×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 97 až 128 z celkom 252

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • HOT eXXtreme Power Caps 5tbl

    HOT eXXtreme Power Caps sú extra silné tabletky pre extra silnú erekciu. Každý muž by rád dosiahol kvalitné a maximálne silné erekcie a iba s HOT eXXtreme Power Caps sa tento sen stane skutočnosťou, tak prestaňte experimentovať a stavte na istotu!

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • HOT Superglide Liquid Pleasure Waterbased Lubricant 200ml

    Máte na lubrikanty naozaj vysoké nároky a ťažko hľadáte nejaký, ktorý by ich všetky splnil? Chápeme vás a ponúkame vám lubrikant na vodnej báze Superglide Liquid Pleasure od značky Hot. Je vhodný pre dlhú a plynulú lubrikáciu, nelepí sa, nezanecháva škvrny, zvyšky ani nič ďalšie. Účinne zvyšuje vlhkosť vašich intímnych partií a môžete ho používať v kombinácii s kondómami aj inými latexovými produktmi. V neposlednom rade je tento lubrikant obzvlášť šetrný k pokožke a hodí sa na každodenné používanie aj na dlhšie časové obdobie.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Anal Relaxer 100ml

    Lubrikant na vodnej báze špeciálne navrhnutý pre fistingové hrátky, ktoré budú pohodlnejšie ako kedykoľvek predtým. Jeho zloženie vám pomôže zbaviť sa nepríjemnej bolesti, ktorá tieto radovánky často sprevádza. Je ideálny pre skúsenejších jedincov alebo aspoň pre tých, ktorí sú už zvyknutí na „pár prstov“.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fist It Numbing Lubricant 100ml

    Nevyhnutnosť pre milovníkov fistingu! Tento prvotriedny a profesionálny lubrikant na vodnej báze by nemal chýbať vo vašej výbave, pokiaľ ste prepadli fistingovým hrátkam a zároveň si potrpíte na účinné a kvalitné doplnky. Fist It Numbing má znecitlivujúci účinok a vášmu telu bude príjemný a bezpečný. Užívajte si svoje vášne naplno!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Apricot 240g

    Milujete kúpele? S touto meruňkovou soľou do kúpeľa sa vaša vana premení na božskú kúpeľ, z ktorej sa vám nebude chcieť ven. Ľan si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Ultimate Thin International 10 pack

    Nechcete prísť ani o jeden pocit? Vhod vám prídu super tenké kondómy Ultimate Thin! Oslávte lásku s kondómami Fair Squared z prírodného kaučuku vyrobené vo férových podmienkach! Zamilujete sa do ich hrúbky iba 0,046 mm pre tie najintenzívnejšie zážitky. Kondómy sú vegánske a ich papierový obal oproti bežným fóliám šetrí veľké množstvo plastu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Bath Salt Cocoa 240g

    Milujete kúpele? S touto kakaovou soľou do kúpeľa sa vaňa premení na božskú kúpeľ, z ktorej sa vám nebude chcieť ven. Ľan si predstavte, ako sa vaše telo ponorí do teplej a voňavej vody! Nechajte sa rozmaznávať a užite si zaslúženú relaxáciu s touto luxusnou Fairtrade kúpeľovou soľou.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Intense International 10 pack

    Snívate o intenzívnom vzrušením? Oslávte lásku s kondómami Fair Squared z prírodného kaučuku vyrobené vo férových podmienkach! Zamilujete sa do úžasných vrúbkov, ktoré vám poskytnú extra zábavu. Kondómy sú vegánske a ich papierový obal oproti bežným fóliám šetrí veľké množstvo plastu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Smooth International Version 10 pack

    Extra mokré zážitky s kondómami Smooth. Oslávte lásku s kondómami Fair Squared z prírodného kaučuku vyrobené vo férových podmienkach! Zamilujete sa do ich extra lubrikácie, ktorá vám poskytne príjemné komfort. Kondómy sú vegánske a ich papierový obal oproti bežným fóliám šetrí veľké množstvo plastu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Fair Squared Mix International 10 pack

    Milujete rozmanitosť a zároveň vám záleží na pôvode produktov, ktoré prídu do kontaktu s vašim telom? Oslávte lásku s kondómami Fair Squared z prírodného kaučuku vyrobené vo férových podmienkach! Zamilujete sa do vzrušujúcich jahôd, extra tenkosti a intenzívnej vrúbky. Kondómy sú vegánske a ich papierový obal oproti bežným fóliám šetrí veľké množstvo plastu.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Sport Fucker Stacker Rings 2-Pack Black

    Hľadáte kvalitný krúžok na penis alebo semenníky? Táto dvojica 2 erekčných krúžkov sa hodí tam aj tam a môžete nosiť obaja naraz alebo každý zvlášť. Krúžky sú vyrobené z vysoko kvalitného liquid silikónu, ktorý je príjemne pružný a vysoko komfortný na nosenie, tak ich doprajte svojmu penisu!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • You2Toys 4in1 Cock Rings 2 pack

    Viac ako len krúžok na penis, toto je vaša dokonalá opora pre dlhý a perfektný sex! Dvojica erekčných krúžkov 4v1 od You2Toys vám pomôže na oddialenie vyvrcholenia, a navyše existuje mnoho spôsobov, ako krúžky nosiť. Nasaďte si ich na penis, k žaluďa alebo napríklad okolo semenníkov!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Taboom Vogue Blindfold Black

    Luxusná kolekcia štýlových BDSM doplnkov a hračiek Taboom poteší všetkých, ktorí milujú krásne, prepracované a kvalitné veci. Patrí sem táto sexi maska na oči, ktorou obmedzíte zrak a zároveň zintenzívnite ostatné zmysly. Dodajte vašim intímnym okamihom nový vzrušujúci rozmer!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Adalet Spheres Set of 2 Kebel Balls Pink

    Perfektné guličky na posilnenie svalov panvového dna! Sada obsahuje hneď 2, jednu ľahšiu, s ktorou začnete a jednu ťažšiu, ku ktorej sa postupne dopracujete. Vyrobené sú z toho najkvalitnejšieho silikónu a sú teda príjemne hebké a bezpečné pre telo. Zaistite si s nimi pevnejšie panvové dno a tiež intenzívnejšie orgazmy s tým spojené.

    22,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED I Swallow Socks

    Detail, ktorý dá vášmu outfitu zmysel? Áno, reč je o ponožkách. Tieto klasické ponožky majú bielu farbu, čierne detaily, Swallow nápis a tiež labku, ktorá je logom značky Prowler. Sú ľahko kombinovateľné a hodia sa na akékoľvek príležitosti. Navyše sú tiež pohodlné a odvádzajú vlhkosť. Noste ich s hrdosťou a ľahkosťou!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Daddy Socks

    Detail, ktorý dá vášmu outfitu zmysel? Áno, reč je o ponožkách. Tieto klasické ponožky majú čiernu farbu, biele detaily, Daddy nápis a tiež labku, ktorá je logom značky Prowler. Sú ľahko kombinovateľné a hodia sa na akékoľvek príležitosti. Navyše sú tiež pohodlné a odvádzajú vlhkosť. Noste ich s hrdosťou a ľahkosťou!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Fuck Me Socks

    Detail, ktorý dá vášmu outfitu zmysel? Áno, reč je o ponožkách. Tieto klasické ponožky majú bielu farbu, čierne detaily, Fuck Me nápis a tiež labku, ktorá je logom značky Prowler. Sú ľahko kombinovateľné a hodia sa na akékoľvek príležitosti. Navyše sú tiež pohodlné a odvádzajú vlhkosť. Noste ich s hrdosťou a ľahkosťou!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Master Socks

    Detail, ktorý dá vášmu outfitu zmysel? Áno, reč je o ponožkách. Tieto klasické ponožky majú čiernu farbu, červené a biele detaily, Master nápis a tiež labku, ktorá je logom značky Prowler. Sú ľahko kombinovateľné a hodia sa na akékoľvek príležitosti. Navyše sú tiež pohodlné a odvádzajú vlhkosť. Noste ich s hrdosťou a ľahkosťou!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Prowler RED Dom Socks

    Detail, ktorý dá vášmu outfitu zmysel? Áno, reč je o ponožkách. Tieto klasické ponožky majú čiernu farbu, biele detaily, Dom nápis a tiež labku, ktorá je logom značky Prowler. Sú ľahko kombinovateľné a hodia sa na akékoľvek príležitosti. Navyše sú tiež pohodlné a odvádzajú vlhkosť. Noste ich s hrdosťou a ľahkosťou!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Crotchless Panties Black

    Čipka je sexy av týchto nohavičkách sa rozhodne cítiť sexy budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia nádhernej čipky, jemného priehľadného materiálu a popruhov postaví do popredia váš pôvab a otvorený rozkrok navodí erotickú atmosféru.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Obsessive Donarella Panties Black

    Aj pohodlie je sexy av týchto nohavičkách sa rozhodne cítiť sexy a pohodlne budete! Elegantná kolekcia luxusnej spodnej bielizne od Obsessive Donarella vás očarí zmyselne čiernou farbou a prekrásnymi detailmi. Kombinácia čipky a jemného priehľadného materiálu postaví do popredia váš pôvab a nohavičky si obľúbite na nosenie ako do práce, tak na rande.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Monica Masturbator

    Zoznámte sa s Monikou, ktorá je tu len a len pre vás a vaše uspokojenie! Je to pôvabná vrecková vagína vyrobená za účelom extrémneho potešenia a slasti. Jej vnútorný design je úplne autentický až sa vám z toho zatočí hlava, miernym stlačením masturbátora si pohodlne zvolíte tlak na penis. Tak nechajte Moniku si vás úplne podmaniť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Yuki Masturbator

    Zoznámte sa s Yuki, ktorá je tu len a len pre vás a vaše uspokojenie! Je to pôvabná vrecková vagína vyrobená za účelom extrémneho potešenia a slasti. Jej vnútorný design je úplne autentický až sa vám z toho zatočí hlava, miernym stlačením masturbátora si pohodlne zvolíte tlak na penis. Tak nechajte Yuki si vás úplne podmaniť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos May Masturbator

    Zoznámte sa s May, ktorá je tu len a len pre vás a vaše uspokojenie! Je to pôvabná vrecková vagína vyrobená za účelom extrémneho potešenia a slasti. Jej vnútorný design je úplne autentický až sa vám z toho zatočí hlava, miernym stlačením masturbátora si pohodlne zvolíte tlak na penis. Tak nechajte May si vás úplne podmaniť.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Open Sleeve L Skin

    Čo tak premeniť svoj penis na ešte viac vzrušujúce nástroj potešenia? Predstavujeme luxusnú kolekciu návlekov na penis Kokos s rôznymi vzormi a textúrami. Tento návlek vyniká omamným žilkovaním a príjemne stiahne váš penis, čím podporí a posilní erekciu. Žaluď zostane odhalený, takže nositeľ nebude ochudobnený o žiadny príjemné pocity!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Stimulation Sleeve L Skin

    Čo tak premeniť svoj penis na ešte viac vzrušujúce nástroj potešenia? Predstavujeme luxusnú kolekciu návlekov na penis Kokos s rôznymi vzormi a textúrami. Tento návlek vyniká omamnou perličkovou textúrou a príjemne stiahne váš penis, čím podporí a posilní erekciu. Doprajte s ním svojej partnerke či partnerovi tú najintenzívnejšiu stimuláciu všetkých čias!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Kokos Horse Sleeve L Skin

    Čo tak premeniť svoj penis na ešte viac vzrušujúce konský nástroj potešenie? Predstavujeme luxusnú kolekciu návlekov na penis Kokos s rôznymi vzormi a textúrami. Tento návlek vyniká tvarom konského penis a príjemne stiahne váš penis, čím podporí a posilní erekciu.

    22,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

  • Kokos Penis Sleeve L Skin

    Čo tak premeniť svoj penis na ešte viac vzrušujúce nástroj potešenia? Predstavujeme luxusnú kolekciu návlekov na penis Kokos s rôznymi vzormi a textúrami. Tento návlek vyniká omamnou realistickou textúrou a príjemne stiahne váš penis, čím podporí a posilní erekciu. Doprajte s ním svojej partnerke či partnerovi dômyselnú stimuláciu vašim väčším údom.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Chýba vášmu sexi vzhľadu posledná čerešnička na torte? Ozdobte svoje prsia týmito pôvabnými krytkami na bradavky! Majú tvar písmena X a zdobia ich cvočky a O-krúžok. Sú opakovateľne použiteľné, nalepovacie a ich dizajn vyzerá na prsiach jednoducho skvele!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 7cm

    Chcete zažívať ešte viac vzrušujúcej spokojnosti? Vyskúšajte sólo naháňačku alebo párové škádlení s týmto jedinečným masturbačným návlekom. Vyrobený je z luxusného luquid silikónu a je tu úžasne mäkký, hladký a odolný. Jeho tesné a pružné prevedenie v kombinácii s obojstranným dizajnom s hladkým alebo textúrovaným povrchom sľubujú perfektné chvíle slasti, tak si ich nenechajte ujsť.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Chcete zažívať ešte viac vzrušujúcej spokojnosti? Vyskúšajte sólo naháňačku alebo párové škádlení s týmto jedinečným masturbačným návlekom. Vyrobený je z luxusného luquid silikónu a je tu úžasne mäkký, hladký a odolný. Jeho tesné a pružné prevedenie v kombinácii s obojstranným dizajnom s hladkým alebo textúrovaným povrchom sľubujú perfektné chvíle slasti, tak si ich nenechajte ujsť.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Chcete si ešte viac užívať chvíle sebalásky? Predstavujeme vám tento prémiový masturbátor navrhnutý na bezkonkurenčné potešenie! Je vybavená loptičkou, ktorá bude dráždiť špičku penisu av balení nájdete aj puzdro na diskrétne a hygienické skladovanie. Vďaka mäkkému, tesnému a pružnému dizajnu sa tešte na realistické a dych vyrážajúce uspokojenie!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 252

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.