×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

California Exotics

Položky 97 až 128 z celkom 370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • California Exotics Cyclone Dual Chamber Stroker Transparent

    Doprajte si ešte príjemnejšie pocity! Tento prémiový masturbačný rukáv vás poteší svojim výnimočným designom tak, že sa pri masturbácii dostanete do absolútne nových výšin slasti. Pohodlne padne do ruky a nebude zaviazať, ba naopak! Jeho vnútorný textúrovaný dizajn sľubuje senzačnú stimuláciu a ohromujúce pocity.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Series Get Hard Head Pump Set

    Vychutnávajte! Sada Optimum Get Hard je tu pre vaše potešenie! Vďaka pokročilým technológiám sa môžete tešiť z automatickej vákuovej pumpy, ktorá vám ponúkne 3 úrovne intenzívneho sania a k tomu 5 vibračných funkcií ako bonus. Zapracujte na svojej výdrži a krok po krôčiku sa príjemným spôsobom staňte majstrom.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics O-Ring Pasties Black

    Chýba vášmu sexi vzhľadu posledná čerešnička na torte? Ozdobte svoje prsia týmito pôvabnými krytkami na bradavky! Majú tvar písmena X a zdobia ich cvočky a O-krúžok. Sú opakovateľne použiteľné, nalepovacie a ich dizajn vyzerá na prsiach jednoducho skvele!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Nipple Suckers Čierna

    Vychutnajte si účinné a vzrušujúce sanie bradaviek s týmto jednoduchým, ale šikovným doplnkom. California Exotics Nipple Suckers sú stimulačné prísavky na bradavky vyrobené z mäkkého a ľahko stlačiteľného materiálu. Užívajte si intenzívne sanie a konečnú extázu s partnerom aj o samote.

    11,90 €

    4,99 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Clit Kisser Pink

    Šťavnatý, mrštný a neúnavný jazýček pre váš klitoris, ktorý vás roztrasie blahom! Realistický stimulátor v tvare úst je ľahko ovládateľná hračka z príjemného TPR materiálu. Stačí pusinku nasadiť na vibrátor a potom už len chytiť do ruky drôtový ovládač a užiť si toľko orálneho sexu, koľko budete chcieť.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Wide Open Mouth Gag Black

    Niekedy je potrebné, aby ústa zostali otvorené dokorán. Je to totiž praktické i vkusné. A s tým náhubkom to bude vkusné dvojnásobne! Je totiž úplne elegantný a pôvabný a zároveň s ním oživíte všetky svoje zlobiace fantázie. Krúžok do úst je z lekárskeho silikónu a dĺžka popruhov je pre maximálne pohodlie nastaviteľná. Ponorte sa do svojej dobrodružnej túžby a vychutnajte si naživo všetky svoje odvážne sny.

    37,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Empress

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, nasadzuje sa ľahko a rýchlo a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness Me2 Thumper

    Snívate po dokonalom vzájomnom uspokojení? ME2 Thumper so schopnosťou hlbokých pulzácií, vibrácií a 2 výkonnými motormi bude tešiť všetkých zúčastnených. Koncový pulzátor svojím jemným pohybom do raja dostane bod G i prostatu, zatiaľ čo si nositeľka postroja bude užívať zmyselné vibrácie na klitorise. Použite vibrátor samostatne alebo s postrojom a objavujte nové možnosti vzrušovania.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Roll Play Naughty Dice Set

    Kocky sú hodené a váš erotický osud je spečatený! Táto dvojica kociek vám pomôže skúmať vaše ľahko podivné erotické sny a fantázie. Zapálite s nimi novú iskru a necháte sa inšpirovať novými nápadmi. Tak už si hoďte a nechce kocky rozhodnúť o tom, čo a kde budete robiť.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bionic Thrusting Masturbator Black

    Ste moderný muž a milujete technicky pokročilé vymoženosti? Zažite novú dych vyrážajúcu úroveň potešenia s výkonným prirážajúcim masturbátorom Bionic! Dopraje vám vskutku omamné zážitky z masturbácie a jeho funkcie si prispôsobíte svojim potrebám Tešte sa tesnú vnútornú textúru, 7 funkcií intenzívnych prírazov a taktiež turbo tlačidlo pre okamžitú slasť.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Squishy Ball Stroker Yellow

    Chcete si ešte viac užívať chvíle sebalásky? Predstavujeme vám tento prémiový masturbátor navrhnutý na bezkonkurenčné potešenie! Je vybavená loptičkou, ktorá bude dráždiť špičku penisu av balení nájdete aj puzdro na diskrétne a hygienické skladovanie. Vďaka mäkkému, tesnému a pružnému dizajnu sa tešte na realistické a dych vyrážajúce uspokojenie!

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 7" Ivory

    Chcete extra dĺžku? Pridajte si 5 cm v špičke a vychutnajte si intenzívnejšie zážitky s týmto realistickým návlekom. Okrem toho, že zväčší váš penis, podporí aj erekciu a predĺži výdrž. Potešenie pre oboch v páre je zaručené!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Working Stiff The Fireman Skin

    Na koho budete myslieť, keď sa budete hrať s týmto realistickým dildom? Bude to namakaný hasič pripravený zapáliť vaše túžby a uhasiť vaše chute po intenzívnom potešení? Zažite s ním vzrušenie prameniace z tých najdivokejších fantázií!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Bed Restraint Black

    Pripútajte sa na dlhé večery doma k posteli a objavte svoje túžby a vášne! Táto hračka pre dospelých nie je nič iné než súprava na spútanie zápästia a členkov k posteli. Je vybavená šikovnými suchými zipsami na univerzálne a pohodlné použitie. Nastaviteľné popruhy sa hodia pod takmer akúkoľvek veľkosť matraca a prinesú vám veľa potešenia sexi erotického napätia.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Studs 6 Inch Skin

    Túžite celým svojim telom po pôvabnom realistickom dilde? Splnenie vašich snov je na dosah s týmto Silicone Studs dildom! Zaistí vám intenzívne vzrušujúci zážitok, pretože pôsobí extrémne autenticky, je skvele flexibilný a zakončené silnou prísavkou. Vychutnajte si jeho textúru, pôvabné semenníky a každý jediný sexy zážitok, ktorý vám dopraje!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ovation Rave Aqua

    Príjemné pocity a dokonalé potešenie kedykoľvek po ruke! Táto vkusná a štýlová hračka Ovation Rave vám svojim mrštným jazýčkom dopraje presnú stimuláciu erotogénnych zón kdekoľvek na tele. Prebuďte vo svojom tele vlny rozkoše vďaka 10 omamným režimom!

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Petite Jack Rabbit Purple

    Petite Jack bude perfektným parťákom ako pre hrátky sama so sebou, tak pre šantenie s partnerom. Je výkonný, vodotesný, duálne stimulujúci a zvláda báječný rotačný pohyb vďaka vnútorným otočným guľôčkám. Vyrobený je z mäkkého TPR a plastu, jeho rozmery sú kompaktné, tvar ergonomický a cena prijateľná.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Bionic Sucking and Vibrating Masturbator Black

    Ste moderný muž a milujete technicky pokročilé vymoženosti? Zažite novú dych vyrážajúcu úroveň potešenia s výkonným sacím a vibračným masturbátorom Bionic! Dopraje vám vskutku omamné zážitky z masturbácie a jeho funkcie si prispôsobíte svojim potrebám Tešte sa tesnú vnútornú textúru, 4 intenzívne funkcie sania a 7 funkcií vibrácií!

    299 €

    179 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Silicone Enhancer Cage Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to taká silikónová klietka s oceľovými korálkami, ktorá zosilní vašu extázu. Je pevná, ale zároveň skvele pružná a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Head Exciter

    Zažite tú najlepšiu sólo jazdu vášho života s mastrubátorem Optimum Power Head Exciter. Táto kompaktná hračka sa chváli intenzívnymi ťahmi a tiež zmyselným rotovaním pre dôkladné orgazmy! Zasuňte dovnútra penis a vstúpte do raja. Vnútro masturbátora je vyrobené z pružného TPR materiálu a je odnímateľné pre jednoduché čistenie.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Roll with It Sex Dice Game

    Že nemáte šťastie v hre? Tak v tejto hre ho rozhodne mať budete! Nie je výhercov ani porazených, vzrušenie si užijete za všetkých okolností. Experimentujte a hoďte si kockami, ktoré vám určia časť tela, činnosť a miesto!

    11,90 €

    6,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultra Soft Dual Ring Black

    Túžite po ešte intenzívnejších zážitkoch? Dvojitý krúžok Ultra Soft Dual Ring je to pre všetkých! Poslúži začiatočníkom i pokročilým milovníkom, ktorí si zamilujú jeho príjemný a pružný silikónový materiál. Predĺžte s ním svoju výdrž, pocíťte väčšiu citlivosť a potešte partnerku neuveriteľne zmyselne pevnou erekciou.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Duchess

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, má nízky posed na tele a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy Transparent

    Kolekcia masturbátorov Stroke It vás bude proste a jednoducho baviť. Tento transparentný kúsok vám ponúkne análny otvor a stimulujúcu vnútornú textúru. Užite si realistické zážitky s týmto ultra ľahkým a príjemným masturbátorom, ktorému môže obyčajné honenie rukou len sotva konkurovať.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Large Silicone Inflatable Plug Black

    Premýšľate, ako naplniť svoj análik? Tento veľký silikónový nafukovací análny kolík vám vašu túžbu s radosťou splní. Vo vašom zadočku ho pohodlne dofúknete skrz pumpičku a až dosiahnete požadovanú veľkosť, môžete hadičku s pumpičkou jednoducho odpojiť bez toho, aby sa kolík vyfúkol. Užite si svoje análne vzrušenie naplno a to doslova!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Tempt and Tease Kiss Pink

    Hľadáte potešíte, ktorý vás nikdy nesklame? Tento nežne ružový krásavec má obe použiteľné strany a presne vie, po čom túžite. Pocítite s ňou nárast vášne, pretože vás bude láskať 7 vibračnými funkciami v dvoch motoroch. Dosiahnite vďaka jeho všestrannému tvaru svojich vytúžených vrcholných výšin!

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension with Harness Brown

    Chcete extra dĺžka? Pridajte si 5 cm v špičke a vychutnajte si intenzívnejšie zážitky s týmto realistickým návlekom na praktickom postroji. Postroj vám pomôže dutý návlek udržaný na svojom mieste a celé to ešte istí kovový krúžky v základni. Podľahnite dotyku prémiového liquid silikónu a maximalizujte svoje potešenie!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Personal Trainer Love Doll

    Snívate o vlastnom osobnom trénerovi, ktorý vás vycvičí, čo sa týka sexu? Tento nafukovací krásavec vás bude svojim tvrdým penisom trénovať pokojne od rána do večera! Okrem toho vám ponúkne aj tesnú zadnú milostnú dierku, kde objavíte ríšu vzrušujúcich divov. Pripravte sa vášnivé jazdy!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Rider Remote Control Bump and Grind Blue

    Chcete objavovať svoju sexualitu a prehlbovať sebalásku? Tento Dual Rider je na to ako stvorený! Je to výkonný masážny prístroj s 2 silnými motormi na diaľkové ovládanie. Zverte svoju rozkoš jeho dômyselne prepracovanému designu a hlavne 12 vibračným funkciám.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Elite Lover Black

    Chcete roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Lovera a nielen to? Táto dômyselná čierna hračka má na jednom konci zmyselnú ružičku s jazýčkom pre vaše vonkajšie citlivé miesta a na konci druhom šikovného rotačného potešiteľa. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne každý deň!

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Thrusting Probe Black

    Vstúpte do sveta divov divokej análnej radosti! Nezáleží na tom, či ste začiatočník alebo už skúsený análny milovník, tento stimulátor vás svojimi 12 funkciami jednoducho ohromí. Užite si silné vibrácie v kombinácii s rotáciami a prirážaním v réžii dvoch výkonných motorov.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Queen

    Dostaňte sa do nálady! Tento skvost v prvom rade skrz sanie zvýši prietok krvi vo vašej kvetinke a zvýši jej citlivosť. A čo potom? Potom sa vám bude venovať zmyselný jazýček, ktorý sa vie pohybovať a vibrovať v 6 režimoch. Užívajte si sexi radostné chvíle sama so sebou a s Empowered Smart Pleasure Queen každučký deň!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 97 až 128 z celkom 370

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.