás čaká nezabudnuteľná symfónia vnemov.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • ToyJoy Urban Verve Pulsating Clitoral Stimulator Pink

    Snívate o maximálnom potešení? Objavte neporovnateľnú úroveň vášne s Verve! Je to stimulačný prsteň, ktorý sa postará o klitoris svojou pulzujúcou funkciou. Neznamená to však, že s ním nemôžete skúmať aj iné erotogénne zóny, ba naopak, vašej fantázii sa medze nekladú! Tak si ho nasaďte na prst a vydajte sa na cestu za erotickou spokojnosťou.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargeable Butterfly Kiss Pink

    Vychutnajte si nekonečné smyslné potešenie s Butterfly Kiss. Je to dobíjací pôvabný vibrátor, a poskytne vám dômyselnú stimuláciu a vďaka svojmu premyslenému tvaru zasiahne všetky citlivé miestečka. Dajte priechod svojej fantázii, realizujte svoje erotické sny a vydajte sa cestou, ktorú nelemujú stromy, ale orgazmy a to tak, že jeden za druhým!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj táto vibračná hlavica na relaxačné masáže i erotickú stimuláciu vonkajších intímnych miest. Urobte si s ňou dobre a vychutnajte si dotyk jej hebkého silikónu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset G-Spot Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj tento vibrátor na zacielenie na G-bod s 10 vibračnými režimami. Urobte si s ním dobre a vychutnajte si dotyk jeho hebkého silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys Pink Sunset Rabbit Vibrator

    Nádherné pocity a vibrácie pod vašou kontrolou! Predstavujeme novú ružovú kolekciu Sunset od You2Toys, ktorá obsahuje pomôcky vybavené praktickým a dobre čitateľným displejom pre absolútnu kontrolu nad vašou intímnou masážou. Patrí do nej aj tento duálne stimulačný vibrátor pre zacielenie na G-bod aj klitoris s 10 vibračnými režimami o 4 intenzitách. Urobte si s ním dobre a vychutnajte si dotyk jeho hebkého silikónu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Fraya Pink

    Fraya je tu preto, aby vám pokojne každý deň pripomínala, že si zaslúžite slasť! Je to váš nový vzácny klenot, ktorý svojim elegantným prevedením poteší G-bod aj klitoris. Vášeň vo vás zapáli jeho funkcie prírazov a vibrácií a tiež luxusný prémiový silikón. Tak si doprajte hračku, s ktorou vám bude vždy nádherne!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blush Elora Pink

    Elora je tu preto, aby vám pokojne každý deň pripomínala, že si zaslúžite slasť! Je to váš nový vzácny klenot, ktorý svojim elegantným prevedením poteší G-bod aj klitoris. Vášeň vo vás zapáli jeho funkcie hlbokých dunivých vibrácií a tiež luxusný prémiový silikón. Tak si doprajte hračku, s ktorou vám bude vždy nádherne!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Skins Rose Buddies The Rose Twirlz

    Ruža je od pradávna tradičným symbolom lásky a teraz je tiež dokonalým doplnkom pri vašej ceste za vzrušujúcim dobrodružstvom. Táto ružička od Skins je diskrétna a veľmi pôvabná. Spája lásku, vášeň a vzrušenie v nádhernú premyslenú hračku, tak sa ráčte zoznámiť.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Bra Open Crotch Brief Harness Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento neskutočný dvojdielny postroj v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení. Tvorí ho otvorená podprsenka a provokatívne nohavičky s výrezom v tvare srdiečka.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Chain Body Harness Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento neskutočný postroj v sexi ružovo-zlatom štýlovom prevedení. Nastavte si ho podľa svojich potrieb a ozdobte svoje telo bohatými retiazkami.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adalet Spheres Set of 2 Kebel Balls Pink

    Perfektné guličky na posilnenie svalov panvového dna! Sada obsahuje hneď 2, jednu ľahšiu, s ktorou začnete a jednu ťažšiu, ku ktorej sa postupne dopracujete. Vyrobené sú z toho najkvalitnejšieho silikónu a sú teda príjemne hebké a bezpečné pre telo. Zaistite si s nimi pevnejšie panvové dno a tiež intenzívnejšie orgazmy s tým spojené.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • 149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith HSA99 Dream Sky Monster Series Curved Giant Suction Dildo with Vibrations 20.3cm Pink-Purple

    Realistické dildá vás nebaví a hľadáte skôr niečo trochu monštruózneho? Toto dildo s nevšedným tvarom je vyrobené z vysoko kvalitného silikónu, má luxusnú textúru, je mierne zakrivené a má príjemný mäkký povrch. Užite si s ním svoju cestu za potešením a pridajte aj vibrácie, ich úroveň budete diktovať cez ovládač.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571 Mini Thrusting 2in1 Machine & Vibrator Pink

    Hovorí sa, že nič nie je vzrušivejšie ako prírazy! Pokiaľ ste ich ešte nevyskúšali, tento vibrátor je na to ideálny adept! Disponuje funkciou jemných prírazov a vibrácií o 10 režimoch. Zmlsnite si na jeho prirážajúcom pohybe o rozsahu 3 cm a vychutnajte si príjemný dotyk hebkého silikónu.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith C0571-03 Mini Fuck Machine with 3 Thrusting & 10 Vibration Patterns Pink

    Chcete to poriadne rozbehnúť? Predstavujeme mini šukací stroj na dokonalú stimuláciu! Ponúkne vám 3 režimy prírazov a 10 režimov vibrácií, ktoré zmenia váš sexuálny život. Použite odnímateľnú prísavku a vychutnajte si svoju chvíľu maximálnej slasti bez použitia rúk. Táto hračka sa jednoducho postará o to, aby ste sa mali pekne!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA028-M Wildolo Huge Massive Fantasy Girthy Silicone Dildo Vibrator with App 20.9cm Pink

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše priania a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Otouch Magic Stick S1 Pink

    Moderná doba so sebou prináša moderné erotické pomôcky, a práve medzi ne patrí aj tento luxusný vibrátor v novej S1 verzii! Je vyrobený z prvotriedneho silikónu a disponuje pokročilou elektronickou technológiou. Je úžasne príjemný, mäkký a hebký a potešujúce. Vybavený je 4 silikónovými nástavcami pre cielenú stimuláciu, ktoré nepôjde odolať. Doprajte si skutočnú slasť!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • NMC Nippless Silicone Nipple Sucker Set Pink 2pcs

    Hľadáte recept za zaručene sexi predohru? Skúste hru s bradavkami! Tieto silikónové prísavky vaše bradavky pohltia mocným vákuom a zvýšia ich citlivosť na ďalšie láskanie. Sú ľahko použiteľné, príjemne hebké a mäkké a hlavne bezpečné pre telo. Tak neotáľajte a poškádlete dudlíky na prsiach!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Passion Labs Vivid Wearable Vibrator with Remote Pink

    Máte chuť byť trochu nezbedná? S touto vibračnou hračičkou na diaľkové ovládanie to nebude žiadny problém. Vie vibrovať o 9 režimoch od diskrétnych až po vzrušivo silné režimy. Vyrazíte si s týmto vibračným skvostom von? Vďaka magnetu ho pohodlne pripevníte k nohavičkám a komu zveríte ovládač, bude len na vás.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mokko Toys Takir Double Vibrator Pink

    Hľadáte vibrátor, ktorý by sa postaral o vagínu aj zadné dvierka? Predstavujeme Takir od Mokko Toys. Má zvodný realistický tvar a disponuje menším ramenom pre príjemnú análnu stimuláciu. Alebo ho môžete otočiť naopak a nechať ramienko láskať klitoris. Príjemná a vzrušujúca duálna stimulácia to bude vo všetkých prípadoch!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mokko Toys Davina G-Spot Vibrator Pink

    Očarujúce, neodolateľný a vášnivý, taký je vibrátor Davina. Bude to láska na prvý pohľad aj na prvý dotyk. Je príjemne zakrivený, takže bude lahodiť vášmu telu a veľmi pohodlne s ním dosiahnete na G-bod. Vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a čaká vás s ním kolotoč extrémne príjemných pocitov!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • STD Invisible Strapless C-String Transparent Floral Lace Pink

    Súhlasíte, že menej je často viac? Tieto C-string nohavičky toho príliš nezakryjú, ale na druhú stranu sa pekne prispôsobia vašim tvarom a nebudú sa rysovať pod oblečením. Tvoria ich elastické podpery a priehľadná sieťovina s kvetinovým vzorom. Sú takmer neviditeľné, veľmi pohodlné a ponechajú volné boky a zadok.

    7,90 €

    4,59 €

    Nie je skladom

  • Lickgasm Mini 10X Silicone Licking and Sucking Stimulator

    Predstavte si, aké by to bolo, mať deň, čo deň a noc, čo noc po ruke perfektnú erotickú hračku, ktorá urobí maximum pre vaše potešenie. Váš život by s ňou naplnila sexuálna harmónia a spokojnosť. Tak už na nič nečakajte a doprajte si zmyselné sanie, olizovanie a vibrovanie.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 186

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.