×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

NOVINKY

Položky 129 až 160 z celkom 1845

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Squirting Vibrating Fuck Stick Liquid Silicone Brown

    Chýba vám k maximálnej spokojnosti autentickej výstreky? Jedine s Squirting Fuck Stick sa vaše sny stanú skutočnosťou a vaša rozkoš nebude poznať medzi. Má nádherné realistické prevedenie a medzi ostatnými vyniká funkciou striekania. Naplňte ho až 10 ml obľúbenej tekutiny a objavte aj jeho smyslné vibrácie o 10 rýchlostiach.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bliss Liquid Silicone Bendie G Pink

    To najlepšie pre váš G-bod! Tento dômyselne tvarovaný vibrátor má šikovne ohybnú hlavu a pružný krk, aby ste s ním bez problémov dosiahli G-bod a láskali ho vibráciami. Na výber dostanete z 10 rôznych rýchlostí a dotyk hebkého prémiového liquid silikónu nepôjde nemilovať. Dosiahnite s ním až na nebo!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Raider Dual Vibration + Thrusting Green

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Raider, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami pre klitoris aj vagínu, ale aj 7 vzorov vzrušujúcich prírazov. Koncové očko zaistí ľahkú manipuláciu a vás čaká zmyselný dotyk hebkého silikónu a tvar pre presné zacielenie na všetky citlivé miesta.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Glitz Vibration + Thrusting Dual Orgasm Vibrator Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Glitz, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami a 9 režimov prírazov. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a dômyselný tvar s ovládaním na konci pružného „chvostíka“.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Tide, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami, 5 režimami prírazov a 5 režimami poklepávania. Vychutnajte si zmyselný dotyk hebkého silikónu a tvar pre presné zacielenie na všetky citlivé miesta.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Chisa Kissen Fury Double Vibration + Stimulation with Power Boost Blue

    Obzeráte sa po kvalitnej erotickej hračke s dych vyrážajúcimi funkciami? S radosťou vám predstavujeme vibrátor Furu, ktorý vás očarí nielen 10 vibračnými režimami pre klitoris aj vagínu, ale aj funkciou maximálneho zvýšenia výkonu. Koncové očko zaistí ľahkú manipuláciu a vás čaká zmyselný dotyk hebkého silikónu a tvar pre presné zacielenie na všetky citlivé miesta.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Festival Brole Rabbit Vibrator Burgundy

    Privítajte hlavnú hviezdu festivalu vášne, je tu Brole! Má nádherný ergonomický a minimalistický tvar pre duálne potešenie a ponúkne vám 10 vibračných funkcií od jemného šteklenia až po zemetrasenie rozkoše. Jeho výkonný motor vám dopraje intenzívne zážitky a hebký silikón si zamilujete na prvý dotyk.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Tiany Thrusting Led Lighted Anal Plug with Remote Control Black

    Viac než len obyčajný análny kolík! Predstavujeme Tiany, kolík s jemne textúrovaným telom, základňou so svetielkom a jedinečnou prirážajúcou funkciou. Zaplavia vás s ním vlny potešenia, pretože vo vašom análiku bude prirážať o 9 režimoch ak tomu bude úchvatne svieti. Vychutnajte si jemnú stimuláciu alebo nekonečne intenzívne búšenie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Milton Powerful Dual Tapping Anal Plug with Remote Control Black

    Viac než len obyčajný análny kolík! Predstavujeme Milton, kolík s klasickým telom, praktickou základňou a jedinečnou funkciou. Kolík má z každej strany šikovné okrúhle body, ktoré zmyselne poklepávajú na vaše citlivé miesta o 10 rýchlostiach. Vychutnajte si jemnú stimuláciu pripomínajúcu šteklenie alebo nekonečne intenzívne búšenie!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Čo hovoríte na túto kameru? Pozor, nie je to kamera, ale Cumera, revolučný automatický masturbátor s dvojakou funkciou. Jeho jedinečný dizajn vám ponúkne 2 použiteľné konce a vo vnútri vás uvíta super stimulačná textúra. Nechajte sa očariť 7 funkciami vibrácií a 7 funkciami intenzívnej rotácie a prírazov.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou Mouve Waving Vibrating Anal Plug with Remote Control 2 Motors Black

    Viac než len obyčajný análny kolík! Predstavujeme Mouve, kolík s korálkovitým telom a 2 výkonnými motormi. Pozlobia vaše zadné dvierka nielen vibráciami, ale aj oscilačnou funkciou o rozsahu 360º. Vychutnajte si stimuláciu, ktorú si cez diaľkové ovládanie prispôsobíte aktuálnym vlastným preferenciám.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Engily Ross Bloster Automatic Thrusting Masturbator

    Hľadáte niečo viac ako obyčajný masturbátor? Predstavujeme Bloster od kvalitnej značky Engily Ross. Je to výkonná inovatívna hračka nabitá výnimočnými funkciami. Vie vibrovať o 9 režimoch a do kolien vás dostane aj jej schopnosť autentických prírazov o 4 režimoch. Doprajte si bezkonkurenčné a silné potešenie!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Dully Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Šikovný vibračný krúžok, s ktorým sa nebudete nikdy nudiť! Je navrhnutý na potešenie oboch v páre. Po nasadení na penis podporí a posilní erekciu a jeho vibračnú časť predstavuje strategicky tvarované a textúrované ramienko, ktoré bude vibráciami kmitať na klitoris a jeho okolie. Vyberajte medzi 10 vibračnými režimami!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • InToYou App Series Panty Vibrator with App Double Layer Silicone Red

    Malý zázrak pre vaše veľké potešenie! Tento vibrátor do nohavičiek sa okamžite stane vašou najobľúbenejšou erotickou pomôckou, pýtate sa prečo? Dôvodov je hneď niekoľko: je možné ho ovládať cez aplikáciu, a to pokojne z druhého konca sveta, má veľmi vkusný dizajn, vyrobený je z toho najkvalitnejšieho silikónu a svojimi vibráciami vás za všetkých okolností dostane na vrchol blaha. Čítajte ďalej a zistite o ňom ešte viac!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • AfterDark Intren Automatic Anal Douche with Vibration Black

    Spojenie príjemného s užitočným býva vždy najlepšie! S touto pomôckou menom Intren získate ľahké a pohodlné čistenie zadných navijakov a zároveň vás poteší vibráciami. Je to automatická análna sprcha navrhnutá tak, aby vám poskytla jedinečný zážitok, čistotu a slasť.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Tardenoche Earzy Vibrating Cockring with Remote Control Black

    Šikovný vibračný krúžok, s ktorým sa nebudete nikdy nudiť! Je navrhnutý na potešenie oboch v páre. Po nasadení na penis podporí a posilní erekciu a jeho vibračná časť predstavuje dve vibračné ramienka, ktoré budú vibráciami kmitať na klitoris a jeho okolie. Chopte sa ovládače a vyberajte medzi 10 vibračnými režimami!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Striker Black

    Túžite po omamnej stimulácii prostaty? Predstavujeme vám Strikera, ktorý pre vás bude vždy pracovať tvrdo. Ohromí vás nielen svojim tvarom, ale hlavne funkciou prírazov o rozsahu 1,3 cm! Vyrobený je z hladkého silikónu a vďaka diaľkovému ovládaniu sa budete môcť hrať sólo bez použitia rúk alebo pokojne v páre.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Lick The Tip Black

    Zakaždým, keď zatúžite po orálnom potešení, siahnite po Lick The Tip od značky Zero Tolerance. Tento masturbátor je totiž vybavený šikovným jazýčkom, ktorý vás zoberie cez okraj extázy. Vyberte si z 3 omamných funkcií a nechajte sa poriadne rozparádiť.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Plug & Tug Black

    Kto hovorí, že nemôžete mať všetko? Táto jedinečná hračka kombinuje vibračný análny kolík s krúžkom na penis a semenníky pre sexy stiahnutie. Ako krúžky, tak prepojovací popruh sú príjemne flexibilné a vy sa tak tešte na maximálne pohodlie. Venujte pozornosť sami sebe, svojmu tvrdému údu a chtivému zadočku, bude to skvelé!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Saddle Up Black

    Zaručené padnutie a zvodné vibrácie k tomu! Tento krúžok na penis je nastaviteľný, takže sa môžete tešiť na skutočne pohodlné a príjemné nosenie. Navyše v sebe ukrýva 2 výkonné motory, ktoré prenášajú vibrácie do stimulátora uškami. Krúžok príjemne drží na mieste, je totiž zaháknutý za semenníky a za žaluď.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Zero Tolerance Ring Around The Rosy Blue

    Sexy stiahnutie a zvodné vibrácie k tomu! Tento krúžok sa nasadzuje na penis aj semenníky a je dokonale flexibilný, takže sa bez problémov prispôsobí vašim proporciám. Silné vibrácie vychádzajú z 2 motorov a pri sexe potešia jeho aj ju, tak si poďte užiť ešte intenzívnejšie milovanie.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Midnight Magic Black

    Hľadáte tú pravú erotickú pomôcku na potešenie G-bodu? Dajte šancu tomuto jednoduchému, avšak výkonnému vibrátoru! Má zvodný tvar, je flexibilný a mierne zakrivený pre ľahké zacielenie. Jeho textúrovaný koniec vám dopraje množstvo príjemných pocitov a tiež dotyk hebkého silikónu. Vyberte si z 10 vibračných rýchlostí a režimov a nechajte ho splynúť s vašim telom!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Poseable Bunny Purple

    Silný a mocný vibrátor pre nádhernú duálnu stimuláciu! Vďaka svojmu jemnému oblúku s ním pohodlne dosiahnete na G-bod a na svoje si určite príde aj klitoris, pretože vibrátor disponuje menším pružným ramienkom. Vyberte si zo 7 rýchlostí vibrácií a vychutnajte si dotyk hebkého silikónu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Túžite po zmyselnom pohladení? Urobte si čas sama na seba a nechajte sa rozmaznávať v spoločnosti tohto šikovného a štýlového vibrátora. Je príjemne štruktúrovaný pre ľahké uchopenie a prináša zvodné vibrácie v dlhom štíhlom tele s baňatým koncom. Jeho sexi vzhľad si zamilujete na prvý pohľad a vďaka 10 vibračným rýchlostiam a vzorom sa môžete tešiť na nezabudnuteľné zážitky.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Power Trip Black

    Hľadáte tú pravú erotickú pomôcku, ktorá vás nesklame? Dajte šancu tejto vibračnej hlavici! Má šikovný tvar a hlavu na flexibilnom krku. Jej textúrovaná rukoväť vám dopraje ľahké uchopenie a jemný silikón zas veľa príjemných pocitov. Vyberte si zo 6 vibračných rýchlostí a režimov a potešte svoje intímne miesta alebo svaly kdekoľvek na tele.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Pocket Pleaser Light

    Už vám vaša dlaň nestačí? Vyzbrojte ju týmto mäkkým a pružným masturbátorom v realistickom prevedení. Očarí vás autenticky vymodelovanou vulvou a príjemne mäkkým materiálom, ktorý je zároveň aj bezpečný pre telo. Tak nečakajte a objavte nový rozmer seba-potešenia.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Wrapped Around Your Finger Deep Teal

    Omotajte si okolo prsta svoje pocity a vzrušenie! Tento vibrátor Multi Play od Playboy sa s presnosťou a ľahkosťou usadí na vašom prste a svojim zakrivením polaská vaše vnútorné citlivé miesta, či už G-bod alebo prostatu. Zabúdať nebudete ani na vonkajšie body nabité rozkošou a pre nich má určenú mierne zaoblenú základňu, z ktorej taktiež vychádzajú vzrušujúce vibrácie. Potešte sa ním osamote alebo v páre, zakaždým to bude stáť za to!

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Selopa Pocket Pleaser Dark

    Už vám vaša dlaň nestačí? Vyzbrojte ju týmto mäkkým a pružným masturbátorom v realistickom prevedení. Očarí vás autenticky vymodelovanou vulvou a príjemne mäkkým materiálom, ktorý je zároveň aj bezpečný pre telo. Tak nečakajte a objavte nový rozmer sebapotešenia.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Match Play Wild Aster

    Čo keď nájdete dokonalú hračku a zažijete absolútnu orgazmickú spokojnosť? Váš život zaplaví harmónie a túžba hrať sa znova a znova. Bude tým pravým tento prirážajúci vibrátor od Playboy? Má dômyselne baňatú hlavu vytvárajúcu lahodný prítlačný pohyb a odnímateľný vibračný krúžok, ktorý poteší klitoris, ale tiež ho môžete použiť zvlášť a pri milovaní ho nasadiť na penis.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Triple Threat Black

    Nie jeden, nie dva, ale hneď 3 výkonné motory pre všetky vaše citlivé miesta! Tento Multi-Play vibrátor z krémovo hladkého silikónu vám dopraje trojitú stimuláciu a poláska zadné vrátka, vagínu aj klitoris. Podľahnite jeho vibráciám aj škádlivým pohybom.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Mix & Match Acai

    Viac ako jedna erotická hračka! Mix and Match je duálne stimulujúci vibrátor s odnímateľným vibračným krúžkom ako základňou. Jeho vibrácie o 10 režimoch sú také silné, až sa vám z toho budú krútiť prsty na nohách! Láskajte ním G-bod alebo prostatu a krúžok použite na vonkajšiu stimuláciu alebo ich pri milovaní nasaďte na penis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Playboy Let It Bead Black

    Túžite po slastných zážitkoch? Naplňte svoje túžby s touto úchvatnou pomôckou Let It Bead. Jej guličkové prevedenie je perfektné na stimuláciu nielen análu, ale aj vagíny. A to nie je všetko, z druhej strany nájdete otvor pre slastné sanie klitoris a skutočne rýchle a intenzívne orgazmy. Objavte tiež turbo režim pre maximálnu vibračnú rýchlosť korálikov!

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 1845

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.