×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

California Exotics

Položky 129 až 160 z celkom 370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • California Exotics Eclipse Wristband Remote Thrusting Rotator Probe

    Zmyselná silikónová hračka pre absolútne potešenie vo vašom análi i pre vašu prostatu! Disponuje elegantným diaľkovým ovládačom pripomínajúcim hodinky a ponúkne vám 12 výkonných vibračných funkcií s intenzívnymi synchronizovanými rotačnými a prirážajúcimi funkciami s 2 výkonnými motormi.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote Foreplay Set Black

    Chcete si so svojím náprotivkom užiť zmyselnú predohru, a ešte vzrušujúcejšie milovanie? Táto sada je vytvorená špeciálne pre páry a ich všestranné potešenie. Obsahuje vibračný stimulátor lákavého tvaru s ovládaním cez náramok v tvare hodiniek a vibračný krúžok na praktické diaľkové ovládanie. Zažite spoločne novú úroveň slasti!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Crystal Chain Nipple Clamps Silver

    Vychutnajte si šteklenie bradaviek s touto krásnou, ligotavou retiazkou od California Exotics. Vzrušenie bude skutočné a možno bolestivé, svorky sú nastaviteľné a vy tak budete môcť dosiahnuť takú úroveň, po akej práve túžite. Otáčajte gombíkom a objavujte vzrušujúcu bolesť!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cheeky Buttplug Pink

    Poďte sa hrať! Táto dvojica análnych kolíkov bude baviť vás oboch! Kolíky majú príjemný textúrovaný povrch a sú zakončené bezpečnostnou základňou s prísavkou. Objavujte s nimi svet za zadnými vrátkami osamote alebo so svojím milovaným náprotivkom, tak či tak to bude super!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ribbed Gripper Tight Pussy Grip Brown

    S touto umelou pičinkou už nikdy nebudete potrebovať živú! Ona totiž ako živá je! Má anatomický tvar a vnútorný realistickú textúru, z vonkajšej strany je pevná, takže pohodlne padne do ruky a zvnútra je úžasne mäkká a tesná. Tak ju uchopte a vyvrcholte v pôvabnej autentickej vagíne!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Boundless Body Pump Kit Black

    Už ste vyskúšali silu podtlaku? S touto Body Pump sadou získate výkonný a ľahko použiteľný nástroj pre prispôsobiteľné a kontrolovateľné sanie. Cieľom tejto pumpy je zlepšiť vaše intímne zážitky a poskytnúť vám vzrušujúce pocity, tak si to nechajte páčiť!

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Admiral 2 Ring Set Blue

    Nezaleží na tom, či ste hanblivý začiatočník alebo erotický expert, krúžky Admiral sú tu pre všetkých! Pevne vás obopnú a hebký silikónový materiál vysokej kvality vám bude viac než príjemný. Vďaka svojej pružnosti a jednoduchému dizajnu predstavujú účinný doplnok na zvýšenie výdrže a zlepšenie citlivosti.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Čo takto skúsiť niečo nové a vzrušujúce? Toto koliesko vyzerá na prvý pohľad vášnivo a nebezpečne zároveň! Bude vás štekliť a tešiť, skladá sa z 3 koliesok s 22 hrotmi a po tele svojho náprotivku s ním budete jazdiť tam a späť. Objavte nové pôžitky!

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Her Royal Harness The Regal Queen

    Chcete, aby váš nový postroj na pripínací penis bol nielen účinný, ale tiež aby vyzeral sexi a elegantne? Her Royal Harness toto rozhodne spĺňa! Je vyrobený z veganskej kože, jeho zadnej časti dominuje sexi šnurovačka a hebký vnútorný materiál vám bude príjemný a pohodlný. Pripojte svoje obľúbené dildo alebo vibrátor vďaka krúžkom 3 rôznych veľkostí a s otvoreným rozkrokom nezabúdajte ani na svoje vášne!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Weighted Lasso Ring

    Vychutnajte si potešenie, ktorá zažijete s týmto erekčným krúžkom obohateným o guľôčku s hmotnosťou 110 g. Krúžok zovrie váš penis pri koreni a zaistí vám tak úplne vzrušujúci orgazmus. Tento krúžok vašu erekciu udrží a nepustí! Vďaka svojej nastaviteľnej dĺžke je vhodný pre všetky veľkosti, ľahko sa používa a tiež udržiava.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Magic Pump

    Nechajte svoje nádobíčko poriadne napučať a zväčšiť sa! Táto magická, elegantná a účinná vákuová pumpa vám pomôže, lebo zväčší váš penis a príjemná a texturovaná, ým spôsobom posilní erekciu. Ľahko a pohodlne sa ovláda a vnútorná časť je tesntakže sa môžete tešiť aj na vzrušujúcu stimuláciu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Butterfly Kiss Pink

    Vychutnajte si nekonečne zmyselné potešenie s Butterfly Kiss. Je to niekoľkorýchlostný vibrátor, ktorý vám poskytne dômyselnú stimuláciu vďaka svojmu premyslenému tvaru, ktorý zasiahne všetky vaše citlivé miestečka. Dajte priechod svojej fantázii, realizujte svoje erotické sny a vydajte sa cestou, ktorú nelemujú stromy, ale orgazmy, a to tak, že jeden za druhým!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Performance Maxx Life-Like Extension 8" Ivory

    Chcete extra dĺžka? Pridajte si 5 cm v špičke a vychutnajte si intenzívnejšie zážitky s týmto realistickým návlekom. Okrem toho, že zväčší váš penis, podporí aj erekciu a predĺži výdrž. Potešenie pre oboch v páre je zaručené!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Finger Swirls 4 pack

    Dajte obyčajnej stimulácii nový rozmer a vyskúšajte tieto hodvábne hebké silikónové návleky na prsty. Ich povrch je príjemne textúrovaný a zamiluje si ho váš klitoris aj G-bod. Balenie obsahujte 4 rôzne farby návlekov na 4 rôzne nálady! Užívajte si osamote alebo s partnerom a maximalizujte svoje stimulačné zážitky!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Neighbor Love Doll

    Láka vás vždy najviac to, čo nemôžete mať? Napríklad susedka? Tiež pre vás jednu máme, a to nafukovaciu! Stačí jej roztiahnuť nohy a ponoriť sa hlboko do nej a zároveň aj do svojich najhnevejších fantázií. Jej dizajn v životnej veľkosti spolu s 3 nezbednými milostnými otvormi sľubuje vernú lásku a sexy telo, ktoré nepôjde nemilovať!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Empowered Smart Pleasure Idol

    Nechajte sa ovládnuť rozkošou, podľahnite jej a zmietajte sa blahom! Empowered Smart Pleasure Idol je revolučná hračka, s ktorou budete milovať svoj čas pre seba. Ponúkne vám 36 rôznych spôsobov potešenia skrz sanie a vibrácie. Vyskúšajte 6 unikátnych sacích funkcií a pridajte 6 úrovní vibrácií a dostaňte sa do neba.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Ultimate Stroker Beads

    Predstavujete si, aké sexi by bolo zažiť niečo nové? Trebárs dotyk malých guľôčok v 5 radoch na vašej chvále? Táto hračka je malá, ale efektívna a ukáže vám orgazmickú extázu! Zdvojnásobí vaše potešenie, lebo podporí erekciu a úžasné guľôčky vám poskytnú intenzívnu stimuláciu. Pocíťte, ako sa vám podlamujú kolená s každým pohybom!

    7,90 €

    4,59 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cat Mask Black

    Ukrýva sa vo vás odvážna zvodnica? Nasaďte si túto masku a pustite ju von! Je to podmanivý doplnok navrhnutý tak, aby podnietil predstavivosť a okorenil vaše erotické chvíľky. Maska je vybavená praktickou prackou pre nastaviteľnosť a pohodlné nosenie. Objavujte v nej svoje skryté šelmie túžby.

    37,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Eclipse Roller Ball Probe Black

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Eclipse Roller Ball Probe. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež vás prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky osamote alebo v spoločnosti svojej polovičky!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Beaded Dual Silicone Maximizer Black

    Chcete objaviť ešte intenzívnejšie pocity, než aké poznáte doteraz? Vyskúšajte túto hračku! Je to silikónový duálny krúžok s oceľovými korálkami, ktoré zosilnia vašu extázu. Je pevný, ale zároveň skvele pružný a pohyblivé korálky poteší vás aj váš náprotivok. Podporte stoji erekciu a zvýšte potešenie!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Naughty Bits Yum Bum Ice Cone Butt Plug Pink

    Perfektná lahôdka pre vaše zadné dvierka! Tento rozkošný análny kolík vás poteší svojim zábavným prevedením pripomínajúcim zmrzlinu a tiež tvarom, ktorý vás v zadočku pekne rozdovádza. Zbláznite sa z jeho sladkej ružovej farby a jedinečného dizajnu pre ľahké zavádzanie a pohodlné nosenie.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Cyclone Triple Chamber Stroker Transparent

    Doprajte si ešte príjemnejšie pocity! Tento prémiový masturbačný rukáv vás poteší svojim výnimočným designom tak, že sa pri masturbácii dostanete do absolútne nových výšin slasti. Pohodlne padne do ruky a nebude zaviazať, ba naopak! Jeho vnútorné textúrované komory sľubujú senzačnú stimuláciu a ohromujúce pocity.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Dual Clit Flicker Enhancer Pink

    Chcete zažívať ešte intenzívnejšie zážitky z milovania? Tento báječne pružný a výkonný krúžok sa navlečie na penis, kde podporí a posilní erekciu, a tiež na semenníky, takže bude perfektne držať. Malé jazýčky potom budú smerovať na klitoris a láskať ho silou nekonečne príjemných vibrácií. Je vyrobený z hebkého silikónu a je tiež dobíjací, takže čo viac si priať?

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Rechargable Kegel Ball Starter Purple

    Silikónové vajíčko navrhnuté na jednoduché použitie v tých najtemnejších nociach. Užite si s ním dokonalé potešenie a zároveň posilnite svaly panvového dna. Rechargable Kegal Ball Starter je ideálny pre všetky začiatočníčky, ktoré iba začínajú objavovať svoje vzrušujúce tajomstvá. Rozvibruje sa pre vás v 12 režimoch a nebudete musieť nikdy riešiť výmenu vybitých batérií, pretože je dobíjacie cez USB. Ste pripravení na zmysluplnú stimuláciu a radostné orgazmy?

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Link Up Edge Grey

    Zdá sa vám, že vaše uspokojovanie je také nemastné neslané? Link Up Verge je tu pre to, aby vám obom priniesol potešenie, o ktorom snívate. Má 10 výkonných funkcií pre slastné dráždenie klitorisu a súčasťou balenia je ešte jeden mäkký a pružný krúžok na podporu erekcie. Doprajte si niečo viac a užite si spoločne skutočné uspokojenie!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Spoznajte skutočnú orgazmickú explóziu so stimulátorom prostaty Remote Pinpoint Pleaser. Dopraje vám nielen 12 intenzívnych vibračných funkcií, ale tiež váš prekvapí výkonnou guľôčkou schovanou tesne pod povrchom. Vychutnajte si orgazmické pôžitky a ovládajte svojho nového pomocníka pohodlne cez bezdrôtový diaľkový ovládač.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Silicone Remote G-Spot Arouser Pink

    Silné vibrácie v rôznych intenzitách skryté v ružovom potešiteľovi na diaľkové ovládanie! Zoznámte sa s CalExotics G Spout Arouserom s tvarom, ktorý rozumie vašim potrebám. Jediným stlačením tlačidla si užijete dokonalé šteklenie kedykoľvek a kdekoľvek. Vyberajte si z 12 funkcií vibrácií s rôznymi intenzitami a vzormi.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Waterproof Gyrating Bullet Pink

    Vodotesné vibračné vajíčko pre také hrátky, na aké si ho pozvete. Vyrobené je z plastu s hladkým povrchom a s ovládačom ho prepája kábel. Rozvibrujú ho 3 AA batérie, ktoré nie sú súčasťou balenia. Materiál je bezpečný pre telo a neobsahuje ftaláty.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics French Kiss Casanova Red

    Chcete svoj klitoris nechať sa roztopiť pod silou francúzskeho bozku od samotného Casanovy a k tomu ešte niečo naviac? Táto dômyselná červená hračka má na jednom konci zmyselný mrštný jazýček a na konci druhom šikovné vibračné vajíčko s 12 funkciami. Používajte oba konce spoločne alebo každý zvlášť a dotýkajte sa orgazmického neba pokojne aj každý deň!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Hot Rod Xtreme Enhancer Transparent

    Chcete podávať intenzívnejšie erotické výkony a prinášať ešte zmyselnejšie potešenie? Vybavte sa Hot Rod Enhancer a uspokojte svoj náprotivok na maximum. Poteší a orgazmické vzrušenie si tak budete užívať obaja, pretože tento doplnok posilní erekciu, pridá na obvode a ešte podporí stimuláciu. Navlečte si ho ľahko a rýchlo a doprajte si splnenie svojich divokých erotických fantázií!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    Chcete, aby bola vaša masturbácia perfektná a dokonalá? Masturball je horúcou novinkou na trhu a ponúkne vám nielen vibrácie, ale tiež funkcie kompresie, čo znamená, že masturbátor bude váš penis vzrušivo stláčať. Vnútorné senzory zaisťujú senzáciu pri každom pohybe a Masturball sa prispôsobí takmer všetkým veľkostiam. Nechajte sa unášať modernou pomôckou!

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Skladom

  • California Exotics Packer Gear Boxer Brief with Packing Pouch Black

    Chýba vám k maximálnej spokojnosti bielizeň, v ktorej by ste pohodlne uložili to, čo vám urobí perfektnú guľu medzi nohami? Tieto boxerky síce vyzerajú na prvý pohľad obyčajne, ale stačí sa pozrieť dovnútra a uvidíte praktické vrecúško, do ktorého vložíte svojho obľúbeného realistického mäkkýša a vyčaríte si tak neodolateľný vzhľad.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 370

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.