×

Registrácia

Vaše údaje

Prihlasovacie údaje

Prihlásenie

Vyplňte meno!
Vyplňte priezvisko!
Meno nie je v správnom tvare!
Priezvisko nie je v správnom tvare!
E-mail nie je v správnom tvare!
Vyplňte e-mail!
Tento účet už existuje!
Zadajte heslo!
Zadajte platné heslo!
Musí obsahovať minimálne 6 znakov!
Môže obsahovať maximálne 16 znakov!
Heslá sa nezhodujú!
Musíte súhlasiť s podmienkami!
Zadali ste nesprávne údaje!

Mister B

Položky 129 až 160 z celkom 183

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mister B Fetish Pads

    Praktické balenie ešte praktickejších ochranných podložiek pre všetky vaše obľúbené hrátky! Mister B Fetish Pads je 15 samostatných čiernych podložiek s rozmerom 60 x 90 cm, ktoré ochránia váš nábytok alebo interiér vozidla a ušetria vám čas, ktorý by ste strávili čistením týchto miest. Podložky sú vysoko absorpčné, jednorázové, nepriepustné a dokážu vsiaknuť až liter tekutiny. Vďaka čiernej farbe vyzerajú sexy a zvýraznia charakter vašich erotických chvíľ. Sú ľahké, skladné a ideálne na cesty.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Urban Vancouver Boxer 3 Pack

    Myslíte, že cítiť sa sexy a zároveň pohodlne nie je možné? Opak je pravdou a tieto boxerky od Mistera B sú toho dôkazom. Vancouver Boxer sú troje boxerky priliehavého príjemného strihu s elastickým pásom s logom Mister B. Sú pružné a majú push-up efekt, ktorým vytvarujú váš riad. Objavte svoju novú komfortnú zónu, čo sa bielizne týka.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Double-F Fist Lube 250ml

    Extra silný lubrikant na vodnej báze pre bežné použitie i extrémnejšie hry. Ak máte radi fisting alebo veľké hračky, nemal by chýbať vo vašej výbave. Poskytuje hladké a dlhotrvajúce účinky, ktoré oceníte aj pri masážach. Vychutnajte si jeho príjemné zloženie bez produktov živočíšneho pôvodu.

    30,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Silicone Anal Douche Beads

    Báječne pružný, vysoko kvalitný a ľahko čistiteľný je silikón, z ktorého je vyrobená táto análna sprcha. Porozumie vašim vnútorným krivkám a bude ideálnym a nepostrádateľným hygienickým doplnkom všetkých análnych milovníkov. Je kompatibilná so všetkými štandardnými sprchovými hadicami a je vyrobená v EU.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B CARE Leather Polish Transparent 150 ml

    Vaše kožené pomôcky a oblečky si zaslúžia poriadnu starostlivosť! Tú im doprajete s tým úžasným prípravkom od Mister B, ktorého cieľom je predĺženie životnosti. Nanášajte tento krém na svoje kožené vybavenie raz až dvakrát ročne, podľa toho, ako často ho používate, a predĺžte mu život na nekonečne dlhé roky.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Snake Chastity Cage

    Uzamknite toho zbytočného vtáka a nepúšťajte ho von! Stell Bird Chastity Cage je nástroj na uzamknutie penisu. Je to pomerne ťažká klietka a nedovolí svojmu nositeľovi sa vzrušiť. Je skutočne tvrdá (ale tiež pekná) a uzamknutý penis sa z nej sám rozhodne von neodstane!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Anal Drops 40mm x 4 Black

    Chcete, aby vám z očí tiekli slzy vzrušenia? Pozvite si za svoje zadné dvierka tieto análne kvapky a zmyselne ich vytiahnite ven! Bude radosť vysúvať jednu za druhú, skúste to pomaly aj rýchlo. Kapky sú vyrobené z hladkého vysoko kvalitného silikónu a vy sa budete vyložene krútiť slasťou, až z vás budú jedna po druhej vyskakovať.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Inflatable Vortex Plug Blue XL

    Napumpujte si análny kolík priamo v zadku! Tento análny kolík od Mistera B bude radosť dofukovať. Jeho použitie je veľmi jednoduché, príjemne sa zavádza a predstavuje ideálny a šetrný spôsob, ako postupne navýšiť objem vašich zadných vrátok. Tak uchopte balónik a nechajte v sebe vyrásť kolík do tých najviac vzrušujúcich rozmerov.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Glans Ring with Spikes

    Máte radi mučenie penisu? Yes! S týmto krúžkom bude ešte zábavnejšie (chápte drsnejšie), než kedy predtým! Sila hrotov vás dostane za hranu znesiteľnosti a tento veľmi bolestivý (a taktiež príjemný) zážitok sa vám zaryje hlboko pod kožu. Nastavte si hroty pomocou priloženého kľúča tak, aby krúžok držal na mieste!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Tweezer Clamps with Chain

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn pripomína pinzety a ich tlak je nastaviteľný pomocou krúžkov. Jednoducho posuňte krúžok nahor a tlak sa zosilní. Zaťahajte za sexy retiazku, a ešte viac ním zosilnite zážitok.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Steel Ball Stretcher with Dull Spikes

    Skrutkujte, kým to nebude poriadne bolieť! Táto pevná „hračička“ uchopí vaše semenníky a zmyselne ich zaťaží. Okrem toho má aj vnútorné tupé hroty. Nezostávajte len pri semenníkoch, ráčte použiť tohto krásavca aj na penis!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Battery Clamps Adjustable with Chain Black

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn je inšpirovaný automobilovým priemyslom a svorky držia, ako majú. Ich tlak je vďaka pružine uprostred konštantný a skrutky vám dovolia si jeho mieru podľa potrieb regulovať. Zaťahajte za sexi retiazku, a ešte ňou zosilnite zážitok.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 250ml

    Ste milovníci extrémnych her vrátane fistingu? A hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý bude super účinný a zábavný? Tento extra silný lubrikant od Mistera B vám vďaka svojej bohatej konzistencii pomôže nielen s fistingom, ale aj s väčšími hračkami a čo viac pod modrým alebo černým svetlom svieti jasnou neónovo žltou farbou! Užite si zábavné vzrušenie a prekvapte ním svoj protivník!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Double-F Neon Fist Lube 1000ml

    Ste milovníci extrémnych hier vrátane fistingu? A hľadáte lubrikant na vodnej báze, ktorý bude super účinný a zábavný? Tento extra silný lubrikant od Mistera B vám vďaka svojej bohatej konzistencii pomôže nielen s fistingom, ale aj s väčšími hračkami a čo viac pod modrým alebo čiernym svetlom svieti jasnou neónovo žltou farbou! Užite si zábavné vzrušenie a prekvapte ním svoj náprotivok!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Sling Frame Set of 5 Springs

    Použite tieto pružiny na zavesenie hojdačky do rámu Mistera B Bondage Frame a vylepšite si svoje zážitky. Pružiny sú oceľové, v sade ich nájdete 5 a ich nosnosť je 170 kg.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Anal Drops 30mm x 4 Black

    Chcete, aby vám z očí tiekli slzy vzrušenia? Pozvite si za svoje zadné dvierka tieto análne kvapky a zmyselne ich vytiahnite ven! Bude radosť vysúvať jednu za druhú, skúste to pomaly aj rýchlo. Kapky sú vyrobené z hladkého vysoko kvalitného silikónu a vy sa budete vyložene krútiť slasťou, až z vás budú jedna po druhej vyskakovať.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Wooden Tenderizer Paddle

    Chcete mať v ruke nástroj, s ktorým bude každý úder nezabudnuteľný? Táto drevená plácačka Mister B Impact Wooden Tenderizer je z jednej strany hladká, ale zo strany druhej je posiata drevenými výstupkami, ktoré s každým úderom vytvárajú bolestne radostné pocity. Vychutnajte si ten pohľad na zadok červenajúcou sa bolesťou!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Black L

    Milujete praktičnosť? Erotické hračky sú často vyrobené z citlivých materiálov a pri ich skladovaní je tu potrebné dbať na to, aby sa vzájomne nedotýkali, a teda aj nepoškodili. Ideálne sú úložné kapsy, v ktorých budú mať vaši pomocníci potrebné súkromie. Zaobstarajte si úložný sáček z prírodných vlákien a predĺžte život celej svojej hračkárni!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Stainless Steel Nipple Clips

    Vykašlite sa lacné drevené štipce, ktoré sú rovnako dobré len bielizeň a rozhodne nie na bradavky. Kúpte si radšej tieto luxusné oceľové štipce pre dokonalý úchyt a váhu. Poriadne vás rozdovádza, to nám verte. Sú super pre párové hrátky!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Toy Bag Red XL

    Milujete praktickosť? Erotické hračky sú často vyrobené z citlivých materiálov a pri ich skladovaní je tu potrebné dbať na to, aby sa vzájomne nedotýkali, a teda aj nepoškodili. Ideálne sú úložné vrecká, v ktorých budú mať vaši pomocníci potrebné súkromie. Zaobstarajte si úložné vrecúško z prírodných vlákien a predĺžte život celej svojej hračkárni!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Mawa Nipple Clamps

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania a potrápia vaše cecíky. Predstavujú Roll Royce medzi svorkami na bradavky a sú navrhnuté tak, aby vám poskytli intenzívny tlak. Zaťahajte za sexi retiazku a sledujte, čo sa bude diať!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Stream Premium Portable Silicone Douche

    Udržujte si čistotu za vašimi zadnými dvierkami! S touto prenosnou análnou spŕškou to pôjde veľmi ľahko. Môžete ju mať neustále pri sebe a byť tak pripravený na všetky nečakané udalosti. Použitie je tak ľahké. Stačí ju naplniť vodou, zasunúť a stlačiť. Po použití môžete zavádzaciu silikónovú trysku schovať vo vnútri balónika a vyraziť.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B RELAX Gel 30ml

    Hľadáte nejaký jednoduchý spôsob, ako si užívať ešte príjemnejší a pohodlnejší análny sex? Vyskúšajte Mister B RELAX gél, ktorý uvoľňuje koneční a uľahčuje penetráciu. Je šetrný k pokožke a vychutnáte si s ním skutočne uvoľnený análny styk!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper

    Tvrdá a chladná oceľ budí nebezpečný dojem za všetkých okolností a inak tomu nie je ani u Mister B Impact Tenderizer Extreme Slapper. Je to oceľový bič, na konci ktorého spočíva malá a guľatá časť, ktorá spôsobí ešte viac bolesti, než si teraz vôbec dokážete predstaviť.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Hardware Clamp Forceps

    Čo by to bolo za kinky doktora bez poriadnej výbavy! Tieto kliešte sú tým najlepším nástrojom pre krutú a nepokojnú bolesť, čo sa bradaviek týka. Veľkou výhodou je, že sú kliešte praktické na manipuláciu a vyrobené z lesklej a kvalitnej ocele. Zovrite ich a uzamknite v jednej zo 6 úrovní!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Pinch Alligator Clamps Adjustable with Chain

    Chcete trochu bolesti? Tieto svorky na bradavky od Mistera B splnia vaše priania! Ich dizajn je inšpirovaný papuľou aligátora, čo znamená, že vaše bradavky skúsnu ako aligátory čeľusť. Tlak svoriek je nastaviteľný pomocou skrutiek a môžete si vybrať ľahké stlačenie alebo poriadne uštipnutie. Zaťahajte za sexi retiazku, a ešte ňou zosilnite zážitok.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Leather Crisco Holder

    Potrebujete mať svoje životne dôležité Crisco vždy po ruke? Áno, my to chápeme a Mister B to chápe tiež, a preto vymyslel tento doplnok, ktorý je účinný a zároveň pekný a elegantný. Je vyrobený z kože, pohodlne si ho pripevníte na opasok a Crisco párty môže začať!

    45,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Skladom

    Výpredaj
  • Mister B Toy Bag Red L

    Milujete praktickosť? Erotické hračky sú často vyrobené z citlivých materiálov a pri ich skladovaní je tu potrebné dbať na to, aby sa vzájomne nedotýkali, a teda aj nepoškodili. Ideálne sú úložné vrecká, v ktorých budú mať vaši pomocníci potrebné súkromie. Zaobstarajte si úložné vrecúško z prírodných vlákien a predĺžte život celej svojej hračkárni!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Urban Club harness X-back Striped Grey

    Chystáte sa na párty? Pokiaľ si oblečiete tento postroj, stanete sa hviezdou každého tanečného parketu! Vyzerá tak úžasne! Tvoria ho silné elastické popruhy vytvárajúce ohromujúci vzhľad, pretože rozťahujú vaše ramená a na chrbte sa zmyselne krížia. Kombinujte ho s ďalšími doplnkami a zaistite si dokonalý look.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Impact Wooden Paddle

    Chcete mať v ruke nástroj, s ktorým bude každý úder nezabudnuteľný? Táto drevená plácačka Mister B Impact Wooden je hladká a má jedinečný dizajn, ktorý dokáže poriadne potrápiť. Chopte sa jej rukoväte a zanechajte svojmu náprotivku na zadku červený obdĺžnik.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Cuff Cutter

    Osloboďte sa! Uvoľnite svoje zviazané zápästia týmto špeciálnym nožom Cuff Cutter. Je ideálny na jednorazové putá Mister byť a stačí jednoducho ostrou časťou prejsť po lane a je hotovo!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Skladom

  • Mister B Horsebit Gag

    Vyžaduje váš náprotivok, aby ste sa k nemu správali ako je zvieraťu? Konkrétne ku koni? Ok, tak mu nasaďte tento konský kolík a bude postarané! Prinúti ho držať jazyk za zuby a robiť to, čo rozkážete. Vyrobený je z mäkkého silikónu, takže je príjemný na skús a vhodný aj na dlhodobé nosenie!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Skladom

Položky 129 až 160 z celkom 183

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Môj košík

Pridajte si do košíka tovar, ktorý chcete kúpiť.