×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY vibračné

Položky 97 až 128 z celkom 459

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Stella C Curve Purple

    Verili by ste, že tento roztomilý fialový vibrátor v sebe ukrýva super silný motor? Ťažko uveríte, kým nespoznáte jeho 12 intenzívnych vibračných a pulzačných funkcií na vlastné telo, predovšetkým na G-bod a klitoris. Vyrobený je z luxusného liquid silikónu a jeho hebký dotyk vás bude úplne rozmaznávať a láskať.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo 17cm Purple

    Snívate o dildách s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti od teploty. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Gradient Liquid Silicone Dildo 17cm Blue-Pink

    Snívate o dilde s jedinečným vzhľadom? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do neho aj toto nežne farebné dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a má zakrivenie a tvar pre perfektnú stimuláciu. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Dildox Vibrating Color Changing Liquid Silicone Dildo S 14cm Purple

    Snívate o dildu s jedinečnými vlastnosťami? Predstavujeme úchvatnú kolekciu Dildox od značky Engily Ross. Patrí do nej aj toto fialové dildo z luxusného liquid silikónu pre extra hladký dotyk. Zakončené je prísavkou a medzi ostatnými vyniká tým, že vie zmeniť farbu v závislosti na teplote. Zabudnite na obyčajné dildá a vyberte si dokonalé dildo Dildox!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Hľadáte výkonný masturbátor pre dych vyrážajúce potešenie? Predstavujeme Conor s 2 šikovnými motormi a radom funkcií pre výnimočne príjemné pocity, či už sólo alebo v páre. Prvé, čo si určite všimnete je jeho moderný a futuristický dizajn doplnený o ovládací panel s LED svetielkami, vďaka ktorému vždy budete vedieť, na akej ste práve úrovni. Vyberte si z 8 prirážajúcich pohybov hore a dole a pridajte jeden z 9 vibračných režimov a funkciu vyhrievania.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Pinsy Expandable Anal Plug with Remote Control Black

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný análny kolík? Pinsy od Action je vibračný análny kolík šikovne rozdelený na dve časti. Práve tieto dve časti sa potom vo vašich útrobách rozšíria, a to až o 8 režimoch. Zaveďte ho za zadné vrátka zatvorený, chopte sa ovládača a vychutnajte si, ako sa jeho ramená roztvárajú a vibrácie vás príjemne láskajú.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Siter Vibrator with Hitting Ball & Flipping Tongue 3 Motors Purple

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popolušku splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Siter, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie vibrovať o 7 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom poklepávania šikovnej guličky. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Lizer Vacuum Pump Licking Stimulator with Vibrations Red

    Vzrušujúce prekvapenie, ktoré nikdy neprestanete milovať. Lizer vás na prvý pohľad zaujme svojim očarujúcim zaobleným a kompaktným dizajnom, ktorý perfektne padne do dlane. Ponúkne vám 3 príjemné funkcie na stimuláciu akejkoľvek časti tela od klitorisu až po bradavky. Objavte výnimočne šikovný jazýček a jeho 9 režimov oscilačného pohybu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Limbe Up & Down Vibrator with Flipping Tongue & Hitting Ball Red

    3 výkonné motory, ktoré ako 3 oriešky pre Popolušku splnia vaše najtajnejšie sny! Toto je Limbe, výkonný vibrátor a neuveriteľne príjemnými funkciami. Vie prirážať o 3 režimoch a sústrediť sa bude na vnútornú časť vagíny, zatiaľ čo váš klitoris bude roztekať vplyvom poklepávania šikovnej guličky. Najlepší je však „vnútorný jazyk“, ktorý svojim pohybom zaistí pôsobivú a dych vyrážajúcu stimuláciu, je totiž nádherne pružný, mäkký a textúrovaný na špičke.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Drako Thrusting & Licking Vibrator Red

    Popisok pripravujeme. Zaujal vás tvar tohto vibrátora? Tak verte, že takto tvarovaný nie je pre nič za nič, je strategicky zakrivený tak, aby bez problémov zasiahol všetky vaše citlivé miesta na tele. Drako nie je príliš tuhý a bude vás zvádzať prirážajúcou funkciou o 10 režimoch ťahov. Starať sa bude zároveň aj o váš klitoris, pre ktorý má nachystaných 10 oscilačných funkcií jazýčka.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Garlet Vaginal Pulse & Rabbit Vibrator Purple

    Milujete prekvapenie? Tento vibrátor vás poteší neuveriteľnými spôsobmi, ktoré budú vzrušivo prekvapivé! Jeho meno je Garlet a disponuje pohyblivou vnútornou guličkou pre tie najpríjemnejšie pocity a nechýba mu ani vonkajšie ramienko, ktoré zas nebude zabúdať na klitoris. Garlet je váš nový zmysel sexuálneho života, tak si ho nechajte páčiť!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mia Amalfi Double Pleasure Suction + Up & Down Red

    Milujete ruže? Táto hračka je inšpirovaná nežnosťou kvetov a ponúka omamné a potešujúce funkcie. Má hneď dva použiteľné konce a plyšovo silikónová kvetinka vo svojom strede ukrýva okrúhly otvor, ktorý bude zmyselne nasávať váš klitoris a vy sa budete vznášať blahom. Z druhej strany nájdete prirážajúci vibrátor a bude len na vás, či použijete oba konce zároveň alebo každý zvlášť.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jamyjob Swing-R Heating Effect, Swing Tech & Vibration Masturbator

    Milujete ten pocit, keď vkĺznete do teplého lona? S Jamyjob Swing-R si to budete môcť užívať každý deň! A nielen to, čakajú na vás aj 3 režimy oscilácií (točenie) a 6 režimov vibrácií. Ešte váhate? Čítajte sa ďalej a nechajte sa presvedčiť o tom, že toto je jediná hračka, ktorú potrebujete k svojmu vzrušujúcemu šťastiu.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Murly Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Massaging Ball 3 Motors Tuquoise

    Hľadáte hračku, ktorá zaručí, že sa budete cítiť nádherne a spokojne? Murly je skvele všestranný, nekonečne šikovný a tiež vybavený najpokročilejšou modernou technológiou, ktorá myslí na vaše dobro a slasť. Čítajte ďalej a zoznámte sa s ním!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Vinca Triple Function Vibrator with Clit Hitting Ball & Thrusting Purple

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Vinca, všestranného pomocníka s dokonalými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Vincou samozrejmosťou!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Kubex Masturbator with Licking Tongue, Pulsation & Vibration Black

    Jedinečný masturbátor nielen vzhľadom, ale aj vlastnosťami! Predstavujeme Kubex, luxusnú a modernú hračku, ktorá vám ponúkne 3 rôzne funkcie pre vašu maximálnu rozkoš. Jeho ergonomický dizajn a zaoblený tvar sú veľkoryso dimenzované pre perfektné obopnutie a potešenie vášho penisu.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Velter Triple Function G-Spot Rabbit Vibrator with Clit Hitting Ball & Heating Function Bordo

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Veltera, všestranného pomocníka s 3 úžasnými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Velterom samozrejmosťou!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Action Turis Triple Function Clit Hitting Ball with G-Spot Pulsation & Vibration Purple

    Obzeráte sa po výkonnom a šikovnom vibrátore? Predstavujeme vám Turis, všestranného pomocníka s dokonalými funkciami a pokročilými technológiami. Potešenie, orgazmus, vášeň, spokojnosť, to všetko a oveľa viac je s Turisom samozrejmosťou!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 3 Pink

    Túžite po nebeskom potešení a vibrátore, ktorý bude tým pravým? Jedine s Reflexx Rabbit sa budete cítiť nádherne za všetkých okolností. Jeho dômyselne zakrivený dizajn bude počúvať a rozumieť vášmu telu, takže s ním bez problémov zasiahnete G-bod a malé ramienko bude rozmaznávať klitoris. Zverte svoje erotično 2 výkonným motorom a nechajte sa rozmaznávať.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 1 Purple

    Zažite dvojitú slasť s Reflexx Rabbit 1! Je to duálne stimulačný vibrátor v tvare písmena U a je super flexibilný, takže sa dokonale prispôsobí vašim telesným proporciám a poskytne vám príjemné množstvo tlaku na vaše intímne miesta. Podľahnite sile šikovných motorov a prispôsobte si vibrácie podľa svojej aktuálnej túžby.

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Jimmyjane Pulsus G-Spot Green

    Zažili ste už silný orgazmus vychádzajúci z mocného G-bodu? Váš G-bod si zaslúži pozornosť a keď mu ju venujete, odmení sa vám búrka slasti, ktorú budete chcieť zažívať znova a znova. Pulsus má ergonomický tvar, ktorý obopne vaše telesné kontúry a zameria sa na ono slastné miesto. Zakrivená špička ho potom bude masírovať hojdajúcim pohybom tam a späť a vyvíjať príjemný tlak. Pozadu nezostane ani klitoris, o ten sa totiž postará ďalší motor v základni hračky.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Twisted Ribbed Probe Pink

    Záleží vám na materiáli? Toto sexi hravé dildo je vyrobené z toho najkvalitnejšieho liquid silikónu, ktorý je absolútne hebký a hladký na dotyk. Jeho tvar vám pomôže odomknúť nové úrovne potešenia a rebrovaná textúra zintenzívni pocity. Doprajte si vzrušujúcu stimuláciu s dildom z toho naj materiálu!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Twisted Probe Pink

    Záleží vám na materiáli? Toto sexi hravé dildo je vyrobené z toho najkvalitnejšieho liquid silikónu, ktorý je absolútne hebký a hladký na dotyk. Jeho tvar vám pomôže odomknúť nové úrovne potešenia a koncovým miernym zahnutím zacielite na G-bod aj na prostatu. Doprajte si vzrušujúcu cielenú stimuláciu s dildom z toho naj materiálu!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Mini Wand Pink

    Verili by ste, že táto malinká vibračná hlavička v sebe ukrýva super silný motor? Ťažko uveríte, kým nespoznáte jej 10 intenzívnych vibračných funkcií na vlastné telo či klitoris. Vyrobená je z luxusného liquid silikónu a jeho hebký dotyk vás bude rozmaznávať nielen na intímnych miestach, ale pokojne po celom vašom tele všade tam, kde potrebujete trochu namasírovať a uvoľniť.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stella Mini Massager Orange

    Verili by ste, že táto malinká vibračná hlavička v sebe ukrýva super silný motor? Ťažko uveríte, kým nespoznáte jej 12 intenzívnych vibračných a pulzačných funkcií na vlastné telo či klitoris. Vyrobená je z luxusného liquid silikónu a jeho hebký dotyk vás bude rozmaznávať nielen na intímnych miestach, ale pokojne po celom vašom tele všade tam, kde potrebujete trochu namasírovať a uvoľniť.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Mini Tulip Pink

    To pravé pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor je zakrivený presne tak, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tracy's Dog Automatic Thrusting Masturbator with Rotation Function

    Prahnete po čo najviac realistických zážitkoch? Vyskúšajte to s týmto automatickým masturbátorom, ktorý dôveryhodne napodobňuje sex vďaka funkcii prírazov a rotácií. Jeho mäkký vnútorný rukáv má 3D textúru pre extra dráždenie a pýši sa aj funkciou príjemného zahrievania na teplotu tela. Tak si doprajte niečo luxusné a šikovné.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Big Boss Jewels Amethyst

    Jeho meno hovorí za všetko. Svojou impozantnou postavou dostane Big Boss každého, kto ocení XL potešenie!

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Tiger Jewels Emerald

    Tigerovi žiadna žena neodolá! Vďaka výraznému vrúbkovaniu a zahnutému vrcholku prinášajúcemu intenzívne vibrácie bude váš G-bod vrnieť blahom. Túžite po divokom zážitku? Tlačidlom Turbo dodáte Tigerovi živú energiu, s ktorou vás vynesie až na vrchol. Chceli by ste nežného maznáčika? Užite si nečakane intenzívnu stimuláciu z postupného zavádzania - s každým Tigerovým vrúbkom budete o krok bližšie k slasti.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Volta Jewels Sapphire

    VOLTA je vďaka svojim trepotajúcim sa zakončením skvelý pomocník pre vonkajšiu stimuláciu klitorisu či stimuláciu penisu. Ich rytmický pohyb je zárukou výnimočného milostného zážitku.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Womanizer Next Sage

    Nová dimenzia potešenia! Predstavujeme Womanizer Next, luxusnú erotickú pomôcku s novými technológiami, ktoré vám okrem iného umožnia nastaviť si hĺbku stimulácie. Zažite intenzívne, bohaté a viacnásobné výbuchy slasti vďaka bezkonkurenčnému výkonu, prispôsobeným vzorom a tichému chodu.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY Manta Jewels Garnet

    Erotické pomôcky pre mužov sú často príliš veľké, nevzhľadné, alebo ťažko použiteľné v páre. Elegantná MANTA je ľahko použiteľná ako pri sexuálnom styku, kedy v podstate premení váš penis na vibrátor, tak aj ako pomocník pri orálnom sexe, kedy pomáha navodiť pocit hlbokého hrdla. Nezabudnite ani na použitie pri masturbácii! Drážky MANTY udržia lubrikačný gél na správnom mieste a zaistia vám tak ešte lepší pôžitok.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 459

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.