×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 33 až 60 z celkom 60

  1. 1
  2. 2
  • Kiotos Mesh Chastity Cage S

    Sexy a zároveň funkčná klietka na penis, akú svet ešte nevidel! Tvorí ju z veľkej časti ocelová sieťovina, ktorá působí na penisu super sexy a nebezpečne zároveň. Klietka je vyrobená z vysoko kvalitnej nerezovej ocele a sľubuje pohodlí aj dlhú životnosť. Doprajte si nádych elegancie a hlavne obmedzujúce uzamknutie.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Goldplay Ribbed L

    Milujete hlbokú stimuláciu? Vašej pozornosti by nemalo uniknúť toto Goldplay dildo pre hlboké hrátky. Je príjemne mäkké a pružné, pretože je vyrobené z kvalitného silikónového materiálu, ktorý sa vďaka svojim elastickým vlastnostiam vráti do pôvodného tvaru. Vaše análne zážitky s ním teda budú úplne bezbolestné. Potrénujte s ním svoj análik či vagínu a užite si vzrušujúcu stimuláciu!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zado Men Leather Harness with Metal Cock Ring 2010259 Black

    Pre všetkých milovníkov kože! Tento harness je vyrobený z pravej byvolej kože a tvorí ho sexy remienky s cvočkami a prepojovacie oceľové krúžky. Je nastaviteľný na pracky a disponuje aj špeciálnym krúžkom na penis alebo semenníky. Doprajte si skutočnú kvalitu!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Vulcan Silicone Dildo

    Vzrušuje vás možnosť objaviť doposiaľ nepoznané a užiť si s dildom, ktoré určite iste kopíruje penis monštrá či príšery? Predstavujeme kolekciu nadpozemských dild Creature Cocks, do ktorej patrí aj tento Vulcan. Nechajte sa očariť jeho neobvyklým tvarom, zmyselnou textúrou aj červeno-čiernym prevedením.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Forced Orgasm Saddle Straps Orgasm Belt for Saddle Machine

    Ste hrdou majiteľkou 50X Saddle Pro Sex Machine a rada by ste s týmto strojom vyskúšala aj niečo nové? Máme pre vás túto vychytávku, ktorá poslúži na to, že k svojmu stroju budete pripútaná po celú dobu jazdy. Nebudete sa môcť voľne zvíjať, popruh z vegánskej kože vás pevne chytí okolo pása a jeho ďalšie popruhy sa pripnú priamo k sedlu.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Snívate o monštróznom sexuálnom potešení? Zaistite si večnú spokojnosť s prémiovým Hismith vibračným Fantasy Dildom, ktoré umožňuje aj ovládanie cez aplikáciu v smartfóne. Je to šikovný dizajnový kúsok, ktorý bude počúvať vaše prianie a vzápätí ich plniť, ráčte sa o ňom dozvedieť viac!

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Galaxie Lilac

    Váš nový orgazmický vesmír. Jedine s luxusným Pulse Galaxie sa vydáte za hranice svojich doterajších zážitkov. Na rozdiel od iných podobných stimulátorov ešte lepšie pracuje so vzduchom, tlačí ho a ťahá tak, aby vytvoril omamný sací efekt a rozmaznával váš klitoris. Vychutnajte si tú správnu atmosféru, kedy nabíjacia stanica premieta hviezdy a vy podliehate 5 režimom a 5 intenzitám sania.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Svakom Pulse Galaxie Black

    Váš nový orgazmický vesmír. Jedine s luxusným Pulse Galaxie sa vydáte za hranice svojich dosavadných zážitkov. Na rozdiel od iných podobných stimulátorov ešte lepšie pracuje so vzduchom, tlačí ho a ťahá tak, aby vytvoril omamný sací efekt a rozmaznával váš klitoris. Vychutnajte si tú správnu atmosféru, kedy nabíjacia stanica premieta hviezdy a vy podliehate 5 režimom a 5 intenzitám sania.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex 64X Pro-Shocker Vibrating & E-Stim Prostate Plug Black

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom prostaty, ktorý vám ukáže vrchol mužskej rozkoše. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Alpha-Pro 7X P-THUMP Tapping Prostate Stimulator Black

    Nechajte sa naplniť a vychutnajte si ten pocit, kedy je vaša prostata intenzívne dráždená úplne presným poklepávajúcim pohybom. A chcete ešte niečo viac? So 7X P-THUMP si na svoje príde aj vaša hrádza, a to vďaka zmyselným vibráciám, ktorých intenzitu si budete diktovať cez ovládač. Tak nenechávajte vašu prostatu dlho čakať.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Rosebud Pump with Bras Pump Pistol

    Vrchol pohodlia a presnosti! Táto Rosebud Pump predstavuje manuálnu análnu pumpu s pohárikom na tesnenie, 3 vzrušujúcimi nástavcami a vysoko kvalitnou mosadznou pumpovacou pištoľou. Pumpa je starostlivo vyrobená z prvotriednych materiálov, takže sa tešte na perfektnú odolnosť a spoľahlivosť!

    109 €

    83,90 €

    Nie je skladom

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman PRO vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu hore a dole, vibráciám a príjemnej zahrievacej funkcii. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Wingman Plus Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman PLUS vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu nahor a tiež príjemné dráždenie masážnymi perličkami. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Blowcast Wingman Lite Automatic Masturbator

    Pozor, predstavujeme inovatívne BLOWCAST! Je inšpirovaný vášňou a jeho cieľom je premeniť vaše erotické fantázie na skutočnosť. Wigman LITE vám dopraje jedinečne vzrušujúci zážitok vďaka hladeniu / naháňaniu hore a dole. Disponuje výkonným motorom a taktiež mäkkým textúrovaným návlekom. Nečakajte a objavte pocity ako nikdy predtým.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Spider Cage Metal Chastity Cage

    Zamknite ho! Táto klietka zo zliatiny zinku sa prispôsobí veľkosti a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Stačí otočiť kľúčikom a nositeľ sa z neho jednoducho a jednoducho neodstane! Veľkou výhodou je, že zámok je zabudovaný v tele klece a nemusíte tak používať prídavný visací zámok. Klietka je hygienická a vďaka ventilačným otvorom sa ľahko udrží v čistote. Ideálny spôsob, ako dlhodobo svojmu submisívnemu protivníku odoprieť prístup k penisu a vzrušeniu!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Brutus Goth Cage Metal Chastity Cage

    Zamknite ho! Táto klietka zo zliatiny zinku sa prispôsobí veľkosti a je vhodná aj na dlhodobé nosenie. Stačí otočiť kľúčikom a nositeľ sa z nej jednoducho a jednoducho neodstane! Veľkou výhodou je, že zámok je zabudovaný v tele klietky a nemusíte tak používať prídavný visiaci zámok. Klietka je hygienická a vďaka ventilačným otvorom sa ľahko udrží v čistote. Ideálny spôsob, ako dlhodobo svojmu submisívnemu náprotivku odoprieť prístup k penisu a vzrušeniu!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • E-Stim Electro Egg Small

    Vstúpte do sveta dych vyrážajúceho vzrušenia s Electro Egg! Je to pôvabne tvarované vajíčko s červeným izolačným krúžkom, ktorý od seba oddeľuje 2 úchvatne lesklé polovice. Hodí sa pre vaginálne aj análne použitie a dopraje vám nielen príjemný pocit naplnenia, ale predovšetkým zmyselnú elektro-stimuláciu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Gender X Double My Pleasure Black

    Dvaja je vždy viac ako jeden! Tento vibrátor má dva rôzne tvarované vibračné konce, oba určené pre vzrušujúcu análnu stimuláciu. Hodí sa pre párové aj sólo hrátky, dobíja sa cez USB kábel a ovládanie je tiež hračka. Vyberte si z 8 rýchlostí a funkcií vibrácií a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Reaper Silicone Dildo Red

    Vzrušuje vás možnosť objaviť doposiaľ nepoznané a užiť si s dildom, ktoré určite iste kopíruje penis monštrá či príšery? Predstavujeme kolekciu nadpozemských dild Creature Cocks, do ktorej patrí aj tento Reaper. Nechajte sa očariť jeho čierno-červeným dizajnom a hrozivo veľkými hrebeňmi vytvárajúcimi omamnú textúru.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Cuffed & Loaded Travel Bag with Handcuff Handles

    Štýlová bondage taška pre vaše erotické poklady! Je dostatočne veľká, takže sa do nej zmestí všetko, čo potrebujete mať po ruke pre noc plnú vášne. Vyrobená je z odolnej umelej kože, takže jej nepohrdnú ani vegáni. Najlepšie na nej sú dvoje kovové putá, ktoré fungujú ako uchá tašky.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lickgasm Lickgasm Kiss & Tell Pro Dual-Ended Kissing Vibrator Red

    Milujete bozky a nemôžete sa ich nabažiť? S Lickgasm sa môžete nechať bozkávať donekonečna! Je to obojstranná hračka, ktorá má z jednej strany vibrátor a zo strany druhej ústa so šikovným jazykom aj pery. Užite si 3 rýchlosti a 7 vzorov vibrácií pre zmyselné prenikanie aj 4 rýchlosti a 6 vzorov vibrácií a bozkov.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Cocktopus Octopus Silicone Dildo Blue

    Cocktopus prichádza z hlbín morí a oceánov. Je tu preto, aby vás uspokojil svojim chobotnicovým tvarom a dráždilo vašu deviantnú myseľ. Tak popustite uzdu svojej fantázii a prizvite si do spálne toto modré texturované dildo vyzerajúce ako strašidelná chobotnica. Prejdite po ňom prstami, ústami alebo akoukoľvek inou časťou tela a zamilujte sa do jeho zmyselnej textúry.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Creature Cocks Hydra Sea Monster Silicone Dildo Purple

    Vzrušuje vás možnosť objaviť doposiaľ nepoznané a užiť si s dildom, ktoré určite iste kopíruje penis monštrá či príšery? Predstavujeme kolekciu nadpozemských dild Creature Cocks, do ktorej patrí aj tento Hydra Sea Monster. Je to slaná morská príšerka s 3 hlavami pripravenými vás potešiť a preniknúť do vás.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zeus Electrosex E-Stim Pro Panty Vibe with Remote Control Black

    Zažite vzrušenie z elektro-stimulácie s týmto šokujúcim a vibrujúcim stimulátorom do nohavičiek, ktorý vás môže dráždiť kedykoľvek a kdekoľvek. Je úžasne hravý, vyrobený z kvalitného silikónu a vybavený funkciou elektro-stimulácie, ku ktorej nebudete potrebovať žiadny zdroj, pretože všetko zvládnu dva výkonné vnútorné motory. Tak uchopte ovládač a nechajte sa „polechtat“.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Master Series Forced Spread Stainless Steel Anal Explorer Silver

    Viete o nejakom análiku, ktorý potrebuje vycvičiť na väčšie roztiahnutie? To je úloha presne pre túto pomôcku! Anal Explorer je vyrobený z nerezovej ocele a pomôže roztiahnuť zadné dvierka od 4 cm do 9,7 cm v priemere! Užite si dotyk pevnej studenej ocele alebo naopak pekne hrejivé, pomôcku môžete pred použitím zahriať alebo ochladiť!

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Snap-On Vibrating Silicone Anal Plug & 3 Tails with Remote

    Ste niekedy divoká šelma a inokedy zas radostný zajačik? S touto sadou vibračného análneho kolíka a 3 chlpatých chvostíkov budete môcť svoj zvierací imidž meniť, ako vám bude libo. Výmena chvostíka na kolíku je jednoduchá a rýchla a kolík z prémiového silikónu bude rozmaznávať vaše zadné dvierka bez ohľadu na chvostík. Užite si 3 úrovne intenzity a 7 vzorov vibrácií, medzi ktorými budete prepínať cez diaľkový ovládač.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tailz Moving & Vibrating Bunny Tail Anal Plug with Remote Pink

    Čo je najlepšie na zajačikoch? No predsa chvostíky! Premeňte sa na sexi zajačika s rozkošným ružovým chvostíkom a vychutnajte si vo svojom análiku 2 rýchlosti vrtenia a tiež 10 vibračných režimov. Navyše vďaka diaľkovému ovládaniu si zajačiu zábavu užijete aj s partnerom. Zamilujte si sexy zmyselný pocit s mäkkým chvostíkom a vibráciami a vrtením.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Lovebotz Small Cylinder for Milker Deluxe Stroker

    Zbožňujete funkcie svojho Milkeru? S týmto nástavcom ich budete milovať ešte viac! Je pomerne malý a pružná guma, ktorá nadstavec lemuje, zaručuje dokonalé tesnenie a realistické ťahy. Tento valec pohltí predovšetkým špičku vášho údu a bude ho nasávať dômyselne a účinne, kým sa nedotknete dych vyrážajúceho vrcholu. Kombinujte iba s lubrikantmi na báze vodu a nezabúdajte na dôkladné čistenie po každom použití.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 33 až 60 z celkom 60

  1. 1
  2. 2
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.