×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

VÝPREDAJ

Položky 33 až 64 z celkom 379

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Chystáte sa na rande vo dvojici? Pozvite tento nohavičkový vibrátor ako tretieho, ktorý bude baviť oboch. Dámy si tento poklad ochotne pripnúť do nohavičiek a ich ovládač ešte s láskou zverí svojmu náprotivku. Prepínanie medzi 10 vibračnými režimami bude zábava plná skúmania a následného objavovania. Pánty Vibe je navyše skvele príjemný na dotyk a vďaka praktickému uchyteniu bude vždy držať na svojom mieste.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Hype Flexi-Wand

    Vibrátor Hype Flexi nie je len na prvý pohľad iba štýlový, ale je tiež odhodlaný splniť vám všetky vaše priania! Ako jeho názov napovedá, je super flexibilný a zároveň dômyselne štíhly, takže sa dostane naozaj všade, kam budete potrebovať. Ponúkne vám 10 vibračných režimov, jednoduché ovládanie, báječne hebký silikón, vodotesnosť a praktické dobíjanie cez USB.

    76,90 €

    27,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Wetlook Catsuit 85047 Čierna

    Fantastický oblečok z dielne Leg Avenue vás zaujme svojím mokrým vzhľadom.

    87,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Wetlook Zipper Thigh Highs 6920 Čierna

    Očarujúce pančuchy vynikajú svojím mokrým vzhľadom.

    45,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Passion Jolene Corset Čierna

    Čipka a volániky tvoria dohromady tú najnežnešju kombináciu, akú si vôbec viete predstaviť.

    34,90 €

    15,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • OhMama Fetish Leather Strap Metal Ring Cock Cage with Ball Divider

    Točí sa váš sexuálny život okolo BDSM a chcete svoj fetiš premeniť na potešenie? Kolekcia OhMama prináša príslušenstvo, ktoré je nielen funkčné, ale aj kvalitné a vkusné. Čo hovoríte túto klietku na penis? Tvoria ju kovové krúžky a taktiež nastaviteľné zádržné popruhy.

    30,90 €

    11,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • The Rabbit Company The Prostate Rabbit Čierna

    Stimulátor prostaty od obľúbenej značky The Rabbit Company. Jeho dômyselný tvar zaručuje ohromujúce dráždenie citlivej prostaty rovnako ako i hrádze. V tele sa ukrývajú duálne motory, ktoré sú pripravené splniť vám každé želanie a vziať vás do slastného neba, ktorému sa hovorí orgazmus.

    219 €

    87,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Mister B Tight Tripler Black

    Estetický erekčný krúžok tvorený tromi krúžkami od Mister B pre ešte pevnejšie stiahnutie. Môžete ho nosiť niekoľkými spôsobmi, prispôsobí sa, je totiž vyrobený z veľmi kvalitného, ​​flexibilného a pohodlného TPR materiálu. Užite si pevnejšiu erekciu, úhľadnejšie prirodzenie s týmto krúžkom za vaším penisom a semenníkmi. Vyrobený bol v Európe.

    26,90 €

    8,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Urethral Sounding Silicone Cock Pin

    Čo vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej stimulácie zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré tento plug neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si jeho premyslenie dizajn aj hebký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s ním okúsite!

    26,90 €

    8,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Bound to You Hog Tie

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento ručne vyrobený kríž z vegánskej kože je vybavený 4 zlatými karabínami pre spútanie. Splňte s ním svoje erotické sny.

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Passion Brida Chemise Čierna

    Nádherná, elegantne čierna košieľka od obľúbenej značky Passion.

    61,90 €

    31,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Interchangeable Butt Plug Set Pointed Large Black

    Čo takto skúsiť niečo nové do vášho análiku? Táto sada od Ouch! obsahuje jeden kolík s 2 možnosťami. Má totiž vymeniteľnú prísavku za rukoväť a vy tak dostanete na výber, aké zakončenie si pre dnešné vyvádzanie zvolíte. Vyberajte a užívajte si!

    45,90 €

    15,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Avanua Etna Chemise Čierna

    Erotické šaty Etna Avanua sú vyrobené z dvoch druhov látok - lesklej imitácie latexu a čierneho priehľadného šifónu so šnurovaním.

    34,90 €

    14,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Ouch! Urethral Sounding Silicone Dilator Set

    Čo vyskúšať niečo nové? Čo vyskúšať stimuláciu močovej stimulácie zvnútra? Močová trubica je lemovaná veľmi citlivými nervovými zakončeniami, ktoré budem plugy z tejto sady neuveriteľne príjemne stimulovať. Užite si ich textúrovaný dizajn, extra dĺžku, hladký silikón a predovšetkým extrémnu slasť, ktorú s nimi okúsite!

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Passion Kelly Set Čierna

    Sexy zvodkyňa ako vyšitá! Ak máš v spálni chuť sa hrať, tento rafinovaný set je ako stvorený.

    30,90 €

    15,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Casmir Bree Chemise - Dámska košieľka

    Bree patrí medzi modely, ktoré pritiahnu pozornosť.

    37,90 €

    15,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • OhMama Masks Lace Eyemask And Flower Black

    Aké tajomstvo sa ukrýva pod touto maskou? Čaká vás tajemný a neuveriteľne vášnivý večer! Táto pôvabná maska navodí pocit smyslnosti a nejistoty zároveň. Hodiť sa bude k vášmu obľúbenému prádlu alebo aj na dotvorenie kostýmu. Zahaľte svoju tvár a objavte nový rozmer erotična.

    14,90 €

    5,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Allure Panty Mesh Front Open Back Bow Detail Black

    Okoreňte svoju zásobu spodnej bielizne o tieto tangá so mašličkou nad zadočkom! Sú príjemné na nosenie, zvýrazňujú vaše prednosti a podporujú vášnivé túžby. Trúfnite si ne a vyskúšajte, aké to je cítiť sa maximálne sexy.

    18,90 €

    6,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Trinity Men 10X Vibrating Silicone Stroker

    Doprajte svojmu mužstvu intenzívnu masáž s láskavým dovolením tohto vibračného silikónového masturáboru! Bol navrhnutý a vyvinutý s jediným cieľom – dopriať vám vzrušujúci zážitok. Vďaka svojmu silnému a príjemnému silikónovému puzdru a výkonným vibračným motorom si s ním vychutnáte nezabudnuteľné chvíle sebalásky aj ohromujúce predohry s vaším náprotivkom!

    91,90 €

    33,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Doc Johnson Ripple Vibrating Pleasure Set Black

    V tajte sade nájdete všetko, čo potrebujete pre dokonalú stimuláciu a uspokojenie. Obsahuje totiž účinný a nastaviteľný postroj, vibračný nadstavec Vac-U-Lock na diaľkové ovládanie a zvlnené silikónové dildo. Nadstavec je však kompatibilný aj s inými hračkami, ktorým dodá vzrušujúce chvenie, a s dildom si môžete samozrejme užívať aj postroj, nie je to skvelé?

    149 €

    57,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • FeelzToys Bibi Butt Plug Set 3 pack Black

    Chystáte sa objaviť tajomstvo svojich zadných vrátok? Bibi súprava je na to perfektná! Krásna krabička v sebe ukrýva 3 elegantne čierne análne kolíky rôznych veľkostí z hodvábne hebkého silikónu, ktorý je úplne bezpečný pre telo. Ráčte vyskúšať niečo nové a od najmenšieho kolíka sa dostaňte až k najväčšiemu!

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • STRETCH'R Sirup Butt Plug XL Black Metallic

    Kolekcia análnych kolíkov STRETCH’R vás poteší svojou extra veľkosťou a tiež kvalitným mäkkým vinylovým materiálom. Kolíky sú veľké a ťažké, takže budú stabilne držať na zemi a stanú sa tak ideálnou pomôckou pre análny tréning. Objavte ich zmyselnú textúru a tešte sa z ohromného potešenia!

    249 €

    91,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Pretty Love Prostate Massager Black

    Petty Love prichádza s novou kolekciou luxusných sexuálnych hračiek, ktorej súčasťou je i tento vibračný stimulátor prostaty. Zaujme vás nielen svojím moderným a inovatívnym dizajnom, ale predovšetkým šikovnými stimulujúcimi guľôčkami, ktoré sa nachádzajú v špičke kolíka a v 4 intenzitách mieria priamo na prostatu. Hračka je vyrobená z príjemne hebkého silikónu, ktorý je samozrejme úplne bezpečný pre telo. Užite si dokonale zmyselnú skúsenosť, akú ste ešte nikdy nezažili, a uspokojte všetky svoje potreby.

    76,90 €

    37,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable G-Spot Finger Vibrator

    Chcete sa vydať na vzrušujúcu cestu za objavovaním nových pôžitkov? Tak jedine s krásnymi a kvalitnými pomôckami od značky Fifty Shades! Tento pomerne malý vibrátor na prst s tvarom, ktorý vám pomôže pohodlne dosiahnuť na G-bod. Je ideálny na predohru i sólo hry, pri ktorých vám ponúkne 15 vibračných vzorov a 5 úrovní intenzity. Vychutnajte si jeho hebký silikónový povrch a podľahnite vzrušeniu, ktoré sa spája s dráždením G-bodu.

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Bad Kitty Collar with Leash 2493276 Black-Rose Gold

    Elegantný obojok v štýlovom prevedení! Obojok aj vôdzka sú skvele sexy a ich kožený vzhľad v kombinácii s kovovými detailmi v rose gold farbe im dodáva šarm. Z vnútornej strany je obojok príjemne polstrovaný plyšom, takže je pohodlný na nosenie. Pripnite cez karabínu vôdzku a pútkom prevlečte svoje zápästie.

    49,90 €

    17,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Off The Shoulder Bodystocking 89195 Black

    Urobte sa neodolateľne zvodnou! Tento pružný a vyzývavý bodystocking sa príjemne prispôsobí vašej postave a priláka pozornosť vašej polovičky. Spadnuté ramená pôsobí rajcovným dojmom rovnako ako skrátený rukáv. Podporte svoj sexappeal aj sebavedomie.

    41,90 €

    9,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Leg Avenue Lace Mini Dress G-string 86801 Black

    Nádherné mini šaty, ktoré podčiarknu vašu krásu! Vďaka popruhom myselne pútajú pozornosť na výstrih a zvýrazňujú vaše nádherné ženské krivky spôsobom, ktorý bude lahodiť vašej postave. Sú sieťované, priehľadné a romanticky vzorované. Majú elegantne odhalený chrbát a celkovo sú navrhnuté tak, aby sa v nich každá žena cítila ako bohyňa!

    30,90 €

    10,90 €

    Nie je skladom

  • Dorcel Deep Thrust Thrusting Vibrator with Remote Control

    Chcete niečo viac ako len vibrácie? Deep Thrust vyniká technológiou magnetického prísunu, takže vás ohromí pohybom hore a dole. Je však veľmi tichý a ponúkne vám tak absolútnu diskrétnosť. Užite si s ním vaginálne alebo análne, hodí sa všade!

    169 €

    61,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • SpaLeXLine Kiara Body Black

    Aká je vaša tajná zbraň? Čo keby to bolo toto nádherné a sexy body, ktoré podporia vašu zmyselnosť aj sebavedomie? Tvorí ho podprsenka so zvieracím vzorom a modernými popruhmi, ktoré pomôžu vykúzliť sexy siluetu. K tomu pridajte pripojené perfektne padnúce tangá jedinečného strihu a časti z lesklého materiálu, ktorý pripomína latex. Každá z nás sa chce páčiť (hlavne sama sebe) av tejto bielizni to tak bude!

    61,90 €

    22,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • René Rofé With Love Half Cup Bra Set Black

    Chcete sa cítiť ako bohyňa? Vyberte si z novej kolekcie luxusnej a zvodnej spodnej bielizne René Rofé! Objavte eleganciu a zmyselnosť ukrytú v pocite, kedy si na seba oblečiete sexy a príjemnú bielizeň ako toto, ktoré si práve prezeráte. Podprsenka a nízke nohavičky si zamilujete na prvé vyskúšanie!

    45,90 €

    15,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • René Rofé Midnight Halter Teddy Black

    Zvádzanie a vzrušenie začína pri spodnej bielizni Rané Rofé! Objavte novú luxusnú kolekciu, ktorá vyniká pikantným čipkovaným zdobením a sála z nej očarujúci šarm. Patrí sem aj toto body so zmyslený strihom, ktorý zvýrazní krásu vášho tela. Zamilujte si dotyk príjemného materiálu a podporte svoje sebavedomie a zmyselnosť.

    57,90 €

    20,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj
  • Passion TIOPEN 011 Tights 20 Den Black

    Super sexy pančušky s otvoreným rozkrokom od značky Passion. Upútajte pozornosť na svoje nôžky, dodajte si sebavedomie a zažite nekonečnú vášeň. Vyrobené sú z príjemného materiálu, ktorý je radosť nosiť!

    22,90 €

    7,90 €

    Nie je skladom

    Výpredaj

Položky 33 až 64 z celkom 379

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.