×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 65 až 96 z celkom 235

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Cottelli Fantasy Mesh & Ribbon Look Short Dress with Thong 2718600 Black

    Extravagantná sexy sieťovina a zvodne odhalené ramená! Cieľom týchto šiat je prebudiť fantáziu a nažhaviť atmosféru. Možno sa vám tomu teraz nechce veriť, ale sú extrémne pohodlné a príjemné na nosenie, pretože sú super pružné. V balení nájdete aj malé krajkové tangá, tak si ich nezabudnite k šatám obliecť.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Long Sleeved Body 2643642 Black

    Super pohodlné, ale aj nekonečne očarujúce! Toto body podnieti vašu fantáziu a príjemne obopne vaše telo. Je ušité z jemného, mäkkého a super pružného materiálu. Má nápaditý pruhovaný vzor, stojačik a dômyselné prestrihy. Prilákajte pozornosť na trblietavo-kamienkový detail v oblasti poprsia.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Soft Crotchless Bondage Look Body 2643626 Black

    Zvodná sieťovina, bondage vzhľad a otvorený rozkrok, toto body prebudia všetky vaše fantázie! Je ušité z pružnej sieťoviny a zdobí ho bondage štruktúry. Body má dvojité ramienka, veľký výstrih na chrbte a vďaka pružnosti je absolútne komfortný na nosenie, tak poďte do neho.

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Cottelli Fantasy Long Sleeved Crotchless Lace Catsuit 2551373 Black

    Pre špeciálne príležitosti a maximálnu zvodnosť! Tento vzrušujúci bodystocking od Cottelli Fantasy má dlhé rukávy a luxusný krajkový vzhľad, ktorý popúšťa uzdu fantázii. Moderný výstrih je lemovaný „riasovou“ čipkou a vytvára pôvabný vzhľad poprsia. Tak čo, už viete, kedy si ho oblečiete?

    30,90 €

    21,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Black

    Zvodná kombinácia tajemna, vzrušenia a štýlu. Predstavujeme tieto starostlivo vyrobené svorky na bradavky s koncovými guľatými hrotmi a tvarom, ktorý dodá vašim erotickým hrátkam estetický pôvab a hmatový pôžitok. Sú všestranné, hodia sa pre nováčikov aj skúsených milovníkov a milovníkov a ponúkajú perfektnú rovnováhu medzi pohodlím a intenzitou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Pinwheel Gold

    Chcete pri svojich intímnych hrátkach okúsiť dotyk tajomna? Postup je nasledujúci: vezmite si do ruky túto elegantnú pomôcku z kvalitnej nerezovej ocele a prechádzajte s ňou po pokožke vášho náprotivku. Bude záležať len na vás, aký tlak na koži vyviniete a ako veľmi to bude alebo nebude bolieť!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Silver

    Zvodná kombinácia tajomna, vzrušenia a štýlu. Predstavujeme tieto starostlivo vyrobené svorky na bradavky s koncovými guľatými hrotmi a tvarom, ktorý dodá vašim erotickým hrátkam estetický pôvab a hmatový pôžitok. Sú všestranné, hodí sa pre nováčikov aj skúsených milovníkov a milovníčky a ponúka perfektnú rovnováhu medzi pohodlím a intenzitou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kiotos Ball Tip Nipple Clamps Rose Gold

    Zvodná kombinácia tajemna, vzrušenia a štýlu. Predstavujeme tieto starostlivo vyrobené svorky na bradavky s koncovými guľatými hrotmi a tvarom, ktorý dodá vašim erotickým hrátkam estetický pôvab a hmatový pôžitok. Sú všestranné, hodia sa pre nováčikov aj skúsených milovníkov a milovníkov a ponúkajú perfektnú rovnováhu medzi pohodlím a intenzitou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Angie Lynx Pocket Pussy Skin

    Pôvabná jemnučká vagína prekrásnej Angie Lynx môže byť iba vaša! Tiež túto seňoritu jednoducho zbožňujete? Napokon ju môžete mať len pre seba! Jej vagína je skvele pružná a vy si v nej budete pripadať ako v skutočnej Angie. Pohodlne padne do ruky, je príjemne mäkká a realistická, stlačte jej a užite si jej tesnosť, bude to skutočná orgazmická radosť!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Private Itsxlilix Pocket Pussy Skin

    Pôvabná jemnučká vagína prekrásnej Itsxlilix môže byť iba vaša! Tiež túto seňoritu jednoducho zbožňujete? Napokon ju môžete mať len pre seba! Jej vagína je skvele pružná a vy si v nej budete pripadať ako v skutočnej Itsxlilix. Pohodlne padne do ruky, je príjemne mäkká a realistická, tak ju stlačte a užite si jej tesnosť, bude to skutočná orgazmická radosť!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Perfektná lahôdka pre vaše zadné dvierka! Tento rozkošný análny kolík vás poteší svojim zábavným prevedením pripomínajúcim zmrzlinu a tiež tvarom, ktorý vás v zadočku pekne rozdovádza. Zbláznite sa z jeho sladkej ružovej farby a jedinečného dizajnu pre ľahké zavádzanie a pohodlné nosenie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Bits Anal Gnome Butt Plug Pinn

    Vtipný kamarát pre vaše zadné dvierka! Tento rozkošný análny kolík vás poteší svojim zábavným prevedením pripomínajúcim trpaslíka a tiež textúrou a tvarom, ktorý vás v zadočku pekne rozdovádza. Zbláznite sa z jeho výrazne ružovej farby a jedinečného dizajnu pre ľahké zavádzanie a pohodlné nosenie.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Twisted Probe Pink

    Záleží vám na materiáli? Toto sexi hravé dildo je vyrobené z toho najkvalitnejšieho liquid silikónu, ktorý je absolútne hebký a hladký na dotyk. Jeho tvar vám pomôže odomknúť nové úrovne potešenia a koncovým miernym zahnutím zacielite na G-bod aj na prostatu. Doprajte si vzrušujúcu cielenú stimuláciu s dildom z toho naj materiálu!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Eros Stimulation Clit Oil 15ml

    Máte chuť na objavovanie nových pocitov? S týmto vzrušujúcim stimulačným olejom dosiahnete nové výšiny slasti! Jeho kvalitné zloženie obsahuje prírodné účinné zložky a vytvára príjemné mravčenie na klitorise a pocit, z ktorého sa vám budú triasť kolená. Bude stačiť jedna alebo dve kvapky, jemné v masírovaní a potom už len zatvorte oči a užívajte si to.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade F326 Wrist Wallet with Hidden Zipper

    Luxusný doplnok, ktorý je nielen štýlový, ale aj funkčný! Toto sú dve malé peňaženky na zápästie z nádherného prémiového power wetlook čierneho materiálu, ktorý kombinuje sofistikovanosť, pôvab aj praktickosť. Návleky majú skryté vrecko na zips, kam bezpečne uložíte svoju hotovosť alebo napríklad kľúč.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Noir Handmade H075 Pair Of Wrist Wallet with Hidden Zipper

    Luxusný doplnok, ktorý je nielen štýlový, ale funkčný! Toto sú dve malé peňaženky na zápästie z nádherného wetlook čierneho materiálu, ktorý kombinuje sofistikovanosť, pôvab aj praktickosť. Návleky majú skryté vrecko na zips, kam bezpečne uložíte svoju hotovosť alebo napríklad kľúč.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 7" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vypadalo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a působí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Pipedream King Cock 6" Cock Flesh

    Snívate o dilde, ktoré by vyzeralo ako pravý penis a zvládalo aj hard hrátky? Prestaňte snívať a prezrite si kráľa medzi dildami – King Cocka. Jeho vzhľad je dokonalý, má perfektne vytvarované žilky aj žaluď a pôsobí úplne realistickým dojmom. Silná koncová prísavka bude držať na akomkoľvek hladkom povrchu a dildo sa vďaka nej hodí aj pre strap-ony. Pozerajte sa do jeho autentického vzhľadu a kvalitného materiálu

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Touch Massage Oil by VEDRA Bergamot 100ml

    Doprajte si skvostný dotyk luxusného oleja na svojej pokožke a oddajte sa tej najlepšej masáži všetkých čias! The Touch by Vedra vodí po bergamote a vaša pokožka ho bude milovať. Hodí sa na každodenné použitie ako rituálna starostlivosť o telo alebo na zmyselné masáže. Vaša pokožka bude vďaka nemu ešte jemnejšia a olej zosilní intenzitu dotyku. Vyskúšajte ho aj pri predohre, kedy zvyšuje potešenie a intimitu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • FUN FACTORY The Touch Massage Oil by VEDRA Lavender 100ml

    Doprajte si skvostný dotyk luxusného oleja na svojej pokožke a oddajte sa tej najlepšej masáži všetkých čias! The Touch by Vedra vodí po levandule a vaša pokožka ho bude milovať. Hodí sa na každodenné použitie ako rituálna starostlivosť o telo alebo na zmyselné masáže. Vaša pokožka bude vďaka nemu ešte jemnejšia a olej zosilní intenzitu dotyku. Vyskúšajte ho aj pri predohre, kedy zvyšuje potešenie a intimitu.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Wrist Cuffs Set Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto elegantné putá s nádherným zlatým zdobením as rozkošnou mašličkou. Vyžaruje z nich aura luxusu a nežné nezbednosti, ktoré jednoducho nemožno odolať. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Ankle Cuffs Set Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patria sem aj tieto pevné a praktické putá na členky s rozkošnou mašličkou. Vyrobené sú z PU kože, zdobia ich zlaté detaily a disponujú D-krúžkami a karabínkami pre spojenie. Pripravte sa nezabudnuteľné zážitky!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Malibu Hogtie Pink

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM a roztomilo ružových doplnkov a hračiek Taboom Malibu poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento super štýlový hogtie na spútanie rúk a nôh za chrbtom a získanie tak úplnej kontroly. Pripojte ku krížu putá (nie sú súčasťou balenia) a pripravte sa na napínavé dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Forbidden Removable Rose Gag Black

    Hľadáte v našom sortimente niečo viac než len obyčajný kolík? Dovoľte nám predstaviť vám tento zvodný fetiš doplnok pre vaše zmyselné erotické hry. Je to okrúhly kolík s nádhernou odnímateľnou ružou. Stane sa vašou ozdobou alebo prostriedkom určujúcim podriadenie?

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Forbidden Rose Anal Plug Large Black

    Tak očarujúce, elegantné a romantický! Tento análny kolík zdobí pôvabná ruža a inak má hladký a bezšvový povrch a je starostlivo vyrobený pre maximálne pohodlie. Jeho prvotriedne silikónový materiál si zamilujete na prvý dotyk a zúžený tvar uľahčí zavádzanie. Vyzbrojte svoje zadné dvierka smyslnou ružou, ktorá okrem iného zabezpečí stabilitu pri nošení.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Scented Candle Apricot 80g

    Milujete marhule? Táto Fairtrade sviečka nimi prevonia celý váš domov a premení ho na oázu relaxácie a pohody. Je vyrobená ručne as láskou z vysoko kvalitného Fairtrade certifikovaného kokosového a repkového vosku, čo znamená, že si s ňou užijete nielen lahodnú vôňu, ale aj podporíte fair trade praktiky.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Scented Candle Cocoa 80g

    Milujete kakao? Táto Fairtrade sviečka nimi prevonia celý váš domov a premení ho na oázu relaxácie a pohody. Je vyrobená ručne as láskou z vysoko kvalitného Fairtrade certifikovaného kokosového a repkového vosku, čo znamená, že si s ňou užijete nielen lahodnú vôňu, ale aj podporíte fair trade praktiky.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Amarelle Condoms Safety Red Ribbon 100 pack

    Potrebujete spoľahlivé univerzálne kondómy? Tieto od Amerelle boli vyvinuté v spolupráci s odborníkmi z AIDS Hilfen v Nemecku a pri správnom používaní ponúkajú účinnú ochranu proti HIV/AIDS. Zároveň predstavujú ochranu pred nechceným tehotenstvom a časť výťažku z nákupu tohto produktu je venovaná Deutsche AIDS Hilfen a nadácii HOPE.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Nature Skin 2in1 Extension & Masturbator Medium 18.5cm

    Návlek na penis a mastubátor zároveň! Táto realistická replika penisu s dokonale vymodelovaným žaluďom a ďalšími detailmi funguje ako šikovný mastubátor, ale aj ako návlek, s ktorým bude vaše prirodzenie dlhšie a silnejšie. Materiál dôverne podobný ľudskej pokožke je príjemný na dotyk a skvele flexibilný. Užite si s hračkou 2 v 1!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Ball Gag Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento podmanivý kolík v sexi čierno-zlatom štýlovom prevedení. Má nastaviteľný popruh pre dokonalé padnutie a je vyrobený z príjemnej vegánskej PU kože, takže sa tešte na komfort pri nosení. Umocnite obľúbené pocity bezmocnosti a doprajte si intímne dobrodružstvo spojené s odovzdaním a zvýšenou rozkošou.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Hogtie Black-Gold

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem aj tento super štýlový hogtie na spútanie rúk a nôh za chrbtom a získanie tak úplnej kontroly. Pripojte ku krížu putá (nie sú súčasťou balenia) a pripravte sa na napínavé dobrodružstvo!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Doprajte si ešte príjemnejšie pocity! Tento prémiový masturbačný rukáv vás poteší svojim výnimočným designom tak, že sa pri masturbácii dostanete do absolútne nových výšin slasti. Pohodlne padne do ruky a nebude zaviazať, ba naopak! Jeho vnútorné textúrované komory sľubujú senzačnú stimuláciu a ohromujúce pocity.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 65 až 96 z celkom 235

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.